- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
ben kabul etmedim zaten asla böyle bir şey yapıp bebeğimi tehlikeye atmam. ama sinirlerim çok bozuldu tabi, halimi de görüyorlar merdivenleri bile nefes nefese çıkıyorum. Bu hafta söyledi müdür bey ama ben yapmıcam ne isterse yapsın soruşturma açsın hiç korkmuyorum. eşim de nöbet günleri sevk al baksınlar başının çaresine diyor. ay ne kusuru canım ama insanlık öldü mü diyorsun gerçekten. bir an önce tayin isticem bu okuldan insan acayip soğuyor ama izmirin merkez ilçelerine gelmek çok zor, çok yüksek hizmet puanı istiyorlar. bakalım inşallah hayırlısı
Bizim doğum tarihleri iyi ki sene başına denk geliyor, önümüzdeki yıl görmek zorunda kalmayacaksın onları, 2. dönem de raporla kapat gitsin zaten okulda bir öğretmen olacaktır 1.dönemden, sonra da hizmet puanın artıp da gidersin inşallah. Eşine de katılıyorum, bu işler karşılıklı bana doktor iki ay rapor verebilirim istersen deyince ben bir gidip başlayayım dikkat etmeye çalışırım, 2 ay dersler boş geçerse sınıflarım perişan olur dedim, sen sevk alınca mecbur bir çaresine bakacaklar.