2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
bu arada kızımın hareketlerı azaldı bnmde.sanrm yerı azaldgndan.hamılelık gunlugundede böyle yazıor.endıslenmeyın.

Kizlar normalde saat 12yi gectikten sonra gebelik takvimi bir gun daha eksilirdi ama bakiyorum ayni duruyo neden acaba...

Telin tarihini degistirdim yine degismedi sanirim site kendi tarihine ve saatine gore ayarliyo

mimozacicegi: 36481371 .!.:
Okudum canım okudum bend tam sana yazıyordum şimdi senin ikinci yazını gördüm. Evet ya bende bu halini hiç sevmedim kk. Evet tarz olarak güzel sürüyor belki ama saçmasapan biton uğraşıyoruz. Bende oradan nefret ediyorum orası beni cok fazla geriyor ilk muanemiz de alttan muane etmişti doktor ve ben cok ozaman da cok gerilmiştim. Haftaya çatı muanemiz var ve ben yine cok geriliyorum
Canim sen sezeryan olcaksin cati muayenesine gerek yok bebek ordan cikmiyoki doktorun catina baksun bence yaptirna bak biliyosunki benim ucuncu sezeryanim hic birinde cati muayenesi olmadim doktorunka konus bosuna omasaya yatma

Iyi akşamlar arkadaşlar birkaç gündür canım çok sıkkın doğumu düşündükçe panik yapıyorum bebeğime bakamıcam gibi hissediyorum daraldım valla :( bide sezeryan olacak dogumum ama tarihi belli değil daha 36. haftada belli olacakmış planlı sezeryan olacak arkadaşlar sizin bebekler kaçıncı haftada alınacak

Canim hic panik yapma Allah onun sabrini veriyor bak sen bi cocuga nasılbakicam diye dusunuyorsun bide kendini benim yerime koy buyuk kizim 2.ci sinifa baslicak digeri daha bakima muhtac 2.5 yasinda eee bide bebek geliyo hic strese girme canim dunyaya gelen buyuyor.ayrica benimde sezeryan normal dogumdan yaklasik 10...15 gun once alıyorlar

Ilerya 'ya
Canim benim iki cocukta hic yasina gore giymedi hep bir yas falan buyuk giyindiler.kaliplar çok fark ediyor bedenlere takilma cocugun gelişimine gore bakip giydirirsin

Canim hic panik yapma Allah onun sabrini veriyor bak sen bi cocuga nasılbakicam diye dusunuyorsun bide kendini benim yerime koy buyuk kizim 2.ci sinifa baslicak digeri daha bakima muhtac 2.5 yasinda eee bide bebek geliyo hic strese girme canim dunyaya gelen buyuyor.ayrica benimde sezeryan normal dogumdan yaklasik 10...15 gun once alıyorlar
Allah kolaylik versin ben bi taneyi nasıl büyütcem diyorum senin daha zormuş o zaman Eylül'ün sonunda alırlar heralde bayramdan önce doğmuş olur

Aslında
arkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi
Walla ne yalan söyleyeyim korkuyorum ama ya sezeryan olursam diye daha çok korkuyorum :( malum bi yedi kat dikilmek var bide uc bes dikisle ayaga kalkmak hayirlisiyla Allah isteyen herkese de banada :) kolay normal doğum nasip etsin. .

Wa
ya cnm bnde delı gbı sezaryandan korkuorum.kesilmek ve sonrakı agrı falan.yok bana gore dgl.normal olsun bır kerede kurtulayım dıorum.Rabbım en hayırlı ve kolay doğumları versın ıns

Walla ayni sekilde düşünüyorum aslında cok yol kat ettik ama artik bu süreçte bitsin bir an önce hayirlisiyla elimize alsalim söyle gozumu acip kapatayim ekim gelsin :)

