2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hhehehe cikarmisin oyle gruptan giremessin iste simdi:KK66: dur ben solerim kizlara simdi :KK66: senin yine bi hastane cantan varmis bnde o bile yokk Allahim sen yardim et bana :KK66:

Ben en çok onu taktım galiba:KK48: düşünsene iç çamaşırı gecelik, havlu, tarak, terlik, makyaj malzemeleri.... o telaşla illaki unutulur birşeyler diye erkenden koydum onu kenara, bence sende onu hallet canım. Ayy zaten sabırsızlanıyorum artık, bunları da konuşunca içim bi hoş oluyor:)

-Takip dosyanız, tahlil sonuçlarınız, kimliğiniz

-Gecelik

-Sabahlık

-Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız, gözlükleriniz

-Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant

-3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri

-Meme uçları için krem, göğüs kalkanı

-İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları

-1 paket hijyenik kadın pedi

-2-3 adet atlet

-Güzel görünmek hakkınız, birkaç hafif makyaj malzemesi

-Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler

-Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar

-İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik

-Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık.
ARKADAŞLAR DOĞUM ÇANTANIZDA SİZİN İÇİN OLMASI GEREKENLER( BENİM HASTANEMİN SİTESİNDE YAZIYORDU AMA SADECE ANNELER İÇİN) :))

Merhaba. Toz olan magnezyum ilacını mı içiyorsunuz? Ben ilk .aşlarda onu kullanmıştım çok midemi bulandırdığı için magnesium positive diye başka bir hapa geçtim o daha iyi. Mideniz bulanıyorsa söyleyin değiytirsin doktorunuz. Bende 29+1 günlük hamileyim, 2 hafta öncede vardı karnımda sertleşme, doktora gittim nstye bağladı falan sancı çıkmadı, günde 23 kere magnezyum kullan dedi gönderdi. Dünedn beri yine var, taş gibi oluyor bir anda, bi de kasığımda da şişlik oluşuyor. Onu da aradım sordum kasık fıtığı olabilir dedi. Kasığınızda şişme oluyor mu yoksa sadece karında sertlik mi? Bir de bu sertleşme günde kaç kere yaşanıyor, sürekli mi sert yoksa arada mı öyle oluyor?

arada oluyor Cnm özellikle aksama doğru.ve arkadaşlarımın çoğu bu sorunu yaşamış.bi arkadaşımın doğuma kadar hep çok sermiş karni mg filan fayda etmemiş.bende günde 1 kez alıyorum yanında günde 1 kez muz soda filan takviye yapıyorum simdilik.çokça kafama takmamaya çalışıyorum..çünkü çoğu kişide oluyomus..dediğin ilacı bi sorayim doktoruna ben efervasani kullanıyorum ama şurup gibi geldiği için zor iciyorum.şurup icmek iskence bnm icin.dediğin hap galiba baya rahat olur bnm icin..

Merhaba. Toz olan magnezyum ilacını mı içiyorsunuz? Ben ilk .aşlarda onu kullanmıştım çok midemi bulandırdığı için magnesium positive diye başka bir hapa geçtim o daha iyi. Mideniz bulanıyorsa söyleyin değiytirsin doktorunuz. Bende 29+1 günlük hamileyim, 2 hafta öncede vardı karnımda sertleşme, doktora gittim nstye bağladı falan sancı çıkmadı, günde 23 kere magnezyum kullan dedi gönderdi. Dünedn beri yine var, taş gibi oluyor bir anda, bi de kasığımda da şişlik oluşuyor. Onu da aradım sordum kasık fıtığı olabilir dedi. Kasığınızda şişme oluyor mu yoksa sadece karında sertlik mi? Bir de bu sertleşme günde kaç kere yaşanıyor, sürekli mi sert yoksa arada mı öyle oluyor?

arada oluyor Cnm özellikle aksama doğru.ve arkadaşlarımın çoğu bu sorunu yaşamış.bi arkadaşımın doğuma kadar hep çok sermiş karni mg filan fayda etmemiş.bende günde 1 kez alıyorum yanında günde 1 kez muz soda filan takviye yapıyorum simdilik.çokça kafama takmamaya çalışıyorum..çünkü çoğu kişide oluyomus..dediğin ilacı bi sorayim doktoruna ben efervasani kullanıyorum ama şurup gibi geldiği için zor iciyorum.şurup icmek iskence bnm icin.dediğin hap galiba baya rahat olur bnm icin..

Canım hayırlı olsun, bende bu takımı çok beğendim ama üstü ikili mi tekli mi anlamadım. Yani alttaki uzun kollu body ayrı mı yoksa bitişik mi? Birde şu an unnado da benzer modeli var ama desni aynı değil, sen ne kadara almıştın bunu?

