2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben de seker yuklemesi yaptirdim. 1. Test 85 2 test 114 cikti.sorun yok ancak 1 saati 20 dk geciktirdik.esim yetistremedi..acaba tekraelamak gerekir mi?

Insallah kızlar evet şükür ki dermansız bisey degil bakalim ilaçlarımızı kullanıp görücez Mevlam neylicek...
baska yerde yaptirmadim ama hafta içeesinde tekrarlandı sürekli pazartesi alt 103 carsamba 111 cuma 139 cıkti safra asidi yanılmıyorsam en fazla 10 olmasi gerekirken 40 çıkti ayrintili ultrasonda safrada taş fln çıkmadı şükür ayın 4.de gidip guatr ultrasonu fln cektirecegim tahlilleri yenileyecegim insAllah düzelicek..

Inşallah cnm teşekkürler hepinize destekleriniz için

anladım canım, sen kafanda büyütme yeter, her şeyin çaresi var . bak başından geçenler de bebişlerini sağlıklı bir şekilde doğurmuşlar, seninki de öyle olur inş...

Kızlar ben 28. Hafta gittigimde 3 boyutlu goruntusunu gormek istedim ama bu haftalarda bulanik cikar artik geçti dedi dr, sadece 1 kere 19. Hafta detaylı ultrasonda gorduk... acaba israr etsem bir sonraki kontrolde gosterirler mi? Size bu haftalarda gosteriyolar mi ? bulanik cikma olayi doğru mudur acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm bence senin doktor 3 boyutluyu açmak istememiş ben birkaç gün önce gittim her gittiğimizde de 3 boyutluyu açıyor doktorumuz kızımızın yüzünü görüyoruz hatta son gittiğimizde baya belliydi yüzü babasına bile benzetti dr amcamız :) bi dahakine ısrar et bulanık falan çıkmıyor.

Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar biz doktor teyzemizden geldik tansiyonum normal cikti 11 ..6 cikti
Güzel haberim ise bebegimin başı doğum kanalından çıkmış midemin altina kafasini dayamis suanda oturu vaziyette ama bu onemli degil cunku sezeryan olacağı icin yeterki erken dogum olmasin
Bebegim ellerini alnina dayamis dusunuyordu artik icerde ne gibi derdi varsa:1::1:
Boyu ve kilosu iyi dedi doktorum suyuda iyiymis.
Progestan ilacimida gunde iki defa degil sadece gece yatarken alicam bir ay daha kullandiktan sonra artik kesicez dedi
Bir sonraki rendavumda bir ay sonra yani 32 haftalik olunca simdi bir ay nasıl gecicek bilmiyorum simdilik haberler boyle

Canım gözün Aydın çok sevindim maşallah kurtuldun bak artık ;) bundan sonra dikkat et, yüklenme hemen kendine yine ;)

Seninkinde bebek bandanasi ve bebek ayakkabasi da vardi ama dimi cnm? Ben onlari simdi istemiyorum ama modeli secemedim bitane terlikte uzerinde sadece guller var boyle cok sik ve sade duruyo onu cok egeniyorum ama ertesi gun diyorum ki yok bu cok sade oldu biraz daha kokos bisey olsn kararsizimmmm yardimm ett:)

Bilemedim ki :)) ama sade ve şık olmalıyız sanırım o gün bizim en güzel günümüz olacak inşallah :))

Kızlar ben 28. Hafta gittigimde 3 boyutlu goruntusunu gormek istedim ama bu haftalarda bulanik cikar artik geçti dedi dr, sadece 1 kere 19. Hafta detaylı ultrasonda gorduk... acaba israr etsem bir sonraki kontrolde gosterirler mi? Size bu haftalarda gosteriyolar mi ? bulanik cikma olayi doğru mudur acaba?

