2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Çamaşırları yıkadım:) kocam da astı:) yeni mandallar almamız lazım, bunu keşfettik:) canım hastane konusunda da kelin merhemi olsa kendi başına sürecek. Ama bence karşılara bakma. Ne olur ne olmaz, istanbul trafiğini hiş hafife almayalım. Sen yine buralardan bak. Ben de iki hastane arasında kaldım. Daha doğrusu iki doktor.. Artık hakkımızda hayırlısı. Malesef kimin bize hayırlı olacağını bilemiyoruz. Hangi doktor hayırlıysa o çıksın karşımıza inşallah.

ohh mis :) bakalım canım ya bu hafta için bir randevu alacağım artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bu arada etiketleri ben de kestim tatlım, bence de kesmelisin ;)

Herkese günaydın güzel anne adayları ;)
Bir kaç gündür ablam 2 yiğenimle bende kalıyor. Hayatımda düzen konusunda onun kadar aşırı yeteneklisini tanımadım. Ben de bunu fırsat bilip bebeğin kıyafetlerini yıkayıp katogorilenmesi işlemlerini tamamladım. Süper oldu. Katlama konusunda çok acayip tecrübelerim oldu :D
Bugün de çantalarımı hazırlıcam ve artık herşey bebeğim için hazır hale gelecek :cool:
Okuyamadım bir kaç günü umarım iyisinizdir ;)

Çok mu aldın canım , ben hastane çıkışı beğendim harikaydı indirimdeydi hemde 40 tl pembesi kalmamıştı çok üzüldüm
şubelerden araştırıp ararım sizi dedi kız numaramı aldı bakalım . Ben 0-3 daha çok alıyorum , 3-6 ay arası yazlık mı almalıyız acaba ? Araba aldınız demek Lite Way alacaktın doğumdan sonra erken aldın o zaman. Hayırlı olsun :) Bana da hastaneden Sgk ya gitmeyin biz buradan halledeceğiz dedi , muhasebeye bir fotokopi yeterli dedi . Bende öyle yaptım bakalım

hayırlı olsun canım cicileriniz :) ebebekte de hastane çıkışlarında inanılmaz indirim vardı bir de disney ürünlerinde çok vardı ama ben artık kıyafet almıyorum, yeni sezonu bekliyorum kışlık elbiseler alıcam minnoşuma :)

kızlar hepinize günaydın ,artık işe gelmek bana çook zor gelio inşallah eylül başına kadar idare ederim.kızlar sezeryan yapmaya kesin olarak karar verdim ve 22 yada 23 eylül olucak ay çok az kaldı.panikliyorum ben .
ayyy niye sezeryan istiyorsun ki canım bi aksilik yoksa normal doğum denesen diğer ameliyat sonuçta. Allah hepimize kolaylıklar versin :))

ohh mis :) bakalım canım ya bu hafta için bir randevu alacağım artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bu arada etiketleri ben de kestim tatlım, bence de kesmelisin ;)
O zaman gidince keserim. Sonra da ütüsünü yaparım :)))

Şanssızlığına bak ama bencede herseyde bi hayır vardır içini ferah tut arkadaşım... Ben medicalparkta Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum.. İstersen bi araştır... Çok memnunum.. Ayrıca perinatoloji uzmanı.. Normal doğum yanlısı sakin ve ilgili bir bayan...

aynen canım biz de öyle dedik, her işte bir hayır vardır belki şimdi bulduğum doktoru çok severim belli mi olur :) öneri için çok teşekkürler canım ama benim Kadıköy ya da İstanbul Florence hastanelerinden birine gitmem lazım işyerimin anlaşması var çünkü..

kızlar hepinize günaydın ,artık işe gelmek bana çook zor gelio inşallah eylül başına kadar idare ederim.kızlar sezeryan yapmaya kesin olarak karar verdim ve 22 yada 23 eylül olucak ay çok az kaldı.panikliyorum ben .
Sezeryan kararın hayırlı olsun canım. Benim de bu ay sonu muayenemde belli olacak ne olacağı. Eğer plesenta hala öndeyse sezeryan için gün alırım. Eğer düzeldiyse normal doğumu beklicem. Hakkımızda hayırlısı.

Bu arada herkese hayırlı sabahlar.
Bugün şafak 50-Nevşehir :)

Merhaba arkadaşlar nasılsınız artık gün saymaya başlayanlarımız var :) aramızda ne güzel bir duygu annelik insan kendini daha güçlü hissediyor inş. bu doğduklarındada geçerli olur :D bende psikologa gittim geçenlerde maş. çok sağlam bir psikolojin var diyor :) snn yaşadıklarını başkası yaşasa burda şimdi hüngür hüngür ağlıyordu dedi... Ama birde gelsin bana sorsun ne kadar zor. ama bunda bebişiminde katkısı olduğunu düşünüyorum.

Günaydın kızlar bende bugün ise gitmedim raporu almak için doktora gidecegiz babacığı bekliyoruz.birde dun kv hala sütün gelmedimi dedi sık bakalım meme ucunu dedi... Bugün onuda doktora sorucam.

