Kızlar aspirinle ilgili yazmışsınız doktorum önceki gebeliğimde aspirinin ilerleyen aylarda bebeğin kalbine zarar verdiğini o yüzden 30'lu haftalarda keseceğini söylemişti. Tam haftayı çok net hatırlamıyorum. Doktorlarınıza danışın, içme diyorsa içmeyin. Ben bu sefer aspirin de iğne de kullanmıyorum ve içim çok rahat.
First'e:
Tatlım gittiğin diğer doktordan da memnun kalman senin şansın. Küçük bir ilçede, kısıtlı imkanlarla ne güzel ki iyi doktor arasında seçim yapmak zorundasınAradaki fark çok uçuk bence, diğer doktordan da memnun kaldığın için birkaç kontrole daha git. Kesin kararını öyle ver.
Bu arada hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim hepinize mis kokulu kuzucuklarınızı bir avazda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı, pırt pırt gaz çıkaran, mışıl mışıl uyuyan, cork cork emen bebeler nasip etsin![]()
ay canım özlemisiz seni nasılsın keyfin nasıl?? bebekler nasıl??seninde kadir gecen mübarek olsun..Allahım inşalalh doğumdan sonra iğne kullanmam ama hepinizin doktoru doğumdan sonra vermiş