- 3 Şubat 2014
- 641
- 191
- 53
Hhehehe cikarmisin oyle gruptan giremessin iste simdidur ben solerim kizlara simdi
senin yine bi hastane cantan varmis bnde o bile yokk Allahim sen yardim et bana
![]()
Ben en çok onu taktım galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhehehe cikarmisin oyle gruptan giremessin iste simdidur ben solerim kizlara simdi
senin yine bi hastane cantan varmis bnde o bile yokk Allahim sen yardim et bana
![]()
Merhaba. Toz olan magnezyum ilacını mı içiyorsunuz? Ben ilk .aşlarda onu kullanmıştım çok midemi bulandırdığı için magnesium positive diye başka bir hapa geçtim o daha iyi. Mideniz bulanıyorsa söyleyin değiytirsin doktorunuz. Bende 29+1 günlük hamileyim, 2 hafta öncede vardı karnımda sertleşme, doktora gittim nstye bağladı falan sancı çıkmadı, günde 23 kere magnezyum kullan dedi gönderdi. Dünedn beri yine var, taş gibi oluyor bir anda, bi de kasığımda da şişlik oluşuyor. Onu da aradım sordum kasık fıtığı olabilir dedi. Kasığınızda şişme oluyor mu yoksa sadece karında sertlik mi? Bir de bu sertleşme günde kaç kere yaşanıyor, sürekli mi sert yoksa arada mı öyle oluyor?
Merhaba. Toz olan magnezyum ilacını mı içiyorsunuz? Ben ilk .aşlarda onu kullanmıştım çok midemi bulandırdığı için magnesium positive diye başka bir hapa geçtim o daha iyi. Mideniz bulanıyorsa söyleyin değiytirsin doktorunuz. Bende 29+1 günlük hamileyim, 2 hafta öncede vardı karnımda sertleşme, doktora gittim nstye bağladı falan sancı çıkmadı, günde 23 kere magnezyum kullan dedi gönderdi. Dünedn beri yine var, taş gibi oluyor bir anda, bi de kasığımda da şişlik oluşuyor. Onu da aradım sordum kasık fıtığı olabilir dedi. Kasığınızda şişme oluyor mu yoksa sadece karında sertlik mi? Bir de bu sertleşme günde kaç kere yaşanıyor, sürekli mi sert yoksa arada mı öyle oluyor?
Canım hayırlı olsun, bende bu takımı çok beğendim ama üstü ikili mi tekli mi anlamadım. Yani alttaki uzun kollu body ayrı mı yoksa bitişik mi? Birde şu an unnado da benzer modeli var ama desni aynı değil, sen ne kadara almıştın bunu?
Herkes de eşine benzesin istiyor :)) Eşini çok seven kadınların bebekleri eşlerine benzermiş derler. Bakalım ne kadar doğru bir sözmüş yakında öğrenicezcanım elbette öncelikle sağlıklı bir bebeği hayırlısıyla kucağımıza alalım diye düşünüyorum. bazen de kime benzer sonuçta ayrı bir birey olacak.. nasıl birşey olacak diye insan merak etmiyor değil.
eşime benzesin istiyorum. özellikle boyu,. ama sanki eşime benziyor gibi geliyor..
neyse hayırlısı olsun..
Yaa bendekiler oyle 1-2 tane diil canim bisuru varrr
Weewell aldim cnmgerekli mi bilmiyorum bebis biberonlara flan gecince gorucez artik
hali konusundada ben kesinlikle koyucam tabi gonlume gore bulabilrsem bi tane
Bu listelerin hepsinde atlet yazıyor. Ben normalde hiç kullanmam...Bilmediğim özel bir nedeni yararı var mı olmazsa olmaz birşey mi?-Takip dosyanız, tahlil sonuçlarınız, kimliğiniz
-Gecelik
-Sabahlık
-Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız, gözlükleriniz
-Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant
-3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri
-Meme uçları için krem, göğüs kalkanı
-İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları
-1 paket hijyenik kadın pedi
-2-3 adet atlet
-Güzel görünmek hakkınız, birkaç hafif makyaj malzemesi
-Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler
-Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar
-İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik
-Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık.
