• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evet canım, öyleymiş ama birçok modeli var, bilemedim.

Dr. Browns'un Türkiye sayfasında da geniş ağızlı cam biberon yok zaten. O halde şimdilik dar ağız 125 ml cam olanı alacağım.

Kızlar, Avent'in Natural Elektrikli Süt Sağması da gittigidiyor da 204-206 lira falan. Piyasaya göre çok uygun. Hiç alışveriş yapmadım gittigidiyordan, güvenli mi acaba?

Ben telefonumu ordan aldim gayet memnunum zaten urun eline gecince onay veriyorsun oyle islem tamamlaniyor.urunu begenmezsen onaylamazsin geri gonderirsin.bi cok arkadadum da kullaniyor ama saticinin profiline bak cnm satislari nsl guvenilir biri gibimi yorumlar nsl hakkinda gibi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok tatlısın valla :))) yoğun çalışıyorsun sanırım benim gibi dolayısıyla sağlıklı ve hayatımızı kolaylaştıracak şeyler istiyoruz yoksa ben de ev hanımı olsam seve seve daha farklı çözümler denerdim..

Sensin tatlı :) evet canım olabildiğince pratik olmaya calisiyorum acikcası zaten haftaiçi günde sadece 3 saat bana ait onda da işimi güçleştirirsem hayatım gider..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar eksiklerimi bir liste yaptım. Netten araştırıyorum almam gereken ürünleri. Bulduğum en uygun fiyatı ve nereden bulduğumu da yanına not ediyorum. Bu listeyle alışverişe çıkacağım. Ona göre mağazadan ya da netten alacağım ürünleri. Aklıma böyle bir yöntem geldi. Başka türlü nereden ne alacağıma karar veremiyorum, kazık yer miyim diye tedirgin oluyorum :20:

Mesela Unibaby'nin ıslak pamuk mendili 12'li paket gittigidiyorda 45 tl ye buldum. Böyle böyle alt alta madde madde listeliyorum. Elimde liste ve fiyatlarıyla alışverişe çıkmak daha pratik olacak sanırım. Yoksa ben bu işi hiç beceremeyeceğim :50:

Bebek çantası olarak hep spor giyindiğim için sırt çantası almak istiyorum. Önerisi olan var mı? Jokerde baktım ama karar veremem ben hemen bir yere bakmakla.

Unibaby 30 lu paketi 105 liradan aldim annelutfenden hala devam ediyordu dun, ustelik ben alirken avealilara 150 tl ustune % 20 indirim vardi cok ucuza aldim 150 ye tamamlamak icin alt acma bezi ekledim can bebe indirimdeydi 4 lusu 24 tu sanirim oyle biseyler ekleyip aldim.. bez de prima premium care aldim yine orda uygun du 6li paket 225 liradan % 20 ile 180 e geldi.☺☺ annelutfeni takip edin kizlar..

Kızlar eksiklerimi bir liste yaptım. Netten araştırıyorum almam gereken ürünleri. Bulduğum en uygun fiyatı ve nereden bulduğumu da yanına not ediyorum. Bu listeyle alışverişe çıkacağım. Ona göre mağazadan ya da netten alacağım ürünleri. Aklıma böyle bir yöntem geldi. Başka türlü nereden ne alacağıma karar veremiyorum, kazık yer miyim diye tedirgin oluyorum :20:

Mesela Unibaby'nin ıslak pamuk mendili 12'li paket gittigidiyorda 45 tl ye buldum. Böyle böyle alt alta madde madde listeliyorum. Elimde liste ve fiyatlarıyla alışverişe çıkmak daha pratik olacak sanırım. Yoksa ben bu işi hiç beceremeyeceğim :50:

Bebek çantası olarak hep spor giyindiğim için sırt çantası almak istiyorum. Önerisi olan var mı? Jokerde baktım ama karar veremem ben hemen bir yere bakmakla.

