2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yaaaa buluşmayııın, kıskanırıııız. Şaka bir yana ben İstanbul'da değilim ama heyecan yaptım buluşma olayına. Buluşun kaynaşın, fotolarınızı da bizlerle paylaşın.

Kızlar birşey soracağım. Benim ellerim ayaklarım ağrıyor. Özellikle el parmaklarımı kıvırırken zorlanıyorum. Eşim sağolsun devamlı el ayak masajı yapıyor. Şiş de değiller pek ama acaba belimdeki sinirler mi sıkışıyor da böyle oluyor diye aklıma takılıyor. Çünkü belimin sağ yanında siyatik ağrısı oluyor hamileliğin başından beri. Geçen yaz incitmiştim baza kaldırırken, fizik tedavi görmüştüm. Ondan ötürü müdür acaba? Yoksa sizin de elleriniz ayaklarınız ağrıyor mu?

belini incitmenle ilgisi var mı bilmiyorum ama bende de oluyor. senin bu mesejını görünce eşime bak dedim, herkesin eşi masaj yapıyor:) sen geçiştiriyorsun tehlikeli olur diye:)
canım bu dönem oluyormuş internetten okudum.. ama daha çok ben de tatlı falan yediğimde oluyor. yoğurt yemeyi azaltınca sanırım etkisi çok oluyor.. o yüzden yoğurdu ihmal etmemek lazım. . ya da gerilince. iki gündür çok kötüydüm. bugün yoğurt yeyip 2 den sonra uyudum. kendime gelmişim gerçi düzensiz uykulardan sanırım başım ağrıdı.. ama elllerim geçti..birazcık var... yoksa hiçbirşeyi tutamıyordum, bölemiyordum.

Son düzenleme:
Bütün annelerin ve dünyalar güzeli meleklerinin Bayramı'nı kutluyorum.inşalalh diğer bayramda benim dünyalar güzeli kızımda benimle olucak cok heyecanlanıyorum cokkk....bu arada buluşmanızı çok kıskandım istanbulda olsam kesin gelirdim:((((

Gunaydin annisler ve bebisleri.herkesin bayrami iyi geciyordur umarim.
Ya kizlar her hafta bisey cikiyor artik iyice bunaldm bu hamilelikten. Dun misafirlige gittik. Eve donunce de bizim misafirlerimiz vardi.herkes masallah iyisin, kilo almamissin dedi. Aksam belimin sag tarafi ve sag ayak bilegim agrimaya basladi. Sag ayagm digerine gore biraz daha sis. Internetten de kotu kotu yorumlar okudum. Yok kan pihtilasmasi yok gebelik zehirlenmesi.10 gundur iyiydim.yine pimpiriklenmeye basladim. Siz de boyle olan varmi?sag yada solda daha fazla sisme gibi?doktora gitsem mi acaba?

Ya kizlar her hafta bisey cikiyor artik iyice bunaldm bu hamilelikten. Dun misafirlige gittik. Eve donunce de bizim misafirlerimiz vardi.herkes masallah iyisin, kilo almamissin dedi. Aksam belimin sag tarafi ve sag ayak bilegim agrimaya basladi. Sag ayagm digerine gore biraz daha sis. Internetten de kotu kotu yorumlar okudum. Yok kan pihtilasmasi yok gebelik zehirlenmesi.10 gundur iyiydim.yine pimpiriklenmeye basladim. Siz de boyle olan varmi?sag yada solda daha fazla sisme gibi?doktora gitsem mi acaba?

canım hamileyiz ve bu dönemde neler olmuyor ki.. ve daha neler yaşayacağız.. allah sağlık ve sabır versin..
bence yemene içmene ve yorulmamaya dikkat et. misafirlik ve misafirler sanırım seni biraz da kasmış..
kontrolün ne zaman? kötüysen git. zaten artık iki haftada bir gitmemiz lazım.

akşamları daha kötü oluyorum ben. dr a gitmek için gün sayıyorum. en çok akşamdan sonra geçmiyor zaman. eşime hayırlısıyla sabah olsa da bir gün daha geçse diyorum...

