• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:1: Teşekkürler canım banim :) içim çok rahatladı , artık bir kaç kıyafet daha alırım ( doyamadım ) tamamlarım kısmetse :)
Dün madame cocoda terlik 8 TL ye düşmüş :) bende krem renini aldım , diğer arkadaşlar alacaksanız iyi bir kampanya bence

insan bir başlayınca doyamıyor almalara :9:

hiiii desene 4 tl kazıklandım :53: benim gibi Kayseriliye yapılacak şey mi bu :9:

hayırlı olsun canım, benimki de pembe olanı. iyi bulabilmişsin ben kreminde bulamadığım için pembiş aldım :49:

Şeymiş o ileryanın dediği gibi biriken suymuş. Çatım büyüdüğü için orada su birikiyormus ve ara sıra o çıkıyormuş oradan. Yani sizde de olursa panik yapmayın :)) benim ağrılarım cok fazla kasık ağrım catı ağrım ve belimin ağrısı beni benden alıyor. Iki dakika yürüteyim hemen baslıyor ama Ben dinlene. Dinlene yürümeye devam ediyorum ohh mis gibi tatil yapıyorsun desene :)) ne zamana alacaksın raporunu

Hımm demek ki bu aralar bizlerde de olabilir korkmayalım . Bak ablama sordum doğuracağımı nasıl anlarım diye , bel ağrın artar dedi .
Randevun ne zaman ? lekeli bir akıntı bende olmadı yada fark etmedim dedi . Suyun çok bol gelir dedi , hiç panik yapmayalım . Rahat olalım , doğurup
hayırlısıyla çıkalım hastaneden :) Çatı ağrın artık kendini hazırlıyor sanırım ondan olabilir , yürüyüş çok iyi gelecek :)
Raporumu 11 inde alacağım kısmet se :31:

sen aldın mı canım?

Aldım canım, sanırım pazartesi elimde olur :)

Selam kızlar henüz geçmişi okuyamadım.
Dün birkaç işimiz için Muğla'ya gitmiştik. İdilbaby'nin mağazası açılmış Muğla'ya, görünce çok sevindim. Banyo havlusu beğenememiştim oğluma. İdilbaby'nin organik süngerli organik sertifikalı banyo havlusunu aldım. Bir de Avent'in gece parlayan 2'li emziğinden aldım. Rumba park yatağı da beğendik o mağazada. Daha doğrusu eşim beğendi, ben 006 modelini istiyordum. Ama 006 çok kaba ve yazlıktaki odamıza sığmaz. Park yatağı da babaannesine aldıracağız :1: Kıyafet dışında alışveriş yapabildiğim için çok mutlu oldum. Üstümden yük kalktı sanki. Çünkü karar veremediğimden alamıyordum bir türlü.

Emziğimiz bu: http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=4796&gclid=CJDe6oTx8b8CFWT4wgod1R8AgA

Havlumuz ve süngerimiz de bu: http://www.n11.com/idil-baby-5192-unisex-organik-havlu-P19596140

Ben de kıyafet dışında birşeyler alınca resmen hafiflediğimi hissettim.Bu araştırma süreci ve kararsızlık insanı çok yoruyor.Güle güle kullansın canım miniğin :)

Merhaba tatlı anneler ve tatlı kuzucuk lar :3:
Biz geldik :)))
evde dinleniyorum oh mis ... Alış verişin büyük kısmını şükürler olsun tamamladık , darısı herkese olsun ...
Sizler nasılsınız ? geçmişi okudum çok şükür bir problem yok :)

Hoşgeldin canım, valla gözlerim sen aradı ne zamandır :)Alışverişi de kolaylamışsın,bayramda herkes listeleri tamamlamaya çalışmış :)

Maşallah size annesi, kocaman olmuşsunuz :nazar:

Size de maşallah annesi. :nazar: Tosuncuk olacak ne güzel. Ben de perşembe günü gideceğim, merak ediyorum kilosunu.

Canım senin park yatak hangisindendi? Rumba'da dönence yokmuş.

Ben almayı düşünüyorum ama biraz daha büyüyünce.

