• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Anammm göbiş inmiyormuş mu? Annem de söylemişti bana bunu ama inanmamıştım:KK43: Benim göğüsler ufacıktı zaten 75 idi 80 beden aldım ama birazcık büyüse olmucak gibi özellikle sırt kısmı. Olmazsa değiştireyim yarın 85 alayım. Bir de şu desteklilerden alcam ama bulabilir miyim mağazalarda? internette var ama ben netten alışverişi pek sevmem özellikle kıyafet içinse. Sen nerelerden alıyorsun canım? Mothercare da falan var mı? yoksa kemeraltı, karşıyaka falan mı yapmak lazım?

Arkadaşımın bir tek göbişi şişmişti, bacaklar falan çöp gibiydi. Hala daha öyle. Geçen düğüne gitmişler, orada da sormuşlar kaç günün kaldı diye. Hemen inmezse ben de emzirme atletini kullanamam. Çünkü sıkı sıkı oldu. Bu arada ben Mina'dan aldım, Balçova Egeparktaki şubesinden. Bebefoxun organik emzirme sutyeni ve organik emzirme atleti. Agora'da Gebe var ya oradan da kruvaze olan sutyenden alırım doğuma yakın. Onun bedenleri bol boldu, denemiştim. Kruvazeyle de emzirmesi kolay olur. Zaten ben normalde evde sutyen takmam ama meme kalkanı ya da ped koyacağımız için mecburen aldım. Pek de rahat edebileceğimi sanmıyorum.

Hehehe ay ne bileyim :) ya erkekte olabilir de kızda koca kafa güzel değiillll :KK43:((

Deme öyle annesiii, kafalarının içi güzel olsun.

Aynen canım ya sabah kalktığımda ben de çok aç uyanıyorum :KK43: sonumuz ne olacak acaba :/

Bugün sabah ezanında 2 tane armut yiyip yattım, hayatımda bir ilk bu :) İçim yanmış, sulu sulu nasıl iyi geldi.

Yaa sorma canimm yaa surekli açım
Ben ve bugun yedigim sacma sapan seyler yuzunden suan yemek borum yaniyo:KK43:

Himm soledigin ii oldu cnm o zaman koctasin internet sitesine de bi bakiyim cok saol

Kuzucukkk yarinn herman cikisinda haberlerinii bekliyorumm mutlaka:)
Canım ılık süt içmeyi dene istersen, benim de yanıyordu. Az önce süt içtim, ufacık bir armut yedim, rahatladım.

Kızlar bu arada bebeğimin çok hareketli değil benim sizinde öyle mi? Daha çok ittirme şeklinde kendini hissettiriyor arada da vuruyor.Bazen öyle bir ittiriyorki karnımı bir tarafa doğru karnım yamuluyor resmen:) Sorun yoktur sanırım dimi yine de size sorayım dedimEn Büyük KK

Canim ya inan ayni soruyu bende soracaktim sen benden once davranmissin benim bebisinde son 1haftadir falan hareket sekli degisti ayni senin tarif ettigin gibi genelde ittiriyo karnimi yamultuyo sisiriyo bise bole sanki ayagini dayayarak gezdiriyo gibi oluyo bazen de karnim titresime girmis gibi bi degisik oluyo... ama bi sitede okumustum bebegin beyin gelisimi cok hizla ilerledigi icin hareketleri daha bilincli oluyomus bundan sonra ondan degisiyomus hatta soyle bi cumlede yaziyodu bu haftalwrda anne adaylari bebeklerinin hareketlerinin azaldigindan endise duyanlbilirler... insallah hep iyi olsun yavrularimiz bende persembeyi iple cekiyorum ..

melodika özellikle sana gelsin bu mesaj, sen de benim gibi yakınıyordun bu şişliklerden ya.
Kızlar, hani ellerimiz ayaklarımız şişiyor diye yakınıyoruz ya son gittiğim doktorun önerisiyle akşamları yarım saat 45 dakika yürümeye başladık 2 gündür. Gerçekten maşallah çok rahatladı ayaklarım ve ellerim. Doktor dedi ki öyle sanıldığı gibi tuzla falan ilgisi yok, ana damarlara baskı olduğundan kan uç noktalarda birikiyor. Dolaşımı rahatlatmak için her akşam yarım saat 45 dakika tempolu yürüyeceksin. Adama nasıl dua ediyorum 2 gündür, ayaklarım neredeyse normale döndü çok şükür. Tavsiye ederim yürüyün.

melodika özellikle sana gelsin bu mesaj, sen de benim gibi yakınıyordun bu şişliklerden ya.
Kızlar, hani ellerimiz ayaklarımız şişiyor diye yakınıyoruz ya son gittiğim doktorun önerisiyle akşamları yarım saat 45 dakika yürümeye başladık 2 gündür. Gerçekten maşallah çok rahatladı ayaklarım ve ellerim. Doktor dedi ki öyle sanıldığı gibi tuzla falan ilgisi yok, ana damarlara baskı olduğundan kan uç noktalarda birikiyor. Dolaşımı rahatlatmak için her akşam yarım saat 45 dakika tempolu yürüyeceksin. Adama nasıl dua ediyorum 2 gündür, ayaklarım neredeyse normale döndü çok şükür. Tavsiye ederim yürüyün.

