• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhabalar biz bu sabah kontrolümüze gittik geldik çok şükür herşey yolunda Duru'm 1300 gr 36 cm olmuş :) suyu gelişimi vs gayet güzel haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor. Şu geçen haftalarda bahsettiğim bi bakteri mevzusu vardı hatırlarsanız onun için tekrar tahlil verdim ptesi sonuçları çıkacak. Ve ben bu ay rekor kırarak 3,5 kilo almışım bir ayda :( toplamda 8 kilo almış oldum şuan doktorum fazla değil kilo ama artık dikkat etmelisin diye uyardı çokta yemiyorum ama bu ay bebeğe kilo aldırmaya çabalarken bende almışım :) Dönüşte de lohusalık için iç çamaşırı ve pijama takımı aldım bizden haberler böylee sizler nasılsınızz??

Evet bebek daha rahat çıksın diye ufak bir kesik atıyor doktor ama uyuşturuyor tabi ve sen hiç farkında bile olmuyorsun. Eğer kesik olmazsa bebeğin kafası çıkarken kontrolsüz bir şekilde yırtık oluşabiliyor ve onun iyileşmesi çok daha zor o nedenle doktor kendi kesiyor azıcık. Sonra da dikiyor. Eskisi gibi olmuyormuş'tan kastın ne? Dikişin çok hafif izi belli şu anda. 15 ay önce doğum yaptım. Dikişli olduğumu sadece ilk bir ay hissettim sonra herşey (aklına gelecek her şey) eskisi gibi oldu:))

Evet serum taktılar bana bileğimden. Ama sancı çekerken inana bana nerenden taktıklarını bile farketmiyorsunuz:)) ben istemedim ama ebe "ne olur ne olmaz, kan kaybı, tansiyon düşmesi, acil sezeryana geçme durumu gibi aciliyet gerektiren bir şey olduğunda damar yolunun açık olması gerekiyor " dedi. Ayrıca, doğumun ne kadar süreceğini kimse bilemez, o zamana kadar Vücuduna su ve gerekli minerallerin verilmesini sağlıyor.
Bebek doğduktan sonra rahatlıyorsun ama tam değil, neden hala kasılmam var diye düşünürken çok kısa bir süre içinde eş denilen plasenta geliyor. İşte o zaman dünyanın en hafif insanı oluyorsun, işte o an için 10 tane daha doğursam normal doğururum(tabi ki bir aksilik olmadığı sürece).

Benim doktorum bana sezeryan dedi plesenta kireçlenmesi ve kan pıhtılaşması var sen de diye, ama iğne sadece bi kutu kullandım hep asprin verdi.
Neyse doğum konusunda normal doğumda da dikiş ve kesik mutlaka oluyor dedi, sonrasında cinsel performansta bozukluk oluyor dedi.
Hemşire kuzenim de aynısını söyledi kendisi de sezeryan olmuştu benim de kafam karıştı yacesaretim kırıldı resmen normal doğum için,
ama sen herşey eskisi gibi oldu diyosun bilemedim hiç napıcağımı

maalesef uzak canım :( 14 yıl oldu ayrıyız, ben İstanbul'dayım onlar memlekette. Geliyor zaten görüşüyoruz ama hep yanında olması farklı tabi ki. Amin canım inşallah tez zamanda kavuşuruz.

Canım gelsene gerçekten. Grup kapalı olduğundan sadece üyeler görüyor yazılanları rahat olabilirsin ;)

Benim annem memlekette canım, ben okul için geldim buraya ve kaldım burda. 14 yıl oldu alıştık ikimiz de ama özellikle böyle zamanlarda insan hep yanında istiyor, napalım sağlıklı olsunlar da..

