• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yok cnm bnde agrı ıcın ole sanardım ama kac tane doktordan dınledım.meger bıldklerımız pek doğru dglmıs.cnm yok ya.denız temız oldgu müddetçe doktorlar onerıor.havuz,dere,gol tarzı yerlere gırmek yasak,asıl mıkrop onlarda.zaten ınsan gırmeden anlıor denızın temız olup olmadgnı.temız dglse tabıkı gırılmez.ama sukur hıc ole problemle karşılaşmadım.bnm görümcemde gtme dıor ama doktorlar onerıor.yüzmek cok ıyı anne ve bebek acısından.ben denız konusunda şileyi tek gecerım.nedn blmıorum cok sevıorum orayı.hem denızıde temız.gecen ay tatılde denızı hem cok temız hemde carsaf gıbıydı.gelcek senede ya bebısten yada yenıden hamıle oldgndan gdemezsın.bnce sağlık acısından problemın yoksa tavsıye ederım cnm.hafta sonu malum cok kalabalk.ayarlayabılırsenz hafta ıcı tavsıye ederım.

Ablamdan 2 tane hamile mayosu bile aldım ben hazırım :1: ayarlıcam o zaman hemen gaza geldim :52:
Yürüyüşümü artık hiç ihmal etmiyorum bir de yüzmeye giderse cilası olur :D
Yağmur geldi sonunda çok şükür :))))

bizimki 1500 gr, belki boyuyla orantılamış olabilir sormak aklıma gelmedi boyu uzundu çünkü ama kaç cm dedi unuttum

büyük ihtimalle dozu düşürecek, o tarz bir şey demişti çünkü

doktorum çok tatlı başka doktorda rahat edemem, bu iki haftada biraz toparlarsam rahatlarım inşallah, hep bir şey olursa korkusuyla yaşadığım için belkide fazla panik yaptım, burda yazılanları okuyunca rahatladım çok şükür

cnm bebekler zayıf doğsa bıle toparlıor.o yüzden takma.onemlı olan onun saglıgı ve doğduktan sonra güzelde beslemen.ayrıca bak uzulmen sana neler getırıor.kafana tak tak tak tabı .annen senı ıı eder hem evde annenın olması cok başka bsey.

Canım bu haftadan sonrasına cok cok dikkat et. Ama bence bitirirsin. Tahmin ediyorum suanda 8 kilo isen bu hamilelik 12 kilo ile biter, inşallah :)) cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah subanallah annesi ve canına

Çok sağol teyzesiii :16: inşaAllah ya bende öyle umuyorum ama bakıcaz zaten öyle abartılı bi yemek yeme isteğim yok ama bu ay kızım geçen ay baya zayıftı diye meyve süt yoğurt et hurma falan bol bol yedim ondan birden fazla aldım heralde artık herşeyi dozunda yerim içim rahat çok şükür :)

Hepimizin temennisi bu yönde ama bu kiloların yarısından çoğu bebekte, plesentada, suyunda. Hepsi bizim değil ki aaaa:1::1::1::1:

tabikide değilll :1: eşim bazen dalga geçiyor kaç kilo aldın diye 1 kilo şu 2 kilo şu diye diye kendime kilo bırakmıyorum bende :1:

Evet sonuçta internet ortamında tanışıyoruz ama olsun ya ben hiç birinizin izini kaybetmek istemiyorum. Iyi kotu 9 ay olacak neredeyse beraberliğimiz başlayalım acısıyla tatlısıyla burada olduk birbirimizin yanında olduk. Annemden kocamdan cok sizinle konuştum ben burada. O yüzden hepinizin yeri cok ayrı ve cok özel. Sizler benim doğum arkadaslarımsınız :))

aynen.bu cok başka bsey.ınan gormuor,tanımıor ama guvenıor ki güven zor sağlanan bısey.ıns bırgun tanısırızda.bnde ıstemem netıcede sonrada bebıslerı büyütme maceralarımız baslıcak:1:

aminnn inşallah canım :) valla ne yalan söyliyim bize benzesin başkasına benzemesin :1: yok be ya siz eskidiyseniz biz ölelim canım :))) maşallah ne güzel genç anne baba oluyorsunuz harika bişey bu. Oğlun da senin gibi güzel gözlü olur inşallah :34:

