2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Tamam canım çok sağol verdiğin bilgiler için.
Canı senin haftan benden bayağı ileride bir şey daha sorsam sana. Şeker yüklemesi yaptırdın mı, yaptırdıysan kaçıncı haftadaydın?
Doktorum bana bu hafta şeker yüklemesi, tsh ve hemogram baktır sağlık ocağında dedi. Ama ben haftaya gideceğim yani 26. haftada olacağım. 28. haftaya kadar oluyor diye okudum ama geç kalmış sayılmam değil mi?

benim haftam la takvim tutmuyo canım takvimde 28+3 yazıyo ama dr a göre haftam 29+3 . evet canım ben yaptırdim onları haziranın başında gtmiştim canım tam gün hatırlamıyorum dün yine gittim kan verdim kiloma bakıldı bebeğimin kalp atışlarına baktılar birazda konuştuk yemek konusunda falan . olsun canım sağlık ocağı gün verip çağırıyo zaten aylık kontrole ozamn yapıyolar ne gerekiyosa :)

cnm zaten 1- 1.5 saat sürüo. inan bunu yaşamadan önce insan gözünde büyütuo. ama ailenden bir iki kişinin aktif olması yeterli senin bebeğinle odanda oturman gerekio sadece sen hiç kalkmıcan bile yatakta oturcan. çok tatlı bir kalabalık oluo. ve ev dağılmıo herkes sabit kuran dinlio zaten . bitincede herkes dağılıo.

Ben odamda otursam beni ayıplarlar , gittikte bi ilgilenmedi derler :1: Evet okutmak gerçekten huzur veren bir olay çok ta istiyorum aslında ama nasıl yapıcam ben . Yaptıktan sonra dağılma da olur tabi , ikramlar dökülür v.s ama yapma kararı alırsam onu gözüm görmez benim

aynen öle canım :) bende sıkıntılıyken nasıl alıcam diye düşünüyodum ama oluyo bişekilde zaten anane babanne de alınca bi bakıyosun bir sürü şeyi olmuş :)

babaannesi beşik alıcak, birde hırka felan örüyor,
halaları battaniye ördü, sanırım pusette alacaklar, bende beğendiğim ana kucağını gösterdim inşallah onuda alırlar :)
amca ne yapacak henüz fikrim yok

anneanne ramazandan sonra Eminönü yapacak ve bana gecelik, pijama bebişede zıbın felan bakacak, yün yorgan yapacak, birde mevlütte dağıtmak için küçük havlular alıp süsleyecek

bizde biberon , bez vs. birde bana lazım olan lohusa ürünlerinden alsak ilk ayları atlatırız inşallah,

birazda hediye gelir dediğin gibi bir sürü şeyi olur,

yeterki bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsin

babaannesi beşik alıcak, birde hırka felan örüyor,
halaları battaniye ördü, sanırım pusette alacaklar, bende beğendiğim ana kucağını gösterdim inşallah onuda alırlar :)
amca ne yapacak henüz fikrim yok

anneanne ramazandan sonra Eminönü yapacak ve bana gecelik, pijama bebişede zıbın felan bakacak, yün yorgan yapacak, birde mevlütte dağıtmak için küçük havlular alıp süsleyecek

bizde biberon , bez vs. birde bana lazım olan lohusa ürünlerinden alsak ilk ayları atlatırız inşallah,

birazda hediye gelir dediğin gibi bir sürü şeyi olur,

yeterki bebişlerimiz sağlıkla dünyaya gelsin

amin canım önce sağlık zaten :) bizimde beşik ananeden araba babanneden yorganı örme battaniye de annem yaptı takımlar falan aldı alt açacağı falan aldı peluş battaniyesini nevresimini de aldı babannede 2 battaniye aldı bnyo havlusunu aldı bitane hastane çıkışı aldı zıbın falan aldı yastık yapcak . bende geriye kalanları biberon emzik vs onları aldım mendilleri oyalıyorum takım falan aldım biraz küveti şampuanı ıslak mendil depoluyorum :) hemen hemen çoğu hazr yani :) çantamıda aldım kendi eksiklerim var biraz sonra bebişime deterjan alıcam dalinin onla yıkayıp yerleştrcem bida kafam rahat :)

amin canım önce sağlık zaten :) bizimde beşik ananeden araba babanneden yorganı örme battaniye de annem yaptı takımlar falan aldı alt açacağı falan aldı peluş battaniyesini nevresimini de aldı babannede 2 battaniye aldı bnyo havlusunu aldı bitane hastane çıkışı aldı zıbın falan aldı yastık yapcak . bende geriye kalanları biberon emzik vs onları aldım mendilleri oyalıyorum takım falan aldım biraz küveti şampuanı ıslak mendil depoluyorum :) hemen hemen çoğu hazr yani :) çantamıda aldım kendi eksiklerim var biraz sonra bebişime deterjan alıcam dalinin onla yıkayıp yerleştrcem bida kafam rahat :)

ohh sizinkiler hızlıymış :)

selam kızlar..
dün akşam mothercare dan bebek arabamızı aldık. :46: daha doğrusu kız kardeşim ödedi.. teyzesinden oğluma hediye :) :16: yaklaşık bir buçuk aydır bu modele bakıyordum çok beğendim.. inşallah oğlumda içinde rahat eder:emir_bebek:
kampanyası vardı 1.199 tl den 925 e düştü.. ana kucağıda var..

$xpedior5-621x351.webp
http://www.youtube.com/watch?v=237DTTaaCpM:46::46:

tabii cnm. herkesin isteğine bağlı. ama çok güzel oluo zaten 1- 1.5 saat sürüo sende bişi yapmıosun gelenler halledio zaten herşeyi bence bu duyguları tatmak lazım. çünkü bir kere yaşanıo.
Bende yapmak istiyorum bakalım nasıl olacak

Merhaba bende de aynı sorun var klima açık ama yinede ayak tabanim çok fena yanıyor tabi eller de aynı napacam bilmiyorum. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok güzelmiş canım bence bitane doğumdan sonra giymek için normal gecelik al önü düğmeli emzirirken daha rahat edersin herkes öyle tavsiye ediyo bende bitane böyle seninki gibi aldım alt üst bitanede önü düğmeli sonra giymek için alıcam
cnm bunlarda emzirme özellikli çıtçıtlılar. hastane için aldım. ama dediğin gibi sadede alırım.

Ben odamda otursam beni ayıplarlar , gittikte bi ilgilenmedi derler :1: Evet okutmak gerçekten huzur veren bir olay çok ta istiyorum aslında ama nasıl yapıcam ben . Yaptıktan sonra dağılma da olur tabi , ikramlar dökülür v.s ama yapma kararı alırsam onu gözüm görmez benim
aaa neden ayıplasınlar. bu mevlüt olayının rutini böyleymiş lohusaya iş yaptırılmazmış. belki her yerde adet farklıdır. sen bilirsin cnm bnm tabi seni çalıştıracaklarsa zor olur.

Back
X