Canım erken yapıyorum çünkü doğumda yurt dışında olacağım, orada da bir baby shower organize edilebilir

22 ağustosta gidiyorum ondan onceki tek boş haftam da buydu,arkadaşlarla bir organizasyon olsun istedik veda gibi.bir kaç foto paylaşayım.bu baby shower işlerinde önemli olan concept belirlemek canım. ben ilk başta konseptim yurt dışına gideceğimden uçak ve uçuş temalı olsun dedim ama sonra baktım bu konuda ucuş temalı birşeyler bulmak sticker vb. ve hediye olarak çok zor. bu nedenle temayı değiştirip denizci temalı yapmaya karar verdim.
partiyi yapayım bu cumartesi bir arkadaşım da fotolarını çekecek, burada tüm ayrıntıları paylaşırım sana da fikir verir.benim bebek erkek olunca konsepti belirlemek daha zor oldu, kız için konspet daha kolay.seçenek çok çünkü...
konsepti denizci renkleri mavi kırmı beyaz yaptım.
bir pasta belirledim, genelde baby shower partilerinde pasta oluyor canım şeker hamurundan.sen kendin de yapabilirsin becerikliysen.ben bu aşağıdaki pastanın ilk 2 katını yaptıracağım,20 25 kişilik yaptıracağımdan çok büyük olmasına gerek yoktu.
Eki Görüntüle 1208371
kayık şeklinde mumluklar aldım.mesela kız bebek için oje falan alıp dışına stikerler yapıyorlar.
eminönünden küçük şişlerle, içine doldurmak için deniz taşı ve oda kokusu aldık, yarın arkadaşla dolduracağız..yanına da bambu çubuklar aldım.
denizci temalı davetiye hazırlayıp ozalitçide bastırdım çok da ucuza geldi,davetiy örneğim aşağıda.adres isim ve teli sildim ondan biraz tipi kaydı davetiyenin :)
Eki Görüntüle 1208364
davetiye ve denizci temasına göre stickerler hazırladım onların da fotosunu burada paylaşırım. stickerleri şişelerin şekerlerin dışına yapıştıracağım.
baby shower taçları yaptık, taçların yapılışı burada anlatılmış.
http://zeynepharikalardiyarinda...............tr/2014/01/baby-shower-tac-yapm.html
beimkilerde böyle oldu.
Eki Görüntüle 1208383
eminönünden kupcake standı aldım, bir arkadaşım cupcake ve bebek kurabiyesi yapacak o gün için süslü kurabiyelerden.bulunsun diye kağıt bardak tabak ve renkli pipetler aldım. yuvarlak şekerler aldım.renkli peçeteler aldım.sende konspete uygun birşeyler mutlka bulursun.
birkaç oyun hazırladım, oyun fikirlerinde şu site çok yardımcı oldu.
http://zeynepharikalardiyarinda...............tr/2012/09/bu-yaz-dugun-olsun-kna-gecesi.html
eminönünden kağıt poşetler aldım onlarında üzerine sticker yapıştıracağım.poşetlerin içine hediyeleri koyacağım.
kitap ayracı tasarladım yine onları da ozalitçide bastırdım.