2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba canim :)) sorma erkekler önde gidiyor benimde duyduğum etrafimdakilerin bebekleri de erkek :)) bakalim bizimki pipilimi kukulumu :)) en sona ben kalacam galiba :(

sorma canım benimki de göstermiyor inat etti bende 26sında gidicem bakalım inşallah o zaman gösterir sen en son ne zaman gittin

Merhaba canim :)) sorma erkekler önde gidiyor benimde duyduğum etrafimdakilerin bebekleri de erkek :)) bakalim bizimki pipilimi kukulumu :)) en sona ben kalacam galiba :(

ayy pardon sen ptesi gitmiştin yaa birden unuttum şimdi aklıma geldi kusura bakma:26:

ayy pardon sen ptesi gitmiştin yaa birden unuttum şimdi aklıma geldi kusura bakma:26:

Evet canim pazartesi gittim :) inatçı bebişler :)) gostermiyorlar bir türlü :) bende gidicem bende dayanamicam gidicem sanirim :) ama testin var onu yaptircam 28 i gibi o hafta gitmem lazim :) diğer hafta kaynımın düğünü var :(

Merhaba anneler :) sizde benim gibi duygusal mısınız herşeye ağlayasım var :D

dün doktora gittim bebeğimin sağlığı iyi şükür..

İkili testin tarihini geçirmişim. artık 3 lü test yapacakmış doktor.

KIZLAAAAARRRR

gittim geldim doktora

allahima sükürler olsun hersey yolunda. cok endiselenmistim. fazla göremedik ama bu sefer doktorumun isi varmis. kipirdiyordu, ve elini atti sonrada arkasini döndü bize.....rahatsiz etmeyin beni diyordu :1:
:nazar:boyu 7,78 cm olmus:nazar:

canım beniiiimmmm maşallah onaa :emir_bebek: darısı bizim başımıza inşallah :16:

Evet canim pazartesi gittim :) inatçı bebişler :)) gostermiyorlar bir türlü :) bende gidicem bende dayanamicam gidicem sanirim :) ama testin var onu yaptircam 28 i gibi o hafta gitmem lazim :) diğer hafta kaynımın düğünü var :(

ne testi canım ikili test mi

Guzel analar dun dr gitttim ...bir oglum daha olckmis ins saglikli ve hayirli olur rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatdirsin:nazar:

Merhaba anneler :) sizde benim gibi duygusal mısınız herşeye ağlayasım var :D

dün doktora gittim bebeğimin sağlığı iyi şükür..

İkili testin tarihini geçirmişim. artık 3 lü test yapacakmış doktor.

Geçen yemek yerken durup dururken ağladım, kendimi durduramadım. Kocam da korktu, ne oldu niye ağlıyorsun diyor ama cevabı yok..

günaydın boooolll sağlıklı ,mutlu günler :))

first güzel haberler ver canım bize.dualarımız seninle...

Hayırlı haberlerle gelirsin ınş canım 😊

Canım dualarım seninle, bebeğinden güzel haberler getirirsin inşallah :)

Bakalım cinsiyeti de belli olur belki :)

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin :)

günaydın canım hadi iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım ne güzel bebişini görüceksin

Cnmmm yazın beni o kadar rahatlatı ki çok teşekkür ederim. Doğru olabilir ben dün akşam eve gidince çok erken yattım , çok şükür sabah geçmişti :) Bu haftalarda oluyor demek ki . Aklıma ne geldi biliyor musun ? Hani senle haftalarımız da aynı , doktorumuz da aynı ya , ikimizin de doğumu aynı güne gelirse Bülent Bey kaç parça olacak acaba :1:

En önemli olan bebeğinin sağlıklı olması tabi, bu haftan da söylediyse nettir bence hayırlısı olsun :)

Dönüşünü bekliyoruz cnm güzel haberlerle gel inş :)

Aman aman olmasın leke meke
Canım inşallah tek temennimiz sağlıkla kucağımıza almak inşallah sende allaha emanet ol

Günaydın canım ederiz canım stres yapma bi sıkıntı yokk

Yusram günaydınn

Günaydın canım

Kizlarr ben geldimm hepinizee guzel dileklerii icin cok tesekkurr ederim:)
Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)

Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)

Bebegim bildiginiz kafaustu duruyodu cok gulduk acaip hareketliydi iyi ki cikolata falan yememisim bi ara elini kaldirdi selam cakti annesine doktorumuz da o ani fotografladi:)

Maalesrf ki cinsiyetini gostermedi sipa aslinda ben bu duruma sevindim cinku haftya bida cagirdi cinsiyet icin hehehe:) yani Allaha sukur hersey yolunda canlarim dualariniz icin tsk ederim:)

Gözün aydın canım. Her şeyin yolunda olmasına sevindim :)

Günaydın herkese :)
Bugün devlet hastanesine 1 ay sonrası için ayrıntılı ultrason randevusu almaya gidicem. Geldiğinde üçlü testi de yaparız demişti doktor. Gerek görmüyorum ama bir şey çıkmaz Allahın izniyle.. O anki ruh halime göre davranıcam. Önemli olan ayrıntılı ultrasona randevu almak... Şeker yüklemesinin de zamanını sorucam..

Günaydın arkadaşlar :3:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Herkese gunaydinnn arkadaslar:)

Birazdan kontrolum var yine heyecan yaptim dua rdin olur mu:)

günaydın güzel anneler ve bebekleri :16: :16: :16:

Herkese hayırlı mutlu ve sağlıklı günler 😊

günaydın hanımlar;) herkese sağlıklı mutlu bir gün diliyorum:16:

günaydın güzel annişler tatlı bebişler hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyoruz sizi... :71:

günaydın hepinize ve beişlerinize :) biraz geç oldu ama artık kusuruma bakmayın hepnize güzel bir gün diliyorum.

kamurancım şeker yüklemesi olayını bildirmeyii unutma olurmu kacırmayalım bide

Alemsin canım ya :))) Haftaya cinsiyetini gösterirse sen de ben göremedim, haftaya bi daha geleyim :)))

Şaka bir yana çok şükür yine iyi haberleri aldık.İnşallah hep böyle devam eder...

günaydın hepinize ve beişlerinize :) biraz geç oldu ama artık kusuruma bakmayın hepnize güzel bir gün diliyorum.

kamurancım şeker yüklemesi olayını bildirmeyii unutma olurmu kacırmayalım bide

Ne kusuru tatlım, hergün mesai gibi siteye ilk girenlerdensin :))

ooo ne zaman gittin de geldin :) hoşgeldin sefalar getirdin. benim kızımda kafa üstü duruyordu o hallleri cok komik ama ben çikolata yediğim için dönüyordu. ee boyu posu ne olmuş kilosu falan ilerdemi gidiyor geriden mi geliyor nasıl bakalım yiğenimiz

Alemsin canım ya :))) Haftaya cinsiyetini gösterirse sen de ben göremedim, haftaya bi daha geleyim :)))

Şaka bir yana çok şükür yine iyi haberleri aldık.İnşallah hep böyle devam eder...

:))) ayy napiyim canim yaa cok ozluyorum zaten beni 3 haftada bir cagiriyo ya hafta gttigimde 2 hafta kalmis olcak 2 hafta sonra bida giderim en hic affetmem:)

Back
X