mrb kızlar bugün bende kızımın bebek arabasını aldım sonunda.o kadar araştırdım hic bilmediğim bi araba aldım.ama çok beğenerek aldım.çok sağlam.inş.sonra tekrar bebisim olursa ona da rahatlıkla kullanırım gibi gelip.aldığım arabada istediğim bütün özellikler var çift yönlü ana kucağı uyumlu.tek dezavantajı katlaninca biraz büyük oluyor.kaliteğsini görünce bunu da çok sorun etmedim.eğer bebek arabası arayan arkadaşlar varsa bunu da değerlendirebilirler.perşembe gününe kadar ebebkte indirimliymis.Jolie chrome.internette pek yorum yok çünkü bu model 1,5 ay önce çıkmış..inş sağlıklı bi şekilde güzel kızımı bindirmek nasip olur.bu arada benimde taşınma isi çıktı bayramdan so da ankaraya tasiniyorum.anakaradaki arkadaşlardan doktor tavsiyesi istiyorum en acilinden...onlar doğumu hangi hastanede yapacaklar bilgilendirirler se sevinirim..![]()
hayırlı olsun canım. allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
ankaraya hoşgelin o zaman:)
ebebek in sitesine gıcık oluyorum. bir anket çıkıyor.ekranı kapatıyor. anket kapanmak bilmiyor.. o kadar uğraştım. bir türlü gitmiyor.sürekli çıkıyor.ve gitmiyor.sinir etti.. eşim de gıcık etti. oysa bebek eşyalarına bakıp mutlu olmamız gerekirken sinir eden bir site oldu..
neyse..
ankarada ben inşallah zekai tahir de doğumum hast.doğum yapmayı düşünüyorum. özel dersen akay hast. önerebilirim. yani orada doğum yapanlar ve yapacak olan yakınlarım var.