2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Ben epeydir yatişemiyorum buraya, katınvalidem ciddi bi ameliyat oldu, yakın bir arkadaşım çok zor bir dönem atlattı derken geçen ay benim için de çok zor geçti, Allah daha kötülerinden sakınsın hepimizi.
Arada baktım, şimdi de son sayfalara baltım da herkes iyi gibi inşallah. Son aylar sıkıntıları bende de baş gösterdi, bel bacal ve hatta alt bölge ağrısı... Özellikle göbeğimin altındaki kaslae çok ağrıyor az birşey nile ayakta kalınca. Gece yataeken bacaklarımın arasına yastık alıyorum bir haftadır o çok iyi geliyor kızlar,en azından iç bacak ağrılarını bayağı azalttı.
Dünden beri hastane çantamı hazırlıyorum, aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum, sonradan da bayağı ekleniyormuş birşeyler, temel ihtiyaçları unutmayım bari diye düşündüm, sonra da bebişin çantasını hazırlayacam, en acili bunlar galiba.
Bu arada English home da %50 indirimli ürünler de çok şık bebek ürünleri de var, ben dün bir bornoz ve uyku tulumu aldm, çok şeker ve çok uygunlae. Bizim bebişler kışa geleceği için çok rahat ettik demişti arkadaşlarım, aklınızda bulunsun:)
herkese ve minnoşlara sevgiler:16:

Cok cok geçmiş oldun canım. Ben de herseyini aldım ama hiç çanta falan hazırlamadım :)) oyle duruyor eşyalarımız kızımla dolapta daha yıkanacakta ütülenecekte. Ev taşıma durumumuz var onu bekliyoruz ne yazıkki ailecek. Eger kızımız biranda cıkıp gelirse mahvolur valla. Yastık bana da eskiden iyi geliyordu ama şimdi terletiyor bacağımın arasında olunca. Seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun

Ben epeydir yatişemiyorum buraya, katınvalidem ciddi bi ameliyat oldu, yakın bir arkadaşım çok zor bir dönem atlattı derken geçen ay benim için de çok zor geçti, Allah daha kötülerinden sakınsın hepimizi.
Arada baktım, şimdi de son sayfalara baltım da herkes iyi gibi inşallah. Son aylar sıkıntıları bende de baş gösterdi, bel bacal ve hatta alt bölge ağrısı... Özellikle göbeğimin altındaki kaslae çok ağrıyor az birşey nile ayakta kalınca. Gece yataeken bacaklarımın arasına yastık alıyorum bir haftadır o çok iyi geliyor kızlar,en azından iç bacak ağrılarını bayağı azalttı.
Dünden beri hastane çantamı hazırlıyorum, aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum, sonradan da bayağı ekleniyormuş birşeyler, temel ihtiyaçları unutmayım bari diye düşündüm, sonra da bebişin çantasını hazırlayacam, en acili bunlar galiba.
Bu arada English home da %50 indirimli ürünler de çok şık bebek ürünleri de var, ben dün bir bornoz ve uyku tulumu aldm, çok şeker ve çok uygunlae. Bizim bebişler kışa geleceği için çok rahat ettik demişti arkadaşlarım, aklınızda bulunsun:)

Merhaba canım :) Kandilin mübarek olsun ...
K.v çok geçmiş olsun . Arkadaşına da geçmiş olsun .
Artık ağrılarımız başladı gibi , benimde ellerim ayaklarım şişiyor bazen . İdrarım çok geliyor . Bende hazırladım hastane üzerine olan bir kaç parça , poşete koydum , 1 ay sonra çantaya koyarım hayırlısıyla .

Kızlar ben uyku setimizin kumaşlarını yıkadım , bebek deterjanı ile . Ama hep topaklandı deterjan , makinanın kapağında toplandılar . Islatmıştım halbuki
Bu nasıl kullanılır bileniniz var mı acaba ?