Bu arada ben de tam faceten mesaj atıyordum :) arkadaşıma sordum canım bol bol et ve yumurta yemiş bebeğin kilo alması için. Haberin olsun :34:

Cok tesekkür ederim canım sorduğun için. Benim de yeni kitaplarım geldi onları okuyordum fırsat bulup giremedim buraya bugun :) bol mi bilmiyorum haftada en az 3 gün et 1 gün balık yada semizotu salatası yiyorum onun dısında sabah oyle akşam ceviz fındık kaju yemeğe başladım. Ve sabahları 2 tane yumurta yiyorum bazen omlet bazen haşlama. öğlen ev yoğurdu akşamda süt içiyorum bunun yanında da bir porsiyon meyve yiyorum akşamları. İyimidir sence? Ben annemden hiç okadr yalnız kalamam. Polonya'ya gittiğim zamanlarda bile uçak parası falan demiyordum iki ayda bir geliyordum yanına annemin. Benim babam olmadıgı için annem tek basına kardeşim de pek bi hayırsız o yüzden annem benim herseyim bırakamıyorum hiç bir yerlerde

maalesef uzak canım :( 14 yıl oldu ayrıyız, ben İstanbul'dayım onlar memlekette. Geliyor zaten görüşüyoruz ama hep yanında olması farklı tabi ki. Amin canım inşallah tez zamanda kavuşuruz.

Canım gelsene gerçekten. Grup kapalı olduğundan sadece üyeler görüyor yazılanları rahat olabilirsin ;)

Benim annem memlekette canım, ben okul için geldim buraya ve kaldım burda. 14 yıl oldu alıştık ikimiz de ama özellikle böyle zamanlarda insan hep yanında istiyor, napalım sağlıklı olsunlar da..

Bu arada ben de tam faceten mesaj atıyordum :) arkadaşıma sordum canım bol bol et ve yumurta yemiş bebeğin kilo alması için. Haberin olsun :34:
Canım öyle gelip kalınca sonra da gidince de daha zor oluyor. Bak annem babam kardeşlerim bende 2 hafta kaldılar. Gittiklerinde neye uğradığımı şaşırdım. Oysa bi ilçeden başka ilçeye gidiyorlar ama aynı ev içinde olması da başkaymış. Napalım canım artık herkesin yuvası ayrı. Bak artık bebeğimiz de olacak. Tam aile olucaz. Sonra bizim de kuzularımızı alacaklar. Bu hep böyle gidecek canım...

Tamam ben de gireyim yazdıklarımı kimse görmüyorsa. Faceden de ekleşelim sizinle kızlar.

Cok tesekkür ederim canım sorduğun için. Benim de yeni kitaplarım geldi onları okuyordum fırsat bulup giremedim buraya bugun :) bol mi bilmiyorum haftada en az 3 gün et 1 gün balık yada semizotu salatası yiyorum onun dısında sabah oyle akşam ceviz fındık kaju yemeğe başladım. Ve sabahları 2 tane yumurta yiyorum bazen omlet bazen haşlama. öğlen ev yoğurdu akşamda süt içiyorum bunun yanında da bir porsiyon meyve yiyorum akşamları. İyimidir sence? Ben annemden hiç okadr yalnız kalamam. Polonya'ya gittiğim zamanlarda bile uçak parası falan demiyordum iki ayda bir geliyordum yanına annemin. Benim babam olmadıgı için annem tek basına kardeşim de pek bi hayırsız o yüzden annem benim herseyim bırakamıyorum hiç bir yerlerde

Rica ederim canım ne demek ;) bence gayet iyi besleniyorsun canım, bu gidişle sen bi tosun doğurursun :1:
Biz de 2 ayda bir görüşüyoruz canım ama hem babam var hem de 2 abim var, annemler onlara da gidiyorlar. Doğru düzgün evde kalmıyorlar diyebilirim. Sürekli 3 çocuğu geziyorlar :1: ilk yıllar ben de sürekli ağlıyordum çok zordu ama şimdi alıştım artık, bir de eşim var tabi ki o da aratmıyor sağolsun, ikimizin de ailesi burda değil birbirimizin her şeyi olduk burda.. Senin özel durumun var tabi ki annenin yalnız olması çok farklı. Başımızdan eksik etmesin Allah, yokluklarını göstermesin inşallah..