Cnm bebek cantasi olarak lassig oneririm messenger modeli kullanissiz.tek elinde bebek oldugunu dusunursen tek elle o ustu kapanan tarzda zarf cantalari acmak zor o yuzden kol cantasi gibi ama bi yandan da spora gidiyor gibi olan modelleri var yani tarzina uygun olur uzun sapi da var cok rahat , bana esim almis almasaydi ben onlardan alicaktim benim ki fisherprice eklemistim daha once yine ekliyim

Eklentiler

• $1406984121245.webp
    $1406984121245.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 47
Ben telefonumu ordan aldim gayet memnunum zaten urun eline gecince onay veriyorsun oyle islem tamamlaniyor.urunu begenmezsen onaylamazsin geri gonderirsin.bi cok arkadadum da kullaniyor ama saticinin profiline bak cnm satislari nsl guvenilir biri gibimi yorumlar nsl hakkinda gibi..

Unibaby 30 lu paketi 105 liradan aldim annelutfenden hala devam ediyordu dun, ustelik ben alirken avealilara 150 tl ustune % 20 indirim vardi cok ucuza aldim 150 ye tamamlamak icin alt acma bezi ekledim can bebe indirimdeydi 4 lusu 24 tu sanirim oyle biseyler ekleyip aldim.. bez de prima premium care aldim yine orda uygun du 6li paket 225 liradan % 20 ile 180 e geldi.☺☺ annelutfeni takip edin kizlar..

Cnm bebek cantasi olarak lassig oneririm messenger modeli kullanissiz.tek elinde bebek oldugunu dusunursen tek elle o ustu kapanan tarzda zarf cantalari acmak zor o yuzden kol cantasi gibi ama bi yandan da spora gidiyor gibi olan modelleri var yani tarzina uygun olur uzun sapi da var cok rahat , bana esim almis almasaydi ben onlardan alicaktim benim ki fisherprice eklemistim daha once yine ekliyim

Çok sağol canım. Şimdi hesapladım unibaby ıslak mendili. Benim baktığım sitede paketi 3,75 tl , senin aldığın yerde 3,5 tl ye geliyor :34: Bebek çantası ben de lassig sırt çantasını beğendim zaten siyahlı desenli olanı. Yan çanta takmam ben normalde de. Ya çapraz ya sırt. Ağır olacağı için sırt çantası daha mantıklı benim için. Hem babası da taşır rahatça :38: Sen de mutlulukla kullan canım çantanı, güzelmiş.

Bebek bezini 0 numara mı aldın, 1 numara mı?

Şimdi annelütfenden dediklerini inceleyeyim canım. Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
ya kızlar ıkı haftadır belım agrıor ama bırkac gundur kopcak derecede agrıor.oylekı yuruyusum degıstı,bugun yuruyemedm ağrıdan cok.karnımda bıraz cıktı buyudu.pazrtsı yada salı doktorumuzla tanıscaz ıns ıcımıze sıner.bu bel ağrısı benı ölduruor ya

Çok sağol canım. Şimdi hesapladım unibaby ıslak mendili. Benim baktığım sitede paketi 3,75 tl , senin aldığın yerde 3,5 tl ye geliyor :34: Bebek çantası ben de lassig sırt çantasını beğendim zaten siyahlı desenli olanı. Yan çanta takmam ben normalde de. Ya çapraz ya sırt. Ağır olacağı için sırt çantası daha mantıklı benim için. Hem babası da taşır rahatça :38: Sen de mutlulukla kullan canım çantanı, güzelmiş.

Bebek bezini 0 numara mı aldın, 1 numara mı?

Şimdi annelütfenden dediklerini inceleyeyim canım. Çok teşekkürler.

Ne demek cnm rica ederim...
Bebek bezi cok aldim ben cnm
1 den 50 limiydi iste ondan 2 tane
2 den ve 3 ten 4 tane aldim 60 limiydi o da oyle bisey
4 ten 2 paket 104 lu
4 ten bi de 6 li 66 li
5ten de aldim 200 tane sanirim ama en cok 4 kullaniliyormus ondan daha almak lazim.. 0 almadim o premature icin degilmi?

