2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çatı ağrısı nedir bilmiyorum ama tam anlattığın ağrılar yaklaşık 2 haftadır var. Ondan önce okadar seriydim ki hep kızıyorlardı sen hamilesin ağır ol diye..

Şimdi işte hamile gibi hamile oluverdim ayağa kalkarken özellikle alt taraflarım kasıklarım falan ağrı oluyor. Eğilirken, ayakkabımı çıkarırken. Yatakta sağdan sola dönerken bile o bölgelerimde hep bir ağrı oluyor...Şimdi hamileliğin zorluğunu yaşamaya başladım.

Ayyy evet evett tam anlattigin gibi istee demekki normalmisss sevindimm:)

Maşallah sana:nazar: çok imrendim aslında :D
Bütün anneler onca acılı doğuma rağmen herşeye değerdi diyorlar hatta ablam ki doğum sırasında yanındaydım.2. doğumunda ayaklarıyla yerleri kazıdı suni sancı verdiler berbattı. Şimdi durmuş tekrar hamile kalmak isterdim diyor. Doğum anını tekrar yaşamak isterdim diyor.Bunu ancak yaşadıktan sonra anlayabilirim :1:

Bak sana bişey diyim bende suni sancı aldım ve suyunu onlar oatlattı çok acılı çok ağrılı ama o annnnn misssss evine cennet gelio okadarda korkulcak bişey değil epiduralde yaptırdım ama az ilaçla ağrı çektim ve yine aynısını yaşıcam bakalım değer yaniii

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

Ayyy evet evett tam anlattigin gibi istee demekki normalmisss sevindimm:)

Ağrı olsun da normal olsun :))) Yeterki sorun olmasın hepimiz böyleyiz.Bende ilk tedirgin olmuştum. Sonra yeni doğum yapmış bi anneyle konuştum.
O ağrılar doğuma kadar devam edecek dedi.. Oh iyi iyi dedim normalmiş :1:

Bak sana bişey diyim bende suni sancı aldım ve suyunu onlar oatlattı çok acılı çok ağrılı ama o annnnn misssss evine cennet gelio okadarda korkulcak bişey değil epiduralde yaptırdım ama az ilaçla ağrı çektim ve yine aynısını yaşıcam bakalım değer yaniii

2013 ekim annesiyim

Bunları okudukça çok heyecanlanıyorum.. Evine cennet geliyo dedin ya tuhaf oldum. Ama çok doğru bir melek resmen günahsız tertemiz saf.. Ve onu o şekilde tutmak bizim sorumluluğumuzda...
Az kaldı çok az 2 ay ne ki :))))))))))

Bunları okudukça çok heyecanlanıyorum.. Evine cennet geliyo dedin ya tuhaf oldum. Ama çok doğru bir melek resmen günahsız tertemiz saf.. Ve onu o şekilde tutmak bizim sorumluluğumuzda...
Az kaldı çok az 2 ay ne ki :))))))))))

Evet 2 ay vallaha ben geçen hamileliğimi gün gün sayardım şimdi zaman okadar hızlı geçtiki bu hamilelğimi anlamadım bile bi taraftan bebeğimin büyümesi emeklemesi gülmesi oynaması derken diğer yandan karnımdaki yeni dünyanın tekmeleri inanırmısınız bu hamileliğimde nerdeyse dra bile gitmedim..))