Cok cok geçmiş oldun canım. Ben de herseyini aldım ama hiç çanta falan hazırlamadım :)) oyle duruyor eşyalarımız kızımla dolapta daha yıkanacakta ütülenecekte. Ev taşıma durumumuz var onu bekliyoruz ne yazıkki ailecek. Eger kızımız biranda cıkıp gelirse mahvolur valla. Yastık bana da eskiden iyi geliyordu ama şimdi terletiyor bacağımın arasında olunca. Seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun

Merhaba canım :) Kandilin mübarek olsun ...
K.v çok geçmiş olsun . Arkadaşına da geçmiş olsun .
Artık ağrılarımız başladı gibi , benimde ellerim ayaklarım şişiyor bazen . İdrarım çok geliyor . Bende hazırladım hastane üzerine olan bir kaç parça , poşete koydum , 1 ay sonra çantaya koyarım hayırlısıyla .

Teşekkür ederim kızlar, Damlacım senin hazırlıklar bitti gibi hatırlıyorum, evi de hallettiktwn sonra son hazırlıklarını yaparsınız ama siz bizden büyüksünüz, en azından hastane çantanı hazırla koy derim canım, hem aklın kalmasın, hem de aceleyle unuttukların olmasın. Bebişin ne ladar oldu, yine güzel pozlar veriyor mu size pıtırcık?:)
Ben de henüz şişme başlamadı ama geçen hafta kum döküyormuşum birde, çok su da içiyordum ama havalar sıcak sıvısız kalmoş olabilirsin dedi, şimdi daha çok tüketmeye çalışıyorum ama bu sıcakta bu kadar su içince de terden buharlaşacak gibi oluyorum:53:

4 hafta sonra sürekli çağırıp ,açılmaya bakacaklar her halde . Vitaminlerini içiyor musun ? Bak bu dönmelerde çok önemli , bu bebişler bizi sömürüyorlar
kendimiz için içelim bari .

Bana vitamin vermedi ki doktorum bol bol süt ve süt ürünleri tüket dedi eşim zaten yoğurt yapıyor evde sürekli ye dedi. Sadece işte kanda problem var serum takılacak. 10un üzerinde olması gerekiyormuş kanım inşallah çıkar hemen. O verdikleri serumla 2 derece artıyor kanım suanda 8.2 yiz. Ozaman 10.2 ye çıkarmış tabi sonra haplarımızı tüketmemiz lazımmış. O serum ilaçlardan daha etkiliyöş direk kana karışıyormuş ve artıyormuş kan seviyesi. Ama nasıl bakacaklar açılmaya?

Kayınvaliden için çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce.
Ben henüz hiçbir şeyi yıkamadım. Annem iyileşsin de ağustosun ortasında başlıcam yıkama ütüleme çanta hazırlama işine.

Bana vitamin vermedi ki doktorum bol bol süt ve süt ürünleri tüket dedi eşim zaten yoğurt yapıyor evde sürekli ye dedi. Sadece işte kanda problem var serum takılacak. 10un üzerinde olması gerekiyormuş kanım inşallah çıkar hemen. O verdikleri serumla 2 derece artıyor kanım suanda 8.2 yiz. Ozaman 10.2 ye çıkarmış tabi sonra haplarımızı tüketmemiz lazımmış. O serum ilaçlardan daha etkiliyöş direk kana karışıyormuş ve artıyormuş kan seviyesi. Ama nasıl bakacaklar açılmaya?

Ben de baktırdım çok şükür bir şey çıkmadı.Ama vitaminlerin yediklerinden karşılanmaz iç dedi . Kanın inşallah çıkar canım , serum daha etkili olabilir
onla çıkarır ilaçlarla da dengede tutarsın :) Açılmaya bir aletle bakarlar herhalde , endişe etme canım . Acımaz inşallah .