Senin yaşını bilmiyorum ama büyük durmuyorsun sen de benim gibisin :) Gerçi bana 18 yaşında mısın diyorlar tanımayanlar. Geçen bi tanesi siz daha 18-19 yaşında görünüyorsunuz ama hamile olmanız beni çok şaşırttı dedi. Dedim 24 yaşındayım ben. Şaşırdı kadın. :))))
Babası oğlum bana benzicek deyip duruyor, ben de gıcık ediyorum onu. Bana benzicek diyorum. Bakalım nasıl olacak paşam :)

Son düzenleme:
cnm bebekler zayıf doğsa bıle toparlıor.o yüzden takma.onemlı olan onun saglıgı ve doğduktan sonra güzelde beslemen.ayrıca bak uzulmen sana neler getırıor.kafana tak tak tak tabı .annen senı ıı eder hem evde annenın olması cok başka bsey.

inşallah, çok şükür oğluşumun hareketleri felan iyi, diğer ölçümlerde iyiydi ama herşeyi iyi duymak istiyorum ya bende sanırım problem, belkide 7 ay tek başına evde yatınca insan psikopata bağlıyordur :))

Sağlık problemlerin varsa ve doktor illaki sezeryan diyorsa yapacak bir şey yok. Ama senin doktorun da bir acaipmiş, ne demek cinsel performansta bozukluk oluyor. Sezeryan yanlısı olduğu belli. Benim arkadaşım da benden 20 gün önce normal doğum yapmıştı. Onlarda da sorun olmamış. En fazla 30-45 gün sorun oluyormuş, sonra dediğim gibi her şey eskisi gibi. En azından bende ve arkadaşımda öyle oldu. Hayırlısı olsun inşallah.

Doğum bayrama denk geliyor ya bence o yüzden kafamı çeliyor gibi,
planlı olsun gece gündüz bayram günü uğraşmayayım diye düşünüyor herhalde
ama başka bi dr.a daha gidicem o da aynı riskleri kabul ederse dr.uma yeniden güvenirim ben de..
seni çok tebrik ediyorum ama canım şimdilerde normal doğum yapan tek bi kişi yok çevremde

Ablamdan 2 tane hamile mayosu bile aldım ben hazırım :1: ayarlıcam o zaman hemen gaza geldim :52:
Yürüyüşümü artık hiç ihmal etmiyorum bir de yüzmeye giderse cilası olur :D
Yağmur geldi sonunda çok şükür :))))

bende yuruyus hep yapıodum kramplar başlayana kadar.gecsınde devam edeyım barı.ıns ayarlayabılır ve memnun kalırsın cnm.ıyı eğlenceler smdıden :)

yok cnm bnde agrı ıcın ole sanardım ama kac tane doktordan dınledım.meger bıldklerımız pek doğru dglmıs.cnm yok ya.denız temız oldgu müddetçe doktorlar onerıor.havuz,dere,gol tarzı yerlere gırmek yasak,asıl mıkrop onlarda.zaten ınsan gırmeden anlıor denızın temız olup olmadgnı.temız dglse tabıkı gırılmez.ama sukur hıc ole problemle karşılaşmadım.bnm görümcemde gtme dıor ama doktorlar onerıor.yüzmek cok ıyı anne ve bebek acısından.ben denız konusunda şileyi tek gecerım.nedn blmıorum cok sevıorum orayı.hem denızıde temız.gecen ay tatılde denızı hem cok temız hemde carsaf gıbıydı.gelcek senede ya bebısten yada yenıden hamıle oldgndan gdemezsın.bnce sağlık acısından problemın yoksa tavsıye ederım cnm.hafta sonu malum cok kalabalk.ayarlayabılırsenz hafta ıcı tavsıye ederım.

Canım seni ekledim facede. Doğru ekledim inşallah:)))

Çok sağol teyzesiii :16: inşaAllah ya bende öyle umuyorum ama bakıcaz zaten öyle abartılı bi yemek yeme isteğim yok ama bu ay kızım geçen ay baya zayıftı diye meyve süt yoğurt et hurma falan bol bol yedim ondan birden fazla aldım heralde artık herşeyi dozunda yerim içim rahat çok şükür :)

tabikide değilll :1: eşim bazen dalga geçiyor kaç kilo aldın diye 1 kilo şu 2 kilo şu diye diye kendime kilo bırakmıyorum bende :1:

Ben de aynısını diyorum ama benimki tabi tabii diyor inanmıyor mu ne:1::1:

inşallah, çok şükür oğluşumun hareketleri felan iyi, diğer ölçümlerde iyiydi ama herşeyi iyi duymak istiyorum ya bende sanırım problem, belkide 7 ay tek başına evde yatınca insan psikopata bağlıyordur :))

annelık duygusu herseyı takıntı yapıor.mesela bnde bebgımın yuzunu nıe gostermedı dıe takıntı yaptım oysa ıkı hafta sonra gorcem ıns onmlı olan sağlıklı olması dımı.ama anneyız ya heryerden bır sey cıkarcaz kendımıze bır sorun.cnm yalnızlık cok zor.senın kafanı dağıtman gerek.en güzel cozumu bulmuşsun zaten.kalk annene gıt.onlar dunyadakı en güzel doktorlar.

damla cıtı pıtı bır kızmışsın ay cok seker cok sevıorum ,begenıorum böyle bayanları.ayrıca o proflınde yazan yazıyı cok begendım ,her an calabılırım haberın olsun:1::1:

Ben de aynısını diyorum ama benimki tabi tabii diyor inanmıyor mu ne:1::1:

ayy onlar kendilerine baksınlar ya :1: benimki sanki o hamileymiş gibi habire yiyor bana baktıkça bende ona bak bana bakıpta kendini salma hiç ben doğum yapınca manken gibi kalıcam ama sen olduğun gibi kalacaksın ona göre diyorum :1: :1:

bende yuruyus hep yapıodum kramplar başlayana kadar.gecsınde devam edeyım barı.ıns ayarlayabılır ve memnun kalırsın cnm.ıyı eğlenceler smdıden :)

Saol canım...İnş ayarlarsın...
Saolsun eşim kolay doğum için yürüyüş şart ben yanına destek için giricem ama sen hemen doğuracaksın diyip diyip beni motive ediyor :)) Son 1 ay hurma yicem günde 2-3 adet oda kasları gevşetiyormuş birde şu bahsedilen fatma ana otunu bulursam psikolojik olarak çok acı çekmem heralde :1:

annelık duygusu herseyı takıntı yapıor.mesela bnde bebgımın yuzunu nıe gostermedı dıe takıntı yaptım oysa ıkı hafta sonra gorcem ıns onmlı olan sağlıklı olması dımı.ama anneyız ya heryerden bır sey cıkarcaz kendımıze bır sorun.cnm yalnızlık cok zor.senın kafanı dağıtman gerek.en güzel cozumu bulmuşsun zaten.kalk annene gıt.onlar dunyadakı en güzel doktorlar.

inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, 9 ayda beklemek için ne kadar uzun bir süreymiş :)

damla cıtı pıtı bır kızmışsın ay cok seker cok sevıorum ,begenıorum böyle bayanları.ayrıca o proflınde yazan yazıyı cok begendım ,her an calabılırım haberın olsun:1::1:

Teşekkür ederim canımm ama göbeğim son ay bir hayli büyüdü o yüzen çıtı pıhtı hâlık kalmadı. Son eklediğimiz fotoğraflara bakıyorum da suratım ne kadar şişmiş benim. Ama bende seni cok beğendim :)) bu arada tabiki çalanilirsin kocişle bu aralar en cok dinlediğimiz şarkı oldu

Senin yaşını bilmiyorum ama büyük durmuyorsun sen de benim gibisin :) Gerçi bana 18 yaşında mısın diyorlar tanımayanlar. Geçen bi tanesi siz daha 18-19 yaşında görünüyorsunuz ama hamile olmanız beni çok şaşırttı dedi. Dedim 24 yaşındayım ben. Şaşırdı kadın. :))))
Babası oğlum bana benzicek deyip duruyor, ben de gıcık ediyorum onu. Bana benzicek diyorum. Bakalım nasıl olacak paşam :)

Canim oglusun babasına benzerse hiç sasirma benim büyük kizim ayni babasi herkes babasının kizi diyor.ayrics eşimle bizide görenler ucuncu cocugumuzun olacagina inanmiyorlar.ben 32 yaşındayım ana 26 diyorlar hep gecrn mağazada tezgahtar kiz diyorki sizi yolda gorsrm evli bile oldugunuza inanmam diyor.esimde espiri yapti zaten nikahimiz yok dedi kizda inandı gozleri portledi valka sonra ben saka dedim 8.yilimiz bitti dedim

Back
X