2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
canım inşallah birşey olmaz hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi..

bana dr iğneyi bir gün öncesinden bırak vs demedi.

limon kan sulandırır ama o yinede dikkat et. en azından yemekle falan al.. çünkü midene zarar vermesin canım.

benimde son kontrolde doktor iğnemsi 0.6 ya çıkardı.acaba etki sureleri aynimi.bende 32 gibi aspirinin kesecem o yüzden dozu artırdı diye dusunuodum ama bu 0.6 da inanılmaz canımı acitior.0.4 e gore..hic 0.6 ya gecen pihtili hamisi varmı benim gibi.bence sen artik aspirin icmemelisin.çünkü benim doktorun açıklamasına gore aspirin ile clexan etki mekanizmaları farklı.aspirin kandaki trombositlerin etkilediği için etkisi ilacı kestikten bir haftaya kadar ancak duzeliormus.ama clexan da senin dedidigin gibi 24 saat öncesinden kesilmesi yeterli dedi.çok mu karışım yazdım bilemedim;)
canım bende iğnenin doz olayını doktoruma sormustum oda yeterli bu doz bu iğneler cok da masum değiller dedi en son kontrolde. bebeklerimiz allahımıza emanet sağ slaim alırım hepimiz kucaklarımıza inşallah ...

kızlar ben magnezyum içtikçe kramplarım arttı sanki. onun yerine her gün kabak çekirdeği yiyorum bir çay bardağı kadar. günlük magnezyum ihtiyacını karşılıyormuş çünkü hakikaten de ilaçtan daha fazla fayda etti bana.
Ben daha hiç magnezyum dalan kullanmadım. Anladım ki gercekten cok fazla yorulunca bacağıma kramplar giriyor. Dün gercekten cok yoruldum doğal olarak geç yine girdi onun dışında hiç gerek duymadım o ilaca sanırım muz yediğim ve soda içtiğim için gerek kalmıyor

Allahın taktiri böyleymıs ki pazar günü kızıma kavuşuyorum. Toprak altında olan melek kızımın mezarına kavuşuyorum. Sizler doğum için şafak sayarken bende bunun için sayıyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah rızası için dualarınızda beni ve benim gibileri de unutmayın inşaAllah. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi yavrularınıza inşaAllah.
allahım sabrını versin canım.Dualarımız seninle canım

canım onun da planlı sezeryandi ama sancı çekmen halinde sütünün gelmesi ve bebeğin hazırlıklı olması söz konusu olduğundan vermişler, sezaryan oldu zaten normal yapmadı ;) ama sen çekme tabi ki canım, hayırlısı olsun her şeyin inşallah.
Benimkilerden süt gelir inşallah :)))))))))))))))) Bu ay sonu muayenemi heyecanla bekliyorum. Bakalım düzeldi mi plesentam. Benim yaramazım düzeltti mi bakalım:)))))))))

Ben daha hiç magnezyum dalan kullanmadım. Anladım ki gercekten cok fazla yorulunca bacağıma kramplar giriyor. Dün gercekten cok yoruldum doğal olarak geç yine girdi onun dışında hiç gerek duymadım o ilaca sanırım muz yediğim ve soda içtiğim için gerek kalmıyor
aynen canım. dün tüm gün mobilya baktım bebeklerim için. akşam bacağıma kramp girdi. muz ve soda sevmediğim için kabak çekirdeğine yükleniyorum :)

Benim yıkama ütüleme işlerim bitti kızlar :)
Bebeğimin dolabını da güzelce sildim, yerleştirdim :) Ama dolap kocaman, yarısı boş kaldı :))))))))))))))
Şimdi de valizimi hazırlıcam :)))

Bu arada göğüs uçlarımıza zeytinyağı sürdüğümüz zaman bebeğimiz emebilecek mi? Zeytinyağının bebeğimize zararı olur mu?

karnında serlesme bende de vardı cuma günü sordum.agnezyumu sabah aksam al dedi.onun dışında birşey demedi.bende magnezyum tek doz zor iciodum zaten acaip modemi bulandrio.hala tek doz devam ediyorum maalesef cikamadim 2 te..sanırım bebek gerdirdikce sertleşip gobusler.kasılma filan olmasında önemli deil
Merhaba. Toz olan magnezyum ilacını mı içiyorsunuz? Ben ilk .aşlarda onu kullanmıştım çok midemi bulandırdığı için magnesium positive diye başka bir hapa geçtim o daha iyi. Mideniz bulanıyorsa söyleyin değiytirsin doktorunuz. Bende 29+1 günlük hamileyim, 2 hafta öncede vardı karnımda sertleşme, doktora gittim nstye bağladı falan sancı çıkmadı, günde 23 kere magnezyum kullan dedi gönderdi. Dünedn beri yine var, taş gibi oluyor bir anda, bi de kasığımda da şişlik oluşuyor. Onu da aradım sordum kasık fıtığı olabilir dedi. Kasığınızda şişme oluyor mu yoksa sadece karında sertlik mi? Bir de bu sertleşme günde kaç kere yaşanıyor, sürekli mi sert yoksa arada mı öyle oluyor?