Cnm ben trendyoldan aldım.üst kısmı ikili içindeki bebe yakalı zıbın gibi ayni zaten normalde onunla altı mi giydiririm.üst parçada çok tatlı sıfır kol onu daha çok foto çekimi için istedim.o boncuklu yapilan hazır satılan takımlardan aliyim diodum sonra onlar kullanışlı olmaz syikamasi filan sorun olur DİE bundan almaya karar verdim.penyesi çok II geldi

canım elbette öncelikle sağlıklı bir bebeği hayırlısıyla kucağımıza alalım diye düşünüyorum. bazen de kime benzer sonuçta ayrı bir birey olacak.. nasıl birşey olacak diye insan merak etmiyor değil.
eşime benzesin istiyorum. özellikle boyu,. ama sanki eşime benziyor gibi geliyor..

neyse hayırlısı olsun..
Herkes de eşine benzesin istiyor :)) Eşini çok seven kadınların bebekleri eşlerine benzermiş derler. Bakalım ne kadar doğru bir sözmüş yakında öğrenicez :D

Yaa bendekiler oyle 1-2 tane diil canim bisuru varrr:(

Weewell aldim cnm :KK66: gerekli mi bilmiyorum bebis biberonlara flan gecince gorucez artik:KK66: hali konusundada ben kesinlikle koyucam tabi gonlume gore bulabilrsem bi tane

Sıcaktan olur derler ama bilemicem.. Ben yine de sorun etme derim..

-Takip dosyanız, tahlil sonuçlarınız, kimliğiniz

-Gecelik

-Sabahlık

-Deodorant, diş macunu ve fırçası, tarak, şampuan, sabun, ıslak temizleme mendilleri, kulak pamuğu vb kişisel eşyalarınız, gözlükleriniz

-Saçlarınızı rahatça toplayabileceğiniz toka ya da bant

-3-4 adet özellikle önden kopcalı emzirme sütyeni ve pedleri

-Meme uçları için krem, göğüs kalkanı

-İhtiyacı kadar pamuklu ve tek kullanımlık iç çamaşırları

-1 paket hijyenik kadın pedi

-2-3 adet atlet

-Güzel görünmek hakkınız, birkaç hafif makyaj malzemesi

-Eve dönerken giyebileceğiniz rahat kıyafetler

-Ayağınızı sıcak tutacak kalın çoraplar

-İçinde rahat ettiğiniz kolay giyilebilen alçak topuklu, kaymayan bir çift terlik

-Hastaneye giderken yolda rahat etmenizi sağlayacak yastık.
ARKADAŞLAR DOĞUM ÇANTANIZDA SİZİN İÇİN OLMASI GEREKENLER( BENİM HASTANEMİN SİTESİNDE YAZIYORDU AMA SADECE ANNELER İÇİN) :KK66:)
Bu listelerin hepsinde atlet yazıyor. Ben normalde hiç kullanmam...Bilmediğim özel bir nedeni yararı var mı olmazsa olmaz birşey mi?

ÜŞÜMEMENİ SAĞLIYOR ASLINDA BEN KULLANIR MIYIM ONU TAM BİLMİYORUM AMA BELKİ İŞİME YARAR :KK66:
Anladım... Kullanacağımı sanmıyorum. Cumartesi alışverişe çıkmadan önce soriyim dedim.
Bebekler ilk zamanlar eldivenlerini çok kirletiyormuş bana yedek al dediler. Zıbın için de kullanışlı olmuyor dediler..Atlet lazımmış...Her kafadan bi ses çıkıyor Kafam karışıyor...

Anladım... Kullanacağımı sanmıyorum. Cumartesi alışverişe çıkmadan önce soriyim dedim.
Bebekler ilk zamanlar eldivenlerini çok kirletiyormuş bana yedek al dediler. Zıbın için de kullanışlı olmuyor dediler..Atlet lazımmış...Her kafadan bi ses çıkıyor Kafam karışıyor...
CANIM ÖNCELİKLE BEN BEBEK İÇİN;
1 HASTANE ÇIKIŞI
(EN AZ)5'Lİ ZIBIN TAKIMI
1 TULUM
1 PİJAMA ALTI
3 ÇITÇITLI BODY
BEBEK BEZİ(MOLFİX ÇOK KULLANIŞLI YA DA PRİMA DA OLABİLİR.)
ISLAK MENDİL(UNİBABY EN İYİSİ)
(HERŞEYE KARŞI ÇANTAMDA OLSUN)EMZİK
2 TANE AĞIZ MENDİLİ(İLK DOĞDUKLARINDA ÇOK KUSUYORLAR O YÜZDEN)