Yazlıkta köy pazarına gittik, cinsiyetini soruyorlar. Erkek deyince, "Olsun üzülme, ilk çocuk. Kız da olur inşallah." diyorlar. :52: Bayılıyorum şu Muğla halkının kız evlat sevgisine ve kız çocuklarını okutmaya verdikleri öneme.

Hayırlı haberlerle gelin inşallah annesi. :nazar:

Prezervatif çok pratik ve temiz bir yöntem. Biz çok memnunuz.

Aynen canım biz de hep öyle korunduk ve öyle devam edeceğiz. Bir de çeşit çeşit olanları var, renk katıyor olaya :1: Hamilelikte de eşimin içime boşalmasını istemedim, mikrop falan kapmasın yavrum, ne olur ne olmaz diye.

Ne güzel anlatmışsın canım, öperim seniii :16:

Prezervatif candır diyeyim o halde :1:

Heh park yatağa karar verdik sonunda ama şimdi bir de bu yatak olayı çıktı. Offfffffff of.

Ben de araştırma yapayım kızlar. Bir an önce karar vermem lazım.

Yatak konusu sorun oldu ya...Şu an park yatak için en iyisi lateks diye bilgi edindim ama araştıralım...

Canım senin park yatak hangisindendi? Rumba'da dönence yokmuş.

Aynen canım biz de hep öyle korunduk ve öyle devam edeceğiz. Bir de çeşit çeşit olanları var, renk katıyor olaya :1: Hamilelikte de eşimin içime boşalmasını istemedim, mikrop falan kapmasın yavrum, ne olur ne olmaz diye.

canım benimki Kraft 505. rumbada yok evet dönence. aynen canım en güvenlisi bu geliyor bana :38:

Yatak konusu sorun oldu ya...Şu an park yatak için en iyisi lateks diye bilgi edindim ama araştıralım...

aaa harika güle güle kullanın canım ben de almayı beceririm inşallah :26:

ya şu yatak konusunda kafayı yicem gerçekten. abim ortopedist, ona sordum pamuk olur dedi. Bugün aldığım yatağı göstericem ona bakalım ne diyecek. Ona göre yazarım size de

hiiii desene 4 tl kazıklandım :53: benim gibi Kayseriliye yapılacak şey mi bu :9:

hayırlı olsun canım, benimki de pembe olanı. iyi bulabilmişsin ben kreminde bulamadığım için pembiş aldım :49:

Olsun arada olur öyle şeyler :1: Pembe senin geceliklerine uygun bir renk zaten .

Ben de kıyafet dışında birşeyler alınca resmen hafiflediğimi hissettim.Bu araştırma süreci ve kararsızlık insanı çok yoruyor.Güle güle kullansın canım miniğin :)

Hoşgeldin canım, valla gözlerim sen aradı ne zamandır :)Alışverişi de kolaylamışsın,bayramda herkes listeleri tamamlamaya çalışmış :)

Hoş buldum canım :16: öyle galiba , en güzelide listedekileri fosforlu kalemle boyamaktı :) Oyun parkınız hayırlı olsun bende alacağım sonraki zamanlarda

aaa harika güle güle kullanın canım ben de almayı beceririm inşallah :26:

ya şu yatak konusunda kafayı yicem gerçekten. abim ortopedist, ona sordum pamuk olur dedi. Bugün aldığım yatağı göstericem ona bakalım ne diyecek. Ona göre yazarım size de

Saol canım, sitede sorun varsa çözülür,alırsın bir şekilde sende.

Haberlerini bekliyoruz yatak konusu önemli, valla sınava çalışır gibi çalışıyoruz şu alınacaklar listesine :)))

Canım nerelerdesin ? İzini olduğunu biliyorum ama hiç yazmadın , annen nasıl oldu ? Arada haber ver hepimiz merak ediyoruz
Lale zaten çok sık gelmiyordu . iyidir umarım

Muğla'da da 12.90 dı dün sanırım o terlikler. Komiksin he :1:

Saol canım, sitede sorun varsa çözülür,alırsın bir şekilde sende.

