Yaaaa buluşmayııın, kıskanırıııız. Şaka bir yana ben İstanbul'da değilim ama heyecan yaptım buluşma olayına. Buluşun kaynaşın, fotolarınızı da bizlerle paylaşın.
Kızlar birşey soracağım. Benim ellerim ayaklarım ağrıyor. Özellikle el parmaklarımı kıvırırken zorlanıyorum. Eşim sağolsun devamlı el ayak masajı yapıyor. Şiş de değiller pek ama acaba belimdeki sinirler mi sıkışıyor da böyle oluyor diye aklıma takılıyor. Çünkü belimin sağ yanında siyatik ağrısı oluyor hamileliğin başından beri. Geçen yaz incitmiştim baza kaldırırken, fizik tedavi görmüştüm. Ondan ötürü müdür acaba? Yoksa sizin de elleriniz ayaklarınız ağrıyor mu?
belini incitmenle ilgisi var mı bilmiyorum ama bende de oluyor. senin bu mesejını görünce eşime bak dedim, herkesin eşi masaj yapıyor:) sen geçiştiriyorsun tehlikeli olur diye:)
canım bu dönem oluyormuş internetten okudum.. ama daha çok ben de tatlı falan yediğimde oluyor. yoğurt yemeyi azaltınca sanırım etkisi çok oluyor.. o yüzden yoğurdu ihmal etmemek lazım. . ya da gerilince. iki gündür çok kötüydüm. bugün yoğurt yeyip 2 den sonra uyudum. kendime gelmişim gerçi düzensiz uykulardan sanırım başım ağrıdı.. ama elllerim geçti..birazcık var... yoksa hiçbirşeyi tutamıyordum, bölemiyordum.
Son düzenleme: