çok teşekkürler canımaynen hepimiz büyüdük valla :)
oo sen süpermişsin canım ya 8 kilo ne ki harika! sen de koy bakalım merak ettim
işte buna bayıldım!
Herkes gerçekten çok güzel görünüyor..Bayıldım gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canımaynen hepimiz büyüdük valla :)
oo sen süpermişsin canım ya 8 kilo ne ki harika! sen de koy bakalım merak ettim
işte buna bayıldım!
canım aynen öyle siz çok beklersiniz dedi yaramaz oğlum..güzel yorumun için de teşekkürler.. biri benden 3 hafta önde diğeri 9 hafta sonra.. bu dönem çok hamile var çevremde.. 2014 bereketli bir yıl oldu :)
![]()
Herkes gerçekten çok güzel görünüyor..Bayıldım gerçektenZaten doktorda falanda böyle toplu hamileleri görünce gülesim geliyor çok seviniyorum
![]()
kızlar ben salı veya çarşamba hastaneye gideceğim..
tsh, hemoglobi için kan vereceğim.
tsh için 2 seferdir içip gidiyorum. 2 saat veya daha fazla zaman sonra kan veriyorum.
şimdi de acaba içsem mi içmesem mi? iyi mi kötü mü yapıyorum bir türlü içime sinmiyor.. internette bir araştırıyım bulabilirsem birşey yazarım. ama siz nasıl yapıyorsunuz? dr unuz ne söylüyor.
ben endokrin için uzun zamandır gitmiyorum.
canım ben sabah ilacımı içtikten 2,5-3 saat sonra kan veriyorum. İçmeden hiç vermedim şimdiye kadar. Çünkü ilacımı aç karnına sabah içmem lazım. doktoruma özellikle sormadım açıkçası aklıma da gelmedi ama bence rutinini uygulaman doğru olur canım.
Kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Umudumu kesmistim cevap gelmez saniyordum çok teşekkür ederim :)Canim ben medipol megaya gidiyorum doktorum Ayfer Özbek benim eski doktorum simdi üçüncü dogumumu yapicak hastane cok temiz. Personelleri ilgili ben suan genel olarak memnunum ayrica üniversite oldugu icin guven veriyor.yeni dogan yogun bakimininda olmasi iyi bisey.ben hastaneyi tavsiye ederim cocuklarim bile hastalandiginda oraya goturuyorum
Canım iki hastane hakkında da pek bir bilgim yok
işte iki seferdir içerek gidiyorum. hangisini rutin olarak düşünüyüm.
ama olmazsa bu sefer 4 ay önceki dr uma gidiyim. tabi önce randevu alıyım belki o yoktur. o yoksa oraya gitmemin önemi de yok.
son 4 ay ki tahlil sonuçlarımı yazıyım..olmadı oraya giderim.
Kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))
Bu da bizim halimiz kızlar, benim göbiş de göğüslerde cumhuriyetini ilan etmeye hazırlanıyorlar artık:)
Eki Görüntüle 1213524
32+0 olacak kızlar, yanlış yazmışım:)
maşallah canım.
canım sağlıklı olsunlar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da sezaryan ya da normal doğum diye takılma.. hangisi uygunsa o en iyisidir..
vay vay vay süpermiş :) maşallah Cihangir ne kadar büyümüş öyleher şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Doğuma da takılma canım, sağlıklı olsun da önemli değil normalmiş sezaryenmiş.
Bu da bizim halimiz kızlar, benim göbiş de göğüslerde cumhuriyetini ilan etmeye hazırlanıyorlar artık:)
Eki Görüntüle 1213524
32+0 olacak kızlar, yanlış yazmışım:)
maşallah canım.
canım sağlıklı olsunlar sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da sezaryan ya da normal doğum diye takılma.. hangisi uygunsa o en iyisidir..
Masallah canim oglusunaa kocaman olmuss:) Allah nazarlardan saklasin insallah... Hastaneyi ve doktoru begenmene de cok sevindim cnm ayrica dogum fiyatlari cok cok uygunmuss senin ve cihangirin sagligi icin hangi dogum sekli uygunsaa o sekilde dogurmayi nasip etsin Allah sana insallah:)