İnşallah canım işte normal doğum tarihine gore 20-25 gün erken gelecek dünyaya kızım Buda en iyi koşullarda. Uff birtek kızmın erken gelmesi değil aslında problemim. Sanırım anneliğe hazır hissetmiyorum kendimi. Yumurta kapıya dayanında tabiri caizse ben korkmaya başladım. Nasıl yapcam nasıl baklam kızımı nasıl emzircem becerebşlecekmiyim okadar kitap okudum ama 2 hafta gibi kısa bir süre kalması beni aşırı strese sokmaya başladı. Tabi aynı zamanda kızımın sürekli hareketlerini takip etmekte beni aynı zamanda geriyor. Hareketleri cok önemliymiş bu evrede. Bunların hepsinden önemlisi yine kızım. Küveze girer mi girmez mi sağlığı yerinde olur mu hersey panik halini aldı bende. Bu yüzden de gözlerim dolu dolu bugun ve cok cok gergin hissediyorum kendimi. Zaman yaklaştıkça daha fena oluyormusuzunu anladım
canım bu çok normal bir durum. Benim arkadaşım doğuma yakın nasıl stres, nasıl korku yaptı anlatamam. Hergün ağlıyordu ama şu an 7 aylık şirin bir kızı var çok şükür. Annelik iç güdüsel bir şey diyorlar hep bana. Ben de hep emziremicem, doğururken ıkınamıcam gibi korkularım var ama kendiliğinden oluyor diyorlar. Her gün kimler kimler anne oluyor düşünsene ki sen çok iyi ve bebeğini iyi yetiştiren bir anne olacaksın inş. Bebeğin iyi çok şükür sağlıkla alacaksın inş kucağına. Küveze falan da girmez canım inş merak etme kilosu iyi maşallah.