yani sabah oldu..
bir gün daha bebeğimize yakınlaştırdı..
şimdi karnımızda bizimle olması lazım. çünkü onun için en iyi yer orası.
akşam kızımızdan bahsettim. balkonda çocuk sesleri geliyordu. komşunun çocukları bayram ya giyinler saç baş taranmış çok şeker olmuşlar. 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu var sürekli annesigilin sesi gelir.. aysel aysel diyor.. bugün gün boyu yoktu. mahalle sessizdi.. çocuklar gelince ortalık yine curcuna oldu.. aysel kırmızı bir elbise giymiş,saçlar taranmış.. her zamanki halinden farklıydı bayram ya..

eşime ondan bahsettim. biz de kızımızı öyle cicili bicili giysiler giydiririz dedim. eşim işten gelince kolunu açar beni al diye gülümser buralarda viyak viyak gezer dedi.. ben de evet dedim. akşamı zor yaparsın görüyüm diye dedim.

yani böyle güzel şeylerden bahset,düşünün.. bana iyi geliyor.

bu günleri hayırlısıyla bir atlatalım. bebeğimizi allahın izniyle sağlıklı kucağımıza aldığımızda tüm zorlukların yerini tatlılıklıklar alacak.

Son düzenleme:
canım hamileyiz ve bu dönemde neler olmuyor ki.. ve daha neler yaşayacağız.. allah sağlık ve sabır versin..
bence yemene içmene ve yorulmamaya dikkat et. misafirlik ve misafirler sanırım seni biraz da kasmış..
kontrolün ne zaman? kötüysen git. zaten artık iki haftada bir gitmemiz lazım.

akşamları daha kötü oluyorum ben. dr a gitmek için gün sayıyorum. en çok akşamdan sonra geçmiyor zaman. eşime hayırlısıyla sabah olsa da bir gün daha geçse diyorum...

yani sabah oldu..
bir gün daha bebeğimize yakınlaştırdı..
şimdi karnımızda bizimle olması lazım. çünkü onun için en iyi yer orası.
akşam kızımızdan bahsettim. balkonda çocuk sesleri geliyordu. komşunun çocukları bayram ya giyinler saç baş taranmış çok şeker olmuşlar. 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu var sürekli annesigilin sesi gelir.. aysel aysel diyor.. bugün gün boyu yoktu. mahalle sessizdi.. çocuklar gelince ortalık yine curcuna oldu.. aysel kırmızı bir elbise giymiş,saçlar taranmış.. her zamanki halinden farklıydı bayram ya..

eşime ondan bahsettim. biz de kızımızı öyle cicili bicili giysiler giydiririz dedim. eşim işten gelince kolunu açar beni al diye gülümser buralarda viyak viyak gezer dedi.. ben de evet dedim. akşamı zor yaparsın görüyüm diye dedim.

yani böyle güzel şeylerden bahset,düşünün.. bana iyi geliyor.

bu günleri hayırlısıyla bir atlatalım. bebeğimizi allahın izniyle sağlıklı kucağımıza aldığımızda tüm zorlukların yerini tatlılıklıklar alacak.

Canim sagol verdigin cvp icin.dogru soyluyosun iyi seyler dusunmek lazim. Ama ben bunu 10 gun yapsam 10 gunum zehir gibi geciyo. Biliyorum kizim da etkileniyo ama hamilelik beni boyle yapti.halbuki normalde cok relax biriyimdir. Doktor kontrolum haftaya. Ama persembe gunu ararm. Eger gel derse giderim.insallah vakitlice ve saglikli bebeklerimizi aliriz kucagimiza da bunlari unuturuz.amin.

belini incitmenle ilgisi var mı bilmiyorum ama bende de oluyor. senin bu mesejını görünce eşime bak dedim, herkesin eşi masaj yapıyor:) sen geçiştiriyorsun tehlikeli olur diye:)
canım bu dönem oluyormuş internetten okudum.. ama daha çok ben de tatlı falan yediğimde oluyor. yoğurt yemeyi azaltınca sanırım etkisi çok oluyor.. o yüzden yoğurdu ihmal etmemek lazım. . ya da gerilince. iki gündür çok kötüydüm. bugün yoğurt yeyip 2 den sonra uyudum. kendime gelmişim gerçi düzensiz uykulardan sanırım başım ağrıdı.. ama elllerim geçti..birazcık var... yoksa hiçbirşeyi tutamıyordum, bölemiyordum.