Teşekkür ederim kızlar, Damlacım senin hazırlıklar bitti gibi hatırlıyorum, evi de hallettiktwn sonra son hazırlıklarını yaparsınız ama siz bizden büyüksünüz, en azından hastane çantanı hazırla koy derim canım, hem aklın kalmasın, hem de aceleyle unuttukların olmasın. Bebişin ne ladar oldu, yine güzel pozlar veriyor mu size pıtırcık?:)
Ben de henüz şişme başlamadı ama geçen hafta kum döküyormuşum birde, çok su da içiyordum ama havalar sıcak sıvısız kalmoş olabilirsin dedi, şimdi daha çok tüketmeye çalışıyorum ama bu sıcakta bu kadar su içince de terden buharlaşacak gibi oluyorum:53:

Evet hastane çantasını hazırlamam gerekiyor aslında. Bir tane daha gecelik alsaydım bitecekti hStane çantamızda ama oda kaldı henüz alamadık 2. Geceliğimizi :) haklısın canım valla ne olacak ne bitecek hiç belli olmaz hazırlanmam gerekiyor artık. 32. Haftamızdayız hatta oda bitmek üzere. 12-15 Eylül arası doğumum olacak Allah kısmet ederse. Cok az kaldı zaman yani. Işte şu evi bi satsaydık hemen hazırlardım ama işte elimizi kolumuzu bağladı bu ev satım olayı. Vermiyor artık oyle güzel pozlar uykudan kafasını kaldırmıyor ki pıtırcığım :)) ee sen ne zaman gidiyorsun randevuya?

Ben de baktırdım çok şükür bir şey çıkmadı.Ama vitaminlerin yediklerinden karşılanmaz iç dedi . Kanın inşallah çıkar canım , serum daha etkili olabilir
onla çıkarır ilaçlarla da dengede tutarsın :) Açılmaya bir aletle bakarlar herhalde , endişe etme canım . Acımaz inşallah .

Inşallah acımaz inşallah :)) ama bana neden bakıyorlar anlamadım ki ben zaten sezaryen olacağım dün doktor %90 dedi fıtığın var olamaz normal dedi. Ee öyleyse neden canımı acıtıyorsun benim ki yok yere? Evet canım bende oyle biliyorum özellikle su son haftalar ama doktorum sanırım ilaç vermeyi sevmiyor

Inşallah acımaz inşallah :)) ama bana neden bakıyorlar anlamadım ki ben zaten sezaryen olacağım dün doktor %90 dedi fıtığın var olamaz normal dedi. Ee öyleyse neden canımı acıtıyorsun benim ki yok yere? Evet canım bende oyle biliyorum özellikle su son haftalar ama doktorum sanırım ilaç vermeyi sevmiyor

Her ihtimale karşı bakıyorlar :) Rabbim korusun erken gelir falan diye kontrol ediyorlar , öyle bir durum olursa hemen sezeryana alırlar . Çantanı ihmal etme
Mulivitamin bana sağlık ocağıda iç dedi kendi doktorumda

Kizlar merhaba ben bayadr gremiyordum ewfe netim yoktu telefonda ufakti ekrani kasiyordu simdi telimi degstrdim son 2 ay takip edicem forumu:)bisy sorucam ruyafan anlayaniniz varsa hayrolsun gece kizimi dogurmusum gordum bibakiyorum disleri var iri uzun bembeyaz guluyor siritiyor resmen ama diyorum bu cirkin yaa begenmiyorum nedr acaba manasi kizim insallah ekim ilk haftasi dogacak

aynı şeyleri siendede duyunca rahatladım. Daha önceden 22 haftalık kaybım var... Korkuyorum. Karnım ben yatarken bile taş gibi oluyor... çok can sıkıcı bide alta baskı yapıyor... ödüm patlıyorbişey olursa diye...

evet o kayıplar çok acı oluo benimde en başında düşük oldu tutunamadı meleğim gitti... Ama şimdi tekrar hamileyiz allahıma sonsuz şükürler inşallah allahın izniyle bişi olmaz cnım kötü düşünme iyi düşün iyi şeyler yaşayalım.

