2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım bitecek bitecek sen pozitif bir insandın ben orada kan görsem herkesi ayağa kaldırırdım panikten. Bukadar pozitif oldugun için hemencecik geçecek oğlun seninle olacak ve gitmeyecek dualarım seninle
Panik yapsamda sonucta elimden gelen bir sey yok. Takdir Allahin... Ben atlaticam insallah inaniyorum. Oglusum beni birakmiycak. Dun o kadar tatliydi ki. 160 gr olmus, 16-17cm kadarda boyu varmis. Doktor boyunu kalem ve agirligini yarim paket margarine benzetti.
Sinavinda basarilar diliyorum canim.

Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yok;) pazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.

Günaydın canım kanamanın azalmasına sevindim çok geçmiş olsun Allah bebeklerimizi korusun bize bağışlasın onları

Panik yapsamda sonucta elimden gelen bir sey yok. Takdir Allahin... Ben atlaticam insallah inaniyorum. Oglusum beni birakmiycak. Dun o kadar tatliydi ki. 160 gr olmus, 16-17cm kadarda boyu varmis. Doktor boyunu kalem ve agirligini yarim paket margarine benzetti.

Cok tesekkür ederim canım sınavım için. Sizin Bebişlerin boyu gercekten uzun olacak maşallah şimdi hamilelik takviminde bende yazana bakıyorum da 19. Haftada olmama rağmen 16 cm diyor ben 17. Haftamdayken boyumuz 13-14 cm arasında birseydi cok kıskanıyorum sizi ama maşallah diyorum da inşallah geçecek bu kötü günlerin dualarım seninle

Evet çok düşünmemek lazım. Üstüne düşmemek lazım. Ben bugün toz aldım. Perdeleri yıkadım. Eşim de evi süpürdü ve perdeleri taktı. Artık 3 ay geçti. uzanmadan işlerimizi halledebiliriz:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa benim de onları yapmam lazım. Halı, koltuk ve perde temizliği zamanım geldi :(

Gunaydin arkadaslar:)herkes uyuyor mu, hic ses seda yok;) pazar gunu haliyle demi:))) kanamam azalmis cok sukur. Kahverengi damlalara donusmus, bitiyor sanirim. Benim icin dua edin, tamami bitsin insallah.

Oh oh çok şükür canım, pazar sabahı alınabilecek en güzel günaydın mesajı bu işte :)

Güzelmiş isimler cnm bence havin kulağa daha hoş geliyo
Inşallah Allahım izin verirse bende oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak kıZımda olursa Esila Mina düşünüyorum nasıl sence

Canım isimler çok güzel ama hem Muhammed hem Mustafa beraber çok ağır olmaz mı? Bir tanesini seçsen, ismin çocuk üstünde ağırlığı olurmuş çünkü.

Arkadaşım lütfen yanlış anlama ama ben hayatımda vazelin kullanmadım, üstelik de hamilelikte petrol ürünü olan vazelini kullanmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Nacizane fikrim karnındaki bebiş için vazelini kaldır at lütfen. Zeytinyağı dururken vazelin de neymiş :19:

Yaaa bilmiyordum bunu, ben sadece iyice nemlendirmek istediğim için almıştım. Neyse kullanmayayım bari, sağol uyardığın için

kızlar herkese günaydın. iyi pazarlar.geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inş.
ben günlerdir giremiyordum :(
eşim döndü şehir dışından perşembe doktora gittik biz de.
bebeğimizi gördük kocaman olmuş maşallah. ikili test yapıldı. çok tembel benimki doktor neler yaptı karnıma vurdu, öksürttü beni yok zıplamadı bir. yatıyorr:)
cinsiyeti erkek gibi ama kesin değil dedi kızlar değişir mi sizce? daha 12 +2 iken söyledi benim doktorum.
Bu arada benim hala bazı günler kan damlaları geliyor az. doktor ilaç falan yazmadı artık sadece yat dinlen gelince dedi normal mi böyle yapması vajinal falan da bakmadı?
omega hapı yazdı, folik asidi kestik. demir hapı ne zaman veriliyor kızlar?

