- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Ben epeydir yatişemiyorum buraya, katınvalidem ciddi bi ameliyat oldu, yakın bir arkadaşım çok zor bir dönem atlattı derken geçen ay benim için de çok zor geçti, Allah daha kötülerinden sakınsın hepimizi.
Arada baktım, şimdi de son sayfalara baltım da herkes iyi gibi inşallah. Son aylar sıkıntıları bende de baş gösterdi, bel bacal ve hatta alt bölge ağrısı... Özellikle göbeğimin altındaki kaslae çok ağrıyor az birşey nile ayakta kalınca. Gece yataeken bacaklarımın arasına yastık alıyorum bir haftadır o çok iyi geliyor kızlar,en azından iç bacak ağrılarını bayağı azalttı.
Dünden beri hastane çantamı hazırlıyorum, aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum, sonradan da bayağı ekleniyormuş birşeyler, temel ihtiyaçları unutmayım bari diye düşündüm, sonra da bebişin çantasını hazırlayacam, en acili bunlar galiba.
Bu arada English home da %50 indirimli ürünler de çok şık bebek ürünleri de var, ben dün bir bornoz ve uyku tulumu aldm, çok şeker ve çok uygunlae. Bizim bebişler kışa geleceği için çok rahat ettik demişti arkadaşlarım, aklınızda bulunsun:)
herkese ve minnoşlara sevgiler![]()
Cok cok geçmiş oldun canım. Ben de herseyini aldım ama hiç çanta falan hazırlamadım :)) oyle duruyor eşyalarımız kızımla dolapta daha yıkanacakta ütülenecekte. Ev taşıma durumumuz var onu bekliyoruz ne yazıkki ailecek. Eger kızımız biranda cıkıp gelirse mahvolur valla. Yastık bana da eskiden iyi geliyordu ama şimdi terletiyor bacağımın arasında olunca. Seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul olsun