2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar aspirinle ilgili yazmışsınız doktorum önceki gebeliğimde aspirinin ilerleyen aylarda bebeğin kalbine zarar verdiğini o yüzden 30'lu haftalarda keseceğini söylemişti. Tam haftayı çok net hatırlamıyorum. Doktorlarınıza danışın, içme diyorsa içmeyin. Ben bu sefer aspirin de iğne de kullanmıyorum ve içim çok rahat.

First'e:
Tatlım gittiğin diğer doktordan da memnun kalman senin şansın. Küçük bir ilçede, kısıtlı imkanlarla ne güzel ki iyi doktor arasında seçim yapmak zorundasın :9: Aradaki fark çok uçuk bence, diğer doktordan da memnun kaldığın için birkaç kontrole daha git. Kesin kararını öyle ver.

Bu arada hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim hepinize mis kokulu kuzucuklarınızı bir avazda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı, pırt pırt gaz çıkaran, mışıl mışıl uyuyan, cork cork emen bebeler nasip etsin :34:

ay canım özlemisiz seni nasılsın keyfin nasıl?? bebekler nasıl??seninde kadir gecen mübarek olsun..Allahım inşalalh doğumdan sonra iğne kullanmam ama hepinizin doktoru doğumdan sonra vermiş :(((nese sağ salim alalım kucakalrımızada verirsede yapıcaz artık...

Demekki first'le konuşuyorsun ama aklın bendeymiş tatlım :))

Doktorumla doğum konusunu ben de konuştum, normal doğum olmaz, sezeryan olacaksın dedi.Ama benim doktorum çok evhamlı ve riski hiç sevmez,o nedenl belki dediğin gibi kıymetli bebeği riske atmak istememiştir,bilemiyorum :) Ben de zaten sezeryan düşündüğüm için üstelemedim. Bir de clexane konusunda haklıymışsınız, doktorum doğumdan sonraki 6 hafta da da iğneyi olmam gerektiğini söyledi :(

Aspirinin clexane dan daha etkili olduğu kesin.Çünkü benim apandisit ameliyatı ihtimali doğduğunda hemen aspirini kestiler ama clexane ı kesmedi dr, aspirin daha etkili dedi.

doğru sölemissin canım :)) firste yazarken acaba coollun doktoru ne tavsiye etti aspirin konusunda die düşünmüştüm :))

Kızlar ben bir soru sordum ama arada kaynadı , tekrar sorayım .
Bu bebek sabun tozları topaklanıyor , ıslatıp ta koydum ama yine oldu ne yapmalıyım ?

Evet rapor günümün geldiği için seviniyorum normalde haftaya verecekti. Ama bayrama geliyor diye cuma alıyorum. Bide sezeryan olursan problem olmasın diye adet tarihinden once alıyorum. Gercekten bende cok korkuyorum çatı muanesinden. Allah'tan 3,5 hafta var. Amansız oluyor o muane biliyormusun ben cok acıyor diye biliyorum gerçi annemde hiç acımamış sanırım doktordan doktor değişiyor

Canım acımıyor diyor insanlar ama tedirgin edici işte.. Doktor iki parmağını sokup içerde zafer işareti şeklinde açıyormuş. Ama senin sezeryan olacağın kesinse çatı muayenesine gerek yok ki canım, bence doktora söyle yaptırma hiç. Çünkü o muayene ile normal doğum yapıp yapamayacağın anlaşılıyor, çatın darsa sezeryane yönlendiriyorlar

Senin o tatlı oğluşundan bana da nasip olur inşallah amin. Öp benim yerime balı:))) sıcaklardan bazı geceler uyuyamıyorum. Huzursuz oluyorum. Allahım yardım etsin. İnşallah Ağustos kolay geçer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oy sağol teyzesi olur nie olmasın aklıda benzesin hatta 😊 rabbim sağlıkla versin kucaklarınıza bian önce Kamuran kız ben geçen sene ayakların suyun içinde uyuyordum,oturarak 😁bazense soğuk palet koyardım dene Bi hemde odemide alıyo suya tuzda at iyi gelecek inş öpüyorum sni