Canım ben Kadıköy Florence'a gidiyorum. Özel sigortam var ama bu ham fiyatı canım. 3500 TL doğum + benim doktorum doçent olduğu için 1000 TL hoca parası dediler. Yani toplamda 4500 TL oluyor.. Belki İstanbul hastanesinin fiyatları farklıdır, yeni ya orası değişik olabilir. Ama benim Avrupa yakasında oturan çoğu arkadaşım Gayrettepe Florence'a gitti ve çok memnun kaldılar, oraya da bir sor istersen doktorları çok iyi..

Sordum canım bende sigortadan sigortaya değişiyormuş sanırım şimdi çağrı merkezini değilde direk hastaneyi aradım. Normal doğum için 4373 TL istediler sezeryan içinde 4860 TL..Senin arkadaşlarının doktoru kim acaba? Bende çağlayana veya gayrettepe gidebilirim ikisi de yakın bana..

Kayınvaliden için çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlığına kavuşur bir an önce.
Ben henüz hiçbir şeyi yıkamadım. Annem iyileşsin de ağustosun ortasında başlıcam yıkama ütüleme çanta hazırlama işine.
Size de çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Ben de bayram sonrasına bıraktım hazırlıkları eşim oruçlu diye bi yere çıkarmaya kıyamıyorum, bayramdan sonra hallederiz inşallah.

Evet hastane çantasını hazırlamam gerekiyor aslında. Bir tane daha gecelik alsaydım bitecekti hStane çantamızda ama oda kaldı henüz alamadık 2. Geceliğimizi :) haklısın canım valla ne olacak ne bitecek hiç belli olmaz hazırlanmam gerekiyor artık. 32. Haftamızdayız hatta oda bitmek üzere. 12-15 Eylül arası doğumum olacak Allah kısmet ederse. Cok az kaldı zaman yani. Işte şu evi bi satsaydık hemen hazırlardım ama işte elimizi kolumuzu bağladı bu ev satım olayı. Vermiyor artık oyle güzel pozlar uykudan kafasını kaldırmıyor ki pıtırcığım :)) ee sen ne zaman gidiyorsun randevuya?

Aslında uyumuyorlar cadılar da gözlerini açık tutamıyorlar:) tekmelerin şiddeti nasıl da arttı, ben akrobasi yapıyor herhalde diyorum ablam su balesi yapıyor kuzum diyor, herhalukarda benim bazen canımı bile acıtıyor karnım yamuk yumuk olunca, çıkınca poposunu mıncıklayacam diyorum artık:)Bizim randevu bayram sonrasına kaldı 7 Ağustosta.

Ayy canim benimm tsk ederimm utandim😘😚

cool canım firstden alıntı yapıcagıma senden yapmısım :))

Demekki first'le konuşuyorsun ama aklın bendeymiş tatlım :))

kızlar alıntılar birbirine karışmış.. o yüzden açıkçası kim ne dedi tam çıkaramadığım var..allah sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah....

Kızlar aspirinle ilgili yazmışsınız doktorum önceki gebeliğimde aspirinin ilerleyen aylarda bebeğin kalbine zarar verdiğini o yüzden 30'lu haftalarda keseceğini söylemişti. Tam haftayı çok net hatırlamıyorum. Doktorlarınıza danışın, içme diyorsa içmeyin. Ben bu sefer aspirin de iğne de kullanmıyorum ve içim çok rahat.

First'e:
Tatlım gittiğin diğer doktordan da memnun kalman senin şansın. Küçük bir ilçede, kısıtlı imkanlarla ne güzel ki iyi doktor arasında seçim yapmak zorundasın :9: Aradaki fark çok uçuk bence, diğer doktordan da memnun kaldığın için birkaç kontrole daha git. Kesin kararını öyle ver.

Bu arada hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim hepinize mis kokulu kuzucuklarınızı bir avazda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı, pırt pırt gaz çıkaran, mışıl mışıl uyuyan, cork cork emen bebeler nasip etsin :34:

merhaba herkese uzun zamandır giremiyordum foruma şeker yüklememi yaptırdım bakalım sonucu bugün alıcağım hayırlısıyla.

