- 29 Ocak 2013
- 6.066
- 578
- 198
20 derecede .Sırtım dönük , klima yukarıda duruyor .
Canım sırtın dönük olsa da etkiliyor. Burada birisi arkadaşının bebeğinin anne karnında zatüre geçirdiğini söylemişti klimadan. Allah korusun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 derecede .Sırtım dönük , klima yukarıda duruyor .
amin canım. Ben şişe olarak aldım biberonun emziğide takılıo onlara hepsi uyuyo hemen hemen hiç ordan oraya aktarmıosun sağdığın şişeden verebiliosun bebişe. Yıkayıp yıkayıp kullanıcaksın diğerlerini atıcaksın çünkü tek kullanımlık...
http://www.e-bebek.com/chicco-guvenli-emzirme-sut-saklama-kabi-pp_CHI-2257000000
Hayırlı olsun canım , iyi günlerde kullanın .
20 derece normal canım, üşüdüğünü fark edersen ayarını yükseltirsin. Pencereyi açtığında klimayı kapat , cereyan yapmasın20 derece canım , çalışmaya başladığından beri bebeğim sürekli hareketli :) Cam açarsam cereyan yapar canım , öff sıcak daha mı iyiydi acaba
Canım sırtın dönük olsa da etkiliyor. Burada birisi arkadaşının bebeğinin anne karnında zatüre geçirdiğini söylemişti klimadan. Allah korusun.
20 derece normal canım, üşüdüğünü fark edersen ayarını yükseltirsin. Pencereyi açtığında klimayı kapat , cereyan yapmasınklima varolan havayı soğutuyor onun için arada pencereyi açarsan temiz hava girmiş olur
sıcak hamile bayanlar için daha tehlikeli doktorum söylemişti. Üşümediğin sürece serinlik iyidir
bebeğin üşümez merak etme
keyfi yerinde demek ki ondan hareketli annesi
![]()
sıcaklardan tansiyonumuz yükselebilir, başımız dönebilir, tansiyon yüksekliği de bebeği etkiler. Çok üşümemek kaydıyla bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Zatürre geçiren kişi çok üşütmüş olmalı bence....Gerçekten mi bebekler için sıcak iyi değil demek . Çok teşekkürler Lalecim , temiz hava için açacak cam yok . Kendim biraz çıkar hava alırım artıkın
Merhaba kızlar,
Sonuçlarım çıktı ama nasıl bilemedim
KANDA
ACLIK: 85
1.Saat : 115
2.Saat : 98
3.Saat: 107
sanki düşük çıkmış biraz. Neyse yüksek çıkmasından iyidir heralde
sıcaklardan tansiyonumuz yükselebilir, başımız dönebilir, tansiyon yüksekliği de bebeği etkiler. Çok üşümemek kaydıyla bi zararı olmaz diye düşünüyorum. Zatürre geçiren kişi çok üşütmüş olmalı bence....
Canim sonuclarr cok iyii cok sevindim:) ence dusuklugu acliktandir korkmaa:)
Bendim klimadan zaturre olan bebegin anlatan kizlar.... Allah korusun dikkatli kulanirsak bisey olmaz diye umuyorum klima olmadan oturmak mumkun diil fenalik geciiriyorum en o zaman sicaklardan(
Kızlar bebeğimin odasını ne renk boyamam gerektiğine karar veremiyorum fikir verin bana odasının resminide yüklüyorum
Eki Görüntüle 1188910
Slm arkadasım yeni gördüm mesajı bu aralar yoğunum ;(inanmıyorum biz de o yeşil ile bunun arasında kaldık ama ben bunu seçtimçok teşekkür ederim canım, beğenmene çok çok sevindim
sizinki de çok güzel gerçekten, belki biz de ilerde onu alırız
evet canım kabartmalı bir model çok güzel ama bakalım neye karar vereceğiz
çok teşekkür ederiz, senin de çok güzel kombinleyeceğinden eminim canım![]()
Kızlar bebeğimin odasını ne renk boyamam gerektiğine karar veremiyorum fikir verin bana odasının resminide yüklüyorum
Eki Görüntüle 1188910
Canım çok teşekkürler, inşallah doktor da iyi der sonuçlarasenin yarın kaçta randevun?
Bu arada ben de klimasız uyuyamıyorum. Biraz serin olunca kapatıyorum gece içinde. Ama uyumak mümkün değil çok sıcak![]()
Canım öncelikle hayırlı olsun odanız pek tatlıbence çok uçuk mavi yapabilirsin canım
Güle güle kullanınbence beyaz güzel olur perdelerde lacivert
![]()
Sağol canım perdelerimiz krem rengi odadaki perdemi yeni olduğu için değiştirmedim beyaz yaparsam perdelerle nasıl olur ki acaba
Evet açık renk istiyorum zaten canım ama nasıl bi renk olcak karar veremiyorum tatlı telaşlar başladı işte odasiydi esyasiydi kosusturmaca hep :)Kremde boyayabilirsin... Mobilya renkli olduğu için açık renk kullanırsan mobilya açığa çıkar diye düşündüm.. Arkadaşım sana söylüyorum ama bende kararsızımyani ben ne renk perde yapıcam ne renk tül alıcaz ağıdı nasıl yapıcammmm bilemedim
Kızlar biz de simdi odasini siparis ettik meltem mobilyadan karamel modeli :)) indirimdeydi buyuyebilen yatak ve dolabını aldık odamiz kucuk oldugu icin ,kapi susunu de hediye ettiler isimlikli.en cok ismini gormek etkiledi beni :)) eklerim resmini sizee bide anakucagini aldik bu arada cybex aton basic mothercarede indirimdeydi 200 e inmis ebebekte 350 flndi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet açık renk istiyorum zaten canım ama nasıl bi renk olcak karar veremiyorum tatlı telaşlar başladı işte odasiydi esyasiydi kosusturmaca hep :)