Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen sezeryan olcaksin cati muayenesine gerek yok bebek ordan cikmiyoki doktorun catina baksun bence yaptirna bak biliyosunki benim ucuncu sezeryanim hic birinde cati muayenesi olmadim doktorunka konus bosuna omasaya yatmamimozacicegi: 36481371 .!.:Okudum canım okudum bend tam sana yazıyordum şimdi senin ikinci yazını gördüm. Evet ya bende bu halini hiç sevmedim kk. Evet tarz olarak güzel sürüyor belki ama saçmasapan biton uğraşıyoruz. Bende oradan nefret ediyorum orası beni cok fazla geriyor ilk muanemiz de alttan muane etmişti doktor ve ben cok ozaman da cok gerilmiştim. Haftaya çatı muanemiz var ve ben yine cok geriliyorum
Iyi akşamlar arkadaşlar birkaç gündür canım çok sıkkın doğumu düşündükçe panik yapıyorum bebeğime bakamıcam gibi hissediyorum daraldım vallabide sezeryan olacak dogumum ama tarihi belli değil daha 36. haftada belli olacakmış planlı sezeryan olacak arkadaşlar sizin bebekler kaçıncı haftada alınacak
Allah kolaylik versin ben bi taneyi nasıl büyütcem diyorum senin daha zormuş o zaman Eylül'ün sonunda alırlar heralde bayramdan önce doğmuş olurCanim hic panik yapma Allah onun sabrini veriyor bak sen bi cocuga nasılbakicam diye dusunuyorsun bide kendini benim yerime koy buyuk kizim 2.ci sinifa baslicak digeri daha bakima muhtac 2.5 yasinda eee bide bebek geliyo hic strese girme canim dunyaya gelen buyuyor.ayrica benimde sezeryan normal dogumdan yaklasik 10...15 gun once alıyorlar
Walla ne yalan söyleyeyim korkuyorum ama ya sezeryan olursam diye daha çok korkuyorumarkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi
ya cnm bnde delı gbı sezaryandan korkuorum.kesilmek ve sonrakı agrı falan.yok bana gore dgl.normal olsun bır kerede kurtulayım dıorum.Rabbım en hayırlı ve kolay doğumları versın ıns
benim oğluşum da annesi gibi terazi olacak çok seviniyorum :)
Canım eminim normal olsun sezeryan olsun herkes doğumdan korkuyordur..Birde normal doğumun korkusu zamanı bilememek daha da korkutucu ama ben kendimi şöyle motive ediyorum bebeğimi ben iticem normal ve sağlıklı olan şekilde doğacak sonra kucağımda alıp ben çıkartabilirim(tekerlikli sandalyeyle beraber çıkılıyormuş) ve eşim bebeğimi ilk benim kucağımda görecek onun o anki duygularını bende görücem vb. diye emin ol çok işe yarıyor.Ayrıca pozitif doğum hikayelerini okuyabilirsin internetten motive ediyor gerçekten..arkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi
Günaydın canım şöyle bir durum var. Doktorum %90 Sezaryan dedi ama kesinlik kazanabilmesi için fıtık filmimi istiyor. Bende onu nereye kaldırdıysam bulamıyorum tekrar emar çektşrmekte istemiyorum. Aslına bakarsan her sekilde durumum sezaryanı gerektiriyor. Kansızlık desen hat safada, idrar yolları iltihabı var, panik atak var, fıtık var, plesanta yaşlanması var hemde ikinci seviyede ama işte doktoe yine de çatı diyor baska da birsey demiyor. Sanırım ben yaymayacağım oraya ne olursa olsun. 1 milyar fazla da verecek olsam yatmayacağım. Elle çatının kontrol edilmesi hiç etik gelmiyor bana.Canim sen sezeryan olcaksin cati muayenesine gerek yok bebek ordan cikmiyoki doktorun catina baksun bence yaptirna bak biliyosunki benim ucuncu sezeryanim hic birinde cati muayenesi olmadim doktorunka konus bosuna omasaya yatma