Bizde her seferinde açıyor canım bulanık falan da değil uğraşmak istemedi herhalde doktorun ;)

Bilemedim ki :)) ama sade ve şık olmalıyız sanırım o gün bizim en güzel günümüz olacak inşallah :))

Ben madame cocodan aldım terlik bugün, çünkü tâcımı kırmızı almak istedim, o terlikler de kırmızılı güzel olmuyor pembeli daha şık ;) siz baya kokoş olacaksınız ana-kız ;)

Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)

Sağsalim giymeyi nasip etsin inşallah Rabbim Masal'a annesi hadi gözünaydın :))

Ben madame cocodan aldım terlik bugün, çünkü tâcımı kırmızı almak istedim, o terlikler de kırmızılı güzel olmuyor pembeli daha şık ;) siz baya kokoş olacaksınız ana-kız ;)

Bilemedim ki sizin yanınızda ne kadar şık olabiliriz biz :))

Ohhh gule guleee kullan sekercimm:) sanirim bnde bayramda kocamin kolundan tuttuum gibi internet basina oturtcam malum baska sansimiz yok marmariste:))

Ben de seker yuklemesi yaptirdim. 1. Test 85 2 test 114 cikti.sorun yok ancak 1 saati 20 dk geciktirdik.esim yetistremedi..acaba tekraelamak gerekir mi?

Canim tam 1. saatte kan alinmasi onemli diye biliyorum ama laboratuvardakilere bi sordaydiniz keske

Evet cok haklisin cnm sade ve sık:)

Ooo o zaman madame coco terliklerinizin resmini koyarsinizz heraldee avukat hanimm:))

kızlar park yatak için nasıl yatak kullanıyorsunuz..
hazır yataklardan mı aldınız.. sünger yatak diye geçenler var park yatağı diye geçenler var ortapedik yatak diye geçenler var..

yoksa evdeki yünden park yatağa uygun yatak yapabiliriz demişti annem. ben ortapedik olsun yün yatak iyi olmaz herhalde dedim.ya da ne biliyim ortapedik yatağın üzerine ince bir yün yatak mı yapsak..

ilk 5-6 ayda üste kullanılacak ya.. o alınan yatağı oraya koyup sonra aşağıya mı indirelecek.

Son düzenleme:

canım güle güle kullanın..hayırlı olsun.
park yatak ve içine yatak nasıl birşey aldınız..

Ohhh gule guleee kullan sekercimm:) sanirim bnde bayramda kocamin kolundan tuttuum gibi internet basina oturtcam malum baska sansimiz yok marmariste:))

Canim tam 1. saatte kan alinmasi onemli diye biliyorum ama laboratuvardakilere bi sordaydiniz keske

Ooo o zaman madame coco terliklerinizin resmini koyarsinizz heraldee avukat hanimm:))

Çok teşekkürler şekerim :)evet internetten her şeyi alırsın hem de 1 günde geliyormuş ebebekten aldığında ;)
Koyarım canım fotoyu birazdan ;) 12 tl'ye düşmüştü terlik :)

canım güle güle kullanın..hayırlı olsun.
park yatak ve içine yatak nasıl birşey aldınız..

Çok teşekkürler canım :) park yatak kraft aldık canım, içine de park yatak için olan pamuk yataklardan aldık. Normal yataklardan daha ince oluyo bunlar şilte gibi düşün babyjem diye bir marka

Slm bence senin doktor 3 boyutluyu açmak istememiş ben birkaç gün önce gittim her gittiğimizde de 3 boyutluyu açıyor doktorumuz kızımızın yüzünü görüyoruz hatta son gittiğimizde baya belliydi yüzü babasına bile benzetti dr amcamız :) bi dahakine ısrar et bulanık falan çıkmıyor.

Hadi ya 8inde kontrolum var ısrar edeyim onceden ciddi olarak soyleyeyim bari sagol... sadece bir kere gordum ama simdi nasıl oldu cok merak ediyor insan....

Bizde her seferinde açıyor canım bulanık falan da değil uğraşmak istemedi herhalde doktorun ;)

herhalde.. bilgiler icin sagolun ogrendigim cok iyi oldu bunu :)

Evet biraz suratsizz :) tam karar veremedim tatlim hangisini yaptircagima hem bi yandan sadece olsun istiyorum bazen de icimdeki kokosluk tavan yapiyo bilmiyorum ki hangisi olsa acaba:(

Ben konusmanizi simdi gordum de nasıl oluyo, birisine ozel mi yaptiriyorsunuz, sizin istediginiz gibi mi yapiliyor? Internet adresi , iletisim bilgisi vs var mi?

Back
X