• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canlar :) bugün bebeğimizin duvar kağıdı ve eşyaları gelecek o kadar heyecanlıyım ki :) işe hiç gitmek istemedim :( artık eşim foto gönderir akşama kadar onunla idare ederim :)

nihayet yazabiliyorum umarım başarıyla da gönderebilirim.
mausun pili bittiği için forumda zor hareket ediyorum.mevcut makinelerdeki kalem pillerde çıkmıyor. en son masa saatini yüklendim.. çıkardım..:) güya heyecanını paylaşıyım diye az önce alıntılara dahil etmiştim. olmamış.. sonra tekrar bakıyım dedim. en son buldum. bu sefer de ekran kilitlendi.. hoppa başa dön.. sonra pc yavaşladı.. yani sorma bayağı uğraştım..

neyse.
duvar kağıtları, odası vs.. resmen yeni bir dünya..onun dünyasını görmek çok heyecanlandırıcı.. ben park yatağını gördükçe çok mutlu oluyorum.

güle güle kullansınlar kullanalım....

Bu da biz :) 30+5 teyiz..

Eki Görüntüle 1213158

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah size:nazar: baya zayıf görünüyorsun ne güzel.. ben 11 kilo aldım.. göbeğim de baya büyüdü :)

aaa erkek olsa bizim de mert olacaktı :16: biz de park yatak aldık ama ben 4-5 ay yatırıcam yanımda canım ayırıcam sonra odasına hele 1-2 yıl yatırmam. Mavi beyaz çizgili süper olur bence :16: ben de çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak canım :)

Aynen artık gerçekten bi minnoş geldiğini anladım iş ciddiye bindi :1:

bizim de kız olsaydı eşim Masal istiyordu.. tesadüf :)

kızlar iki sorum var.
1- decavit veya elevit vitaminlerini doğuma kadar mı kullanacağız?
2- hacı şakir toz sabunu tercih edilmiş çoğunluk almış.. geçen markette baktım. hacı şakir toz sabunu 12 tl falandı dalin bebek çamaşırları için sıvı savun 18 tl falandı. yani aslında çok fazla fiyat farkı yok. bir sıvı olduğu için kullanımı dah mı çok olur.. ama benim asıl sormak istediğim hacı şakir toz sabunu dalin bebek çam.deterjanından daha mı doğal diye mi tercih ediyorsunuz?

arkadaşlar ben nisa hastanesinin doğum konusunda metnini çok duydum derya hanıma 15i için randevu aldım ama eşim bağcılar medipolu tavsiye ettiler dedi resmine baktım dış görünümü çok güzel sanırım aranızda orayada gidenler var hangisine gitsem ki :44:

Off kredi karti hesap kesim tarihini beklerken ebebekteki hastane cikisinin indrmi btms :(( sinir oldm

Off kredi karti hesap kesim tarihini beklerken ebebekteki hastane cikisinin indrmi btms :(( sinir oldm

ya sorma!
geçen ben de öyle oldum üzüldüm..
park yatak bir de hastane çıkışı vardı. hadi park yatak uygun fiyatla belki de başka model ama beğendiğimiz bir park yatak aldık.

ama o kırmızılı balık hastane çıkışı içimde kaldı.. 60tl bile değildi 100 tl olmuş şimdi..başka hastane çıkışlarına bakıyorum ama içime sinmiyor.aklım hep onda.

zaten siteye girilmiyor gıcık oluyorum. dün byakıyım dedim indirim falan var mı. o anket halen geçmemiş.. ben ne yaparsam yapıyım geçmiyor. gıcık ediyor.

hem hastane çıkışı hem de siteye girememe yüzünden gıcık oluyorum ebebek e.

Son düzenleme:
$IMG_3811m.webp$IMG_3811m.webp dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???

canım ben şuan kullanmıyorum, doktorum kendini halsiz hissedersen iç dedi.. Doğumdan sonra da demir ilacına falan devam etmemiz gerekiyor ama vitamini sanmıyorum

canım cevabını görmedim tekrar sordum kusura bakma..
bir de şu hacı şakir toz sabun ve dalin arasındaki farka bir el atsanız..
..

Son düzenleme:
nihayet yazabiliyorum umarım başarıyla da gönderebilirim.
mausun pili bittiği için forumda zor hareket ediyorum.mevcut makinelerdeki kalem pillerde çıkmıyor. en son masa saatini yüklendim.. çıkardım..:) güya heyecanını paylaşıyım diye az önce alıntılara dahil etmiştim. olmamış.. sonra tekrar bakıyım dedim. en son buldum. bu sefer de ekran kilitlendi.. hoppa başa dön.. sonra pc yavaşladı.. yani sorma bayağı uğraştım..

neyse.
duvar kağıtları, odası vs.. resmen yeni bir dünya..onun dünyasını görmek çok heyecanlandırıcı.. ben park yatağını gördükçe çok mutlu oluyorum.

güle güle kullansınlar kullanalım....

ay kıyamam baya bir uğraşmışsın canım ya :16: çok teşekkür ederiz teyzesi, inşallah güzel günlerde kullanırlar :16:

Maşallah size:nazar: baya zayıf görünüyorsun ne güzel.. ben 11 kilo aldım.. göbeğim de baya büyüdü :)

bizim de kız olsaydı eşim Masal istiyordu.. tesadüf :)

çok teşekkür ederim ama fotoda öyle çıkmış ben de 13 kilo aldım aslında :) oooo baya bir tesadüfmüş gerçekten :16:

tatlımm masallahh sizee cokk cokk güzel görünüyosunuzzz:))

canım benim çok teşekkür ederiz :54:

MAŞALLAH ÇOK TATLISINIZ :emir_bebek:

çok teşekkürler canımmm :16:

..

canım rica ederim ne demek :34:

sen 30 kilo falan mıydın canım :1: maşallah çok güzelsiniz :nazar:

:)))))
Kimse o kadar kilo aldığımı tahmin edemiyor. Yapıyla ilgili sanırım. Kim 75 kilo der bana :1:
Bir de herkes doğuma çok yakınım sanıyor 2 ay var diyince de şaşırıyorlar :1:
Yalnız seni de gördüm tam tatlı bir hamile göbeği :)) Benimki sanki minder koymuşum gibi duruyor sahte sanki :D

bir de şu hacı şakir toz sabun ve dalin arasındaki farka bir el atsanız..
..

canım ben dalan roxy granül sabun aldım. Sıvı deterjanları hiç öneren olmadı. O yüzden onlara bakmadım bile. Hacı şakir ve dalan çok övülüyor. Sen de bunlardan birini al bence

Back
X