- 16 Mart 2013
- 1.196
- 115
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşırları yıkadım:) kocam da astı:) yeni mandallar almamız lazım, bunu keşfettik:) canım hastane konusunda da kelin merhemi olsa kendi başına sürecek. Ama bence karşılara bakma. Ne olur ne olmaz, istanbul trafiğini hiş hafife almayalım. Sen yine buralardan bak. Ben de iki hastane arasında kaldım. Daha doğrusu iki doktor.. Artık hakkımızda hayırlısı. Malesef kimin bize hayırlı olacağını bilemiyoruz. Hangi doktor hayırlıysa o çıksın karşımıza inşallah.
Çok mu aldın canım , ben hastane çıkışı beğendim harikaydı indirimdeydi hemde 40 tl pembesi kalmamıştı çok üzüldüm
şubelerden araştırıp ararım sizi dedi kız numaramı aldı bakalım . Ben 0-3 daha çok alıyorum , 3-6 ay arası yazlık mı almalıyız acaba ? Araba aldınız demek Lite Way alacaktın doğumdan sonra erken aldın o zaman. Hayırlı olsun :) Bana da hastaneden Sgk ya gitmeyin biz buradan halledeceğiz dedi , muhasebeye bir fotokopi yeterli dedi . Bende öyle yaptım bakalım
ayyy niye sezeryan istiyorsun ki canım bi aksilik yoksa normal doğum denesen diğer ameliyat sonuçta. Allah hepimize kolaylıklar versin :))kızlar hepinize günaydın ,artık işe gelmek bana çook zor gelio inşallah eylül başına kadar idare ederim.kızlar sezeryan yapmaya kesin olarak karar verdim ve 22 yada 23 eylül olucak ay çok az kaldı.panikliyorum ben .
O zaman gidince keserim. Sonra da ütüsünü yaparım :)))ohh mis :) bakalım canım ya bu hafta için bir randevu alacağım artık hayırlısı olsun hakkımızda.. Bu arada etiketleri ben de kestim tatlım, bence de kesmelisin![]()
Şanssızlığına bak ama bencede herseyde bi hayır vardır içini ferah tut arkadaşım... Ben medicalparkta Mehtap Yazıcıoğlu'na gidiyorum.. İstersen bi araştır... Çok memnunum.. Ayrıca perinatoloji uzmanı.. Normal doğum yanlısı sakin ve ilgili bir bayan...
Sezeryan kararın hayırlı olsun canım. Benim de bu ay sonu muayenemde belli olacak ne olacağı. Eğer plesenta hala öndeyse sezeryan için gün alırım. Eğer düzeldiyse normal doğumu beklicem. Hakkımızda hayırlısı.kızlar hepinize günaydın ,artık işe gelmek bana çook zor gelio inşallah eylül başına kadar idare ederim.kızlar sezeryan yapmaya kesin olarak karar verdim ve 22 yada 23 eylül olucak ay çok az kaldı.panikliyorum ben .
O zaman gidince keserim. Sonra da ütüsünü yaparım :)))
Herkese günaydın arkadaşlar...
Sabah bir umut site eski haline dönmüşmüdür diye girdim ama maalesef![]()
Günaydın kızlar bende bugün ise gitmedim raporu almak için doktora gidecegiz babacığı bekliyoruz.birde dun kv hala sütün gelmedimi dedi sık bakalım meme ucunu dedi... Bugün onuda doktora sorucam.
Yoruluyorsan yapma tabi canım. Ama zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz. Benim haftasonu gidecek yerlerim var o yüzden haftaiçi halletmem lazım. Oğlumun dolabını da iyice bi silmem lazım ki ütülediklerimi yerleştireyim :) Önce ondan başlamam lazım aslında :)))dün ben ütü yapacaktım eşim izin vermedine ütüsü işten geldin yorgunsun dedi ikna edemedim bir türlü
haftasonu yaparmışım..
