• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Sana da hayırlı cumalar canim :) ayyy oglusunu gorcen demek ins guzel haberlerle gelirsin tatlım :)

samsung S4

Amin canım inşallah:) bu arada ekleşmek istemişsin. özel mesaj gönderemiyorum. 5 dakika sınırı var. Sen bana adını soyadını yazarsan ben seni eklerim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım inşallah:) bu arada ekleşmek istemişsin. özel mesaj gönderemiyorum. 5 dakika sınırı var. Sen bana adını soyadını yazarsan ben seni eklerim:)

Hmm tamam cnm atıyorum smdi :)

samsung S4

Kızlar karnım ağırlaştı. Sağdan sola dönemiyorum yatarken. Birde karnım gün içinde sık sık şişip geriliyor yani kasılma oluyor. Yürürken alta baskı yapıyor. Bebek ters durduğu için idrar kesesine rAhimağzına baskı yapıyor tekme atıyor. Çok rahatsız oluyorum idrarım kaççak gibi bide ağrı oluyor... Korkuyorum... Özellikle gün içinde kasılmayı sık yaşayan var mı?

Bende aynı durumdayım canım özellikle ayağa kalktığımda karnım taş gibi oluyor. Hatta bugün doktoru arayıp sormayı düşünüyorum normal mi diye..

Günaydın canım :) ayyy ne güzel yaaaa! Çok özendim valla.. Benim daha 1 aydan fazla var :( o zaman size bebişinle güzel tatiller diliyorum canım ;)
teşekkür ederiz canımm;) o bir ay çok çabuk geçiyor merak etme;) gözümüzü açıp kapatınca bir bakcaz ki bebeğimiz kucağımızda olacak inşallah:))

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasıl gidiyor bizimde sezaryan tarihimiz 1 ekiminşallah bi aksilik çıkmazsa ayın 19 çalısabilir raporu alcam bende

Hulisi hocada varmis kalabalik diye mi gitmedin.bende ank dayim.
Tavsiye uzerine mi gittin.
Ben burdaki yazanlardan etkilenip bi baskente gitmeyi dusunuyorum.

Canim kusura bakma yeni gordum yazdigini . Hulusi hocada var evet ama ben göğşen beyi ozellikle sectim cunku hastasiyla iletisimi o.kadar iyi ki ondan baskasini istemedim. Ben cok arastirdim canim ankaradaki butun hastaneleri en son gogsen beyde karar kildim tup bebek tedavimi onda oldum ve ben cok zor bir hastaydim ama buna ragmen beni hemen tedaviye aldi ve bu surecte her animda pozitif sekilde yanimda oldu. Ilk gunden beri gidiyorum ve hic ama hic pisman degilim onun sayesinde cok guzel pozitif bi hamilelik geçiyorum. Baskentte cok iyi doktorlar var hulusi bey ve gogsen bey sadece tedavi ettikleri gebelere bakiyorlar diye biliyorum. Ama cok iyi bayan bir doktor var herkes memenun isinde cok iyi onu tavsiye edebilirim . Ankaranin neresinde oturuyorsun ? Ve kac haftalik hamilesin biraz uzun oldu ama kusura bakma :))

samsung S4

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasıl gidiyor bizimde sezaryan tarihimiz 1 ekiminşallah bi aksilik çıkmazsa ayın 19 çalısabilir raporu alcam bende

Günaydın arkadaşım. Bizim de şimdilik 1 Ekim görünüyor. Hem de benim doğumgünüm. Ben çalışabilir raporunu 15 inde alacağım aksilik olmazsa. Doktorum öyle dedi. Çünkü beklenen doğum tarihim sata göre 11 ekim. Tam 32. haftanın dolduğu gün de almamı istedi sanırım.

Günaydın arkadaşım. Bizim de şimdilik 1 Ekim görünüyor. Hem de benim doğumgünüm. Ben çalışabilir raporunu 15 inde alacağım aksilik olmazsa. Doktorum öyle dedi. Çünkü beklenen doğum tarihim sata göre 11 ekim. Tam 32. haftanın dolduğu gün de almamı istedi sanırım.

İlerya cok güzel haberlerle gelmişssin ama tosun tosun demişsin kilosunu soylememişsin cok cok merak ettim :)) maşallah oğlusuna

benımde 12 ve 19 arası gel dedi bende 19 gıdıcem sana yazıcaktım bıraz once ben 1 ekımı cok istıyorum ınsallah sağsalim o gün doğurruz ıkımızde

günaydııın günaydııın size sevgili annecikler. benımde izne ayrılmama 22 gün kaldı. pazartesi çalışabilir raporu alıcam ve ağustos ayına kadar çalısıcam inşallah :)

Herkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.

Ohh ne güzel bugün Cihangir'i göreceksin :)) güzel güzel haberlerle gelirsin inşallah fiyatı sormayı unutma cok merak ediyorum size ne söyleyecekler. Eğer az söylerse bence kağıtta yazdırız imzalatın da sonra doğumdan sonra size de cok fiyat çıkartmasınlar

canım sen de terazi kadınısın demek ;) ee anlat bakalım nasıl oluyor bu terazi kadınları :34: yengeçlerle anlaşır mı? Bu arada alıntı yapmadan yazdım sana ama görmedin sanırım, maşallah bebişine canım :16:

Herkese hayırlı cumalar:)bugün ben evdeyim:) saat 4te randevumuz var, oğlumuzu görücez babasıyla:) biraz evimi toparlıcam o saate kadar:) akşam size güzel haberler yazarım inşallahhhh. Amin.

iyi haberlerini merak bekliyoruz şekerim :34:

Back
X