Abimin firmasında çalışıyorum. O konuda sorun yok...Muhtemelen tekrar çalışma hayatına dönmeyebilirim. Evden 1-2 çizim yapar ufak tefek kazanç elde edebilirim. Planım bu yönde...Umarım mecbur kalmam...

ben mecbur bebeğim 6 aylıkken çalışma hayatına dönecem. inşallah canım:)

meraba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim :31: eşim annesine gitti şehir dışında bende annemlerdeydim kuzenimin düğünü vardı kaç gündür ordaydık yoruldum :31: dünde bi yere çaya gittik bizde kalan akrabalarla gezelim biraz derken epey yürüdüler mecburen yürüdüm bende dünden beri kasıklarım çok sancıyor ayaga kalkamıyorum sanki bebeğin başı dışarı çıkacak gibi :25: ki aptallık ettim benimki 24 haftalıktan beri baş aşagı duruyo doktor ayakta kalma yürüme dikkat etmezsen erken gelir dedi .bugün hiç kalkmadan yattım doktorumda yok burda izinde yarında devam ederse başka doktorda olsa gitcem artık :43: korkuyorum ne eşim burda ne hiç bir hazırlıgım var herşeyi geçtim bebişim daha çok minnak :ssz:

meraba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim :31: eşim annesine gitti şehir dışında bende annemlerdeydim kuzenimin düğünü vardı kaç gündür ordaydık yoruldum :31: dünde bi yere çaya gittik bizde kalan akrabalarla gezelim biraz derken epey yürüdüler mecburen yürüdüm bende dünden beri kasıklarım çok sancıyor ayaga kalkamıyorum sanki bebeğin başı dışarı çıkacak gibi :25: ki aptallık ettim benimki 24 haftalıktan beri baş aşagı duruyo doktor ayakta kalma yürüme dikkat etmezsen erken gelir dedi .bugün hiç kalkmadan yattım doktorumda yok burda izinde yarında devam ederse başka doktorda olsa gitcem artık :43: korkuyorum ne eşim burda ne hiç bir hazırlıgım var herşeyi geçtim bebişim daha çok minnak :ssz:

Yerinde olsam acile gider bi muayene olurdum. Sancıların iki gündür devam ediyor sonuçta. İçini rahatlatacak cümleler duyarsın umarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlarr cok acil bise sorucam nolur bilginiz varsa cvp verinn :(

Bgn sabah kalktigimda boynumda gogsumde gobegimde minik minik kirmizi noktalar vardi.kasiniyoda ustelik.az once hastanemi aradim nobetci doktor dediki karaciger enzimlerin yukselmis olabilir dedi.kan testi yaptirmami istedi.annem ve esimde diyorki sicaktan isilik dokmus olabilirsin.napiyim sizce? Hastaneye gidiyimmi yoksa bekliyimmi bi kac gun

Kizlarr cok acil bise sorucam nolur bilginiz varsa cvp verinn :(

Bgn sabah kalktigimda boynumda gogsumde gobegimde minik minik kirmizi noktalar vardi.kasiniyoda ustelik.az once hastanemi aradim nobetci doktor dediki karaciger enzimlerin yukselmis olabilir dedi.kan testi yaptirmami istedi.annem ve esimde diyorki sicaktan isilik dokmus olabilirsin.napiyim sizce? Hastaneye gidiyimmi yoksa bekliyimmi bi kac gun

Yarın ve ptesi sabah da gözlemle hala devam ediyorsa bir test yaptırırsın. Sıcaktan olabilir gercekten benim boynum ve göğüslerim de aynı şekilde. O kadar sıcak ki duş fln hicbir işe yaramıyor

Bana da geceleri ızdırap olmaya başladı. O kadar sıcak ki en fazla 3,5 saat uyuyabiliyorum. Sağa sola dönemiyorum, aniden kalkmaya fln calısıyorum kızım top gibi karnımda toplanıyo :1: Simdi izinliyim ama ise baslayınca cok zor olacak.

Bir de benim karnım cok büyük :( Görenler doğum yakın mı diye soruyo :1:

Yarın ve ptesi sabah da gözlemle hala devam ediyorsa bir test yaptırırsın. Sıcaktan olabilir gercekten benim boynum ve göğüslerim de aynı şekilde. O kadar sıcak ki duş fln hicbir işe yaramıyor

En iyisi beklemek birazcik sanirim.karaciger falan diyince dr korktum :S

Bana da geceleri ızdırap olmaya başladı. O kadar sıcak ki en fazla 3,5 saat uyuyabiliyorum. Sağa sola dönemiyorum, aniden kalkmaya fln calısıyorum kızım top gibi karnımda toplanıyo :1: Simdi izinliyim ama ise baslayınca cok zor olacak.

