2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben ogrenememistim canim insallah sen ogrenirsinn hayirli haberlerle gel :)

Dualarimiz seninle canim guzel haberler getir bize insallah:)

Ayy evet canim ya ilk defa bu kadar uzun sure bekledim cok heyecanliyim 3 hafta olacak biraz korku biraz endise biraz merak... Kafami dagitmak icin sabah sabah kuafore geldim komple bi temizlik bakim soyle bi guzel anne hissediyom kendimi yoksa bu 2 gun gecmez:)

İyi yapmışsın canım, bakımlı olmak insanın kendi moralini düzeltiyor :) Bu arada bence kesin cinsiyeti de öğrenirsin :)

Bak kız olursa benim dünür kapabilir kızını haberin olsun :)

Günaydın neler oluyo burda maşallah cinsiyeti öğrenenler bebişleri kertiolar :1: Ne güzel ya hep böyle iyi neşeli olun kızlar... :49:

Çok şükür düşük,kanama vs. gibi kötü haberler olmayınca neşeli konulara geldik :)

Çok şükür hep güzel haberler aldık , inş sende yarın güzel haberler verceksin bizlere , hepimizin miniği Rabbime emanet

inşaAllah canım şimdi netten baktım hormon sonuçları çıkmışta down analizi yok daha :26:

Glprenses sen tabi cinsiyetini öğrendin bak hemen naz yapmaya başladın bile neden kız tarafısın. Cool da böyle olacak diye çok korkuyorum :)
First de zaten Muğlalı değilmiş .
imza:Bir bahtsız erkek annesi :)

Yok canım biz bi kere söz verdik birbirimize, kızsa senindir :)

Ama erkekse (ki içime öyle doğuyor) ne yapacağız bilemiyorum :)

Eee kız evi naz evi :) sen daha dur Cool da öğrensin birde kızsa , sen o zaman gör nazı :1:
senden kurtulmak içinde bana baskı yapıyor bak evi var İzmir de diyip beni kandırmaya çalışıyor :27:

Yok canım ne kurtulması :) Bak hem evliliklerde ailelerin anlaşması çok önemli, biz burada anlaşabiliyoruz diye ben burdan evlendirmek istiyorum :)

E bi de İzmir olması güzel, bak sorumlu bir anne sünnetinden evvel şimdiden evini düşünüyor,daha ne olsun :)

Kızlar cinsiyetini öğrenenler size bişey sorucamm. sabah ikili test sonuçları ile ilgili bişeyler araştırırken ikili teste bakılan beta hcg değeri 50 ye yakın veya üstü olanlarda cinsiyet kız düşük olanlarda ise erkek diye bi tez atmış ortaya hanımlar ve %70inde tutmuş :15: böyle bişey duydunuz mu?
sizde kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne??

Azure nasılsın canım Günaydın demek istedim sana:):)

Dünür ayıp oluyor ama, benim ki bir netleşsin,öyle arayışa geç, ben sadece içime doğanı söyledim. Net birşey yok :)

Çocuğumun gururuyla oynama erkek annesi :)

Son düzenleme:
AYNEN CANIM ÇOK ŞÜKÜR YA :nazar: HERKESİN MORALİ YÜKSEK NE GÜZEL HEP BÖYLE OLALIMM.. :49:

İnşallah canım, hatta sağlıkla mutlulukla 5-6 ay geçsin ve burada ikili test,cinsiyet vs. sonuçlarını değil, doğum haberlerini bekleyip birlikte kutlayalım :)))

kızlar cinsiyetini öğrenenler size bişey sorucamm. Sabah ikili test sonuçları ile ilgili bişeyler araştırırken ikili teste bakılan beta hcg değeri 50 ye yakın veya üstü olanlarda cinsiyet kız düşük olanlarda ise erkek diye bi tez atmış ortaya hanımlar ve %70inde tutmuş :15: Böyle bişey duydunuz mu?
Sizde kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne??

böyle bişiy duymadım hiç canım ama eve gidince bakıcam hemen. çok merak ettim şimdi acaba doğrumu cinsiyeti belli olanlar baksınlar bence doğru olan çıkıcakmı

inşallah canım, hatta sağlıkla mutlulukla 5-6 ay geçsin ve burada ikili test,cinsiyet vs. Sonuçlarını değil, doğum haberlerini bekleyip birlikte kutlayalım :)))

ayyy şimdi fasulye gibi resimleriini paylaşıoruz o zaman bebişlerimizin resmini paylaşırız :) inşallah rabbim bebişlerimize bize sağlık versin o günlere gelelim hayırlısıyla. Düşüününce bile heycanlandım yaaa çok güzel yaşadığımız bu süreç allahım tüm isteyenlere nasip etsin....