Eklentiler

• $20140718_183553.webp
    $20140718_183553.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 55
  • $20140721_100803.webp
    $20140721_100803.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 61
  • $20140723_124855.webp
    $20140723_124855.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 52
  • $miray.webp
    $miray.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar merhaba... Kadir gecemiz mübarek olsun tüm dualarımız kabul olsun inşallah. Rabbim derdi olana derman hastalarımıza şifalar versin. Hepinizi öpüyoruz teyzeleri eymen'imle :)

Kızlar aspirinle ilgili yazmışsınız doktorum önceki gebeliğimde aspirinin ilerleyen aylarda bebeğin kalbine zarar verdiğini o yüzden 30'lu haftalarda keseceğini söylemişti. Tam haftayı çok net hatırlamıyorum. Doktorlarınıza danışın, içme diyorsa içmeyin. Ben bu sefer aspirin de iğne de kullanmıyorum ve içim çok rahat.

First'e:
Tatlım gittiğin diğer doktordan da memnun kalman senin şansın. Küçük bir ilçede, kısıtlı imkanlarla ne güzel ki iyi doktor arasında seçim yapmak zorundasın :9: Aradaki fark çok uçuk bence, diğer doktordan da memnun kaldığın için birkaç kontrole daha git. Kesin kararını öyle ver.

Bu arada hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim hepinize mis kokulu kuzucuklarınızı bir avazda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı, pırt pırt gaz çıkaran, mışıl mışıl uyuyan, cork cork emen bebeler nasip etsin :34:

Evet cok haklisin canimm doktorlar konusunda tercihimi sanirim fiyata gore yapicam... Ne kadar guzell dua etmissinnnoylee Allah razi olsunn tatlimm senin de kandilin mubarek dualarin kabul olsun insallah...

Canim benim park yatak duses oldu biraz yani eltimin abisi nin bebek mağazası vardı kapattı yari fiyatından da daha uyguna aldım yani 100 liraya aldım cok iyi oldu benim icin
Ben ilk çocuğum acemiydim ozaman bebek arabasını pier cardininin cift yonlusunu almistim kalite olarak cok iyiydi ama cok agirdi ikinci çocuğumu 8 ay ona bindirdikten sonra kanzin baston pusetini aldim okadar hafifki cok iyi oldu halada kullaniyor.simdiki bebegimede araba almadim heralde almicamda zaten kis bebegi ihtiyac olmadigi surecede disari cikmayiz cikarsakda zaten arabayla gidiyoruz ve tasima koltugumuz var ona koyariz boyle düşünüyorum ama bakalım zaman ne gostericek
Canim benim iki cocugumu portbebeye joydum hala duruyor ams bide heveslendim tasima koltugu aldim bebek arabasini dogumdan sonrada alabilir sin zaten ozel araciniz varmis sikinti olmaz bunlar kolay hakledilen şeyler Rabbim baska sikinti vermesin
Ben de aynı şekilde bebek arabası almayı düşünmüyorum başta çünkü ben her yere arabayla gidiyorum yani oto koltuğu ihtiyaç öncelik. Baktım ihtiyaç oluyor doğumdan sonra gider alırım diyorum. Peki şu dışı sert olan portbebe çantalar var eşim onlardan alalım soğuktan da korur falan dedi kullanışlı mı o portbebeler canım? İnsan acemi olunca neyle karşılaşcek bilmiyor:) böyle sorup duruyor sonra:)çok sağol canım tecrübelerini paylaştığın için

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Damla cim yazından alıntı yapmadim bisey dicem sen sezeryan olcaksan cati muayenesine gerek yok ben iki cocugumdada yaptirmadim bence doktoruna söyle bide nezsman nstye girceksin benim doktor 34 den sonra haftafa bir nstye baglicak

Back
X