Haberlerini bekliyoruz yatak konusu önemli, valla sınava çalışır gibi çalışıyoruz şu alınacaklar listesine :)))

aldım ben de :32: güle güle kullanalım :52:

tamam canım akşam sorup haber vericem, sorma ya hele şu yatak var ya acaip sorun oldu kafamda

Çok sağol canım, hepimizin kuzucukları güzel günlerde kullansın aldıklarımızı inşallah. Yatak olayını araştırmak gerekli, çünkü çok önemli.

canım benimki Kraft 505. rumbada yok evet dönence. aynen canım en güvenlisi bu geliyor bana :38:
Güle güle kullansın anneciği :emir_bebek:

Kızlar benim hastane çıkışımda zıbın yok. Dün İdilbaby'nin mağazasında iç zıbın ve dış zıbınlar gördüm. İç zıbınların çıtçıtı falan yok. Ama dış zıbınların çıtçıtları çok sıkıydı, zor açtım. Zıbın aldınız mı siz? Göbek pansumanında rahat oluyormuş.

aynen canım uydu benimkilere :16: başka neler aldın bakiim? merak ettim. bi foto koy da görelim

Dr Browns biberon
Avent 2 li emzik
Tırnak makası
burun aspiratörü
6 adet uni bayb ıslak pamuk
1 paket pamuk
Ateş ölçer (kraft )
battaniye (engılısh home)
Hastane çıkışı
10 lu alt açma
Şampuan

Kendime,
Göğüs ucu kremi
Göğüs pedi
Terlik

Dahada bir eksik kalmadı çok fazla , kıyafet almıştım önceden yine alırım
Nasıl ? unuttuğum bir şeyler varsa ekleyeyim

Kızlar park yatak kullananlardan yatak tavsiyesi istiyorum ? yatağın içi için nasıl bir yatak aldınız ya da aldınız mı ? yatak bana bebeğin rahatı için çok önemli gibi geliyor.park yatak boyutuna göre alınacak seçenekler de sınırlı gibi:18: internette araştırdığım doktorlar genelde yarı ortopedik önermişler, yün vb. için mikrop tutar gibi şeyler okudum siz ne tip yataklar aldınız ve nereden aldınız ? bir de lateks önerenler olmuş, viskoya da bebek için yumuşak denmiş genelde yorumlarda bu yatak konusunda benim kafam ciddi karıştı :50:
a

canım ben de biraz araştırmıştım. ortapedik ve pamuklu tercih ediliyor.

.

Ben oğluşuma daha hiçbirşey almadım doğru düzgün kızlar ya, maşallah siz ne güzel düzmeye başlamışsınız eşyaları.Doğuma yurt dışına gideceğim için herşeyi oradan almayı planlıyorum.çok daha uygun olacağını söyledi herkes. daha ben birşey almadan bir sürü hediye geldi ama.şimdilik elimdekiler ve hazır olanlar şunlar.

Anneme 2 nevresim takımı diktirdim.
2 penye battaniye
Bol bol örgü patik/şapka/battaniye/hırka
Nuna park yatak
Kolsuz zıbın 2-3 adet
Burt's bees pişik kremi ( kendimde bu ürünün çatlak kremi ve yağını kullanıyorum % 100 doğal ve çok memnunum, şimdilik hiç çatlağım yok inşallah böyle devam eder.)
Alt değiştirme minderi
Maclraren bebek arabası
vb. vb....

güle güle kullanın.. hayırlı olsun..

Kızlar fazla ultrasona girmek bebeğe zarar verir mi? Bu ara hem yeni doktor bulma hemde bebeğimde olan sorunu göstermek için sık doktora gidiyorum ama sorun olur mu acaba?
yok canım.. hem ne kadar sık giriyorsun ki ultrasona. zaten ayda 2kez gitmemiz gerekiyor normalde. hı bir de ultrasyon cihazını alıp evde bakan ünlüler vardı ya..:)

içine pahalı olanı siniyorsa tabi diyecek birşey yok ama görmeden nasıl içine sinip sinmeyeceğini bileceksin ki ? sonuçta hem görmeden alıyorsun hem çok para veriyorsun risk sonuçta. bu fiyata marks&spencer'dan da takım set alabilirsin ki pijamada kalitede de bu ürünün üzerine tanımam. ben ürünlerini kullanıyorum 10 yıl kullan banamısın demiyor. ürünün sadece güzsel görünmesi değil kalitesi ve fiyat/performans oranı da önemli. mesela fiyat/performans oranı yüksek bir ürün istesem de benim içime sinmes mimozacım, ondan ben mesela bunları tercih etmem :34: senin içine sindiyse tabiki al, güle güle de kullan canım.

