2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
mrb kızlar bugün bende kızımın bebek arabasını aldım sonunda.o kadar araştırdım hic bilmediğim bi araba aldım.ama çok beğenerek aldım.çok sağlam.inş.sonra tekrar bebisim olursa ona da rahatlıkla kullanırım gibi gelip.aldığım arabada istediğim bütün özellikler var çift yönlü ana kucağı uyumlu.tek dezavantajı katlaninca biraz büyük oluyor.kaliteğsini görünce bunu da çok sorun etmedim.eğer bebek arabası arayan arkadaşlar varsa bunu da değerlendirebilirler.perşembe gününe kadar ebebkte indirimliymis.Jolie chrome.internette pek yorum yok çünkü bu model 1,5 ay önce çıkmış..inş sağlıklı bi şekilde güzel kızımı bindirmek nasip olur.bu arada benimde taşınma isi çıktı bayramdan so da ankaraya tasiniyorum.anakaradaki arkadaşlardan doktor tavsiyesi istiyorum en acilinden...onlar doğumu hangi hastanede yapacaklar bilgilendirirler se sevinirim..:21::1::4:

hayırlı olsun canım. allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
ankaraya hoşgelin o zaman:)

ebebek in sitesine gıcık oluyorum. bir anket çıkıyor.ekranı kapatıyor. anket kapanmak bilmiyor.. o kadar uğraştım. bir türlü gitmiyor.sürekli çıkıyor.ve gitmiyor.sinir etti.. eşim de gıcık etti. oysa bebek eşyalarına bakıp mutlu olmamız gerekirken sinir eden bir site oldu..
neyse..

ankarada ben inşallah zekai tahir de doğumum hast.doğum yapmayı düşünüyorum. özel dersen akay hast. önerebilirim. yani orada doğum yapanlar ve yapacak olan yakınlarım var.

evet ebebek sitesi biraz öyle maalesef;)hosbulduk:):52:Cnm doktor isimlerini de söyler misin ben biraz arastirayim.inş iyi bi doktor ayarlayabilirim.ayrıntılı USG için anakarada lütfü hocaya gelmiştir ama onunda doğum ücretleri biraz pahaliymis galiba.onun için iyi bi doktor bulmam lazim.psikolojik olarak bunu problem yapmamam icin..inş II olur

Kizlar gunaydin ve mutlu sabahlar:)

Daha dun doktordaydin ama sormayi unuttum bilgisi olan var mi bizler denizde ne kadar sureyle yuzebiliriz? Misafirlerimizi denize goturcez ama bebis kafa asagiya pozisyonuma geldigi icin biraz da tirsmis durumdayim:)

Kizlar gunaydin ve mutlu sabahlar:)

Daha dun doktordaydin ama sormayi unuttum bilgisi olan var mi bizler denizde ne kadar sureyle yuzebiliriz? Misafirlerimizi denize goturcez ama bebis kafa asagiya pozisyonuma geldigi icin biraz da tirsmis durumdayim:)

Günaydın canım :) doğuma kadar istediğin kadar denizde yüz canım çok faydalı hiç bir şey olmaz ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ohh cok sukur gozunaydinn tatlimm:)) afiyet bal seker olsunn yedigin tatlilar:)
Bu aradaa SPK yi gecmisimmm:))

Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten.Sonunda üzerinden bir baskı unsuru kalktı :) Bebişin de annesiyle gurur duysun :))Bu arada sen ileride çalışmayı düşünüyor musun ki tatlım ?

Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?

Canım bunlar çok güzel ama genelde kız bebekler için modeller acaba erkek için olan modellerde var mı? Resmini koyarsan ben yaptırmayı düşünebilirim.
Herkese günaydın bu arada:)

Hayırlı sabahlar herkese :)
Daha kahvaltımı bile yapmadım.
Artık işe gelmek bile yoruyor beni. Çok yavaş yürüyorum zaten..