Kızlar günaydın. Kızım beni dün çok korkuttu. Hareketleri gün içinde azaldı da azaldı. Sabah hiç hareket etmiyordu artık. Babasıyla ikimiz konuşa konuşa dürte dürte hareketlendirdik. İçimden kaç kere sübhanallah çektim bilmiyorum. Dün bir elbisem vardı giydim, gören herkes çok beğendi. Acaba diyorum nazara mı geldik? o_O

günaydın kızlar :KK37: nasılsınız bakalım ? bugün doktora gitcem bende paşamı özledim :KK39: 34. haftadayım benden önde olanlar bu hafta neler oluyor doktorda farklı bişeyler var mı

Günaydın kızlar,
siftahı yaptım, bugün devam edeceğim inşallah. yalnız sıcak çok zorluyor.
karnımda iyice büyüdü sanki :)
Azra Serra (1).webp
Azra Serra (2).webp

arkadaslar gecmisi tam okuyamadim daha.Ben bir aksilik olmazsa normal dogum yapacagim insallah ama inanilmaz derecede kaygiliyimcok korkuyorum.Benim gibi dogumdan korkan var mi
Canım eminim normal olsun sezeryan olsun herkes doğumdan korkuyordur..Birde normal doğumun korkusu zamanı bilememek daha da korkutucu ama ben kendimi şöyle motive ediyorum bebeğimi ben iticem normal ve sağlıklı olan şekilde doğacak sonra kucağımda alıp ben çıkartabilirim(tekerlikli sandalyeyle beraber çıkılıyormuş) ve eşim bebeğimi ilk benim kucağımda görecek onun o anki duygularını bende görücem vb. diye emin ol çok işe yarıyor.Ayrıca pozitif doğum hikayelerini okuyabilirsin internetten motive ediyor gerçekten..

Herkese günaydın bu arada :)

kızlar hepinize günaydın :)) .dün akşam bebeğim kaburgalarıma dayandı sanırım nefes alamadım eşimde çok korktu ,bende ne yalan söliyim tırstım biraz :( sağlıklı,huzurlu bi gün geçiririz inşallah.

günaydın kızlar ve çok kıymetli bebekleri
dün epey yorulmuşum. eşimin de doğum günüydü bir pastayla birkaç akrabayla kutladık.
kendime gelemedim hastaneye gittik.

dr baktı tsh hemoglobin cpr ve idrar tahlili istedim diye tahlilleri yaptırmamı istedi.

ama tsh içinde yoktu. işaretlenmesinde sorun olmuş sanırım bakılmadı..

wbc (beyazküre 17 ye çıkmış..
hemoglobin 11 düşük
crp normal seviyesinde..

wbc nin yüksek çıkması kötü.. dr aradım bugün bakacak..

Son düzenleme:
Canim sen sezeryan olcaksin cati muayenesine gerek yok bebek ordan cikmiyoki doktorun catina baksun bence yaptirna bak biliyosunki benim ucuncu sezeryanim hic birinde cati muayenesi olmadim doktorunka konus bosuna omasaya yatma
Günaydın canım şöyle bir durum var. Doktorum %90 Sezaryan dedi ama kesinlik kazanabilmesi için fıtık filmimi istiyor. Bende onu nereye kaldırdıysam bulamıyorum tekrar emar çektşrmekte istemiyorum. Aslına bakarsan her sekilde durumum sezaryanı gerektiriyor. Kansızlık desen hat safada, idrar yolları iltihabı var, panik atak var, fıtık var, plesanta yaşlanması var hemde ikinci seviyede ama işte doktoe yine de çatı diyor baska da birsey demiyor. Sanırım ben yaymayacağım oraya ne olursa olsun. 1 milyar fazla da verecek olsam yatmayacağım. Elle çatının kontrol edilmesi hiç etik gelmiyor bana.

Günaydınlar herkese. Biz de artık ütü yapmaya başladık :)) kıyafetler bitti nevresim havlular falan kaldı bugun yerleştireceğiz bakalım sağolsun biz de de annem yapıyor herseyi iyi ki var valla elim kolum ayağım annem benim.

Herkese günaydın arkadaşlar :KK3:

Foruma eski iconlar yüklenmiş ama başka hiçbir şey değişmemiş maalesef.Sanki yeni formata geçildiğinden beri mesajlarda bile azalma var,inşallah bir an önce eski haline döner...

Back
X