canım özellikleri yazıyor zaten.. detaylı resimleri vs de oluyor. bir de şu var zaten mağazaya gittiğinde onlar da sipariş üzerine getirtip müşteriye gönderilen ürünler var.. yani onlarda oralardan alıyor.
5-6 senedir internetten alışveriş yaparım. bu zamana kadar aynısı gelmeyen hiç bir ürün olmadı. zaten değiştirme,iade etme haklarında oluyor. belki bir iç çamaşırda olmaz ama onları da niye farklı göndersinler ki herşey aynısı da..

Kızlar benim hastane çıkışımda zıbın yok. Dün İdilbaby'nin mağazasında iç zıbın ve dış zıbınlar gördüm. İç zıbınların çıtçıtı falan yok. Ama dış zıbınların çıtçıtları çok sıkıydı, zor açtım. Zıbın aldınız mı siz? Göbek pansumanında rahat oluyormuş.

İç zıbın ayrıyeten bir kaç adet al bence , çok kullanışlı . Ben ilk zamanlar çıtçıtlı bady yerine iç zıbın giydirmeyi planlıyorum bakalım,
İdil beybde 2 li ve 4 lü olanlar var . Onlardan alacağım bende

a

canım ben de biraz araştırmıştım. ortapedik ve pamuklu tercih ediliyor.

güle güle kullanın.. hayırlı olsun..

yok canım.. hem ne kadar sık giriyorsun ki ultrasona. zaten ayda 2kez gitmemiz gerekiyor normalde. hı bir de ultrasyon cihazını alıp evde bakan ünlüler vardı ya..:)

canım özellikleri yazıyor zaten.. detaylı resimleri vs de oluyor. bir de şu var zaten mağazaya gittiğinde onlar da sipariş üzerine getirtip müşteriye gönderilen ürünler var.. yani onlarda oralardan alıyor.
5-6 senedir internetten alışveriş yaparım. bu zamana kadar aynısı gelmeyen hiç bir ürün olmadı. zaten değiştirme,iade etme haklarında oluyor. belki bir iç çamaşırda olmaz ama onları da niye farklı göndersinler ki herşey aynısı da..

Normalde ayda bir gidiyordum ama bu 2 haftadır haftada bir oldu.. yarın bir doktora pazartesi başka doktora ayın 9 ve 11 ine de diğer doktorlara olacak çok oldu ama son kararı vermem lazım..Belki yarınkine gitmem bilmiyorum. Ünlüleri sorma zaten para varya abartsınlar:36:

Normalde ayda bir gidiyordum ama bu 2 haftadır haftada bir oldu.. yarın bir doktora pazartesi başka doktora ayın 9 ve 11 ine de diğer doktorlara olacak çok oldu ama son kararı vermem lazım..Belki yarınkine gitmem bilmiyorum. Ünlüleri sorma zaten para varya abartsınlar:36:

Canım ultrason zararlı değil diyorlar ama bence bu kadar sık gitme ,

Dr Browns biberon
Avent 2 li emzik
Tırnak makası
burun aspiratörü
6 adet uni bayb ıslak pamuk
1 paket pamuk
Ateş ölçer (kraft )
battaniye (engılısh home)
Hastane çıkışı
10 lu alt açma
Şampuan

Kendime,
Göğüs ucu kremi
Göğüs pedi
Terlik

Dahada bir eksik kalmadı çok fazla , kıyafet almıştım önceden yine alırım
Nasıl ? unuttuğum bir şeyler varsa ekleyeyim

Canım termometre de al bence.

pişik kremi, kulak çubuğu, küvet vs, müslin bez.. aklıma gelen başka şeyler :16:

Back
X