2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın Canım ,evet artık keyfimiz yerinden Allah bozmasın. Zor bir 3 ayı bitirdik ,mide bulantıları ,kanama korkuları derken kabus gibiydi .en azından benim için.Kaç gündür sırıta sırıta yazıyorum buraya ,hayır ekrana sürekli gülerek bakan işsiz anne olucam sonunda :)

evet kız anneleri bakımlı olmayı motto haline getirelim ki evlatlarınız da öyle olsun:)

erkekse oğlum için büyük hayal kırıklığı olacak , oda içimde çok heyecanlı çünkü eminim ooh ya ne iyi annem var kız peşinde koşmak zorunda değilim , o benim için tüm kız annelerinin nazını şimdide çekiyor diyor.

Evet cool güzel yorum .İzmir gerçekten çok güzel .çocuklar evlenince siz de buralara yerleşin gelinim anne ateşiyle yanıp tutuşmasın . Ben kıyamam güzel gelinime.

ayy ne iyi bir kayınvalde olacaksın sen :) nasıl hemen gelinini düşünüyorsun

Aynen canim bizde onlar bilmiyordu ama 8 ay bekkledik kimse karissin istemiyorum ama istedikleri olmayacak

Anlamiyorum canim yq sanki kiz evlat degil ya Rabbim bizlere saglikla hayirla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah hepsi bos konusuyor ama stres oluyor insan

evet canim haklisin bizim bebislerimiz yani biz karar veririz degilmi? benim kv dede isim begenmiyor, ne o öyle diyor, güzel isimler secin falan demeye basladi bile...
daha hic birsey belli degil.
kadin agliyor telefonda, gelin izine diye...duygu sömürüsü yapior ogluna (gecen yapti, kavga etmistik) simdi birdaha böyle annen duygu sömürüsü yapar sende benimle kavga yaparsan dedim o zaman cok kötü olur....
damardan giriyor kadin yaaaaa......
ya oglunu neden üzüyorsun, neden agliyorsun, kapat telefonu o zaman agla...sanki biz milyoneriz de gitmiyoruz izine...aaaahhhhh bu kv deler yokmu

bende öğrenemedim ama beta hcg 15 çıkmış sabah gördüm eğer tez doğru çıkarsa erkek gibi görünüyor eşime söyledim adam karalar bağladıı :1:

Cİnsiyetini öğrenen anneler 2li beta hcg nizz kaç çıkmıştı bi bakın doğruluğunu test edelim bu tezin :15:

neden esin kizmi istiyor?
benim esimde erkek diyor....

evet canim haklisin bizim bebislerimiz yani biz karar veririz degilmi? benim kv dede isim begenmiyor, ne o öyle diyor, güzel isimler secin falan demeye basladi bile...
daha hic birsey belli degil.
kadin agliyor telefonda, gelin izine diye...duygu sömürüsü yapior ogluna (gecen yapti, kavga etmistik) simdi birdaha böyle annen duygu sömürüsü yapar sende benimle kavga yaparsan dedim o zaman cok kötü olur....
damardan giriyor kadin yaaaaa......
ya oglunu neden üzüyorsun, neden agliyorsun, kapat telefonu o zaman agla...sanki biz milyoneriz de gitmiyoruz izine...aaaahhhhh bu kv deler yokmu

neden esin kizmi istiyor?
benim esimde erkek diyor....

evet ya acaip derece kız istiyor hemdee ilk günden beri kızım olacak diye dolaşıyor ya erkek olursa diyorum ama hiç oralı olmuyor :)) hakkımıza hayırlısı olsun canım ya kız erkek Rabbim hayırlı evlat versin

bende öğrenemedim ama beta hcg 15 çıkmış sabah gördüm eğer tez doğru çıkarsa erkek gibi görünüyor eşime söyledim adam karalar bağladıı :1:

Cİnsiyetini öğrenen anneler 2li beta hcg nizz kaç çıkmıştı bi bakın doğruluğunu test edelim bu tezin :15:

canımm ben ikili test yaaptıermadım biliyorsun. oyuzden sana yardımcı olamayacagım ne yazık ki :s ee keske dün doktorun bi tahminde bukunsaydı canım. videoya cektiniz mi? bak erkekse zaten pipişi coktan gozukuyor olması gerekirdi. bizim kızın aralığı resmen bostu.

Keske k.k ninda facebook gibi bildirimi olsa takipte cok gecikiyorum. Bir suru sayfa gecmis yine.:( hayirli gunler kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keske k.k ninda facebook gibi bildirimi olsa takipte cok gecikiyorum. Bir suru sayfa gecmis yine.:( hayirli gunler kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı günler arkadasım evet sayfalar ccok hızlı ilerliyor bende hızına yetişemiyorum bazen. ama face yasak ne yazıkki

canımm ben ikili test yaaptıermadım biliyorsun. oyuzden sana yardımcı olamayacagım ne yazık ki :s ee keske dün doktorun bi tahminde bukunsaydı canım. videoya cektiniz mi? bak erkekse zaten pipişi coktan gozukuyor olması gerekirdi. bizim kızın aralığı resmen bostu.

ya doktor söylemedi hiç çok ısrar ettim ama şuan daha net değildir söylediğim ancak tahmin olur onda da yanılırız falan söylememek en iyisi dedi. ben olsun en azından tahmin edin ben kesin olarak algılamam merak etmeyin dedim :) ama hiç yanaşmadı 2-3 hafta sonra söyleriz dedi. ama ben bacak arasını baya kalabalık gördüm bilmiyorum gördüğüm neydi ama boş değildi :1: video çekmeye çalıştı eşim ama kısa çekmiş

evet ya acaip derece kız istiyor hemdee ilk günden beri kızım olacak diye dolaşıyor ya erkek olursa diyorum ama hiç oralı olmuyor :)) hakkımıza hayırlısı olsun canım ya kız erkek Rabbim hayırlı evlat versin

benimkide tam tersi, kiz olursa diyorum saglikli olsun diyor...
annem gilin icindende kiz geciyor, esimin erkek, bakalim benim icimden suanlik daha tam böyle birsey gecmiyor...hayirlisi saglikli olsunda cinsiyeti hic önemli degil. ben yarin gidecem randevum var...ama sanmiyorum diceni, daha erken bence cinsiyetini söylemek icin

Oo cok sevindim, , doktorun ozel olsa da dogumu sgk na gore indirimli yapiyorlardir dimi?? Cok Sağol cnm haber bekliyorm o zaman 4gozle :))

canım öyle değil yanlış anlattım sanırım. Mesela Kahraman kolday diye bir doktor var İzmir'de belki duymuşsundur. Bir arkadaşımın eşinin doğuma o girdi .özel muyanehanesine gitmişlerdi hamilelik boyunca, iki seçenek sundu onlara çınarlı ya da kent .kent 5300 çınarlı 4500 diye. yani doktor dışarıdan olunca doktor belirliyor ,full fiyatı sana doktorun veriyor. sen hangi doktora gidiyorsun ?

benimkide tam tersi, kiz olursa diyorum saglikli olsun diyor...
annem gilin icindende kiz geciyor, esimin erkek, bakalim benim icimden suanlik daha tam böyle birsey gecmiyor...hayirlisi saglikli olsunda cinsiyeti hic önemli degil. ben yarin gidecem randevum var...ama sanmiyorum diceni, daha erken bence cinsiyetini söylemek icin

belli oluyormuşta net olmadığı doktorlar yanılmak istemiyor söylemiyolar. benimde annem erkek hissettiğini söylüyor çevreden kimisi kız kimisi erkek diyor bende bu karmaşada hiç kendi hissiyatımı dinleyemiyorum hissedemiyorum bişey. Rabbim gönlünüze göre versin canım inşaAllah yarın öğrenirsin

Cinsiyetini öğrenen anneler 2li beta hcg nizz kaç çıkmıştı bi bakın doğruluğunu test edelim bu tezin :15:

benim eşimde kız istiyor napıcaz canım yaa :)) doktor erkek dicek die çok korkuorum :) erkek olsada evladım dio ama sonuç bi kesinleşsin görücez bakalım tepkilerii :)

canım öyle değil yanlış anlattım sanırım. Mesela Kahraman kolday diye bir doktor var İzmir'de belki duymuşsundur. Bir arkadaşımın eşinin doğuma o girdi .özel muyanehanesine gitmişlerdi hamilelik boyunca, iki seçenek sundu onlara çınarlı ya da kent .kent 5300 çınarlı 4500 diye. yani doktor dışarıdan olunca doktor belirliyor ,full fiyatı sana doktorun veriyor. sen hangi doktora gidiyorsun ?

Kahraman kolday:))

benim eşimde kız istiyor napıcaz canım yaa :)) doktor erkek dicek die çok korkuorum :) erkek olsada evladım dio ama sonuç bi kesinleşsin görücez bakalım tepkilerii :)

aynen canım ya dün artık abartma bu kız isteğini doktor erkek dese sana söylemeye korkucam dedim :) o zaman yok canım oğlum olursada severim ama kız olur kız diyo yine :))) bende o tepkisini merak ediyorum hayırlısıyla bi öğrenirsek inşaAllah cinsiyetini

aynen canım ya dün artık abartma bu kız isteğini doktor erkek dese sana söylemeye korkucam dedim :) o zaman yok canım oğlum olursada severim ama kız olur kız diyo yine :))) bende o tepkisini merak ediyorum hayırlısıyla bi öğrenirsek inşaallah cinsiyetini

aynı benmkide aynı erkek olursa atıcak değilim ya dio onuda sevicem tabiki dıo :) aynen canım hayırlısıyla öğrenicez inşallah cinsiyetini

İyi yapmışsın canım, bakımlı olmak insanın kendi moralini düzeltiyor :) Bu arada bence kesin cinsiyeti de öğrenirsin :)

Bak kız olursa benim dünür kapabilir kızını haberin olsun :)

Benden kiz almak oyle kolay diil tatlimm Arnavut inadm bi tutarsaa omru billah vermem:))

Back
X