Hıııı demek ki olabiliyor canım. Ama özellikle parmaklarımın eklem yerleri öyle tatlı ağrıyor ki masaj yaptıkça rahatlıyor. Eşin yapsın tabi masaj. Ama belime ben de yaptırmıyorum yanlış birşey yaparsa diye. Omuzlarıma, ellerime, ayaklarıma hergün birkaç kez yapıyor sağolsun. Toplamda günün 2 saati masajla geçiyor diyebilirim. :nazar: Normalde de yapardı eşim akşamları ayaklarıma, hani refleksoloji diye birşey var ya. Gerçekten inanıyorum ben ona, tam noktalarını buluyor sağolsun. Çok rahatlatıyor masaj tüm organları. Bir de oğlum çok seviyor, masaj yapılırken zıp zıp zıplıyor maşallah :nazar: Babası da diyor hissediyor oğlum masajı diye. Özellikle akşamları çok rahatlatıyor, uyuyakalıyorum öyle.

merhaba canlar. ben yarın denize gitmek istiyorum ama beni hep korkutuyorlar mikrop kaparsın filan diye. siz ne düşünüyorsunuz? denize gidiyor musunuz?

merhaba canlar. ben yarın denize gitmek istiyorum ama beni hep korkutuyorlar mikrop kaparsın filan diye. siz ne düşünüyorsunuz? denize gidiyor musunuz?

Nerede yüzeceğini bilmiyorum canım ama ben yüzüyorum. İstanbul'da asla yüzmem. Hamile olmasam da denize girmem İstanbul'da. Ege'de sessiz sakin, insandan ve yerleşimden uzak koylarda yüzüyorum. Hamilelikte faydalı olduğunu biliyorum. Ama havuza girmem hamileyken.

Merhaba canım aynısı çok yakın arkadaşımda oldu, protein kaçağı var mı diye test yaptılar şükür bişey çıkmadı bence sen de ihmal etme mutlaka git doktora.. İnşallah bişey yoktur.. Sen içini ferah tut bol bol protein tüket

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir günle sorun olacağını sanmıyorum canım. Kan olsun yarasın Henamıza.

Çok güzel o park yatak annesi, huzurla uyusun. Bize 60 lık gerekli, 70 yazlıktaki odamda sıkıntı yaratabilir. O nedenle kraft 006 alacağız sanırım.

Canım senin de bayramın mübarek olsun. Amin inşallah. Islaklığı daha önce ben de panik yapıp acile gitmiştim. Doktorum dediki "Su öyle gelmez, bacaklarından aşağı şırıl şırıl akar. O gelen rahmin arkasındaki çanakta biriken akıntıdır." Sıkma yani canını ;) Bir de idrar kaçırıyor olabilirmişiz. Ben bazen hapşururken oluyor öyle.

Çok teşekkürler canım :) kraft rumba 60lık sanırım senin dediğini bilmiyorum ama eminim o da güzeldir canım :) sen de al artık gecikme sonra panik olma ;)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Iyi bayramlar kizlar
Bnm kizimin hareketleri asiri azaldi.normalmidir sizce ;( ayni durumu yasayan varmi aranizda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi bayramlar kizlar
Bnm kizimin hareketleri asiri azaldi.normalmidir sizce ;( ayni durumu yasayan varmi aranizda?

