2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben kabul etmedim zaten asla böyle bir şey yapıp bebeğimi tehlikeye atmam. ama sinirlerim çok bozuldu tabi, halimi de görüyorlar merdivenleri bile nefes nefese çıkıyorum. Bu hafta söyledi müdür bey ama ben yapmıcam ne isterse yapsın soruşturma açsın hiç korkmuyorum. eşim de nöbet günleri sevk al baksınlar başının çaresine diyor. ay ne kusuru canım ama insanlık öldü mü diyorsun gerçekten. bir an önce tayin isticem bu okuldan insan acayip soğuyor ama izmirin merkez ilçelerine gelmek çok zor, çok yüksek hizmet puanı istiyorlar. bakalım inşallah hayırlısı

Bizim doğum tarihleri iyi ki sene başına denk geliyor, önümüzdeki yıl görmek zorunda kalmayacaksın onları, 2. dönem de raporla kapat gitsin zaten okulda bir öğretmen olacaktır 1.dönemden, sonra da hizmet puanın artıp da gidersin inşallah. Eşine de katılıyorum, bu işler karşılıklı bana doktor iki ay rapor verebilirim istersen deyince ben bir gidip başlayayım dikkat etmeye çalışırım, 2 ay dersler boş geçerse sınıflarım perişan olur dedim, sen sevk alınca mecbur bir çaresine bakacaklar.

Ay, çok sinirlendim!.. Kesinlikle kabul etme! Sen kadrolu değil misin? Kadroluysan hiç düşünme. Sinir şeyler! Hatta bence daha fazla rapor al. Olabildiğince gitme okula! Gerizekalılar. O ... müdür de ne halt yiyecekse yesin. Ayy, Allah'tan böyle gıcıklarla karşılaşmadım. Çok zorlarsa idare mahkemesine başvururum filan de. Hiç alta kalma. Ayy, sinirden sancı girdi.
Ders programımda sorun oldu. Hiç alttan almadım. İdare mahkemesine başvururum dedim. Paşa paşa sorunu düzelttiler. Hem sen neden heyet raporu alamıyorsun. Git doktorunla konuş, aptal idarecinden bahset. Ayarlayın heyet raporunu...:47::47::47:

Kadroluyum canım. kabul etmedim merak etme,ne derse desin müdür yapmıcam. ne yaparsa yapsın soruşturma açsın ne diye açcaksa? sinirlenme canım bak üzüldüm şimdi keşke anlatmasaydım:( ama insan çok bozuluyor ne kadar benciller, halimi görüyorlar bir de. Hamilelikten önce dersten derse koşardım, merdivenleri tazı gibi çıkardım hiç oturmazdım ama şimdi olmuyor gücüm yetmiyor bebeğimi düşünmek zorundayım ki lekelenmelerim var bir de.
heyetin geçerli olduğunu bilseydim heyet isterdim ben ne bileyim böyle katı kalpli olcaklarını. artık nöbet günü inatla sevk ve rapor alcam madem öyle dersler de boş geçsin. Bir dahaki gidişimde de heyet alcam doktordan. soğudum iyice okuldan.
neyse canım boşverelim bunları sakinleşelim. kızmış galiba seninki yanlış okumadıysam hayırlı olsun ay çok cici:). Bana da erkek diye tahmin etti ama değişebilir dedi ben de 12+2 idim çünkü bakalım bir dahakinde öğrenirim kesin inşallah.

Ay, çok sinirlendim!.. Kesinlikle kabul etme! Sen kadrolu değil misin? Kadroluysan hiç düşünme. Sinir şeyler! Hatta bence daha fazla rapor al. Olabildiğince gitme okula! Gerizekalılar. O ... müdür de ne halt yiyecekse yesin. Ayy, Allah'tan böyle gıcıklarla karşılaşmadım. Çok zorlarsa idare mahkemesine başvururum filan de. Hiç alta kalma. Ayy, sinirden sancı girdi.
Ders programımda sorun oldu. Hiç alttan almadım. İdare mahkemesine başvururum dedim. Paşa paşa sorunu düzelttiler. Hem sen neden heyet raporu alamıyorsun. Git doktorunla konuş, aptal idarecinden bahset. Ayarlayın heyet raporunu...:47::47::47:

bir de bizim okulda ücretliler daha fiyakalı. aynı branşta bir ücretli var benden daha fazla derse giriyor ve okula 3 gün geliyor ben ve diğer kadrolu öğretmenler ister 15 saat dersi olsun 5 güne yayılmış program. bizim okul sıkıntılı yani neyse canım boşver hiç sinirlenme sakin bebeklerimiz için sakin davranmalıyız onlar her şeyden önemli. İnşallah en yakın zamanda tayin isticem ben.

