• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım benim ya çok teşekkür ederimmm:)) seni bi türlü göremedim:) sende facebook yok mu? Oradan ekleşseydik:) seninle laleyi ekleyemedim. Lalenin face yokmuş. Sende varsa eklemek isterim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi Snowhite ye yazdım canım adımı :) Bende face var ama hiç kullanmadığım bir face :1: uzun süredir bir şey yazmadım paylaşmadım sizin için bakarım ama :34: acemiliğimi de hoş görün artıkın

Şimdi Snowhite ye yazdım canım adımı :) Bende face var ama hiç kullanmadığım bir face :1: uzun süredir bir şey yazmadım paylaşmadım sizin için bakarım ama :34: acemiliğimi de hoş görün artıkın

Bana da adını soyadını yaz:)

$20140807_234404.webpbuyuk esyalar disinda son eksiklerimizi de bugun tamamladik artik beklemek daha zor geliyo hergun tum esyalari cikartip bakasim sevesim geliyo hayirla saglikla cabuk gecsin artik gunler...

Maşallah canım kontrolün güzel geçmiş.. tosununa da nazar değmesin :nazar: :emir_bebek:

Amin canım, çok sağol. Hepimizin yavrusuna maşallah :nazar:

Canim benim normalde doğum tarihim 22 ekim ama sezeryan olacagi için 10 ekimde aliriz dedi ama kafami kurcalayan bisey varki ultrason kagidindada normal dogum 1 ekim cikiyor merak ettigim benim kendi doğum tarihim gelmefen sancim baslarmi acaba bu konuyu doktoruma sorucam senin eger sezaryen olursa 1 ekim cok normal canım

Biz hiç konuşmamıştık canım doğum tarihi. Ama bugün ultrasonda tesadüfen 1 Ekim çıkınca, tamam 1 Ekimde yapalım falan olduk. Zaten benim niyetimde oydu, doğumgünümde olması. Ultrasondaki değil de sanırım Sat önemli. O nedenle sezeryan için dediğin gibi uygun oluyor o tarih bu durumda.

Oğlun iyiymiş çok şükür:) gözün aydın:) doğum tarihin de benim beklenen doğum tarihim:) belki benim normal doğumla senin sezeryan doğum aynı zamanlarda olur kimbilir:) hayırlısı olsun:)

Sağolasın teyzesi. Bence o tarihe kalmaz, doğurursun sen. 40 haftayı bekleyen pek olmuyor. Ben de tedirginim daha önce gelebilir diye. Gerçi bir arkadaşın kızı 41 de doğmuştu, belli de olmaz.

ASK OLSun ya benı nıye eklemıorsunuz:50:

Canımmmm çok teşekkür ederiz :16: benzetirler bizi evet :) siz de öyle maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize ne güzel bir gelin olmuşsun :nazar:

Beni de kimse eklemiyorrr ki :)) ama Kamuran ve Snowcuğum var cok şükür facemde :))

Başka kimse yok mesala sen de yoksun? Yarın birgün doğum yapcaz bu forum yalan olcak ve kaybolur gitcez bence artık hepimiz faceden ekleşelim kaybetmeyelim izlerimizi

Canım benim ya çok teşekkür ederimmm:)) seni bi türlü göremedim:) sende facebook yok mu? Oradan ekleşseydik:) seninle laleyi ekleyemedim. Lalenin face yokmuş. Sende varsa eklemek isterim:)

Face'den ekle(n)mek isterseniz ben de buralardayım. Gerçi ben daha yeni sayılırım sizin daha çok paylaşımınız olmuş ama olsun :) son zamanlarda doğru düzgün uyku da tutmuyor, sıcak bir yandan büyüyen göbek bir yandan ...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bebislerin kiyafetlerini nezaman yikayip utulemeyi düşünüyorsunuz ben yakinda halledicem hastaneye goturceklerimi ayrı koyucam şimdilik cantaya koymayi düşünmüyorum cunku kirisabilir ayrı koyarsam cantaya yerleştirmek kolay olur zaten tecrube oldugu icin eksik hazirkamam diye düşünüyorum
Eksiklerim
Bebise iki adet picama
Yeni doğan ıslak mendil
Yatak koruyucu ( ilk zamanlar ped yerine kullanılıyor pamuklu olduğu için kaşıntı yapmiyor ped şeklinde kesip kullanılıyor
Dalin in sabunu ( banyo da liflemek için)
Bebek bezi
suan için eksiklerim bunlar bu hafta bunları halledip insallah hazırlamaya başlıcam

Ayrica kızlar size tavsiyem banyo kuvetlerin üzerine takmak için banyo filesi aldınız mi cok kullanisli tek başınıza bile rahatca yıkayabilirsiniz şiddetle tavsiye ediyorum aklınızda bulunsun fiyatida 5 lira

Bana da adını soyadını yaz:)

Kizlar bnmde face var banada yazin adınızı :)

samsung S4

Günaydın, hayırlı cumalar yol arkadaşlarım;) bugün son iş günüm;) pazartesi raporu teslim edip eve geçiyorum uzun bir süre. Bebeğimle daha çok ilgilenme fırsatım olacak artık. Alışverişini tamamlayıp herşeyini hazır edeceğim yavrumun. Herkesin dualarının kabul olduğu bir gün olur inşallah;)

Face'den ekle(n)mek isterseniz ben de buralardayım. Gerçi ben daha yeni sayılırım sizin daha çok paylaşımınız olmuş ama olsun :) son zamanlarda doğru düzgün uyku da tutmuyor, sıcak bir yandan büyüyen göbek bir yandan ...