Günaydın kızlar bende bugün ise gitmedim raporu almak için doktora gidecegiz babacığı bekliyoruz.birde dun kv hala sütün gelmedimi dedi sık bakalım meme ucunu dedi... Bugün onuda doktora sorucam.

canım sıkma meme ucunu, kendi kendine geliyor zaten. Ayrıca gelmediği de oluyormuş doğumdan sonra gelmesi önemli. Bu kv ler her şeye karışmıyorlar mı deli ediyorlar beni..

dün ben ütü yapacaktım eşim izin vermedi :( ne ütüsü işten geldin yorgunsun dedi ikna edemedim bir türlü :( haftasonu yaparmışım..
Yoruluyorsan yapma tabi canım. Ama zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz. Benim haftasonu gidecek yerlerim var o yüzden haftaiçi halletmem lazım. Oğlumun dolabını da iyice bi silmem lazım ki ütülediklerimi yerleştireyim :) Önce ondan başlamam lazım aslında :)))
günaydın kızlar... bende işe gelirken zorlanıorum artık ağustosu bitiremicem gibi gelio allahım hepimize güç kuvvet versin benim gibi çalışanlara biraz daha fazlasını :)
Kızlar çalışmaya dayanın, ben de sizden güç alıyorum :/ Şimdi izinde olmak vardı dimi. Neyse ya Allah canımıza sağlık versin de doğumdan sonra sefasını süreriz bugünlerin :))))

Yoruluyorsan yapma tabi canım. Ama zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz. Benim haftasonu gidecek yerlerim var o yüzden haftaiçi halletmem lazım. Oğlumun dolabını da iyice bi silmem lazım ki ütülediklerimi yerleştireyim :) Önce ondan başlamam lazım aslında :)))

Kızlar çalışmaya dayanın, ben de sizden güç alıyorum :/ Şimdi izinde olmak vardı dimi. Neyse ya Allah canımıza sağlık versin de doğumdan sonra sefasını süreriz bugünlerin :))))

yani oturarak yapabilirdim aslında. Neyse artık. Benim de cumartesi çok işim var ama pazar evdeyim artık pazar hallederim bir şekilde. Bizim odanın kokusu geçmedi, ben katlayıp poşetlemeyi planlıyorum.
evet şimdi çalışalım ki doğumdan sonra bebeğimize daha çok zaman kalsın. Ben 19 eylüle kadar işteyim kamurancım benden güç alabilirsin ;)

yani oturarak yapabilirdim aslında. Neyse artık. Benim de cumartesi çok işim var ama pazar evdeyim artık pazar hallederim bir şekilde. Bizim odanın kokusu geçmedi, ben katlayıp poşetlemeyi planlıyorum.
evet şimdi çalışalım ki doğumdan sonra bebeğimize daha çok zaman kalsın. Ben 19 eylüle kadar işteyim kamurancım benden güç alabilirsin ;)
Pazar günü ütüler poşetlersin o zaman. Kokusu çıkmadıysa şimdi yerleştirmek olmaz tabi. 19 eylül demek. 37 haftanın sonu herhalde seninki. Ben bu ay sonu 36. haftaya adım attığımda çıkıyorum. 29 ağustosta. Sabahları çok zor uyanıyorum aslında bakma sen. Alarmı erteleyip duruyorum. Sabah sırtımın altından alev veriyorlardı sanki bana. O derece yanıyorum. Kızlar bi daha kısmetse son ayları yaza denk getirmicem ben...

Pazar günü ütüler poşetlersin o zaman. Kokusu çıkmadıysa şimdi yerleştirmek olmaz tabi. 19 eylül demek. 37 haftanın sonu herhalde seninki. Ben bu ay sonu 36. haftaya adım attığımda çıkıyorum. 29 ağustosta. Sabahları çok zor uyanıyorum aslında bakma sen. Alarmı erteleyip duruyorum. Sabah sırtımın altından alev veriyorlardı sanki bana. O derece yanıyorum. Kızlar bi daha kısmetse son ayları yaza denk getirmicem ben...

aynen canım..

evet canım, 32 haftada çalışabilir raporunu alınca 37ye kadar çalışmak gerekiyormuş yoksa gidip yeniden çalışamaz raporu alınması gerekiyormuş, Allah'tan bir engel çıkmazsa çalışıcam canım 19 eylülde 36+5 oluyorum inşallah. Benim de zor oluyor aslında ama bizim bankada herkes sonuna kadar geliyor, onlar geliyorsa benim ne eksiğim var diyorum :))))
aynen ben de canım en güzeli nisan-mayıs gibi doğum yapmak..

doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı onun için dayanmak zorundayııızzz :))) eylülün 12sine kadar çalışırım diodum ama bakıcaz bakalım çok zor uyanıorum uykumu alamıorum çünkü...

canım İstanbul Florence'a mı gittin? Ben de doktorumu değiştiriyorum maalesef zorunlu sebeplerle.. Herman Bey'i beğenmene çok sevindim ama benim eşim erkek doktor istemediği için ben ona gidemeyeceğim :( Alin Hanım'dan randevu alacağım bugün bakalım inşallah severim ben de..
Evet canım İstanbul Florence'a gittim.Benim eşimde erkek istemiyordu ama iyi dedim o yüzden yapacak birşey yok çok katı değil Allah'tan.Alin hanımında iyi olduğu duydum hatta iş yerinden bir arkadaşta hep ona gidiyormuş.. umarım sende beğenirsin hastane zaten çok güzel hayırlısıyla doğumumuzu yaparız inşallah..

Back
X