Günaydın neler oluyo burda maşallah cinsiyeti öğrenenler bebişleri kertiolar :1: Ne güzel ya hep böyle iyi neşeli olun kızlar... :49:
Günaydın Canım ,evet artık keyfimiz yerinden Allah bozmasın. Zor bir 3 ayı bitirdik ,mide bulantıları ,kanama korkuları derken kabus gibiydi .en azından benim için.Kaç gündür sırıta sırıta yazıyorum buraya ,hayır ekrana sürekli gülerek bakan işsiz anne olucam sonunda :)

İyi yapmışsın canım, bakımlı olmak insanın kendi moralini düzeltiyor :) Bu arada bence kesin cinsiyeti de öğrenirsin :)

Bak kız olursa benim dünür kapabilir kızını haberin olsun :)

evet kız anneleri bakımlı olmayı motto haline getirelim ki evlatlarınız da öyle olsun:)

Yok canım biz bi kere söz verdik birbirimize, kızsa senindir :)

Ama erkekse (ki içime öyle doğuyor) ne yapacağız bilemiyorum :)

erkekse oğlum için büyük hayal kırıklığı olacak , oda içimde çok heyecanlı çünkü eminim ooh ya ne iyi annem var kız peşinde koşmak zorunda değilim , o benim için tüm kız annelerinin nazını şimdide çekiyor diyor.

Yok canım ne kurtulması :) Bak hem evliliklerde ailelerin anlaşması çok önemli, biz burada anlaşabiliyoruz diye ben burdan evlendirmek istiyorum :)

E bi de İzmir olması güzel, bak sorumlu bir anne sünnetinden evvel şimdiden evini düşünüyor,daha ne olsun :)

Evet cool güzel yorum .İzmir gerçekten çok güzel .çocuklar evlenince siz de buralara yerleşin gelinim anne ateşiyle yanıp tutuşmasın . Ben kıyamam güzel gelinime.

meraba kızlar yarın kaynımın düğününe şehir dışına gidiyoruz 1 hafta yokum
bi yandanda çok kötü gribim ve migren ataklarım var :14:
herkese mutlu bi hafta diliyorum
görüşmek üzere

canım Özel çınarlı hastanesinin artık sgk ile anlaşması var .fiyatları da çok uygun 2 ay içinde iki arkadaşım oarada doğum yapacak onların sonuçlarına göre sana yazarım .taze taze bilgileri

Oo cok sevindim, , doktorun ozel olsa da dogumu sgk na gore indirimli yapiyorlardir dimi?? Cok Sağol cnm haber bekliyorm o zaman 4gozle :))

günaydın canım ,evet artık keyfimiz yerinden allah bozmasın. Zor bir 3 ayı bitirdik ,mide bulantıları ,kanama korkuları derken kabus gibiydi .en azından benim için.kaç gündür sırıta sırıta yazıyorum buraya ,hayır ekrana sürekli gülerek bakan işsiz anne olucam sonunda :)

ayy canım ya çok şükür bitti sıkıntılarımız. Umarım kimse birdaha rahatsızlanmaz ve böyle sırıta sırıta buraya yazarız :)

böyle bişiy duymadım hiç canım ama eve gidince bakıcam hemen. çok merak ettim şimdi acaba doğrumu cinsiyeti belli olanlar baksınlar bence doğru olan çıkıcakmı

bende ilk kez duydum merak ettim doğruluğunu sizlere bi sorayım dedim. bak bakalım seninki nasılmış

bende ilk kez duydum merak ettim doğruluğunu sizlere bi sorayım dedim. Bak bakalım seninki nasılmış

ben daha cinsiyetini bilmiorum ki :( cinsiyeti belli olan kızlar rica etsek bakarmısınız acabaa bizde azcık ümitlenelim eve gidince bakalımmm ne durumda betahcg mizz :)))

senin inş kızın olur takibimdesin :) Bence de en güzel özelliklerden bir tanesi İzmir li olamaları .. şaka bir yana Rabbim gönlünden geçen ne ise onu nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Kızlar cinsiyetini öğrenenler size bişey sorucamm. sabah ikili test sonuçları ile ilgili bişeyler araştırırken ikili teste bakılan beta hcg değeri 50 ye yakın veya üstü olanlarda cinsiyet kız düşük olanlarda ise erkek diye bi tez atmış ortaya hanımlar ve %70inde tutmuş :15: böyle bişey duydunuz mu?
sizde kaç çıkmıştı ve cinsiyetiniz ne??

onu ben hiç fark edemedim cnm zaten sonucu aldığımız gibi doktorun yanına gitti , o da söyledi çok emin değildi ama söyledi yinede

ben daha cinsiyetini bilmiorum ki :( cinsiyeti belli olan kızlar rica etsek bakarmısınız acabaa bizde azcık ümitlenelim eve gidince bakalımmm ne durumda betahcg mizz :)))

bende öğrenemedim ama beta hcg 15 çıkmış sabah gördüm eğer tez doğru çıkarsa erkek gibi görünüyor eşime söyledim adam karalar bağladıı :1:

Cİnsiyetini öğrenen anneler 2li beta hcg nizz kaç çıkmıştı bi bakın doğruluğunu test edelim bu tezin :15:

Back
X