karnında serlesme bende de vardı cuma günü sordum.agnezyumu sabah aksam al dedi.onun dışında birşey demedi.bende magnezyum tek doz zor iciodum zaten acaip modemi bulandrio.hala tek doz devam ediyorum maalesef cikamadim 2 te..sanırım bebek gerdirdikce sertleşip gobusler.kasılma filan olmasında önemli deil
Merhaba. Toz olan magnezyum ilacını mı içiyorsunuz? Ben ilk .aşlarda onu kullanmıştım çok midemi bulandırdığı için magnesium positive diye başka bir hapa geçtim o daha iyi. Mideniz bulanıyorsa söyleyin değiytirsin doktorunuz. Bende 29+1 günlük hamileyim, 2 hafta öncede vardı karnımda sertleşme, doktora gittim nstye bağladı falan sancı çıkmadı, günde 23 kere magnezyum kullan dedi gönderdi. Dünedn beri yine var, taş gibi oluyor bir anda, bi de kasığımda da şişlik oluşuyor. Onu da aradım sordum kasık fıtığı olabilir dedi. Kasığınızda şişme oluyor mu yoksa sadece karında sertlik mi? Bir de bu sertleşme günde kaç kere yaşanıyor, sürekli mi sert yoksa arada mı öyle oluyor?

GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORUMDAN MİNİK ERKEĞİMİN SELAMI VAR ÖPÜO SİZİ TEYZELERİ. GELİŞİMİ ÇOK GÜZEL DEDİ 2200GR AĞIRLIĞINDA 42CM SUYU ÇOK İYİ DEDİ Bİ PROBLEM YOK DEDİ. İNŞALLAH UNIVERSİTEDE BİŞİY YOK ÇOK GÜZEL DERDE TÜÜÜM KAYGILARIM KORKULARIM BİTER. KAN VE İDRAR TAHLİLİ İSTEDİ ŞİŞLİKLERİN ÇOK DEDİ SONUÇLARIN ÇIKINCA RAPOR İŞİNİ KONUŞALIM DEDİ. KAN VE İDRAR TAHLİLİMİ VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRARDAN. BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAHUU MEĞER İİ OLMAM İÇİN OĞLUMU GÖRMEM GEREKİOMUŞ
Gözün aydın canım:) Gelişimi gayet güzel maşallah kuzuya :) İnşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar.

Benimkilerden süt gelir inşallah :KK66:))))))))))))))) Bu ay sonu muayenemi heyecanla bekliyorum. Bakalım düzeldi mi plesentam. Benim yaramazım düzeltti mi bakalım:KK66:))))))))

inşallah hepimiz bol sütlü oluruz tatlım ;) inşallah düzelmiştir, düzelmese de dert değil bir sürü kadında olan bir şey demek ki Cihangir bey doğumda yorulmak istemiyor ;)

GÜNAYDIN KIZLAR ŞİMDİ GELDİM DOKTORUMDAN MİNİK ERKEĞİMİN SELAMI VAR ÖPÜO SİZİ TEYZELERİ. GELİŞİMİ ÇOK GÜZEL DEDİ 2200GR AĞIRLIĞINDA 42CM SUYU ÇOK İYİ DEDİ Bİ PROBLEM YOK DEDİ. İNŞALLAH UNIVERSİTEDE BİŞİY YOK ÇOK GÜZEL DERDE TÜÜÜM KAYGILARIM KORKULARIM BİTER. KAN VE İDRAR TAHLİLİ İSTEDİ ŞİŞLİKLERİN ÇOK DEDİ SONUÇLARIN ÇIKINCA RAPOR İŞİNİ KONUŞALIM DEDİ. KAN VE İDRAR TAHLİLİMİ VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRARDAN. BUGÜN ÇOK MUTLUYUM YAHUU MEĞER İİ OLMAM İÇİN OĞLUMU GÖRMEM GEREKİOMUŞ

canım maşallah çok sevindim ne güzel kilosu :KK68: inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar canım

Benim yıkama ütüleme işlerim bitti kızlar :KK66:
Bebeğimin dolabını da güzelce sildim, yerleştirdim :KK66: Ama dolap kocaman, yarısı boş kaldı :KK66:)))))))))))))
Şimdi de valizimi hazırlıcam :KK66:))

Bu arada göğüs uçlarımıza zeytinyağı sürdüğümüz zaman bebeğimiz emebilecek mi? Zeytinyağının bebeğimize zararı olur mu?

ooo bu ne hız maşallah sana :) canım sürekli sürmeyeceksin ki zeytinyağını, eğer yara olursa süreceksin zaten

Gözün aydın canım:KK66: Gelişimi gayet güzel maşallah kuzuya :KK66: İnşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar.

canım maşallah çok sevindim ne güzel kilosu :KK68: inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar canım

SAĞOLUN KIZLAR İNŞALLAH GÜZEL ÇIKAR VE ÇALIŞABİLİR RAPORUMU ALIRIM ÇÜNKÜ OĞLUMLA GEÇİRMEK İSTİYORM İZNİMİ :)

maşallah oğluna...
canım inşallah tahlillerde güzel çıkar..

maşallah oğluna.
canım inşallah tahlil sonuçların da iyi çıkar..

Back
X