BEN KENDİ ADIMA KONUŞUYORUM SİZ İSTEDİĞİNİZ KADAR ALABİLİRSİNİZ;
GİYİM;
5 ADET ZIBIN
10 ADET BODY
5 GENİŞ YAKALI FANİLA
10 TULUM
3 PİJAMA
3 ÖNLÜK
5 ÇİFT ÇORAP
3 ÇİFT PATİK
2 YELEK
2 HIRKA
1 MONT
BEBEK BAKIMI;
YALANCI EMZİK
EMZİK KUTUSU
TIRNAK MAKASI
BURUN ASPİRATÖRÜ
GÖBEK BAĞI BANDI
ISLAK MENDİL(UNİBABY)
YENİDOĞAN BEZİ(MOLFİX)
BANYO İÇİN;
BANYO KÜVETİ
LİF
BORNOZ TAKIMI
BEBEK ŞAMPUANI-LOSYONU-SABUNU-PİŞİK KREMİ
YATAĞI İÇİN;
BEBEK BEŞİĞİ
YATAK
YASTIK
YORGAN
SİFONYER(DOLAP DA OLABİLİR)
NEVRESİM TAKIMI
ÇARŞAF
BATTANİYE
GECE LAMBASI
ANNE;
HİJYENİK KADIN PEDİ
GÖĞÜS PEDİ
EMZİRME SÜTYENİ
HAMİLE KİLODU
GÖĞÜS KORUYUCU
GÖĞÜS UCU KREMİ
DÜĞMELİ PİJAMA-GECELİK

Ben en çok onu taktım galiba:KK48: düşünsene iç çamaşırı gecelik, havlu, tarak, terlik, makyaj malzemeleri.... o telaşla illaki unutulur birşeyler diye erkenden koydum onu kenara, bence sende onu hallet canım. Ayy zaten sabırsızlanıyorum artık, bunları da konuşunca içim bi hoş oluyor:KK66:

Evet haklisin cnm ama bu cantayi hazirlamma icin once icine koyulcaklari almam lazim:)) en kisa zamanda gepsini halledicem insallahh soz veriyorum:)

Canım günaydın bunda başarmak yada başarmamak gibi birsey olmamalı. Bende herseyi geç sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen bence onu seç. Evet herkes yapıyor ama sen herkes değilsin onemli olan sensin ve senin huzurun. Secimlerini kocan da olsa kimseye yargılatma. Otur enine boyuna düşün ve oyle karar ver.
Insallah yaa normal doğumu basaramicam galiba :KK43:
canım niye öyle olumsuz bakıyorsun.. insan başına gelince herşeyi yapıyor. zaten bebeğin gelmiş olacak sen ona ıkınmalarla yardım edeceksin..dr lar zaten yönlendirir olmayacak gibiyse zaten sezaryan yaparlar..
ama tabi sonuçta senin kararın..
siz hiç korkmuyor musunuz :(((((

canım neden başaramayacaksın? millet tarlada, evde doğuruyor normali bir süreç bu, dünya yaratıldığından beri var.. Korkacak bişey yok tatlım, Allah korusun bişey olursa zaten doktor hemen müdahale edip sezeryane alıyor, doktorlar riske atmaz merak etme..
Sizde hiç öyle korku olmuyor mu :(

kızlar bebek çantası olarak nasıl birşey aldınız ne marka genişliğinden filan memnun kaldiniz mi.bide bebek tarağı sizce gerekli mi kepek filan içinmiş.alıp almama konusunda kararsız kaldım.bu arada oyun halısı düşünenler varsa e bebekte tiny love indirime girmiş gecen hafta stokta yok gozukuyodu bu hafta tekrar stoga girmiş ben dun sipariş verdim.heyecanla bekliorum

CANIM ÖNCELİKLE BEN BEBEK İÇİN;
1 HASTANE ÇIKIŞI
(EN AZ)5'Lİ ZIBIN TAKIMI
1 TULUM
1 PİJAMA ALTI
3 ÇITÇITLI BODY
BEBEK BEZİ(MOLFİX ÇOK KULLANIŞLI YA DA PRİMA DA OLABİLİR.)
ISLAK MENDİL(UNİBABY EN İYİSİ)
(HERŞEYE KARŞI ÇANTAMDA OLSUN)EMZİK
2 TANE AĞIZ MENDİLİ(İLK DOĞDUKLARINDA ÇOK KUSUYORLAR O YÜZDEN)
Zıbın dışında diğer herşey tamam...
Ablamların bebekleri emzik kullanmadılar bende emzik almıyorum.
Zıbından da eksik kalmasın çok sevimli oluyorlar kim ne derse desin alıcam :D

bide emzirme sutyenlerinizi nasıl aldınız penye mi yoksa bu göğüs ucunu belli etmiyenlerden mi..emzirme sutyeni konusunda da çok kararsizim hangi marka almaliyim

Cnm ben trendyoldan aldım.üst kısmı ikili içindeki bebe yakalı zıbın gibi ayni zaten normalde onunla altı mi giydiririm.üst parçada çok tatlı sıfır kol onu daha çok foto çekimi için istedim.o boncuklu yapilan hazır satılan takımlardan aliyim diodum sonra onlar kullanışlı olmaz syikamasi filan sorun olur DİE bundan almaya karar verdim.penyesi çok II geldi

ikili olması çok iyi, ayrı ayrı da kullanılır, unnado da 54,90 şu an, kampanya bitmeden alayım diyorum ama fiyatı normal mi?

Back
X