2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
mrb arkadaşlar ,dilerim herkes hayırlı rahat bir hamilelik geçirir.kısmet olursa inşallaa bende ekim annesi olacammm inşallahh..
benim bebişlerim ikizdi birini kaybettik:(((dondurulmuş embrio transferi ile hamileyim biraz sıkıntılı geçiyor:((umarım hersey düzelir bugün 12 haftama girdimm ...bende artıkın burdayımmm :))

herkese selamlarr

Hoşgeldin aramıza, Allah bu bebeğinizi sağlıkla bağışlasın size, 12. haftanıza da girmişsiniz maşallah, bundan sonrası daha rahat geçer inşallah.

Son düzenleme:
Evet ya kız olunca birde bize mi benzeyecekler babaya mı diye de düşünüyor insan:) Bebişler geldikten sonra her zaman görüşmek mümkün olmayabilir ama belki geleneksel bi buluşma günümüz olur, büyüdüklerini de görmek de nasip olur inşallah:)

Valla eşim esmer baya ben baya sarışınım gözlerim yeşil nasıl bir kız olur merak ediyorum

Sağlıklı olsunlarda kim bilir belkide görüşürüz inşallah

bende tam tersi. ezcane de satılan kremleri cok gereksiz buluyorum canım. ben ilk haftalarda lireac aldım okadar para verip iki üç haftada bitti gereksiz yani. bitkisel yağlar eger aktarın tanıdıksa gayet benim için tercih sebebi. ama evet senin dediğinde doğru genelde sentetik yağ değilde atıyorum kayısı ağ diye koyuyorlar sana %80 i pamuk yağını %20 si kayısı yağını alıp gidiyorsun. bu yağların çoğunun içinde pamuk yağı oluyr aktardaki abla oyle soyledi bana

Canım o zaman daha feci.Çünkü pamuk ülkemizde en çok tarım ilacı kullanılan ürünlerden biri :50: İstanbul aktarlar derneği başka yardımcısı televizyona çıkmıştı geçenlerde. "Kakao yağı kullanın gebeler ama sıvı olarak almayın, içinde sentetik maddeler olabilir. Katı kakao yağı alın." demişti. Ama onu eritmek falan uğraştırıcı olur gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Oğlum olacak kızlaaaarrrr:)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet ya bende kendimi kilo almis gibi goruyorum halbuki baslangic kilomdayim, gobegim baya belli oluyo eteklerim biraz sikiyo ama buyuk bedenlerim de var, yakistitrirsam giyerim yoksa direkt olarak elbiseye gecis yapicam...
evet üst bedenim bacaklarım felan genişledibende tabi kendimi kötü hissediyorum bu zamana kadar sürekli kilo almayya çalışırdım halbuki keşke sadece göbek çıksa :)

Günaydın canım bir değişiklik olmazsa suanda 20 Eylül gözüküyor doğum tarihi 1 hafta onden gidiyoruz biz doktora sordum ne zaman alınır diye oda sezeryan olursa genelde 38. Haftada alıyoruz dedi Buda 1 hafta yada 10güne tekabül ediyor dedi yani 10u ile 15 i arasında olabilir canım ama daha erken dediğim gibi bunları konuşmak belki normale girerim :18:
hmm anladım hayırlısı tabi dediğin gibi erken henüz bakalım cimcime ne kadar sabrederse

Bnm de esim bekletio kontrol oncesi baska bi doktora gdelm ogrenelm diorm cinsiyetini sabret cnmm dioo poff :(( kolumda biri mavi biri pembe bilekligim vardi pozitifi ogrebdgm gunden beri (arkadasm hdiye etmsti biri kiz biri erkek için) sabah kalktm mavi olan kopmus yataga düşmüş , pembe hala kolumda acaba dedm kizimz mi geliyor :))) hayirlisi bakalm beklicez 2hafta daha

seninde mi daha 2 haftan var :( kız geliyor kız geliyor heyuuuu :D

Merhaba canım, merak etme bu haftadan sonra olmaz inşallah ama sen yine de işteyken minimum hareket etmeye çalış, oturarak çalışıyorsan da belini yaslayarak otur, çok yorma kendini.
Bende de gebeliğin başından veri çok kuruluk oldu, elime ve yüzüme gül kremi sürüyordum ama dediğin gibi kollarım ve bacaklarım da pullanmaya başlayınca eczacıya sordum bebeyağı tavsiye etti, onu sürüyorum artık.