2013 ekim annesiyim

kizlar bu yasadiginiz nasil bi agri? Son 2-3 gundur kizim hic durmuyo ama artik tekme seklinde diil resmen dann diye yumruk flan geciriyo galiba:) alt karin tarafimda agrilarim oluyo ayaga kaltigimda ve gecen gun karnima sanci girdi adim bile atamadim sanirim biraz zorlanmaya basladim artik ben yatagimi toplamak icin egildigimde bile karnimda agri oluyo:(

valla benim çatı ağrısı sandığım ağrım su şekilde. Sağ ve sol bikini bölgesinde ki kemiklerim ağrıyor. özellikle sol tarafın kemikleri cok daha fazla ağrıyor. Bazen kalça kemiklerimde ağrıyor. Sağ ve sol dediğim kesim de aslında şöyle, sağ ve sol bacaklarımın tam olarak bitiş noktasında ki kemikler :)) o tekme dediğin şey de sanırım idrar kesesine oldugu yere gelmesinden kaynaklanıyormuş sanırım.

kızlar merhaba bende size bundan bahsedicektim silerde oluomu die ama anca girebildim işlerden. Benimde dediğiniz gibi kasık ağrılarım başladı ayaga kalktığımda ve 5 10 dk ayakta durunca ağrı girio ve tuvaletimi yapınca anlamsız bi ağrı girio karnıma ve taş gibi oluo karnım. Akşam yattığımda bikini bölgeme ağrı girdi ilk defa ve fena canım acıdı ve uyuyamıorum ben artık sürekli hareketli eymenim :) bu ağrılar şimdi böyleyse ilerleyen zamanlarda daha da artıcak sanırım. Ama sonunda allahın izniyle güzel olucak herşey inşallah sorunsuz sıramızla meleklerimizi alıcaz kucağımıza.
bırde kaburga kemiğime vurdu 1 2 kere anaaam hiç öyle acı çekmemiştim kırıldı herhalde dedim :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba bende size bundan bahsedicektim silerde oluomu die ama anca girebildim işlerden. Benimde dediğiniz gibi kasık ağrılarım başladı ayaga kalktığımda ve 5 10 dk ayakta durunca ağrı girio ve tuvaletimi yapınca anlamsız bi ağrı girio karnıma ve taş gibi oluo karnım. Akşam yattığımda bikini bölgeme ağrı girdi ilk defa ve fena canım acıdı ve uyuyamıorum ben artık sürekli hareketli eymenim :) bu ağrılar şimdi böyleyse ilerleyen zamanlarda daha da artıcak sanırım. Ama sonunda allahın izniyle güzel olucak herşey inşallah sorunsuz sıramızla meleklerimizi alıcaz kucağımıza.
bırde kaburga kemiğime vurdu 1 2 kere anaaam hiç öyle acı çekmemiştim kırıldı herhalde dedim :)

Karnımın sert olması bende de var canım özellikle yürüdüğümde ve yemek yedikten sonra :)) ama ağrılarım olmadı daha. Bİr yere oturup kalkarken ilk kalkışta bira bacaklarım ve belim ağrıyor sonra geçiyor hemen

Evett cnm evett hepimizde varmiss bu agrilar demekki simdi daha da rahatladimm:)

Doktordan geldim bir problem yokmuş her şey yolunda, çok şükür.

Dermotolog kırmızı lekeler için Pityriasis rosea dedi. Kendiliğinden geçiyormuş zamanla.

Evet canım,peşpeşe anne olmak isteyenlere tavsiyem ben bebeğimi emzirdim daha bırakalı 1 hafta oldu bebeğim artık 9 aylık diğeride 7 aylık zaten ek gıdalar önüne geçio maşallah oğlumda hiç hastalanmadı ve yaşıtlarından kilolu ve uzun;) yani korkmayın ayrıca normal doğum yaptım

ama cnm hamıleyken bebek emzirmek bebegı zehırlıor dıor buyuklerımız.ben bılmedgmden soruorum cnm .MASAALLAH.SMDıde kızın mı olcak

Evet 2 ay vallaha ben geçen hamileliğimi gün gün sayardım şimdi zaman okadar hızlı geçtiki bu hamilelğimi anlamadım bile bi taraftan bebeğimin büyümesi emeklemesi gülmesi oynaması derken diğer yandan karnımdaki yeni dünyanın tekmeleri inanırmısınız bu hamileliğimde nerdeyse dra bile gitmedim..))

