Anammm göbiş inmiyormuş mu? Annem de söylemişti bana bunu ama inanmamıştımBenim göğüsler ufacıktı zaten 75 idi 80 beden aldım ama birazcık büyüse olmucak gibi özellikle sırt kısmı. Olmazsa değiştireyim yarın 85 alayım. Bir de şu desteklilerden alcam ama bulabilir miyim mağazalarda? internette var ama ben netten alışverişi pek sevmem özellikle kıyafet içinse. Sen nerelerden alıyorsun canım? Mothercare da falan var mı? yoksa kemeraltı, karşıyaka falan mı yapmak lazım?
Arkadaşımın bir tek göbişi şişmişti, bacaklar falan çöp gibiydi. Hala daha öyle. Geçen düğüne gitmişler, orada da sormuşlar kaç günün kaldı diye. Hemen inmezse ben de emzirme atletini kullanamam. Çünkü sıkı sıkı oldu. Bu arada ben Mina'dan aldım, Balçova Egeparktaki şubesinden. Bebefoxun organik emzirme sutyeni ve organik emzirme atleti. Agora'da Gebe var ya oradan da kruvaze olan sutyenden alırım doğuma yakın. Onun bedenleri bol boldu, denemiştim. Kruvazeyle de emzirmesi kolay olur. Zaten ben normalde evde sutyen takmam ama meme kalkanı ya da ped koyacağımız için mecburen aldım. Pek de rahat edebileceğimi sanmıyorum.