nerdee oturmak lisede matematik öğretmeniyim bir üst katta ders, bir alt katta, bir karşı binada hep ayakta kalıyorum çocuklar durmaz, idare nöbet tut der.... ama bu sefer elimden geldiğince oturmam lazım bir yolunu bulcam nasıl bilmiyorum ama.
çok sağol canım bebeyağı alayım bir de şu bitkisel yağlardan alayım bakalım iyi gelir inşallah

Gözün aydın tatlım, Cihangirinmiş içinde oturan öyle mi?:) Allah sağlıkla kavuştursun...

nerdee oturmak lisede matematik öğretmeniyim bir üst katta ders, bir alt katta, bir karşı binada hep ayakta kalıyorum çocuklar durmaz, idare nöbet tut der.... ama bu sefer elimden geldiğince oturmam lazım bir yolunu bulcam nasıl bilmiyorum ama.
çok sağol canım bebeyağı alayım bir de şu bitkisel yağlardan alayım bakalım iyi gelir inşallah

Bilmez miyim bende lisede öğretmenim ve bizim okulda iki bloklu:( Ben bu dönemin başından beri dersleri oturarak yürütmeye çalışıyorum, 10 dk konuyu tahtaya yazıp alıştırmaları kitaptan yaptırıyorum, yoksa doktorum iki ay rapor verecekti. Sen de soruları yazıp otur bence canım, verimimiz çok düşüyor böyle ama napalım canım benim öğrencileri bilmiyorlar ama bilseler onlar da dikkat etmemizi isterdi bence

Canım çok ama çok mutluyum eşimin gözleri doldu kıpır kıpır ordan oraya atıyo kendini kolu bacağı güzel bak midesi burda dedi sonrada kızın olcak dedi doktorum biliyorsun çok garantici baktı baktı baktı

Canımmmm çoooook mutluyum çooooook
hayırlı olsun canım.. normalde çok soğukkanlı olan babaları o ultrason çok etkiliyor onların mutluluğu bile sevindiriyor bizi :)

Kızlar çatlamayalım diye lierac, bepanthol, mustela gibi birşeyler kullanıyor musunuz? Bitkisel yağlara da çok güvenmiyorum, içinde sentetik maddeler olabiliyormuş.
eşim dün aldı lieracı kullanmaya başladım

ayyy çokkk sevindimm hadi hayırlı olsun gözün aydın canım ya bir oğlan daha geliyor ne güzel :)

Allahim yardimcin olsun insallah bebegini saglicakla kucagina alirsin arkadasim aramiza hosgeldin:)
teşekkür ederim inşallah saglıkla gelir minikkim:)

kızlar merhaba
herkese iyi haftasonları.
ben 10 gündür evde yatıyorum çok bunaldım artık:( pazartesi işe başlayacağım inşallah ama korkuyorum hareketlenince lekelenmem olur diye? inşallah bir şey olmaz, randevum perşembe günü ikili test yapılacak.
kızlar size bir şey sormak istiyorum benim cildim acayip kurudu, hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç krem sürmedim ilk 3 ay tehlike, kremlerde kimyasal diye. ama göğüs uçlarım bile kurudu artık, özellikle ayaklarım pul pul dökülüyor. kullandığınız bir ürün veya doğal bir şey var mı tavsiye edebileceğiniz?
kızlar bir de ben çok zayıfım 48kg ve hiç kilo almadım daha bir problem yaşar mıyım sizce, göbek de daha hiç yok normal mi?

bende seninle aynı problemi yaşıyorum hamile kaldıgım da 56 kiloydum şuan 51 kiloyum cok üzülüyorum bu duruma ilaç almadım günler yemek agzıma süremiyorumm su içme konusundada sıkıntım var içemiyorumm inşallahh bu durum biran ince düzelir