2013 ekim annesiyim

ben anneme ıkıncısını hemen ıstıorum dıorum bazen.cıksın aradan o da dıorum:9: oda kzııor bır sene emzırmen grek bebegın ıhtıyacı var dıor.bırde aynı seylerı kısa surede tekrar yasamak bunyenı yormadımı arkadsm.bnm bebek dogsunda bünyem yerıne gelsın dıe bakıorum.ılk 4 ay kusmalar,sonra gelen zorluklar,bayılma hıslerı vs.aynı seylerı hemen bıda nasıl yasarım onu da blmıorum.ılk 4 ay sankı hıc gecmemstı bana o kokulara hassasıyet ayyyy Allahım o dolap kokusunda banyoya koşmalar.ne zor gunlerdı

Bayanlar;
Size yakın bir hamilelik ve doğum atlatan ve şuanda hamile olan biri olarak tavsiyelerde bulunucam umarım işinize yarar:
1.herşeyi kafanıza takmayın şeker meker kusma kasık ağrıları falan hepsi geçici..benim geçen seneki hamileliğimde büyük bi kaza atlattık ve şükür iyiyiz,koşturdum yoruldum durmadım ama tabi ilk hamilelik herşeyi takıosun,şekerim 167 çıkmıştıki ben hiç tatlı yemem sevmem yani;) şimdide şekerim 167 çıktı ve hiç bişey yapmıorum çünkü geçio )))
2.doğumdan korkmayın nasıl yaparsanız yapın aksilik olmadığı sürece herşey olması gerektiği gibi ilerlio,ben normal doğum epiduralle yaptım ama zaten epidural bi işe yaramadı çünkü dr son yarım saatte epidurale ilaç verdirmio yani acıyı çektim zaten son yarım saat acı dayanılmaz oluo.ama inanın yaşamadan anne olamıosunuz kim ne anlatırsa anlatsın o an tarifsiz bi acı ve tatlı.
3.bebeğiniz doğunca suçluluk duymayın kim ne derse desin takmamaya çalışın bebeğinizi bol bol emzirin ancak öyle sütünüz olur.süt için beyaz üzüm,hurma,bulgur pilavı,su,ve uyku gün içinde bebek uyurken sizde uyuyun bol bol süt oluo,hee birde bebeği emzirdikten sonra sizde lütfen sağın sütünüzü çok yarıyor.
4.biberon olarak size dr.brown öneririm ama ne yaparsanız yapın eğer bebek kolikse bi tarafınızıda yırtsanız gazı varsa hiçbişey işe yaramıo çekiceksiniz bi süre
5.bebek kıyafeti tulum almayın alt üst daha kullanışlı ve uzun ömürlü, çok almayın çünkü giydireniosunuz.
6.küvet alın ve küvet ayagıda alın yıkarken ben hiç içme suyuyla yıkamadın direk kombiden gelen suyu küvete doldurdum okadarda titiz olmayın bşey olmuo
7.aventin buharlı pişiricisini mutlaka öneririm çok kullanışlı ve pratik.hem blendır hem pişirici tencere tava derdi yok.
8.bebek arabası kesinlikle çift taraflı alın güneşte zor oluo ben çok pişmanın araba şemsiyesi almak zorunda kaldım ama bebek büyüyünceki yazın büyümüş olcak şemsiyeyi çekio
9.eahat olun rrqhat olunnnn rahat olu

2013 ekim annesiyim

Tercih meselesi elbette. Açıkçası lierac ve bebeyağındaki zararlı kimyasalları araştırınca, zeytinyağı tenekesine gireyim de ayı gibi kıllı çıkayım umrumda değil diye düşünüp, zeytinyağı candır felsefesinde ilerliyorum. :52:

Lierac tamamen doğal diye biliyorum ki doktorum da öyle söyledi.

