• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım işte normal doğum tarihine gore 20-25 gün erken gelecek dünyaya kızım Buda en iyi koşullarda. Uff birtek kızmın erken gelmesi değil aslında problemim. Sanırım anneliğe hazır hissetmiyorum kendimi. Yumurta kapıya dayanında tabiri caizse ben korkmaya başladım. Nasıl yapcam nasıl baklam kızımı nasıl emzircem becerebşlecekmiyim okadar kitap okudum ama 2 hafta gibi kısa bir süre kalması beni aşırı strese sokmaya başladı. Tabi aynı zamanda kızımın sürekli hareketlerini takip etmekte beni aynı zamanda geriyor. Hareketleri cok önemliymiş bu evrede. Bunların hepsinden önemlisi yine kızım. Küveze girer mi girmez mi sağlığı yerinde olur mu hersey panik halini aldı bende. Bu yüzden de gözlerim dolu dolu bugun ve cok cok gergin hissediyorum kendimi. Zaman yaklaştıkça daha fena oluyormusuzunu anladım

canım bu çok normal bir durum. Benim arkadaşım doğuma yakın nasıl stres, nasıl korku yaptı anlatamam. Hergün ağlıyordu ama şu an 7 aylık şirin bir kızı var çok şükür. Annelik iç güdüsel bir şey diyorlar hep bana. Ben de hep emziremicem, doğururken ıkınamıcam gibi korkularım var ama kendiliğinden oluyor diyorlar. Her gün kimler kimler anne oluyor düşünsene ki sen çok iyi ve bebeğini iyi yetiştiren bir anne olacaksın inş. Bebeğin iyi çok şükür sağlıkla alacaksın inş kucağına. Küveze falan da girmez canım inş merak etme kilosu iyi maşallah.

Kızlar ya moralim bozuldu şimdi hastaneden aradılar. Ben Cumartesi doktora gitmiştim acil olarak ama kendi doktorum izinli idi. ben de başka doktora muayene oldum. Şimdi doktorumun izni bitti yarına randevu almıştım ama hastane diyor ki Cumartesi muayene olduğun doktora gitmelisin aksi takdirde normal muayene ücretinden de fazla ödersin sigorta karşılamıyor arada 9 gün olduğu için diyor. Ama benim kendi doktoruma gitmem lazım 5 haftadır görüşemedik çünkü. Ben şimdi napayım randevuyu mu ileriye alayım haftaya da perşembe ancak gidebilirim çok uzun süre gitmemiş olucam

canım haftaya perşembe gidince para ödemeyecek misin.az da olsa ödeyeceğim diyorsan bilmiyorum ki..

bence bir hafta bekle o zaman .. yani önemli bir şey yoksa..

Tatlım başka doktor gördüyse yeterli bence bi sorun olsa söylerdi. Perşembeyi bekleyebilirsin. Evet 10 gün gecmeden muayene kaydı açamıyorlar ama kontrol kaydı açıp kontrolü de senin doktoruna yaptırabilirler. Benim hastanem yapıyor bu sekilde. Ben de iki hafta önce farklı bi doktora gitmiştim kendi doktorum yoktu 1 hafta sonra kontrol kaydı açtırıp krndi doktoruma göründüm muayene ücreti vermeden.
Eşim de senin dediğin gibi yapalım dedi, kaydı açsınlar ama kendi doktoruna görün muayeneyi o yapsın dedi ama arayıp sormadım hastaneyi. Bunu doktoruma mı hastaneye mi sorucam canım?

Kızlar ben 1 hafta olmayacağım buralarda eşim tatile gidiyor ben gidemiyorum bu yıl evde yalnız kalamam anneme gideceğim . Kendinize ve minoşlarınıza iyi bakın sizleri seviyorum

amaney seni öyle bırakıp nereye gidiyor. ne tatili..

ayy kusura bakma.. neyse canım belki ikinizin de istediği rahat ettiği budur..

