2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
amin canım. Ben şişe olarak aldım biberonun emziğide takılıo onlara hepsi uyuyo hemen hemen hiç ordan oraya aktarmıosun sağdığın şişeden verebiliosun bebişe. Yıkayıp yıkayıp kullanıcaksın diğerlerini atıcaksın çünkü tek kullanımlık...

http://www.e-bebek.com/chicco-guvenli-emzirme-sut-saklama-kabi-pp_CHI-2257000000

ayy bu siteye bu nedenle bayılıyorum, bilgi ayağına geliyor:) her yerde 45-50 lira bu 4lü saklama biberonları ebebek 24 lira ben de aradım magazayı ayırttırdım bir tane yarın alacam. çok sağol canım:)

20 derece canım , çalışmaya başladığından beri bebeğim sürekli hareketli :) Cam açarsam cereyan yapar canım , öff sıcak daha mı iyiydi acaba
20 derece normal canım, üşüdüğünü fark edersen ayarını yükseltirsin. Pencereyi açtığında klimayı kapat , cereyan yapmasın;) klima varolan havayı soğutuyor onun için arada pencereyi açarsan temiz hava girmiş olur;) sıcak hamile bayanlar için daha tehlikeli doktorum söylemişti. Üşümediğin sürece serinlik iyidir;) bebeğin üşümez merak etme;) keyfi yerinde demek ki ondan hareketli annesi;)

20 derece normal canım, üşüdüğünü fark edersen ayarını yükseltirsin. Pencereyi açtığında klimayı kapat , cereyan yapmasın;) klima varolan havayı soğutuyor onun için arada pencereyi açarsan temiz hava girmiş olur;) sıcak hamile bayanlar için daha tehlikeli doktorum söylemişti. Üşümediğin sürece serinlik iyidir;) bebeğin üşümez merak etme;) keyfi yerinde demek ki ondan hareketli annesi;)

Gerçekten mi bebekler için sıcak iyi değil demek . Çok teşekkürler Lalecim , temiz hava için açacak cam yok . Kendim biraz çıkar hava alırım artıkın

Gerçekten mi bebekler için sıcak iyi değil demek . Çok teşekkürler Lalecim , temiz hava için açacak cam yok . Kendim biraz çıkar hava alırım artıkın
sıcaklardan tansiyonumuz yükselebilir, başımız dönebilir, tansiyon yüksekliği de bebeği etkiler. Çok üşümemek kaydıyla bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Zatürre geçiren kişi çok üşütmüş olmalı bence....

Merhaba kızlar,

Sonuçlarım çıktı ama nasıl bilemedim
KANDA
ACLIK: 85
1.Saat : 115
2.Saat : 98
3.Saat: 107

sanki düşük çıkmış biraz. Neyse yüksek çıkmasından iyidir heralde

Canim sonuclarr cok iyii cok sevindim:) ence dusuklugu acliktandir korkmaa:)

Canım sırtın dönük olsa da etkiliyor. Burada birisi arkadaşının bebeğinin anne karnında zatüre geçirdiğini söylemişti klimadan. Allah korusun.

sıcaklardan tansiyonumuz yükselebilir, başımız dönebilir, tansiyon yüksekliği de bebeği etkiler. Çok üşümemek kaydıyla bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Zatürre geçiren kişi çok üşütmüş olmalı bence....

Bendim klimadan zaturre olan bebegin anlatan kizlar.... Allah korusun dikkatli kulanirsak bisey olmaz diye umuyorum klima olmadan oturmak mumkun diil fenalik geciiriyorum en o zaman sicaklardan:((

Canim sonuclarr cok iyii cok sevindim:) ence dusuklugu acliktandir korkmaa:)

Bendim klimadan zaturre olan bebegin anlatan kizlar.... Allah korusun dikkatli kulanirsak bisey olmaz diye umuyorum klima olmadan oturmak mumkun diil fenalik geciiriyorum en o zaman sicaklardan:((

Canım çok teşekkürler, inşallah doktor da iyi der sonuçlara :16: senin yarın kaçta randevun?

