- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
Kızlar karnımın bu sabahki hali..Hergün biraz daha büyük oluyor :))
Ay ne tatli bir hamis gobisi maasallah size
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar, bebeğimin iki böbreğinde de hafif düzeyde genişleme varmış. Aranızda benzer sorunu olan var mıydı?
kızlar ben sızın karnınızı böyle görünce bende mı bır sorun var acaba dıyorum.karnım kucucuk.gecen esım bıle yaw herkesın karnı kocaman,senın yok yoksa sen benımı kandırıon dıe takılıordu.yarın randuvum var doktora sorcam bunu.endıse var ıns hersey yolundadır.simlaa sende zayıf bır bayansın sanırım mASALLAH SIZE
Çok tatlısınız maşallah:) benim de karnım böyle:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ne tatli bir hamis gobisi maasallah size
Masallahh canimm sizee cokk cokk guzel gorunuyosunuzz:))
oyy maşallah nasıl tatlı minik kuzu annesinin göbeğinde..Benimde çok hoşuma gidiyor karnıma böyle bakmak
Herkese günaydın.Bugün aşımızın ikincisini olacağız inşallah..
selam kızlar..
dün akşam mothercare dan bebek arabamızı aldık.daha doğrusu kız kardeşim ödedi.. teyzesinden oğluma hediye :)
yaklaşık bir buçuk aydır bu modele bakıyordum çok beğendim.. inşallah oğlumda içinde rahat eder
![]()
kampanyası vardı 1.199 tl den 925 e düştü.. ana kucağıda var..
Eki Görüntüle 1191098
http://www.youtube.com/watch?v=237DTTaaCpM:46::46:
günaydın herkese :)
teşekkürler cnm bütün bebekler çok tatlı bence ne güzel bir duygu değil mi :))
karnıma bakmayı bırak elim sürekli göbeğimde özellikle evde olduğum zamanlarda sizin de öyle mi..
bir de göbeğimde ufak ufak benler oluştu onlarla oynuyorum bazılarını koparıyorum. yapmamam gerektiğini söylüyorlar ama kopardıklarım tekrar geri gelmiyor.
ben 2. aşımı oldum. ilk aşı bayağı ağrı yapmıştı ikincisinde hiç olmadı..sorunsuz bunu da atlatırsın inş..
emin değilim, annem daha iyi bilir, okulu arayıp bilgi alayım ne gibi indirimleri olur, yada önce kuzenemi sorsam üyemi diye
aslında birazda şu an maddi açıdan sıkışık olmak üzüyor, normalde eşimle iyi durumdayız ama şu birkaç ay borç sıkıntımız var onu atlatırsak rahatlıcaz inşallah, eskiden gider arkadaşların bebişlerine bir sürü şey alırdık, kısmet artık sağlık olsunda alınır inşallah
Canım hayırlı sabahlar.Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
ben Kayseriliyim canım![]()
Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..
Esimin benden önce çocukluk aşkı diye nitelendirdiği bir ilişki varmış. Bunu tabi çok sonra öğrendim. Öğrendiğimde sevgiliydik. Telefonundan hep bi kızın adı konuştuklarına şahit oldum. Sordum dürüstçe anlatti kim olduğunu. Kizla uzun zaman cikmislar sonra kiz van a atanmis öğretmen olarak. Bi değişmiş falan esimden ayrilmis o zamanlar. Esimde gidip evlenme teklifi etmiş reddedilmiş.. Sonra da bitmiş.. İste biz sevgiliyken neden gorusuyorsun DİE sorduğumda öylesine DİE salakca bi cvp aldim. Kiz bunu merak ediyormuş ariyormus falan.. Ben bunu yediremedim ayrildim o zamanlar. Sonra numarasini değiştirdi pesimde çok koştu acikcasi çok seviyorum inanmak istedim sanirim. Baristik. Kisa bir sure evlenme teklifi etti kabul ettim. Neyse evleneli 10 ay oldu ve 7 aylik hamileyim. 3 gün önce tesadüfen facede arama motoruna tikladim ne göreyim kizin adi var. Geçmişe baktim evlendigimizden bu yana her ay nerdeyse 2 ya da 3 kere evlenmeden öncede yine ayda bir kızın profiline bakmis.. Yıkıldım.. Bir kadın olarak bir anne adayı olarak yediremedim kendime.. Çünkü biz evliydik ve onun kızına kızımıza hamileydim.. Esimin aklinda başka biri.. Hicbir izahi hicbir aciklamasi yok bunun. Basta anlamaya calistim. Yapamadim.. Suçlu ben oldum karıştırdıgim için.. Üste cikti yine. Sonra pişman oldu özür diledi bunlari haketmiyormusum falan filan. Merak edip baktigini söyledi ama esimi taniyorum yalan söyledi. Akli onda belli bende kullanilmis bir eşya dan farksizim.. Canım yaniuo çünküeeşimin gözlerinin içine titrerdim çok seviyorum onu en çok da bu canini yaktı.. Simdi konuşmuyorum. İki yabancı gibiyiz. Beni her sevdiğini söylediğinde ve yaklaştığında irkiliyorum. İnanmıyorum. Belki şimdi bazilariniz abartiyorsun diceksiniz.. Şuan be yasadigimi bir bilseniz
. hayal kırıkliklari... Biraz uzun oldu kusura bakmayin içimi dökmek istedim . ne yapacagim bilmiyorum.........
Günaydın kızlar ve onların minik kuzuları :* uzun zamandır yazmıyordum buraya ama hep takipteyim yetisebildigim kadar okuyorum paylaşılanları.sizinle bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum zira 3 gündür mutsuzlugun dibine vurmuş bulunmaktayım.. Belki söyleyecekleriniz bana bi yol gösterir. Şimdiden iyi ya da kotu yorum yapan herkese tesekkur ediyorum..