Bizim doğum tarihleri iyi ki sene başına denk geliyor, önümüzdeki yıl görmek zorunda kalmayacaksın onları, 2. dönem de raporla kapat gitsin zaten okulda bir öğretmen olacaktır 1.dönemden, sonra da hizmet puanın artıp da gidersin inşallah. Eşine de katılıyorum, bu işler karşılıklı bana doktor iki ay rapor verebilirim istersen deyince ben bir gidip başlayayım dikkat etmeye çalışırım, 2 ay dersler boş geçerse sınıflarım perişan olur dedim, sen sevk alınca mecbur bir çaresine bakacaklar.

aynen senin dediğin gibi yapıcam inş. bir yıl hiç gitmicem okula. sonra ağustosda da tayin isticem. yani inşallah bu dönem bu okullla son:)

aynen senin dediğin gibi yapıcam inş. bir yıl hiç gitmicem okula. sonra ağustosda da tayin isticem. yani inşallah bu dönem bu okullla son:)

Benim de bu yıl 3 yılım doluyordu zaten, aynı hayalleri kuruyorum, Allah nasip etsin inşallah:))

Cihangirim ve babasıyla sınavdan geldik. Sınavda çok zorlandım. Üstüne durduğum anda alt tarafıma batıyor. O yüzden hep dik durdum. Bir an önce de yapıp çıkmaya çalıştım. Kızlar ben günde 2 defa bebeğimi hep aynı tarafta hissediyorum :))) biraz önce yine alt tarafıma pıt yaptı oğlum:) o kadar tatlı bir şey ki:))) artık her zaman doktora gitmeye gerek yok:) ayyy yine yaptıııı:))) çok güzel ya kızlar müthiş bir şey buuu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım seninle bu hareket muhabbeti geçmişti aramızda bende iki gündür daha değişik hareket ediyor daha önce seğirme gibi pıtpıt etme gibi olan hareketler şimdi sanki karnımın içinde bebişim eline almış bi çubuk ne biliyim incecik bi sopa onunla bişeyler çiziyor dün kardeşim bile hissetti :)

Kizlar disiye gittim ve disetlerim inanilmaz iltihaplanmis klamoks 1000mg antibiyotik verdi bu sekilde tedavi etmem mumkun degil dedi aranizda hic antibiyotik kullanan oldumu korkuyorun kizima bisey olurda diye :/ Allah 'im esirgesin...

İnşallah iyi gelir sınav sonucun, bu pıt pıtlar gerçekten çok rahatlatıcı, ama bizim minik babasına çekti herhalde çok uyumayı sevmiyor:) 3-4 saatte bir uyanıp birkaç kez vurup duruyor:) Salı günü kontrolüm var ama ilk defa (Allahın izniyle) çok streslenmeden bekliyorum randevumu, yoksa bu hafta uçuklar çıkmaya başlardı bende yine. Çooookk şükür:)
Aynen canım ya bak ne güzel sen de hissediyorsun :) çok farklı pıt bunlar :)))) onlar bizi hep böyle pıt pıt yapsınlar ki içimiz rahat etsin:)))

canım seninle bu hareket muhabbeti geçmişti aramızda bende iki gündür daha değişik hareket ediyor daha önce seğirme gibi pıtpıt etme gibi olan hareketler şimdi sanki karnımın içinde bebişim eline almış bi çubuk ne biliyim incecik bi sopa onunla bişeyler çiziyor dün kardeşim bile hissetti :)

Ben pıt pıt hissediyorum :) çizik hissetmiyorum:) maşallah kardeşin bile hissetmiş:))

Kizlar disiye gittim ve disetlerim inanilmaz iltihaplanmis klamoks 1000mg antibiyotik verdi bu sekilde tedavi etmem mumkun degil dedi aranizda hic antibiyotik kullanan oldumu korkuyorun kizima bisey olurda diye :/ Allah 'im esirgesin...

dişçi hamilelere uygun ilaç vermştr heralde cnm ya korkma..ama içine sinmezse bir kadın doğumcuna sor bakalm.. ne gibi şikayetlerin vardı? ben de kontrole gtcem haftaya dişçiye

canım günaydım merhaba.
yazamadım kaç gündür. gittik çok şükür doktora. ikili test ultrasonda bir problem çıkmadı inş kan da iyi çıkar. lekelenmeler ara ara oluyor ama doktorum ilaç yazmadı artık olduğu zaman dinlen dedi doğru mu yaptı bilmiyorum?
nöbet için raporu çok rahat aldım durumu anlatınca ama idare kabul etmedi biliyor musun? neymiş heyet raporu gerekiyormuş bu olmazmış. bir de ben 10 gün raporluydum kanamadan ya bana demezler m telafi programı yap çocuklar geri kaldı, okuldan sonra ek ders. çıldırdım ya. duyan da beni anadolu lisesinde falan öğretmen sanıcak meslek lisesindeyim. ne kadar düşüncesizler, kendi evleri 10dk mesafede okula öğlen arasında bile eve gidip dinlenip yemek yiyorlar benim evim 1,5 saat mesafede bana diyor ki 9-10 saat okulda dur, 3 saatin de yolda geçsin çok sinirlendim ya. neyse senin de canını sıktım canım kusura bakma

o ne saçma bişey ya eskiden deilmiydi heyet raporu verme telafi dersi falan ben de öğretmenim adamlara bak ya ben bile sinirlendim şimdi hakları yok öyle bişey talep etmeye