Canım her bebeğin hareket sıklığı farklı olduğu için şimdi günde kaç kez hareket etti diye sorsam bile çok işe yaramayacak, gerçekten azaldığını düşünüyorsan bugün hareket etmesi gerekirdi diye düşündüğün anlarda çikolata, baklava gibi güçlü bir tatlı yiyip sol yanına yat ve dinle biraz ama aşırı azaldığını düşünüyorsan muhakkak bir acile gidip baktır, belki nst ye de alıp bebeğin sıkıntıda olup olmadığını anlarlar. İnşallah birşey yoktur ama artık daha dikkatli olmalıyız, inşaslah için rahatlamış olarak döneceksin:) iyi haberlerini bekliyoruz..

Canım bendede 3 gündür ayak ağrısı var daha doğrusu hem ayak hem bacaklarım ağrıyo.yasadığım şehir aşırı nemli o yüzden die düşünüyorum cuma doktora gidicem sorucam doktoruma benimde sol ayağım elim sağa göre daha fazla şişiyor ama ben bunların bu sıcaklarda normal olduğunu düşünüyorum ayrıca bende kan pıhtılaşması var canım

Sıkıntıdan bayilcam şimdi evde otur otur nereye kadar :((

ayy sorma aynen bende.. eşim uyuyor.. ben de sıkıldım.. acıktım...
dün biraz yemekti bulaşıktı yardım etti.bugün pes etti:) öyle bulaşık yemekti vs bile beni yoruyor.o tarz işleri yapınca bile lekelenme oluyor.eşi önde olduğu için sanırım azıcık yorulmam erken doğumu tetikliyor.

dışarı çıksak nereye gideceğiz daha doğrusu nasıl gideceğiz..

Canım her bebeğin hareket sıklığı farklı olduğu için şimdi günde kaç kez hareket etti diye sorsam bile çok işe yaramayacak, gerçekten azaldığını düşünüyorsan bugün hareket etmesi gerekirdi diye düşündüğün anlarda çikolata, baklava gibi güçlü bir tatlı yiyip sol yanına yat ve dinle biraz ama aşırı azaldığını düşünüyorsan muhakkak bir acile gidip baktır, belki nst ye de alıp bebeğin sıkıntıda olup olmadığını anlarlar. İnşallah birşey yoktur ama artık daha dikkatli olmalıyız, inşaslah için rahatlamış olarak döneceksin:) iyi haberlerini bekliyoruz..

Ya sut ictim.tatlida yedimm tik yokk :( evdede misafir var suan.dunde hic hareket etmedi.asiri derecede mide eksimesi basladi uc gundur.kafayi yicem :( aksama kadar hareket etmezse gitmeyi dusunuyorum.tsk ederim cnm ilgin icin.haber veririmm aksamm

ayy sorma aynen bende.. eşim uyuyor.. ben de sıkıldım.. acıktım...
dün biraz yemekti bulaşıktı yardım etti.bugün pes etti:) öyle bulaşık yemekti vs bile beni yoruyor.o tarz işleri yapınca bile lekelenme oluyor.eşi önde olduğu için sanırım azıcık yorulmam erken doğumu tetikliyor.

dışarı çıksak nereye gideceğiz daha doğrusu nasıl gideceğiz..

Benim kocam yanımda bile değil canım ya bi gelse :( sende çok yorma kendini dikkat et bebişe sağlıkla bi doğsalar en azından onlarla uğraşıp vakit geçiririz

Ya sut ictim.tatlida yedimm tik yokk :( evdede misafir var suan.dunde hic hareket etmedi.asiri derecede mide eksimesi basladi uc gundur.kafayi yicem :( aksama kadar hareket etmezse gitmeyi dusunuyorum.tsk ederim cnm ilgin icin.haber veririmm aksamm

elini göbeğinin üzerinde gezdir.. okşa.. konuş hemen pes etme..biraz uğraş.. ben canım kızım güzel kızım nerdeymiş bakalım nereye saklanmış burdaymış yok burda yok burda vs diye diye tekme attırıyorum.. maşallah kızıma..:nazar:. sen de dene..

Son düzenleme:
Selam!! kızlar cümleten iyi bayramlar gerçi bu sıcaklarda dün sadece kv.ve anneme gidebildik bugünde daha evdeyiz :10:

Back
X