Yok grup kapalı yani arkadaşların görmüyor kimse bende baktım olmaz diye kimse görmüyor gruptakiler görüyor çok güzel çok bilgi ediniyorsun yaaa tavsiye ederim

Ben istek gönderdim, yönetici mi kabul ediyor beni. Bi de özelden yazayım sana adımı da facede ekle beni :))

Canım öyle gelip kalınca sonra da gidince de daha zor oluyor. Bak annem babam kardeşlerim bende 2 hafta kaldılar. Gittiklerinde neye uğradığımı şaşırdım. Oysa bi ilçeden başka ilçeye gidiyorlar ama aynı ev içinde olması da başkaymış. Napalım canım artık herkesin yuvası ayrı. Bak artık bebeğimiz de olacak. Tam aile olucaz. Sonra bizim de kuzularımızı alacaklar. Bu hep böyle gidecek canım...

Tamam ben de gireyim yazdıklarımı kimse görmüyorsa. Faceden de ekleşelim sizinle kızlar.

İşte her türlü zor be canım, napalım hayat bir şekilde devam ediyor, Allah sağlık versin de katlanıyoruz işte özleme de napalım.. Ben 18 yaşında ayrıldığım için evliliğe de çabuk adapte oldum, onlar olmadan yaşamaya alıştım burda. Aynen canım inşallah aile olacağız artık, eşim iyi ki var zaten, hiç aratmıyor yokluklarını sağolsun, o benim her şeyim :38:

evet canım ekleşelim, kaynaşalım :34:

Yok grup kapalı yani arkadaşların görmüyor kimse bende baktım olmaz diye kimse görmüyor gruptakiler görüyor çok güzel çok bilgi ediniyorsun yaaa tavsiye ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zeynep 5 dakikada bir özel mesaj gönderebiliyorum. İstersen sen bana adını soyadını yaz da ekliyim facede :)))

Kızlar merhabalar biz bu sabah kontrolümüze gittik geldik çok şükür herşey yolunda Duru'm 1300 gr 36 cm olmuş :) suyu gelişimi vs gayet güzel haftasıyla uyumlu ilerliyor dedi doktor. Şu geçen haftalarda bahsettiğim bi bakteri mevzusu vardı hatırlarsanız onun için tekrar tahlil verdim ptesi sonuçları çıkacak. Ve ben bu ay rekor kırarak 3,5 kilo almışım bir ayda :( toplamda 8 kilo almış oldum şuan doktorum fazla değil kilo ama artık dikkat etmelisin diye uyardı çokta yemiyorum ama bu ay bebeğe kilo aldırmaya çabalarken bende almışım :) Dönüşte de lohusalık için iç çamaşırı ve pijama takımı aldım bizden haberler böylee sizler nasılsınızz??

Gözün aydın canım kocaman olmuş Duru prenses :16: inşallah sonuçların da iyi çıkar canım. Ben de kilo aldım valla ama artık önemsemiyorum, bebişimiz sağlıklı olsun da hiç önemli değil kilo. Hayırlı olsun pijama takımın da canım :16:

Benim doktorum bana sezeryan dedi plesenta kireçlenmesi ve kan pıhtılaşması var sen de diye, ama iğne sadece bi kutu kullandım hep asprin verdi.
Neyse doğum konusunda normal doğumda da dikiş ve kesik mutlaka oluyor dedi, sonrasında cinsel performansta bozukluk oluyor dedi.
Hemşire kuzenim de aynısını söyledi kendisi de sezeryan olmuştu benim de kafam karıştı yacesaretim kırıldı resmen normal doğum için,
ama sen herşey eskisi gibi oldu diyosun bilemedim hiç napıcağımı

Sağlık problemlerin varsa ve doktor illaki sezeryan diyorsa yapacak bir şey yok. Ama senin doktorun da bir acaipmiş, ne demek cinsel performansta bozukluk oluyor. Sezeryan yanlısı olduğu belli. Benim arkadaşım da benden 20 gün önce normal doğum yapmıştı. Onlarda da sorun olmamış. En fazla 30-45 gün sorun oluyormuş, sonra dediğim gibi her şey eskisi gibi. En azından bende ve arkadaşımda öyle oldu. Hayırlısı olsun inşallah.