Merhaba kızlar :))) müthiş bir hava var bugün . bizde kocişle kadıköy sahile geldik. Miss gibi deniz kokusu ile çekirdek çıtlıyoruz :) sizlerde umarim iyisinizdir sayfalar epeyce geçmiş hepsini okuyamadim :) sinavi olanların umarim güzel geçmiştir :)) bu arada biz galiba erkek olursa Yaman kız olursa Ela koyucaz bebişimizin ismini :)) babası son dakika degistirmezse :))

Dur Ankaacım sakin, bebeği de sinir sahibi yapacaksın:)) Ama sonuna kadar kah veriyorum sana ben de kabul etme dedim, kendi eşleri olsa böyle mi yapacaklardı acaba?!

Bu arada gözünüz aydın, Allah sağlıkla kavuştursun minik kızınıza:nazar:

Sağol canım, çok teşekkür ederim. Hepimizi kavuştursun Rabbim. Günler çok yavaş geçiyor. Şu ekim bir gelse. :)
B:47:öyle haksızlık oldumu benim şarteller atıyor. Aklıma geldi yine sinirlendim. İnsanlar anlayıştan yoksunlar. Egosunu tatmin etmeye çalışıyor işte!

Kadroluyum canım. kabul etmedim merak etme,ne derse desin müdür yapmıcam. ne yaparsa yapsın soruşturma açsın ne diye açcaksa? sinirlenme canım bak üzüldüm şimdi keşke anlatmasaydım:( ama insan çok bozuluyor ne kadar benciller, halimi görüyorlar bir de. Hamilelikten önce dersten derse koşardım, merdivenleri tazı gibi çıkardım hiç oturmazdım ama şimdi olmuyor gücüm yetmiyor bebeğimi düşünmek zorundayım ki lekelenmelerim var bir de.
heyetin geçerli olduğunu bilseydim heyet isterdim ben ne bileyim böyle katı kalpli olcaklarını. artık nöbet günü inatla sevk ve rapor alcam madem öyle dersler de boş geçsin. Bir dahaki gidişimde de heyet alcam doktordan. soğudum iyice okuldan.
neyse canım boşverelim bunları sakinleşelim. kızmış galiba seninki yanlış okumadıysam hayırlı olsun ay çok cici:). Bana da erkek diye tahmin etti ama değişebilir dedi ben de 12+2 idim çünkü bakalım bir dahakinde öğrenirim kesin inşallah.

Evet, böyle yap. Zaten bizi orda çalıştıran şey vicdanımız. Gerçekten halin olsa niye yapasın? Nöbet günleri gitme. O da yaramaz liselilerle muhatap olsun. Çocuklar onun başını ağrıtsınlar!:47:
Evet, canım kız. Allah'a şükür. Çok farklı bir duygu cinsiyetini öğrenmek. Cinsiyetini öğrendiğim gün kıyafetlere bakıyordum. Bir kadın kocasına şifon gömlek gösterdi. Kocası transparan diye beğenmedi. Kadının kızı da babasına "Baba içine atlet giyeeer!" dedi. Çok mutu oldum. İnş. benim de böyle bir destekçim olacak. :9::16:

bir de bizim okulda ücretliler daha fiyakalı. aynı branşta bir ücretli var benden daha fazla derse giriyor ve okula 3 gün geliyor ben ve diğer kadrolu öğretmenler ister 15 saat dersi olsun 5 güne yayılmış program. bizim okul sıkıntılı yani neyse canım boşver hiç sinirlenme sakin bebeklerimiz için sakin davranmalıyız onlar her şeyden önemli. İnşallah en yakın zamanda tayin isticem ben.

Belli ki çook gıcık. Öyle yaparak idare edebileceğini düşünüyor galiba... :41:

bu bızdık 2-3 kere oynadı bi daha da hissedemedim yahu ne uyuşuk bşy çıktı oğlum deşiyodu resmen bu dönemlerde :):16:

dişçi hamilelere uygun ilaç vermştr heralde cnm ya korkma..ama içine sinmezse bir kadın doğumcuna sor bakalm.. ne gibi şikayetlerin vardı? ben de kontrole gtcem haftaya dişçiye

Son azilarimda inanilmaz dayanilmaz agrilarvar 2 gun cok sabrettim ama artik aglamaktan bayilcak noktaya geldim disagrisi gercekten baska biseye benzemiyo kadindogumcum yurtdisinda su anda ama baska bi kadindogumcuya danistim o da onay verdi ama iste insan korkuyor da baska da care yok gb sen ne icin gidiceksin haftaya

Back
X