Kac kilo aldinn cnmm.bn 30.haftama girdim 13 kilo aldim :(

En iyisi beklemek birazcik sanirim.karaciger falan diyince dr korktum :S

Karaciğer enzim yüksekliğinin cıkardığı o kırmızılıklar biraz koyu ve sivilcemsi oluyormuş bendeki bildiğin isilik gibi kırmızı kırmızı. Biraz bekle korkma, hemen birşey olmaz nasılsa

Kac kilo aldinn cnmm.bn 30.haftama girdim 13 kilo aldim :(

Hic sorma tombik :D Nickin gibi oldum :D DÜn kontrolüm vardı 13 kilo almışım sanırım 17-18le kapatıcam.

Cok fazla kilo almadım gibi duruyo yani popom büyümedi, bütün kilom göbeğime gitmiş gibi görünüyo :D

Hic sorma tombik :D Nickin gibi oldum :D DÜn kontrolüm vardı 13 kilo almışım sanırım 17-18le kapatıcam.

Cok fazla kilo almadım gibi duruyo yani popom büyümedi, bütün kilom göbeğime gitmiş gibi görünüyo :D

Bn 75 ile hamile kaldim.suan 88 im :D boyum oldugu icin kilomu gostermiyorum.yani oyle diyolar :) bn heryerden aliyorum sag sol on arka :D :D suan pek umrumda degil kilolarim.dogumdan sonra bunalima girmeyi dusunuyorum :D kizim saglikli sihhatli olsunda bi sekilde zayiflayabilirim umarim...

herkese günaydın,

gece 3 te karnımda ağrıyla uyandım, sol tarafım çok ağrıdı yarım saat 45 dakika kadar sürdü, çok korktuk , eşime doğum sancısı olsaydı tek taraf ağrımazdı kramptır bu dedim sanırım krampmış geçti çok şükür, sizede oluyormu böyle ?[/QUOT

Evet bana da çok oluyor ama 5-10 dk sürüyor en fazla.
Kızlar ateş ölçer hangi markanın hangi model ürününü aldınız? Arkadaşım Braun önerdi, ucu her defasında değiştiriliyormuş, kulaktan ölçüyormuş. Ama modelin adını bilmiyorum.
Ben de çok kararsızım.
Bir de biberonu geniş ağızlı al deniyor ya genelde, neden geniş ağızlı öneriliyor fikriniz var mı? Dr. Browns'un geniş ağızlı ufak boy cam biberonunu bulamadım, yok mu acaba?[/QUOTE
Hangi model ateş ölçer alırsanız alın, evinizde muhakkak sıradan koltuk altı ateş ölçer de olsun. Çünkü diğerleri bazen kafayı yiyor ve o kurtarıcınız oluyor.
Geniş ağızlı biberonu ben de öneriyorum çünkü dar olana mama koymak zor oluyor. Mama I'n bir kısmı dışarıya dökülebiliyor ve kaşık nemleniyor. Diğeri çok daha rahat.

Ben kesintisiz 1 saat bile uyuyamıyorum. Hem sıcaklar hem huzursuz bacak sendromu hem de koca göbeğim beni uyutmuyor. Gecede toplamda 3-4 saat ancak uyuyorumdur. Çok bunaldım yaaaa...
Bu arada benim karnım gerçekten 9 aylık kadar büyüdü, daha iki ay var ne yapacağım ben offf!!! Çok ağırlaştım, oğlumla bile ilgilenemiyorum:((

Kizlar ya..hastane cksina karar veremedm ben hala, internette cok uygunlari var % 100 pamuk yaziyor.. magazalarda ates pahasi.. hepsi % 100 pamuksa niye cok para verym ki diyorm internetten alaym diyorm so ra ya kotuyse diye kararsz kaliyorm.. siz ne dersnz?

Back
X