2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Body aldım, pantolon tayt falan aldım, tulum aldım. Olmaz mı böyle? Hırka falan bir de :16:

İyi günlerde kullanın canım :) Taytlardan bende aldım , ama şöyle güzel penye takımlar ne güzel olur demi . Hem çok kullanışlı , bana hep takım tavsiye ediyorlar . Tulumlar bebek büyüdükçe altları sıkıyor denildi. Pantolan falan giyemez onlar şimdi çok minikler :9: 6-9 da çok rahat giyerler ama Rabbim in izniyle

ben de çok üzüldüm, abdest aldım, giyindim, tv başına geçip kuranı kerim dinleyeyim dedim hayal meyal elhamı okuduğumu hatırlıyorum sonrası yok :( eşime de kızdım uyandırmadı diye, sonra gidip yatağıma uyudum çok üzüldüm ama :( berat gecesinde de hemen hemen aynısı olmuştu,

Kadir gecesini gönlüne göre değerlendiren olamamış anlaşılan. Vardır bi hikmeti elbet...
Eşine de kızmasaydın kıyamamıştır :)

herkese merhaba,

sabah doktora gittik çok şükür herşey yolunda, bebişin kilosu boyu ,suyu iyi çıktı,
birde İndirekt Coombs testi istedim NEGATİF çıktı, negatif çıkınca iğne yapılmıyor değilmi??
bu arada doktor 1 ekimde doğumu yapatız dedi ,Allah kısmet ederse 1 Ekimde yavru aslana kavuşucaz :)

Kızlar öğle molasında çarşıya çıktım ve bu 3 takımı aldım o kadar güzel şeyler varki kafam karıştı ama bunlar hoşuma gitti ve aldım bu eksiğimi de tamamladım sıra ıvır zıvır şeylerde onlarda hallolur inşallah

$Resim_1363374849.webp

$95635802_tn70_0.webp bunun pembesini aldım

$bayan-ringel-fermuarli-uzunkol-pijama.webp bunun da ustu beyazlı olanı aldım

İyi günlerde kullanın canım :) Taytlardan bende aldım , ama şöyle güzel penye takımlar ne güzel olur demi . Hem çok kullanışlı , bana hep takım tavsiye ediyorlar . Tulumlar bebek büyüdükçe altları sıkıyor denildi. Pantolan falan giyemez onlar şimdi çok minikler :9: 6-9 da çok rahat giyerler ama Rabbim in izniyle

çok teşekkür ederiz teyzoşu :16: canım bana o dediğin takımların fotosunu koyar mısın? Merak ettim. Pantolon derken penye pantolon canım :) Patikli ve patiksiz olarak :16: bana da tam tersi herkes bol bol tulum al dedi :26:

herkese merhaba,

sabah doktora gittik çok şükür herşey yolunda, bebişin kilosu boyu ,suyu iyi çıktı,
birde İndirekt Coombs testi istedim NEGATİF çıktı, negatif çıkınca iğne yapılmıyor değilmi??
bu arada doktor 1 ekimde doğumu yapatız dedi ,Allah kısmet ederse 1 Ekimde yavru aslana kavuşucaz :)

O ne testi canim merak ettim bide sezeryanmi olcaksin benimde bebegim erken dogmazda 10 ekimde sezeryana giricem Allah izin verirse

herkese merhaba,

gözün aydın canım, her şeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah :nazar: o testi hiç bilmediğimden yorum yapamıyorum :26:
senin de mi planlı sezeryan olacak canım? Çok heyecanlı ya ne kadar az kaldı :52:

Kızlar öğle molasında çarşıya çıktım ve bu 3 takımı aldım o kadar güzel şeyler varki kafam karıştı ama bunlar hoşuma gitti ve aldım bu eksiğimi de tamamladım sıra ıvır zıvır şeylerde onlarda hallolur inşallah

Eki Görüntüle 1200534

Eki Görüntüle 1200535 bunun pembesini aldım

Eki Görüntüle 1200536 bunun da ustu beyazlı olanı aldım

ne şekermiş güle güle giy canım :16: nerden aldın? Ben de pijama takımı alacağım da bakarım oraya da

iyi haberlerini bekliyoruz canım :)

ben dr browns aldım dün netten, daha gelmedi bakalım çok iyi diye yazıyor, ebebekte çalışan bir arkadaşım da önerdi, her ihtimale aventte alıp kenara koysammı acaba :)

geçmiş olsun canım benim de 1kere oldu 4gün basamadım adam gibi :(

Hayırlara yor hayır olsun canım

ben de çok üzüldüm, abdest aldım, giyindim, tv başına geçip kuranı kerim dinleyeyim dedim hayal meyal elhamı okuduğumu hatırlıyorum sonrası yok :( eşime de kızdım uyandırmadı diye, sonra gidip yatağıma uyudum çok üzüldüm ama :( berat gecesinde de hemen hemen aynısı olmuştu,

keşkeeeeeeee

sağlıkla inşallahi hoşgeldiiiiin :)

ben de yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek bana kalsa 9ay çalışayım iznimin 1gününü bile oğlumla geçireyim :)

