Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kızlar evet şükür ki dermansız bisey degil bakalim ilaçlarımızı kullanıp görücez Mevlam neylicek...
baska yerde yaptirmadim ama hafta içeesinde tekrarlandı sürekli pazartesi alt 103 carsamba 111 cuma 139 cıkti safra asidi yanılmıyorsam en fazla 10 olmasi gerekirken 40 çıkti ayrintili ultrasonda safrada taş fln çıkmadı şükür ayın 4.de gidip guatr ultrasonu fln cektirecegim tahlilleri yenileyecegim insAllah düzelicek..
Inşallah cnm teşekkürler hepinize destekleriniz için
Kızlar ben 28. Hafta gittigimde 3 boyutlu goruntusunu gormek istedim ama bu haftalarda bulanik cikar artik geçti dedi dr, sadece 1 kere 19. Hafta detaylı ultrasonda gorduk... acaba israr etsem bir sonraki kontrolde gosterirler mi? Size bu haftalarda gosteriyolar mi ? bulanik cikma olayi doğru mudur acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar biz doktor teyzemizden geldik tansiyonum normal cikti 11 ..6 cikti
Güzel haberim ise bebegimin başı doğum kanalından çıkmış midemin altina kafasini dayamis suanda oturu vaziyette ama bu onemli degil cunku sezeryan olacağı icin yeterki erken dogum olmasin
Bebegim ellerini alnina dayamis dusunuyordu artik icerde ne gibi derdi varsa
Boyu ve kilosu iyi dedi doktorum suyuda iyiymis.
Progestan ilacimida gunde iki defa degil sadece gece yatarken alicam bir ay daha kullandiktan sonra artik kesicez dedi
Bir sonraki rendavumda bir ay sonra yani 32 haftalik olunca simdi bir ay nasıl gecicek bilmiyorum simdilik haberler boyle
Seninkinde bebek bandanasi ve bebek ayakkabasi da vardi ama dimi cnm? Ben onlari simdi istemiyorum ama modeli secemedim bitane terlikte uzerinde sadece guller var boyle cok sik ve sade duruyo onu cok egeniyorum ama ertesi gun diyorum ki yok bu cok sade oldu biraz daha kokos bisey olsn kararsizimmmm yardimm ett:)
Kızlar ben 28. Hafta gittigimde 3 boyutlu goruntusunu gormek istedim ama bu haftalarda bulanik cikar artik geçti dedi dr, sadece 1 kere 19. Hafta detaylı ultrasonda gorduk... acaba israr etsem bir sonraki kontrolde gosterirler mi? Size bu haftalarda gosteriyolar mi ? bulanik cikma olayi doğru mudur acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bilemedim ki :)) ama sade ve şık olmalıyız sanırım o gün bizim en güzel günümüz olacak inşallah :))
Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben madame cocodan aldım terlik bugün, çünkü tâcımı kırmızı almak istedim, o terlikler de kırmızılı güzel olmuyor pembeli daha şıksiz baya kokoş olacaksınız ana-kız
Sağsalim giymeyi nasip etsin inşallah Rabbim Masal'a annesi hadi gözünaydın :))
Bilemedim ki sizin yanınızda ne kadar şık olabiliriz biz :))
Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)
Ben de seker yuklemesi yaptirdim. 1. Test 85 2 test 114 cikti.sorun yok ancak 1 saati 20 dk geciktirdik.esim yetistremedi..acaba tekraelamak gerekir mi?
Bilemedim ki :)) ama sade ve şık olmalıyız sanırım o gün bizim en güzel günümüz olacak inşallah :))
Ben madame cocodan aldım terlik bugün, çünkü tâcımı kırmızı almak istedim, o terlikler de kırmızılı güzel olmuyor pembeli daha şıksiz baya kokoş olacaksınız ana-kız
Ohhh gule guleee kullan sekercimm:) sanirim bnde bayramda kocamin kolundan tuttuum gibi internet basina oturtcam malum baska sansimiz yok marmariste:))
Canim tam 1. saatte kan alinmasi onemli diye biliyorum ama laboratuvardakilere bi sordaydiniz keske
Evet cok haklisin cnm sade ve sık:)
Ooo o zaman madame coco terliklerinizin resmini koyarsinizz heraldee avukat hanimm:))
canım güle güle kullanın..hayırlı olsun.
park yatak ve içine yatak nasıl birşey aldınız..
Slm bence senin doktor 3 boyutluyu açmak istememiş ben birkaç gün önce gittim her gittiğimizde de 3 boyutluyu açıyor doktorumuz kızımızın yüzünü görüyoruz hatta son gittiğimizde baya belliydi yüzü babasına bile benzetti dr amcamız :) bi dahakine ısrar et bulanık falan çıkmıyor.
Bizde her seferinde açıyor canım bulanık falan da değil uğraşmak istemedi herhalde doktorun
Ohhh gule guleee kullan sekercimm:) sanirim bnde bayramda kocamin kolundan tuttuum gibi internet basina oturtcam malum baska sansimiz yok marmariste:))
Canim tam 1. saatte kan alinmasi onemli diye biliyorum ama laboratuvardakilere bi sordaydiniz keske
Evet cok haklisin cnm sade ve sık:)
Ooo o zaman madame coco terliklerinizin resmini koyarsinizz heraldee avukat hanimm:))
Evet biraz suratsizz :) tam karar veremedim tatlim hangisini yaptircagima hem bi yandan sadece olsun istiyorum bazen de icimdeki kokosluk tavan yapiyo bilmiyorum ki hangisi olsa acaba![]()