Kızlar çalışmaya dayanın, ben de sizden güç alıyorum :/ Şimdi izinde olmak vardı dimi. Neyse ya Allah canımıza sağlık versin de doğumdan sonra sefasını süreriz bugünlerin :))))günaydın kızlar... bende işe gelirken zorlanıorum artık ağustosu bitiremicem gibi gelio allahım hepimize güç kuvvet versin benim gibi çalışanlara biraz daha fazlasını :)
Yoruluyorsan yapma tabi canım. Ama zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz. Benim haftasonu gidecek yerlerim var o yüzden haftaiçi halletmem lazım. Oğlumun dolabını da iyice bi silmem lazım ki ütülediklerimi yerleştireyim :) Önce ondan başlamam lazım aslında :)))
Kızlar çalışmaya dayanın, ben de sizden güç alıyorum :/ Şimdi izinde olmak vardı dimi. Neyse ya Allah canımıza sağlık versin de doğumdan sonra sefasını süreriz bugünlerin :))))
Pazar günü ütüler poşetlersin o zaman. Kokusu çıkmadıysa şimdi yerleştirmek olmaz tabi. 19 eylül demek. 37 haftanın sonu herhalde seninki. Ben bu ay sonu 36. haftaya adım attığımda çıkıyorum. 29 ağustosta. Sabahları çok zor uyanıyorum aslında bakma sen. Alarmı erteleyip duruyorum. Sabah sırtımın altından alev veriyorlardı sanki bana. O derece yanıyorum. Kızlar bi daha kısmetse son ayları yaza denk getirmicem ben...yani oturarak yapabilirdim aslında. Neyse artık. Benim de cumartesi çok işim var ama pazar evdeyim artık pazar hallederim bir şekilde. Bizim odanın kokusu geçmedi, ben katlayıp poşetlemeyi planlıyorum.
evet şimdi çalışalım ki doğumdan sonra bebeğimize daha çok zaman kalsın. Ben 19 eylüle kadar işteyim kamurancım benden güç alabilirsin![]()
Pazar günü ütüler poşetlersin o zaman. Kokusu çıkmadıysa şimdi yerleştirmek olmaz tabi. 19 eylül demek. 37 haftanın sonu herhalde seninki. Ben bu ay sonu 36. haftaya adım attığımda çıkıyorum. 29 ağustosta. Sabahları çok zor uyanıyorum aslında bakma sen. Alarmı erteleyip duruyorum. Sabah sırtımın altından alev veriyorlardı sanki bana. O derece yanıyorum. Kızlar bi daha kısmetse son ayları yaza denk getirmicem ben...
Yoruluyorsan yapma tabi canım. Ama zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz. Benim haftasonu gidecek yerlerim var o yüzden haftaiçi halletmem lazım. Oğlumun dolabını da iyice bi silmem lazım ki ütülediklerimi yerleştireyim :) Önce ondan başlamam lazım aslında :)))
Kızlar çalışmaya dayanın, ben de sizden güç alıyorum :/ Şimdi izinde olmak vardı dimi. Neyse ya Allah canımıza sağlık versin de doğumdan sonra sefasını süreriz bugünlerin :))))
Evet canım İstanbul Florence'a gittim.Benim eşimde erkek istemiyordu ama iyi dedim o yüzden yapacak birşey yok çok katı değil Allah'tan.Alin hanımında iyi olduğu duydum hatta iş yerinden bir arkadaşta hep ona gidiyormuş.. umarım sende beğenirsin hastane zaten çok güzel hayırlısıyla doğumumuzu yaparız inşallah..canım İstanbul Florence'a mı gittin? Ben de doktorumu değiştiriyorum maalesef zorunlu sebeplerle.. Herman Bey'i beğenmene çok sevindim ama benim eşim erkek doktor istemediği için ben ona gidemeyeceğimAlin Hanım'dan randevu alacağım bugün bakalım inşallah severim ben de..