İşte her türlü zor be canım, napalım hayat bir şekilde devam ediyor, Allah sağlık versin de katlanıyoruz işte özleme de napalım.. Ben 18 yaşında ayrıldığım için evliliğe de çabuk adapte oldum, onlar olmadan yaşamaya alıştım burda. Aynen canım inşallah aile olacağız artık, eşim iyi ki var zaten, hiç aratmıyor yokluklarını sağolsun, o benim her şeyim :38:

evet canım ekleşelim, kaynaşalım :34:

Eşinle gülüşleriniz aynı çok yakışmışsınız, çok beğendim canım :) Allah mutluluğunuzu daim kılsın inşallah. Amin. :nazar:

ebru hanıma gidiyorum, senin doktorun kim? doktor sorun var demedi zaten kontrol altında tutalım dedi ama ben hemen paniğe bağladım, ilk haftalarda hep önden gidiyordu , bir kaç haftadır yavaşladı, annelik bu olsa gerek önden giderken mutlu, yavaşlayınca panik oluyor insan :) ben ayın 22sine randevu aldım,

iyiymiş çok şükür, inşallah bu iki haftada kilo alırsa rahatlıcam

ben kısa sürede çok kilo almıştım ve kaç kez farklı doktorlara gidip bende tiroit olabilir mi diye sordum, yok dediler, hamilelikten kısa bir süre önce öğrendik olduğunu, hemen ilaca başlattı doktor, hamile kalınca da zaten yemek yemeyi bıraktım , geçen ay tiroid değerlerim yükselincede doktorum ilacı artırdı, bu ay iyi çıktı çok şükür, hamileliğin başından beri endokrin kontrolündeyim,

internette kullandığım ilaç için kimileri çok mide bulandırıyor kilo verdiriyor yazmış kimileri kilo aldım yazmış, her bünye farklı tepki veriyor galiba

canım senin bebeğine kaç kilo dedi doktor.Seninle aramızda birgün var bende pazartesi gitmiştim doktora 1460kg falandı ve doktor normal dedi..
Bende baktığımda bebek gelişimi diye internetten bu kilo normal görünüyor.

Gözün aydın canım kocaman olmuş Duru prenses :16: inşallah sonuçların da iyi çıkar canım. Ben de kilo aldım valla ama artık önemsemiyorum, bebişimiz sağlıklı olsun da hiç önemli değil kilo. Hayırlı olsun pijama takımın da canım :16:

Sağol tatlımm inşaAllah. evet teyzesi büyüyor minik kuşum :16: bende önce almııyorum diyordum doktorumda kilo aldırma taraftarıydı ama bugün uyarı verdi işte ama bende dediğin gibi çok takmıyorum veririz bebişlerimiz geldikten sonra :34:

evet valla kaç yaşına geldim azcık rahatsızlansam hemen"anneeee" diye başlıyorum

euthyrox 50 ile başladım şimdi 75 kullanıyorum

Canım mesajının basını bulamadım ama okudum yazını. Bence de annenlerde gitmen en doğrusu git anneciğin baksın sana inşallah hemencecik toparlarsın ama bence sende baska bir doktora daha git bebeğinde bir problem yoksa bence kilo cokta problem değil. Tabi hepimiz 2,5-3 üzerimde olsun istiyoruz ama napalım Rabbim neylerse güzel eyler

Back
X