Güzelmiş isimler cnm bence havin kulağa daha hoş geliyo
Inşallah Allahım izin verirse bende oğlum olursa Muhammed Mustafa olacak kıZımda olursa Esila Mina düşünüyorum nasıl sence

Muhammed Mustafa şüphesiz çok güzel peygamber efendimizin ismi esila Mina ayrı ayrı güzel isimler çift isim deneme istersen birbirini tamamlamamış sanki tercih snn tatlım sağlıkları iyi olsun tabi isim,teferruat

inşallah canım. içini ferah tut benimde ara ara oluyor lekelenmem hala. insan nasıl hisssediyor biliyorum, inşallah görmeyelim bir daha o lekeleri.

kızlar herkese günaydın. iyi pazarlar.geçmişe bakamadım daha herkes iyidir inş.
ben günlerdir giremiyordum :(
eşim döndü şehir dışından perşembe doktora gittik biz de.
bebeğimizi gördük kocaman olmuş maşallah. ikili test yapıldı. çok tembel benimki doktor neler yaptı karnıma vurdu, öksürttü beni yok zıplamadı bir. yatıyorr:)
cinsiyeti erkek gibi ama kesin değil dedi kızlar değişir mi sizce? daha 12 +2 iken söyledi benim doktorum.
Bu arada benim hala bazı günler kan damlaları geliyor az. doktor ilaç falan yazmadı artık sadece yat dinlen gelince dedi normal mi böyle yapması vajinal falan da bakmadı?
omega hapı yazdı, folik asidi kestik. demir hapı ne zaman veriliyor kızlar?

Değişebilir cnm çok değişen gördüm net 4 ayında belli ediolar 16 17 hafta civarı haplara gelince valla normalde 3ayından snra başlanıyor ama ben kullanamıyorum ya oğlumda da içmedim vitamini meyvelerden yeşil yapraklılardan kanıda pekmezden almaya çalışıyorum gçmiş olsun sana çok inş ufak tefek kanamalarında geçer rabbm yrdmcınız olsun

Yaa benim de onları yapmam lazım. Halı, koltuk ve perde temizliği zamanım geldi :(

Oy o zorluğu atlattım ben 4gun önce cam,çerçeve perde hallettim sakınan göze çöp batar misali dikkatte ederek hallettim napayım oğlumda da yapardım

inşallah iyi çıkar canım, nöbet için rapor istemeyi unutma olur mu, verir inşallah hemen.

canım günaydım merhaba.
yazamadım kaç gündür. gittik çok şükür doktora. ikili test ultrasonda bir problem çıkmadı inş kan da iyi çıkar. lekelenmeler ara ara oluyor ama doktorum ilaç yazmadı artık olduğu zaman dinlen dedi doğru mu yaptı bilmiyorum?
nöbet için raporu çok rahat aldım durumu anlatınca ama idare kabul etmedi biliyor musun? neymiş heyet raporu gerekiyormuş bu olmazmış. bir de ben 10 gün raporluydum kanamadan ya bana demezler m telafi programı yap çocuklar geri kaldı, okuldan sonra ek ders. çıldırdım ya. duyan da beni anadolu lisesinde falan öğretmen sanıcak meslek lisesindeyim. ne kadar düşüncesizler, kendi evleri 10dk mesafede okula öğlen arasında bile eve gidip dinlenip yemek yiyorlar benim evim 1,5 saat mesafede bana diyor ki 9-10 saat okulda dur, 3 saatin de yolda geçsin çok sinirlendim ya. neyse senin de canını sıktım canım kusura bakma

Değişebilir cnm çok değişen gördüm net 4 ayında belli ediolar 16 17 hafta civarı haplara gelince valla normalde 3ayından snra başlanıyor ama ben kullanamıyorum ya oğlumda da içmedim vitamini meyvelerden yeşil yapraklılardan kanıda pekmezden almaya çalışıyorum gçmiş olsun sana çok inş ufak tefek kanamalarında geçer rabbm yrdmcınız olsun

inş canım çok sağol. ben vitamini bugün içmeye başladım ben çok zayıfım çok bir şey de yiyemiyorum hele sebze hiç yiyemiyorum hamile kaldıktan sonra. ama demir hapı yazmadı kan değerim iyi çıkmıştı daha önce ondan mı yoksa sonra mı yazılıyor bilmiyorum. O zaman ben daha ankete oy vermiyim biz kaptırdık erkek diye ama neyse daha ailelere falan söylemedik bir 3 hafta daha bekleyelim bakalım hayırlısı olsun

canım ilaç kullanıyor musun bu lekelenmeler için?

kızlar bu hamilelik takvimini nasıl oluşturuyosunuz yardımcı olabilecek olan var mı

aaa oluşturmuşum hiç farkında deilim geçen doldurmaya çalışşmıştım bütün bilgileri doldurmalısınız demişti doldurmamıştım ama olmuş demekki

Back
X