Eşim de senin dediğin gibi yapalım dedi, kaydı açsınlar ama kendi doktoruna görün muayeneyi o yapsın dedi ama arayıp sormadım hastaneyi. Bunu doktoruma mı hastaneye mi sorucam canım?
Önce bir doktorunla görüş canım görüşebilirsen olmazsa hastaneye sorarsın. Ama yapılabilir yani.

canım haftaya perşembe gidince para ödemeyecek misin.az da olsa ödeyeceğim diyorsan bilmiyorum ki..

bence bir hafta bekle o zaman .. yani önemli bir şey yoksa..
Para ödeyeceğim perşembe gidersem 80tl. Ama yarın gidersem 135 tl ödücem.
tahlillerde sağlık ocağı önemli bir durum yok demişti gerçi, kızımın ultrason ölçümleri de cumartesi yapılmıştı.
Bakalım yarını iptal etcem olmazsa artık. Canım bir de biliyor musun acaba 31+6 da doktor doğum iznini verebilir mi?

Kızlar ya moralim bozuldu şimdi hastaneden aradılar. Ben Cumartesi doktora gitmiştim acil olarak ama kendi doktorum izinli idi. ben de başka doktora muayene oldum. Şimdi doktorumun izni bitti yarına randevu almıştım ama hastane diyor ki Cumartesi muayene olduğun doktora gitmelisin aksi takdirde normal muayene ücretinden de fazla ödersin sigorta karşılamıyor arada 9 gün olduğu için diyor. Ama benim kendi doktoruma gitmem lazım 5 haftadır görüşemedik çünkü. Ben şimdi napayım randevuyu mu ileriye alayım haftaya da perşembe ancak gidebilirim çok uzun süre gitmemiş olucam
Yeni bir Dr a görünmüşsün belli ki için rahat değil...
Kendi Dr un için kontrol kaydı açılması için baskı yap bence başka hastanelerde yapılabiliyor.
Mutlaka yasal hakların da vardır. Bilenlere sor soruştur önce hazırlıklı ol derim..
Hastane mi para evi mi ayıp yani..Hele hamilelere bu şekilde muamele edilmesinden hiç hoşlanmıyorum.

tahlillerde sağlık ocağı önemli bir durum yok demişti gerçi, kızımın ultrason ölçümleri de cumartesi yapılmıştı.
Bakalım yarını iptal etcem olmazsa artık. Canım bir de biliyor musun acaba 31+6 da doktor doğum iznini verebilir mi?
Canım ssk lı isen vermiyorlar emekli sandığına veriyorlar. Ben bugün 32. Hafta çalışır raporunu aldım 31.6 benim de ama verdiler ssk lı olsan vermiyoruz dedi

Önce bir doktorunla görüş canım görüşebilirsen olmazsa hastaneye sorarsın. Ama yapılabilir yani.
Bakalım olmazsa 1 hafta son
Canım ssk lı isen vermiyorlar emekli sandığına veriyorlar. Ben bugün 32. Hafta çalışır raporunu aldım 31.6 benim de ama verdiler ssk lı olsan vermiyoruz dedi
Emekli sandığı canım benim. 2 Eylül benim 32. hafta ama okullar 1 eylül de açılıyor ben 1 eylül de alayım diyorum. Hatta şöyle bir şey yapayım o zaman randevuyu 1 hafta erteleyim kontrol için de 1 eylül de gideyim o zaman 1 eylül de ücret ödemem:) Olur di mi öyle?

doktoruna bağlı canım.

Beni doktorum ayda bir muayeneye çağırıyor. Belki 32. haftadan sonra sıklaşır muayene aralıkları. Bende o bir ay kızımı çok özlüyorum görmek istiyorum. Hatta bi sefer dayanamayıp muayene arası Maslak Acıbadem'den randevu aldım. İş yerimde Maslak'ta olduğu için.Bahaneyle işte hareketlerini hissetmiyorum merak ettim deyip ultrasona girdim :) Ama gene gül yüzünü göstermedi bana. Ben şimdiye kadar bi yan profilden gördüm hiç tam yüzünü göremedim :( En son muayenemde doktor yüzü arkaya dönük artık pozisyonu değişmez yüzünü göremezsin dedi :( Zar zor yan profilden görebildik. Sizler her gittiğinizde yüzünü görebiliyor musunuz?