ARKADAŞLAR DOĞUM ÇANTANIZDA SİZİN İÇİN OLMASI GEREKENLER( BENİM HASTANEMİN SİTESİNDE YAZIYORDU AMA SADECE ANNELER İÇİN))
ÜŞÜMEMENİ SAĞLIYOR ASLINDA BEN KULLANIR MIYIM ONU TAM BİLMİYORUM AMA BELKİ İŞİME YARAR :)Bu listelerin hepsinde atlet yazıyor. Ben normalde hiç kullanmam...Bilmediğim özel bir nedeni yararı var mı olmazsa olmaz birşey mi?
Anladım... Kullanacağımı sanmıyorum. Cumartesi alışverişe çıkmadan önce soriyim dedim.ÜŞÜMEMENİ SAĞLIYOR ASLINDA BEN KULLANIR MIYIM ONU TAM BİLMİYORUM AMA BELKİ İŞİME YARAR![]()
CANIM ÖNCELİKLE BEN BEBEK İÇİN;Anladım... Kullanacağımı sanmıyorum. Cumartesi alışverişe çıkmadan önce soriyim dedim.
Bebekler ilk zamanlar eldivenlerini çok kirletiyormuş bana yedek al dediler. Zıbın için de kullanışlı olmuyor dediler..Atlet lazımmış...Her kafadan bi ses çıkıyor Kafam karışıyor...
Ben en çok onu taktım galibadüşünsene iç çamaşırı gecelik, havlu, tarak, terlik, makyaj malzemeleri.... o telaşla illaki unutulur birşeyler diye erkenden koydum onu kenara, bence sende onu hallet canım. Ayy zaten sabırsızlanıyorum artık, bunları da konuşunca içim bi hoş oluyor
![]()
Insallah yaa normal doğumu basaramicam galibaCanım günaydın bunda başarmak yada başarmamak gibi birsey olmamalı. Bende herseyi geç sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen bence onu seç. Evet herkes yapıyor ama sen herkes değilsin onemli olan sensin ve senin huzurun. Secimlerini kocan da olsa kimseye yargılatma. Otur enine boyuna düşün ve oyle karar ver.
siz hiç korkmuyor musunuzcanım niye öyle olumsuz bakıyorsun.. insan başına gelince herşeyi yapıyor. zaten bebeğin gelmiş olacak sen ona ıkınmalarla yardım edeceksin..dr lar zaten yönlendirir olmayacak gibiyse zaten sezaryan yaparlar..
ama tabi sonuçta senin kararın..
Sizde hiç öyle korku olmuyor mucanım neden başaramayacaksın? millet tarlada, evde doğuruyor normali bir süreç bu, dünya yaratıldığından beri var.. Korkacak bişey yok tatlım, Allah korusun bişey olursa zaten doktor hemen müdahale edip sezeryane alıyor, doktorlar riske atmaz merak etme..
Zıbın dışında diğer herşey tamam...CANIM ÖNCELİKLE BEN BEBEK İÇİN;
1 HASTANE ÇIKIŞI
(EN AZ)5'Lİ ZIBIN TAKIMI
1 TULUM
1 PİJAMA ALTI
3 ÇITÇITLI BODY
BEBEK BEZİ(MOLFİX ÇOK KULLANIŞLI YA DA PRİMA DA OLABİLİR.)
ISLAK MENDİL(UNİBABY EN İYİSİ)
(HERŞEYE KARŞI ÇANTAMDA OLSUN)EMZİK
2 TANE AĞIZ MENDİLİ(İLK DOĞDUKLARINDA ÇOK KUSUYORLAR O YÜZDEN)
Cnm ben trendyoldan aldım.üst kısmı ikili içindeki bebe yakalı zıbın gibi ayni zaten normalde onunla altı mi giydiririm.üst parçada çok tatlı sıfır kol onu daha çok foto çekimi için istedim.o boncuklu yapilan hazır satılan takımlardan aliyim diodum sonra onlar kullanışlı olmaz syikamasi filan sorun olur DİE bundan almaya karar verdim.penyesi çok II geldi