Bu arada ben de klimasız uyuyamıyorum. Biraz serin olunca kapatıyorum gece içinde. Ama uyumak mümkün değil çok sıcak :53:

inanmıyorum biz de o yeşil ile bunun arasında kaldık ama ben bunu seçtim :16: çok teşekkür ederim canım, beğenmene çok çok sevindim :16: sizinki de çok güzel gerçekten, belki biz de ilerde onu alırız :9:

evet canım kabartmalı bir model çok güzel ama bakalım neye karar vereceğiz :16:

çok teşekkür ederiz, senin de çok güzel kombinleyeceğinden eminim canım :34:
Slm arkadasım yeni gördüm mesajı bu aralar yoğunum ;(
Desene zevklerimiz aynıymış ;) saol cnm artık sağlıkla huzurlu yatsınlar odalarında ;) bende bulutlu bir model var onu yaptırıcam sanırım ... Avize işini ne yaptın ? Ben onndada çok kararsızım... Perdeyede karar veremedim

Canım çok teşekkürler, inşallah doktor da iyi der sonuçlara :16: senin yarın kaçta randevun?

Bu arada ben de klimasız uyuyamıyorum. Biraz serin olunca kapatıyorum gece içinde. Ama uyumak mümkün değil çok sıcak :53:

İyi der iyi der merak etme:) yarin sabah 9:30 da canim cok heyecanliyimm:)
Yarin istanbuldan misafirlerim geliyo 1 hfta bndeler 3 gundur temizlikti yemekti surekli kosturmaca halindeyim ayaklarim hamileligim boyunca nerdeyse ilk defa odem yapti:( ama bu kosturmaca icinde abur cubur yemeye pek vakit bulamadim heralde son 3-4 gundr hic kilo almamisimdir diye umuyorumm:)

Sağol canım perdelerimiz krem rengi odadaki perdemi yeni olduğu için değiştirmedim beyaz yaparsam perdelerle nasıl olur ki acaba

Kremde boyayabilirsin... Mobilya renkli olduğu için açık renk kullanırsan mobilya açığa çıkar diye düşündüm.. Arkadaşım sana söylüyorum ama bende kararsızım ;) yani ben ne renk perde yapıcam ne renk tül alıcaz ağıdı nasıl yapıcammmm bilemedim

Son düzenleme:
Kremde boyayabilirsin... Mobilya renkli olduğu için açık renk kullanırsan mobilya açığa çıkar diye düşündüm.. Arkadaşım sana söylüyorum ama bende kararsızım ;) yani ben ne renk perde yapıcam ne renk tül alıcaz ağıdı nasıl yapıcammmm bilemedim
Evet açık renk istiyorum zaten canım ama nasıl bi renk olcak karar veremiyorum tatlı telaşlar başladı işte odasiydi esyasiydi kosusturmaca hep :)

Kızlar biz de simdi odasini siparis ettik meltem mobilyadan karamel modeli :)) indirimdeydi buyuyebilen yatak ve dolabını aldık odamiz kucuk oldugu icin ,kapi susunu de hediye ettiler isimlikli.en cok ismini gormek etkiledi beni :)) eklerim resmini sizee bide anakucagini aldik bu arada cybex aton basic mothercarede indirimdeydi 200 e inmis ebebekte 350 flndi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebek odan çok güzelmiş, güle güle kullanın canım.Meltem mobilyaya gitmeyi ben de düşünüyodum. İndirim bütün ürünlerde mi var yoksa sadece Karamel modelinde mi? Bir de ne kadara aldınız canım, bilgi verirsen sevinirim.

Son düzenleme:
Evet açık renk istiyorum zaten canım ama nasıl bi renk olcak karar veremiyorum tatlı telaşlar başladı işte odasiydi esyasiydi kosusturmaca hep :)

Telaşlar olmasa günler zor geçecek ;) bizde su yeşili oda aldık .. O yüzden benim işim biraz karışık.. Pembe ve mor düşünüyorum bakalım nasıl yapıcam... Ama duvar kağıdını bulutlu yapıcam sanırım pembe üzerine beyaz bulutlar ... İnşallah huzur içinde uyurlar odalarında ;)

Back
X