Yeni bir Dr a görünmüşsün belli ki için rahat değil...
Kendi Dr un için kontrol kaydı açılması için baskı yap bence başka hastanelerde yapılabiliyor.
Mutlaka yasal hakların da vardır. Bilenlere sor soruştur önce hazırlıklı ol derim..
Hastane mi para evi mi ayıp yani..Hele hamilelere bu şekilde muamele edilmesinden hiç hoşlanmıyorum.

Sorma canım para evi gerçekten. Ama benim aklıma başka fikirler geldi şimdi, iki kere gidicem ama 1 kez para ödücem ben de. Randevuyu 1 hafta sonraya alırsam problemi çözüyorum gibi.

Tatlım hamilelik insanı çok duygusal yapıyor ağla tamam ama kendini fazla üzme. Benim en yakın arkadaşım 21 gün erken doğurdu her şeyi çok normaldi. Bizim bebişler de erken gelebilir. Saglıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil. Henamızı sabırsızlıkla bekliyoruz canım seni de çok seviyoruz:))
Bizde seni cok seviyorum. İçimde ki düşünceleri birtek burada paylaşabileceğim için buraya yazıyorum. Anneme soyleyemiyırum ben üzülürsem annemde benimle beraber üzülür benden cok annem takar kafasına o ünüzden güçlü durmaya calısıyorum annemin yanında. Eşim zaten askım kötüyü düşünme kötüyü çekme deme derdinde. O yüzen burası sizler beni cok rahatlatıyorsunuz. Hersey için teşekkür ederim :)

Hastanelerin sağlık personeline önceliği var bu yüzden kuzenin muhakkak yaptırırdı. Onlar için çok kolay bu işler. Neyse sağlıklı olsunlar da nasıl olsa doğumlara elmahkum para ödicez.. Ben Allahıma bıraktım artık, o nasıl isterse öyle olur. Benim doğum konusunda tek duam normal gibi gözüküp de sezeryana dönmemek. O kadar sancıyı çekip sezeryana girince insan her türlüsünü yaşamış oluyor. Ve umut hastanesi normal olana kadar her şeyi yapıyor, suni sancıya kadar. Artık başa gelen çekilir, bebeklerimiz bi şekilde çıkacaklar :))))))))))))))))))))
Seni korkutmak istemiyorum ama normal doğumda suni sancı cok acıtıyormuş canı. Ama sana nacizade tavsiyem var. Normal doğum için az da olsa sıkıntı varsa sakın girme o yola. Cok canının acımasını istemiyorum. Hayır sonuc iyi olsa tamm ama o kadar acı çektikten sonra sezeryana alınman gercekten koyar insana ya

Canim ben bugun 31+5 te aldim raporumu... Doktor yarin izinliymis 32. Haftada pazar gunu doluyo diye bana bugunden verdiler raporu

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Acilen Kadıköy'e gitmem gerekiyor tek tek alıntı yapamadım. Iyiki varsınız iyiki yanımdasınız. Yapcak birsey yok sağlıklı olması ki suanda plesanta yaşlanması dışında sağlığında hiç bir problemi yok kızımın, hiç birsey onemli değil. O sağlıklı olsunda artık yapcak birsey yok. Bende yavaş yavaş hazırlıklarımı tamamlamam gerekiyor. Ne yaparsam yapayım hep eksik varmış gibi geliyor. Hersey Allah'tan geliyor. Ben cok uğraştım iyi olsun sağlığında zamanında gelsin diye ama olmayınca olmuyor işte. Şimdi bana düşen sizinde dediğiniz gibi stresten uzak olmak ve protein muz ve kilo aldıran herseyden bol bol yemek. Allah hepimizin yardımcısı olsun sizleri cok ama cok seviyorum

amaney seni öyle bırakıp nereye gidiyor. ne tatili..

ayy kusura bakma.. neyse canım belki ikinizin de istediği rahat ettiği budur..
Canım ailesi tatile gidiyor bizi de çağırdılar masrafları karşılıyorlar . Ama ben gidemem . Eşimde izinde, onun gitmesini ben istedim . Benim yüzünden tatilinden olmasın geçen yıl da gidemedik zaten buralarda da gidecek temiz bir yer olmadığından dolayı :)

Back
X