Günaydın kızlar :)

Ne zamandır takip edemiyorum forumu. Dün akşam çok fena kaşıntı oldu göbeğimde nemlendirici krem sürdüm geçmedi, bebek yağı denedim azcık hafifletti çok sıkıntılı bir durum. Zaten hava çok sıcak sürekli duş alıyorum nemsiz mi kalıyor acaba ... Benzer durum yaşayan var mı aranızda?

bn o konuda sanslıyım cnm.karnım hıc yok bılıorsun o yüzden kasıntılarım olmuor.koca gobegın getırdıgı yüklerı ben tasıorum cok sukur.benm kucucuk goguslerım vardı bır onlar buyudu.eskı sutyenlerım olmuor sıkıor.ve buyumeye ve sureklı dus almaya bağlı bndede kasıntı oluor.her duştan sonra nemlendırmelı.yaz oldgndan dahada nemsız kalıoruz.terlıoruz ve ter tuzlu oldgndan oturu vücudu daahada kurutuor.o terı ustumuzden atıp nemlendırmelı cok sık bır sekılde.kendınıze ıyı bakın kı çatlayıp sarkmayalm diri kalalım ins

ben anneme ıkıncısını hemen ıstıorum dıorum bazen.cıksın aradan o da dıorum:9: oda kzııor bır sene emzırmen grek bebegın ıhtıyacı var dıor.bırde aynı seylerı kısa surede tekrar yasamak bunyenı yormadımı arkadsm.bnm bebek dogsunda bünyem yerıne gelsın dıe bakıorum.ılk 4 ay kusmalar,sonra gelen zorluklar,bayılma hıslerı vs.aynı seylerı hemen bıda nasıl yasarım onu da blmıorum.ılk 4 ay sankı hıc gecmemstı bana o kokulara hassasıyet ayyyy Allahım o dolap kokusunda banyoya koşmalar.ne zor gunlerdı

Vallaha bu hamileliği hiç anlamadım benim annemde çok kızmıştı ama oluo ben emzirdim Zaten 10 ay geçen hafta kestim,hatta bu geçen hamilelğimde hiç kusmamıştım bunda 5 -ay kustum hepsi aynı olmuo.derdi veren allah dermanınıda verio,belki bende ince düşünseydim korkardım ama düşünmedim oldu ve büyüdüler :))

2013 ekim annesiyim

günaydın,

hamileliğimin ilk ayında yarım doz yapılmıştı bu hafta tekrar doktoruma hatırlatıcam not olarak aldım,
inşallah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız

bak senın doktorun bılınclıymıs.ılk hamılelegn olmasına rağmen ılk ay yapmışlar.benm gttıklerım yapmadı.ah ah ıcımı yakıor düşündükçe.ALLah sorumsuz doktorları bıldıgı gıbı yapsın inş

Lierac tamamen doğal diye biliyorum ki doktorum da öyle söyledi.

Kızlar ben lierac kullandım geçen sene hemde günde iki defa ama kalçalarım çatladı karnımda yok,,şuanda hiç bişey sürmüorum çünkü olunca oluo sadece bebe yagı duştan sonra öneririm..!

2013 ekim annesiyim

Vallaha bu hamileliği hiç anlamadım benim annemde çok kızmıştı ama oluo ben emzirdim Zaten 10 ay geçen hafta kestim,hatta bu geçen hamilelğimde hiç kusmamıştım bunda 5 -ay kustum hepsi aynı olmuo.derdi veren allah dermanınıda verio,belki bende ince düşünseydim korkardım ama düşünmedim oldu ve büyüdüler :))

2013 ekim annesiyim

suan içim kıpır kıpır oldu.costu resmen:3: ins bnde ıkıncısınde hıc kusmam ve bu yasadgm zorlukları yasamam.cunku kızıma zor kavuştum ve hala kavuşmaya calısıorum.benı cok yordu.demekkı hamıleyken emzirmek zararlı dgl.ıns Rabbım ıkıncısını banada bır oğlan nasıp eder.kızdan sonra bır oğlum olsun yeter :1:

Back
X