Merhaba canım, merak etme bu haftadan sonra olmaz inşallah ama sen yine de işteyken minimum hareket etmeye çalış, oturarak çalışıyorsan da belini yaslayarak otur, çok yorma kendini.
Bende de gebeliğin başından veri çok kuruluk oldu, elime ve yüzüme gül kremi sürüyordum ama dediğin gibi kollarım ve bacaklarım da pullanmaya başlayınca eczacıya sordum bebeyağı tavsiye etti, onu sürüyorum artık.

benim özellikle bacaklarımda var bebe yagı olarak özel bir marka tavsiyesi varmı acaba herhangi birini kullansak bi zararı olurmu ki

Valla eşim esmer baya ben baya sarışınım gözlerim yeşil nasıl bir kız olur merak ediyorum

Sağlıklı olsunlarda kim bilir belkide görüşürüz inşallah

kızın saglıkla gelsin inşallaahhh

ayy hayırlı olsunn saglıkla gelsin

Ayyy canimm yaa cok sevindimmm biliyorum son zamanlarda kiz erkek farketmez diyodun ama uzun zamandir hep erkek geciyodu ya icindenn Allah da benim icimi biliyo oglun olmasini cok istiyodumm gozlerim dolduu vallaa cok cok sevindim canim:))

bu bulantılar ne zaman gecmeye başlıyor arkadaşlar doktora göre 12 haftadan sonra azalıomuş ama devamda edebiliomus bazen

hayırlı olsun canım.. normalde çok soğukkanlı olan babaları o ultrason çok etkiliyor onların mutluluğu bile sevindiriyor bizi :)

eşim dün aldı lieracı kullanmaya başladım

ayyy çokkk sevindimm hadi hayırlı olsun gözün aydın canım ya bir oğlan daha geliyor ne güzel :)

Aynen canımm rabbim herkese nasip etsin inşallahhh

teşekkür ederim inşallah saglıkla gelir minikkim:)

bende seninle aynı problemi yaşıyorum hamile kaldıgım da 56 kiloydum şuan 51 kiloyum cok üzülüyorum bu duruma ilaç almadım günler yemek agzıma süremiyorumm su içme konusundada sıkıntım var içemiyorumm inşallahh bu durum biran ince düzelir

benim özellikle bacaklarımda var bebe yagı olarak özel bir marka tavsiyesi varmı acaba herhangi birini kullansak bi zararı olurmu ki

kızın saglıkla gelsin inşallaahhh

ayy hayırlı olsunn saglıkla gelsin

Çooook saol canım inşallahhhh

Canım o zaman daha feci.Çünkü pamuk ülkemizde en çok tarım ilacı kullanılan ürünlerden biri :50: İstanbul aktarlar derneği başka yardımcısı televizyona çıkmıştı geçenlerde. "Kakao yağı kullanın gebeler ama sıvı olarak almayın, içinde sentetik maddeler olabilir. Katı kakao yağı alın." demişti. Ama onu eritmek falan uğraştırıcı olur gibi geldi bana.

evet benim aldığımda katıydı hatta erisin diye kaloriferin üzerinde beklettk 1 saatte erimişti. tabi canım doğru soyluyorsun yazık insanlarımız artık bilinçlenmeliler

Bilmez miyim bende lisede öğretmenim ve bizim okulda iki bloklu:( Ben bu dönemin başından beri dersleri oturarak yürütmeye çalışıyorum, 10 dk konuyu tahtaya yazıp alıştırmaları kitaptan yaptırıyorum, yoksa doktorum iki ay rapor verecekti. Sen de soruları yazıp otur bence canım, verimimiz çok düşüyor böyle ama napalım canım benim öğrencileri bilmiyorlar ama bilseler onlar da dikkat etmemizi isterdi bence

artık öyle yapcam soruları falan da öğrencilere yazdırcam, dediğin gibi verim düşüyor, sınıf kontrolü zorlaşıyor ama her şey bebeklerimiz için:)

inanmıyorummmm cok sevindim kayınvalidenin ve o görümcelerinin yüzünü inanılmaz görmek isterdim bak benim içime hep kız doğuyordu senin bebiş için ama erkek cıktı cok cok mutlu oldum Rabbim gönlüne göre verdi. Rabbim ne kadar büyük ya genelde anneler ne istiyorsa Rabbim de onu veriyor. maşallah diyorum canım yeniden prensine. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah

Back
X