Canım Dr Browns biberenunu alayım diyorum bende . 240 ml geniş ağızlı olan dan . Ben netten baktım 29.75 tl . Kaça aldın acaba ?
Dua için baya hazırlık yapmışsın ama kısmet işte . Hem yine duanı etmişsin Rabbim kabul etsin Amin

canım 37.haftaya kadar çalışabiliyorsun, benim de o hafta doluyor 37 hafta.. Doktorumla henüz bu konuları hiç konuşmadık. Bakalım, kısmet. Ama sağlığım açısından bir sorun olmazsa kalırım o tarihe kadar diye düşünüyorum. Benim de uyku ve hemen yorulma sorunum var canım :( bakalım ne olucaz o zamana kadar..

allah sonumuzu hayra çıkarsın canım şirkette doğurmayalım daa :) :9:

kızlar takımdan kastınız ne ki? Ben iki hastane çıkışı dışında öyle takım falan almadım :26: hata mı ettim

Takım derken alt üst olarak kastediyorlar.. olursa şapkası eldiveni..
Yalnız anlamadığım birşey var. Bebek çok çabuk büyüyor neden o kadar çok küçük kıyafet alıyorlar..
Zaten hediye gelecek bir dünya daha şimdiden 2 takım geldi bana son aylarda tahmin ediyorum ki hediye sayısı artar.
Annem ve akrabaların örüp yolladıkları hırka yelek sayısını bilmiyorum habire örüyorlar.
Onun dışında çevremde bebeği olanlar bebeklerinin işe yarar eskileri getirdiler. Onlardan da düzenlicem.
Benden çok elbisesi var bebeğimin bense sadece bir takım ve içlik aldım henüz sanırım daha da almama gerek kalmıcak. Büyük alırım alırsam da...

Bence iyi almışsın sen...

ay hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz şekerim :16: sor bakalım ne diyecek bize de fikir olur hem :34: aynı şekilde düşünüyorum canım sanki erken çıkarsam ona haksızlık olur gibi geliyor :( zaten haftaiçi hiç göremiycem yavrumu işe başlayınca :14:

yarın yazarım canım inşallahh

Kadir gecesini gönlüne göre değerlendiren olamamış anlaşılan. Vardır bi hikmeti elbet...
Eşine de kızmasaydın kıyamamıştır :)

evet yaaa kıyamadım diyor horluyormuşum bile :))

çok teşekkür ederiz teyzoşu :16: canım bana o dediğin takımların fotosunu koyar mısın? Merak ettim. Pantolon derken penye pantolon canım :) Patikli ve patiksiz olarak :16: bana da tam tersi herkes bol bol tulum al dedi :26:

beraber gidelim tanışırız hem :)) ben de yakınım optimuma

Takım derken alt üst olarak kastediyorlar.. olursa şapkası eldiveni..
Yalnız anlamadığım birşey var. Bebek çok çabuk büyüyor neden o kadar çok küçük kıyafet alıyorlar..
Zaten hediye gelecek bir dünya daha şimdiden 2 takım geldi bana son aylarda tahmin ediyorum ki hediye sayısı artar.
Annem ve akrabaların örüp yolladıkları hırka yelek sayısını bilmiyorum habire örüyorlar.
Onun dışında çevremde bebeği olanlar bebeklerinin işe yarar eskileri getirdiler. Onlardan da düzenlicem.
Benden çok elbisesi var bebeğimin bense sadece bir takım ve içlik aldım henüz sanırım daha da almama gerek kalmıcak. Büyük alırım alırsam da...

Bence iyi almışsın sen...

Anladım canım, ben takımlarımı kendim yaptım :1: yaa bunu bana söyleme ben o kadar çok şey aldım ki :26: heves işte.. Hırka, yelek almıyorum ben de çok örüldü çünkü yeter. Artık bişey almıyorum zaten. Hediye gelirse de değiştiririm artık napıyım :17:

Canım Dr Browns biberenunu alayım diyorum bende . 240 ml geniş ağızlı olan dan . Ben netten baktım 29.75 tl . Kaça aldın acaba ?
Dua için baya hazırlık yapmışsın ama kısmet işte . Hem yine duanı etmişsin Rabbim kabul etsin Amin

amin canımm hepimizinnn

benim aldığım ve herkesin önerdiği ekli linkteki canım,
gelirse sağsalim söylerim size de alırsınız buradan,

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/dr-browns-dogal-akis-2-li-pp-biberon-seti-eczane-116104104

yarın yazarım canım inşallahh

beraber gidelim tanışırız hem :)) ben de yakınım optimuma

gidelim canım :16: biz de yakınız ama haftaiçi gidemiyoruz işten geç geliyoruz, bi tek haftasonu.. O da artık gitmiyorum çünkü bişey almıyorum artık kıyafet olarak. Şimdi artık banyoydu, temizlik malzemesiydi, park yataktı o tarz şeyler bakıyorum :16:

allah sonumuzu hayra çıkarsın canım şirkette doğurmayalım daa :) :9:

ben inşaat sektöründeyim taşeronlar korkuyo abla buralarda mı doğuracaksın diye :)))

ne şekermiş güle güle giy canım :16: Nerden aldın? Ben de pijama takımı alacağım da bakarım oraya da

sağolasın canım ben bursada yaşıyorum çarşıya çıktım kayınvalidem de geldi onun tanıdığı yer vardı ordan aldık sende bursadamısın

Heh işte o penye pantolon lar çok kullanışlı , üstlerine uzun kol bady ile . Takımda bunların takım olanları işte :1: Hastane çıkışında vardır hatırla bak :)
Fotoyu değil link atarım istersen . Boyları uzadıkça ve kilo aldıkça tulumlar bacaklarını sıkabilir . İlk başlarda hemen kilo alabilirler

Back
X