Yavaşlama bende de olmaya başladı, bir de nefes nefese kalma olayı... Az kaldı canım geçecek hepsi inşallah

Kızlar dün geceden beri çok fena ellerim ayaklarım yanıyor üstelik hava serin... Çok rahatsız oluyorum uyutmuyor sabahın köründen beri uyanığım. Sizde bu sorunla karşılaşan var mı?
Aynı şeyler oluyor canım nerdeyse çoğu hamilede olan birşey ben duş alıyorum hemen saat kaç olursa olsun bi serinleme rahatlama olunca uyuyorum yoksa ter basıyor bunalıyorum çekilmez oluyor :D
cnm bence mevlüt yapın. geçen sene kızıma mevlütü kayınvalidemde yaptık. mevlüt yemeğini dışarıdan sipariş veriosun zaten (tavuklu pilav, ayran, tatlı) bide lohusa şerbeti yapıosun. sen lohusa olarak odada bebeğinle oturuosun hoca okuma yaparken. bu arada misafirler hediyelerini getiriolar odaya ve bebeği o kadar öpmüolar bişi olmasın diye ve tekrar salona geçiolar. bende ilkten tedirgin olduydum kızıma mikrop bulaşır daha yeni doğmuş diye ama öyle bir endişeye gerek yok. bu arada görümcem eşimin kuzeni falan lohusa şerbeti ikram etti misafirlere. lohusa iş yapmaz. ben süslendim kızımla oturdum odamda. sonra okomanın bi kısmında kayıvalidem bebeği aldı ve evdeki en büyük kişinin eline verdi ve elden ele tur yaptı bebek dualar eşliğinde. okuma bittikten sonra pilav vs. dağıtıldı ve misafiler gitti. evde kirlenmio bazı arkadaşların düşündüğü gibi. sonuçta ayakkabıyla girmio insanlar. ayrıca hoca kuran okumasını bitirdikten sonra bir dua yapıo ki!!! kızımın adını söylediği an yaşlar boşaldı gözlerimden. " melisa kızımızın annesine babasına hayırlı evlat olmasını, vatana millete hayır getirmesini .. falan diye devam eden bir dua söyledi bir duygulandım tüylerim ürperdi ki anlatamam. o duyguyu hepinizin tatmasını isterim. şimdi Allahım nasip ederse mevlüt bnm evde yapılacak. eşimin aile akrabalarının memleketten gelmeleri için belki otobüs tutacağız. o gün ablamlardan yardım almayı düşünüyorum. onlar evi temizler oturma düzeni sağlar. hazır pilav paketlerini vs. mutfağa yığarız. salon masasına lohusa şerbetini ve bardaklarını hazır ederiz. ben bu arada bardakları lohusa süslerinden almak istiyorum. bide lohusa sepeti ve içine oğlumun ismiyle lohusa şekerli magnetlerini masaya koyarım. şimdiden heyecanlanıorum. misafirler gelince ben sadece yatak odamda oturacağım adet öyle. saç baş yapılı olacak. ya lohusa geceliği ile oturacağım ya da güzel bir elbiseyle. bunları hep kayınvalidem bana öğretti. bizimkiler çok anlamaz bu işlerden:) tekrar bebeğimin isminin duayla geçecek anı yaşamak istiyorum. resmen inanamıosun ya! bebeğim gerçek falan oluosun. hayal gelio insana 9 ay karnında taşıdıktan sonra onun varlığına inanmak.anlatamıorum bile o duyguyu rüya gibi.

Bende oğluma düşünüyorum inş. mevlüt olayını. Güzel birşey bence zaten o insanlar bebeği görmeye gelecekler hiç değilse dualı olur hemde tek seferde tüm gelenleri ağırlarız :))

Yavaşlama bende de olmaya başladı, bir de nefes nefese kalma olayı... Az kaldı canım geçecek hepsi inşallah

Merdivenlerde doğurucam birgün. Her akşam 3 kat çıkıyorum. Çok yoruyor beni. Yürüyüş böyle zor değil. O merdivenler olmasa.. :/
İnşallah geçecek canım. Artık hamilelikten hayırlısıyla çıkıp normal hayatıma dönmek istiyorum. Yatağımdan rahat kalktığım zamanlara :/

Aynı şeyler oluyor canım nerdeyse çoğu hamilede olan birşey ben duş alıyorum hemen saat kaç olursa olsun bi serinleme rahatlama olunca uyuyorum yoksa ter basıyor bunalıyorum çekilmez oluyor :D