Benim doktorum da gayrettepe florence den gelmeymis canim :))bu arada biz 32. hafta raporumuzu hangi tarihte aliyoruz canim bilgin var mi?

aaa hadi ya :) Florence'ın kadın doğumcuları çok iyi gerçekten.. Canım hiç bilmiyorum ben de ne zaman alacağız, takvime göre 17 Ağustosta 32 bitiyor sanırım 1 hafta önce almak lazım.

Aminn canim benim Allahim hepimizin bebeklerininkorusun insallah.... Dr meselesi onemli bisey duil cnm ya benim dr un hastanede dogumlar cok pahali olduu icin bgun baska biyere gttim ordan da cok memnun kaldim:) iyice kafam corba oldu anlayaxagin:) sen annenle ilgilen bizden de cok gecmis olsun dileklerimizi ilet tatlim:)

Hosgeldin tatlimm nasilsin? Havalar cok cok sucakk ve gece uykulari bana haram oldu artik surekli uyaniyorum :(

Hb tatlım çok şükür iyiyim paşamla uğraşıyorum kamurana ettiğim tavsiye sanada geçerli dua edersiniz bana 😉bana iyi geliodu bende haziranda doğum,etmiştim ve geçen sene çok sıcaktı dilim dışarda geziodum artık. Koltukta sabahlıyoreun 5e kdr ayaklarım suda süper oluyodu 😊

Kızlar ben bir soru sordum ama arada kaynadı , tekrar sorayım .
Bu bebek sabun tozları topaklanıyor , ıslatıp ta koydum ama yine oldu ne yapmalıyım ?
canım ben daha hiç denemedim bugun almayı düşünüyodum bende.. makinede yıkasan olmuyomu acaba?? ben makinede yıkayım diodum.

Kızlar aspirinle ilgili yazmışsınız doktorum önceki gebeliğimde aspirinin ilerleyen aylarda bebeğin kalbine zarar verdiğini o yüzden 30'lu haftalarda keseceğini söylemişti. Tam haftayı çok net hatırlamıyorum. Doktorlarınıza danışın, içme diyorsa içmeyin. Ben bu sefer aspirin de iğne de kullanmıyorum ve içim çok rahat.

First'e:
Tatlım gittiğin diğer doktordan da memnun kalman senin şansın. Küçük bir ilçede, kısıtlı imkanlarla ne güzel ki iyi doktor arasında seçim yapmak zorundasın :9: Aradaki fark çok uçuk bence, diğer doktordan da memnun kaldığın için birkaç kontrole daha git. Kesin kararını öyle ver.

Bu arada hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Rabbim hepinize mis kokulu kuzucuklarınızı bir avazda sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı, pırt pırt gaz çıkaran, mışıl mışıl uyuyan, cork cork emen bebeler nasip etsin :34:

Merhaba :) İkizler nasıl umarım her şey iyidir , güzel haberlerini alınca çok mutlu oluyorum

Oy sağol teyzesi olur nie olmasın aklıda benzesin hatta 😊 rabbim sağlıkla versin kucaklarınıza bian önce Kamuran kız ben geçen sene ayakların suyun içinde uyuyordum,oturarak 😁bazense soğuk palet koyardım dene Bi hemde odemide alıyo suya tuzda at iyi gelecek inş öpüyorum sni

Merhaba :) ne tatlısın yine güzel tembihlerde bulunuyorsun , paşanı çok öpüyorum

canım ben daha hiç denemedim bugun almayı düşünüyodum bende.. makinede yıkasan olmuyomu acaba?? ben makinede yıkayım diodum.

Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı

Kızlar ben uyku setimizin kumaşlarını yıkadım , bebek deterjanı ile . Ama hep topaklandı deterjan , makinanın kapağında toplandılar . Islatmıştım halbuki
Bu nasıl kullanılır bileniniz var mı acaba ?

Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama iki kez durulama yapmak gerekiyormuş sabun tozu kullanınca.

Sordum canım bende sigortadan sigortaya değişiyormuş sanırım şimdi çağrı merkezini değilde direk hastaneyi aradım. Normal doğum için 4373 TL istediler sezeryan içinde 4860 TL..Senin arkadaşlarının doktoru kim acaba? Bende çağlayana veya gayrettepe gidebilirim ikisi de yakın bana..

Canım erkek olarak Herman Bey, bayan olarak Alin Hanım çok iyi diyorlar.. Bence bir randevu al dene..

Canım hangi marka kullanıyorsun bilmiyorum ama iki kez durulama yapmak gerekiyormuş sabun tozu kullanınca.

Canım erkek olarak Herman Bey, bayan olarak Alin Hanım çok iyi diyorlar.. Bence bir randevu al dene..

Hacı şakir almıştım . Mecburen iki kez duruladım bende , topaklanmayı görünce :)

Hb tatlım çok şükür iyiyim paşamla uğraşıyorum kamurana ettiğim tavsiye sanada geçerli dua edersiniz bana 😉bana iyi geliodu bende haziranda doğum,etmiştim ve geçen sene çok sıcaktı dilim dışarda geziodum artık. Koltukta sabahlıyoreun 5e kdr ayaklarım suda süper oluyodu 😊

Canım hoş geldin :) iyi olmana çok sevindim :16: tavsiyeler için de teşekkür ederiz bu arada, sıcaklardan fenalık geliyor :(

Hacı şakir almıştım . Mecburen iki kez duruladım bende , topaklanmayı görünce :)

dündü sanırım yazmıştım ben burda canım, dalan roxy öneriliyor ve iki kez durulama yapıp, ütüleyin diyorlar.. Haberin olsun senin de :34: hacı şakir de iyiymiş ama.. Her seferinde iki durulama yapıcaz mecbur canım..

aaa hadi ya :) Florence'ın kadın doğumcuları çok iyi gerçekten.. Canım hiç bilmiyorum ben de ne zaman alacağız, takvime göre 17 Ağustosta 32 bitiyor sanırım 1 hafta önce almak lazım.

hımm o zaman 5 agustosta gidince kontrole ben bi öğreniyim onu sana da haber veririm tatlım:)

aaa ii taktikmiş:) bunu mutlaka denicem hehe:) bütün dualarımız seninle canım bu gece bol bol dua et sende...

canımm Herman için paragözün teki derlerdi ben istanbulda yasarken hiç gitmemiştim ona böyle seyler duydugum için, iyice bi arastırın derim...

Ben makinede yıkadım canım ya , nedir bunun formülü anlamadım ki :26: makinenin kapağına geliyor toplanıp . Acaba az mı koymak gerekiyor deterjanı

olabilir ,paketin üstünde kullanma talimatı falan varmı acaba?? bugun deneyebilirsem sana haber veririm canım.

hımm o zaman 5 agustosta gidince kontrole ben bi öğreniyim onu sana da haber veririm tatlım:)

canımm Herman için paragözün teki derlerdi ben istanbulda yasarken hiç gitmemiştim ona böyle seyler duydugum için, iyice bi arastırın derim...

Tamam canım senden haber bekliyorum o zaman ben :34: öyle mi bilmiyordum canım gidenlerin yalancısıyım :)

Evet evet aynen, hatta şu anda karnım yırtılmak üzere sanki. Çok gergin ve taş gibi resmen.Sanırım sırtı dönük olduğunda poposunu falan dışarıya doğru çıkarıyor. Zaten bu hafta yine çok sert olduğu bi günün ertesi günü ilk çatlakları gördüm.
ewet cnım benımde yrtılckmış gbi oluyo oyuzdn bu ara bende de çatlaklar olmaya bşladı

Back
X