2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın şeker anneler :16:

Bugün trendyolda hamile giyim günü bence bi bakın :49: ben kendime bi kot şort aldım yazın giyerim oohh :32:

iyiki varsınız arkadaslar ya.
ne zaman neye ihtiyacımız olsa, burada hemen haberdar oluyoruz, paylaşıyoruz.
Ekim gelmese de, hepimiz burada kalsak:)))

ooofff çok moralim bozuldu yaa 78 kg olmuşum...:43::43: toplamda hamileliğim boyunca 5 kg ooff offff

canım bu aylarda 5 kilo çok aşırı bi kilo değil. ama psikolojik olarak bizde yiyelim bebek de iyi beslensin diye düşüyoruz.
doktor demişti ki 1 portakaldan alman gerekn tüm vitamini alırsın bebek de alır. ikinci portakal kilodur.
ben vitamin olsun diye her şeyden yiyorum ama hep bir tane. kuruyemiş aldım çeşitli. hepsinden en fazla birer avuç yiyorum. 2 kilo aldım 15 haftadayım.
doktorunla konuş. sana güzel bi hamilelik beslenme programı hazırlasın. ya da birine yönlendirsin. moralini bozma. çok aşırı bi kilo değil ama yine de dikkat etmek de fayda var.

Son düzenleme:
ooofff çok moralim bozuldu yaa 78 kg olmuşum...:43::43: toplamda hamileliğim boyunca 5 kg ooff offff

Canım moralini bozma. Bi kitapta bu haftalara kadar genelde 2-5 kilo alındığını okumuştum. Sadece bundan sonra belki de bir liste dahilinde gidebilirsin. Her şeyin fazlasından uzak durmak lazım. Ama bazen insan bazı şeyleri çok istiyor o dönemlerde ye bence çünkü kendini sıktıkça strese girersin. Bu kilolar güzel kilolar hepsinin süper bi sebebi var :16: sağlıkla doğsunlar da nasılsa veririz :54:

Evet burası gerçekten çok güzel bir platform her şeyi konuşabiliyoruz ne güzel :16: minnoşlarımız doğsa da bence devam eder arkadaşlığımız canım :34:

Canım öyle deme Ekim gelsin hemen sonrasında Doğum yapmış 2014 Annelerinde buluşuruz :) Yeni konular, yeni sorunlar, yeni şikayetler ve tavsiyelerle :)

Canım moralini bozma. Bi kitapta bu haftalara kadar genelde 2-5 kilo alındığını okumuştum. Sadece bundan sonra belki de bir liste dahilinde gidebilirsin. Her şeyin fazlasından uzak durmak lazım. Ama bazen insan bazı şeyleri çok istiyor o dönemlerde ye bence çünkü kendini sıktıkça strese girersin. Bu kilolar güzel kilolar hepsinin süper bi sebebi var :16: sağlıkla doğsunlar da nasılsa veririz :54:

evet haklısın orası öyle güzel kilolar ama işte doğumda zorlanırım diye korkuyorum bakalım belki ileriki haftalarda bu kadar hızlı gitmez kilo alımı

Merhabalar herkese facebookta grupta sizlere yazmştım.Şimdi burada da sizinle hoş sohbet ve tavsiyelerle hamileliğimi geçirmek istiyorum. 2. gebeliğim kısmet olursa oğlum olacak inşallah adını Destan istiyoruz. tahmini doğum tarihim 17 ekim gösterse de sezeryan olacağım için inşallah 3 ekimde babasınla aynı gün doğacak kuzum...:49::1:

öyle deme ama bende 3,5 kg kilo aldım yaa :s

ama hayatım senin 19 haftalık normal doğum yapamazsam diye korkuyorum neyse yürüyüşle falan daha fazla almamaya çalışacağım artık yemekten imkanı yok kısamam açlığa dayanamıyorum çünkü :17:

ama hayatım senin 19 haftalık normal doğum yapamazsam diye korkuyorum neyse yürüyüşle falan daha fazla almamaya çalışacağım artık yemekten imkanı yok kısamam açlığa dayanamıyorum çünkü :17:

ama benim ultrasona gore 19 haftalık sat tarihime gore 18 haftalık bu yüzden gözüm korkuyor işte. bende yemekten kısabiliyorum ama çikolatadan kısamıyorum evet spor şart ve sanırım tuvalete de cıkabilmek cok onemli. kabızsak daha cok alıyoruz

Kızlar az önce çok komik bişey oldu, iş yerinde otururken pantolonumun düğmesi pırtlayıp fırladı yerinden :9: sanırım artık hamiş kıyafetleri almanın zamanı geldi :49:

canım bu aylarda 5 kilo çok aşırı bi kilo değil. ama psikolojik olarak bizde yiyelim bebek de iyi beslensin diye düşüyoruz.
doktor demişti ki 1 portakaldan alman gerekn tüm vitamini alırsın bebek de alır. ikinci portakal kilodur.
ben vitamin olsun diye her şeyden yiyorum ama hep bir tane. kuruyemiş aldım çeşitli. hepsinden en fazla birer avuç yiyorum. 2 kilo aldım 15 haftadayım.
doktorunla konuş. sana güzel bi hamilelik beslenme programı hazırlasın. ya da birine yönlendirsin. moralini bozma. çok aşırı bi kilo değil ama yine de dikkat etmek de fayda var.

aynen canım iştahım çok açık sağolsun eşimde iki kişilik yemem gerektiğini düşünüyor yürüyüş artık son çare camış gibi olmadan :):):) doğum zor olur diye korkuyorum bu arada senin kg çok iyi ben daha 6 haftalıkken 3 kg almıştım :26: bulantılarım olmasına rağmen

Yarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.

ama benim ultrasona gore 19 haftalık sat tarihime gore 18 haftalık bu yüzden gözüm korkuyor işte. bende yemekten kısabiliyorum ama çikolatadan kısamıyorum evet spor şart ve sanırım tuvalete de cıkabilmek cok onemli. kabızsak daha cok alıyoruz

ben neredeyse hiç çikolata yemiyorum hatta o yüzden bebek ultrasonda çok hareket etmediğin için cinsiyetinide öğrenemedim :):) tuvalet sorunum yok çok şükür kayısı o işi hallediyor tavsiye ederim özellikle sabahları ye

Yarın iş yok ama benim evde çok işim var..
Kocişle mutfak dolaplarını silicez. Koltukları silicez. Vitrindeki bardakları makineye atıp yıkamam lazım. Çok tozlandılar. Çok işim var ya.

aahhh ahh aynen ama tek fark ben onları yalnız yapacağım :(:(

aynen canım iştahım çok açık sağolsun eşimde iki kişilik yemem gerektiğini düşünüyor yürüyüş artık son çare camış gibi olmadan :):):) doğum zor olur diye korkuyorum bu arada senin kg çok iyi ben daha 6 haftalıkken 3 kg almıştım :26: bulantılarım olmasına rağmen

tatlım tarihte ilk kim bulduysa bunu "iki kişilik yemek ye" tabirini, inan kilo düşmanı biri :))) bana da çok baskı var. 2 kişilik ye diye ama ben tamam diyorum doydum. sağlıklı dengeli yemeye çalışıyorum. üstelik geçende miniğimin kilosuna baktık 93 gram, kilo olarak 1 hafta ileride bizimki :))
hiç canını sıkma bol bol hareket et. ekmektir unlu mamüllerdir azaltıp yoğurt süt peynir yumurta gibi protein ağırlıklı hem besleyici hem tok tutucu şeyler yemeye çalış. :34:

Back
X