Bende oğluma düşünüyorum inş. mevlüt olayını. Güzel birşey bence zaten o insanlar bebeği görmeye gelecekler hiç değilse dualı olur hemde tek seferde tüm gelenleri ağırlarız :))

Bebeği o güne kadar görürler herhalde. Bilmiyorum ki ne zaman gelinir. Ama sanırım loğusa kadına gelinmiyor. 40ından sonra gelirler dediğin gibi.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Günaydınnn;) bugün 29. haftamızı bitirdik çok mutlu oluyorum çarşamba günleri:16: kızlar benimde yürüyüşüm değişti adeta:9: sünnet olmuş çocuk mu desem, bel ağrısı çeken hasta mı bilemiyorum:)))) yavaş yavaş, aheste aheste yürüyorum elimde olmadan:9: hızlı yürürsem arada bir unutup nefes nefese kalıyorum. Bir de bazen yürürken karnımın alt bölgesinde büyük bir yük ağırlık hissediyorum, dinlenince düzeliyor o his. Sanki karnımdan aşağı bir şey düşecekmiş gibi oluyor... Sizde de oluyor mu??

Erkek bebek anneleri, sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben daha bir şeylerin farkına varmadan yaptırsam, büyüyünce zor olur diye düşünüyorum;)

Merdivenlerde doğurucam birgün. Her akşam 3 kat çıkıyorum. Çok yoruyor beni. Yürüyüş böyle zor değil. O merdivenler olmasa.. :/
İnşallah geçecek canım. Artık hamilelikten hayırlısıyla çıkıp normal hayatıma dönmek istiyorum. Yatağımdan rahat kalktığım zamanlara :/

Valla normal hayatıma dönmeyi ben de o kadar çok istiyorum ki...İstediğim gibi yiyip-içtiğim dönemlere,yüzüstü uyuduğum dönemlere,tatie çıkabildiğim dönemleree :(( 9 ay gerçekten çok uzun bir süreymiş :)))

Erkek bebek anneleri, sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? ben daha bir şeylerin farkına varmadan yaptırsam, büyüyünce zor olur diye düşünüyorum;)

Canım ben doğduktan 10 gün sonra falan yaptırmayı düşünüyorum.Daha sağlıklı olduğu konusunda bilgi edindim.

Valla normal hayatıma dönmeyi ben de o kadar çok istiyorum ki...İstediğim gibi yiyip-içtiğim dönemlere,yüzüstü uyuduğum dönemlere,tatie çıkabildiğim dönemleree :(( 9 ay gerçekten çok uzun bir süreymiş :)))

Canım ben doğduktan 10 gün sonra falan yaptırmayı düşünüyorum.Daha sağlıklı olduğu konusunda bilgi edindim.
O kadar erken yapıldığını bilmiyordum, bende yaptırabilirim bir aksilik çıkmazsa;) en iyisi küçükken yaptırmak;)

Bende artık yavaş yürümeye başladım , gerçekten artık ağırlaşıyoruz sanki . İdrarım geliyor sürekli , karnımın altında baskı oluyor .
Ama onun dışında ağrım sızım yok şükürler olsun , 8. aya giriyoruz haftaya hayırlısıyla ,,,

Günaydınnn;) bugün 29. haftamızı bitirdik çok mutlu oluyorum çarşamba günleri:16: kızlar benimde yürüyüşüm değişti adeta:9: sünnet olmuş çocuk mu desem, bel ağrısı çeken hasta mı bilemiyorum:)))) yavaş yavaş, aheste aheste yürüyorum elimde olmadan:9: hızlı yürürsem arada bir unutup nefes nefese kalıyorum. Bir de bazen yürürken karnımın alt bölgesinde büyük bir yük ağırlık hissediyorum, dinlenince düzeliyor o his. Sanki karnımdan aşağı bir şey düşecekmiş gibi oluyor... Sizde de oluyor mu??

Benim ağrım oluyor canım hızlı yürüyünce. O ağırlık hissi çok rahatsız edici olmasa da bende de oluyor.

Back
X