Özelden adını soyadını yaz canım, ekleyeyim ;)

Günaydın canlar :) bugün bebeğimizin duvar kağıdı ve eşyaları gelecek o kadar heyecanlıyım ki :) işe hiç gitmek istemedim :( artık eşim foto gönderir akşama kadar onunla idare ederim :)

Günaydın, hayırlı cumalar yol arkadaşlarım;) bugün son iş günüm;) pazartesi raporu teslim edip eve geçiyorum uzun bir süre. Bebeğimle daha çok ilgilenme fırsatım olacak artık. Alışverişini tamamlayıp herşeyini hazır edeceğim yavrumun. Herkesin dualarının kabul olduğu bir gün olur inşallah;)

Günaydın canım :) ayyy ne güzel yaaaa! Çok özendim valla.. Benim daha 1 aydan fazla var :( o zaman size bebişinle güzel tatiller diliyorum canım ;)

Herkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.

Amin canım, çok sağol. Hepimizin yavrusuna maşallah :nazar:

Biz hiç konuşmamıştık canım doğum tarihi. Ama bugün ultrasonda tesadüfen 1 Ekim çıkınca, tamam 1 Ekimde yapalım falan olduk. Zaten benim niyetimde oydu, doğumgünümde olması. Ultrasondaki değil de sanırım Sat önemli. O nedenle sezeryan için dediğin gibi uygun oluyor o tarih bu durumda.

Sağolasın teyzesi. Bence o tarihe kalmaz, doğurursun sen. 40 haftayı bekleyen pek olmuyor. Ben de tedirginim daha önce gelebilir diye. Gerçi bir arkadaşın kızı 41 de doğmuştu, belli de olmaz.

41. Haftaya girildiğinde hala sancısı gelmeyen bile oluyor canım. Herkesin hamileliği değişik :) gelmek istedikleri vakitleri paşalar ve prensesler biliyor:)))

Kayınvalidem panik oldu, eczanede ölçtürdük. 9'a 5 buçuk çıktı. Elektronik olan asıl yanlış ölçtü zaten. Hatta eşimde error verdi. Diğeriyle de beceremedi sanırım, yaşlanmış artık.

Oh, ellerine sağlık annesi. Güle güle giyinsin. Biz de o işleri annem yapmış geçen senelerde, bir büyük bavul dolusu örmüş ama kız için ördükleri daha cici. :nazar: Bazı pembelileri evde giydireceğim :17:

Sağol canım cevap için. Bugün mağazada sordum o oyun halısının fiyatını ama aklımda kalmadı. Siz kaça aldınız, kazık yemeyim alacağım vakit?

Canım ebebekte 200 tl'den 119'a düşmüştü.Bir bak istersen...

Kızlar yoldan geldim ve düğüne gideceğim birazdan, geçmişi okuyamıyorum o nedenle. Bu sabah kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi iyi çıktı oğlumun. 12-13 kilo almışım, doktorum "Seni seniiii, hiç 57 kilo oldun mu sen hayatında?" diye serzenişte bulundu kibarca, çaktım köfteyi. Biraz abartmışım yemek olayını. Sonra oğluma bakınca "Aferin kız, maşallah sana. Hiç beklemezdim senden böyle tosuncuk. Maşallah çok iyi gelişimi." dedi. :nazar: Kilosu benim doğduğumdaki kilom kadar neredeyse, Allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrusunu. :nazar: Boşuna yemedim o yemekleri doktorum dedim ben de :1: Doğum tarihimiz 11 Ekimden 1 Ekime kaydı. Zaten 1 Ekim istiyordum, doğumgünüm benim o gün. 1 Ekimde yapalım o zaman dedi. Şimdilik kısmetse 1 Ekim gibi görünüyor doğum tarihimiz.

Yazlığa geri dönmemde, seyahat etmemede sakınca var mı dedim, 36. haftaya kadar istediğin yere git gez yüz eğlen dedi.

Haftaya cuma 32. hafta çalışabilir raporunu yazlığın oradaki hastaneden al dedi.

Başka başkaaa kan tahlillerimin sonucunu henüz bakmadım. Dahiliye doktorum 5 tüp kanımı aldırdı. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar.

Yemek yiyip, düğüne kaçıyorum. Sonra okuyacağım geçmişi. Hoşçakalın teyzeleri. Öptük hepinizi. :49::emir_bebek::nazar:

Maşallah bebişe, çok şükür herşey yolunda çıkmış...İnşallah gönlünden geçen tarihte doğum gerçekleşir canım.

Günaydın canlar :) bugün bebeğimizin duvar kağıdı ve eşyaları gelecek o kadar heyecanlıyım ki :) işe hiç gitmek istemedim :( artık eşim foto gönderir akşama kadar onunla idare ederim :)

Herkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.

Günaydın arkadaşlar.Bugün 16:30'da bizim de randevumuz var,inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz kontrolde...

Sana da hayırlı cumalar canim :) ayyy oglusunu gorcen demek ins guzel haberlerle gelirsin tatlım :)

samsung S4

Back
X