Canım elevitte domuz jelatini var, decavitte ise sığır jelatini. Sığır jelatininden deli dana hastalığı geçme olasılığı olduğundan ben elevit kullanıyorum. Ayrıca bu domuz jelatini yediğimiz abur cuburdan, dondurmaya, yoğurda kadar herşeyde var. Mesela tiroid hapı da birkaç sene öncesine kadar sadece domuzdan üretiliyordu, şimdi sentetik olanı da var. Tercih meselesi elbette ama bence sağlık konusunda takılmamak lazım böyle şeylere.
Canım Kemeraltı'nda bulursun öyle incik cincik şeyleri, Kızlarağası Hanı var ya onun arka taraflarındaki sokaklarda falan. Aziz bebeyi ben yazmıştım ilk burada ama açıkçası ben de İdilbaby organik ürünlerinden aldım. Tavsiye ederim.
Aynı haldeyiz canım, sıcaklardan oluyor. Sabahları ayaklarımın üstüne basamıyorum. Karnımdaki gerginlik de üşütmekten mi oluyor acaba diye dün gece pike örttüm üstüme. Ama sanırım normal gerginleşmemiz. Herkeste aynı belirtiler olmayabilir, takma kafanı sen. Ama ben de 2 haftadır var bu el ayak ağrıları. Özellikle el parmaklarımın eklem yerlerini sıktıkça öyle tatlı tatlı ağrıyor ki böyle ezilmiş morarmış gibi. Masaj çok iyi geliyor. Eşim sağolsun saatlerce masaj yapıyor ellerime ayaklarıma, oğlum da tepiniyor masaj sırasında. Babası bak oğlum da rahatlıyor deyince daha bir gaza geliyor adamcık

Bir de ben burada dereye sokuyorum kısa süreli ellerimi ayaklarımı, rahatlatıyor. Hani Güzelköylü dizisinin çekildiği dere var ya, o işte, buzzzz gibi

Belki sabahları ayak olmaz ama ellerini buzlu suya sokabilirsin, rahatlatır, şişini alır. Ama tam olarak geçmiyor, parmaklarımı tam olarak rahat rahat kıvıramıyorum hiç. Eklemlerim ağrıyor. Dahiliye doktoruma soracağım bu durumu, doğum doktoruma ne sorsam normal normal, hamilesin, öyle kolay değil bu işler diyor.