Canim aynisini benim doktorda soyledi heraksam yuru serinde sicaklrda disariya pek cikma dedi bende yuruyorum iyi geliyo soguk dus aliyiorum oda cok iyi geliyo bide kisa sure ayaklarimi yukariya kaldiriyorum .. benin suan enbuyuk problemim ellerimde ki uyusmalar oda odemden oluyomus netten okudum neiyseku doktor kontrolune az kaldi sorucm bakalim doktora...

Canim aynisini benim doktorda soyledi heraksam yuru serinde sicaklrda disariya pek cikma dedi bende yuruyorum iyi geliyo soguk dus aliyiorum oda cok iyi geliyo bide kisa sure ayaklarimi yukariya kaldiriyorum .. benin suan enbuyuk problemim ellerimde ki uyusmalar oda odemden oluyomus netten okudum neiyseku doktor kontrolune az kaldi sorucm bakalim doktora...

Aynen canım. Ellerim de oldukça rahatladı benim yürümeye başlayalı. Benim uyuşmadan daha çok kaskatı oluyor parmaklarım, kıvıramıyorum. Soğuk suya sokuyorum ellerimi, suyun içinde parmaklarımı açıp kapatıyorum. Özellikle sabahları fena oluyor, eşim ovmadan kalkamıyorum yataktan. Ama yürüyüşle bayağı düzeldi gibi. Belki senin de düzelir yakında. Bol su içmeyi ihmal etme.

Selam kızlar toplu alıntı yapamadım size diyeceklerim suanda aldiginiz sutyenler doğumdan sonra olmayabilir cunku göğüsler sütle dolcak biraz daha şişkinlik olucak ayrica ilerya senin yazinda okudum galiba evde sutyen takmiyorum diye o nemeler sütle dolup sizladiginda sütyen olmadığı zaman cok sizliyor ama sutyeni takip toparlaninca biraz rahatlik oluyo.
Ayrica bebek emdigi zaman gogusler fis diye sönüyor geri süt birikince zaten hissediceksiniz insallah hepimizin bol bol sütü olur

Yaa sorma canimm yaa surekli açım
Ben ve bugun yedigim sacma sapan seyler yuzunden suan yemek borum yaniyo:KK43:

Himm soledigin ii oldu cnm o zaman koctasin internet sitesine de bi bakiyim cok saol

Kuzucukkk yarinn herman cikisinda haberlerinii bekliyorumm mutlaka:)

Hemen yazacağım canım :) heyecanlıyım çok bakalım masal hanım neler yapıyor :)

Deme öyle annesiii, kafalarının içi güzel olsun.

Bugün sabah ezanında 2 tane armut yiyip yattım, hayatımda bir ilk bu :) İçim yanmış, sulu sulu nasıl iyi geldi.

Bizimkinin beyni fazla gelişti sanırım :)))) allahtan hiç gece kalkıp yemelerim olmadı ama mesela şuan aşırı açım biran önce ofise geçsem de kahvaltı etsem.. Tartılara küstüm iyice bir de hep arkadaşlarım 1 yılda anca toparlıyosun diyo iice sinirlerim bozuluyo :( benim 6 ayda baya bi toparlamam lazım

Günaydın Kızlar boğazım cok kötü ağrıyor ve kuruluk var .sifayi kaptim anlayacağınız.ve şimdi ise gitmek durumundayız.hepinizi.öpüyorum iyi günler dilerim

izlemeseydin canım ben izlersem kötü etkilenirim diye korkuyorum. Ben zaten çok korkak bir insanım. Doğum yaklaştıkça artıyor korkum sanki. Şu çatı muayenesi bile şimdiden geriyor beni. Nasıl oluyor yaptıran var mı acaba topikte? Ben hep normal doğum istedim ama günler yaklaştıça kafam karışıyor sezeryan mı acaba diye?

sanki 5 çocuk doğurmuşum gibi hiç korkmuyorum ya:)) belki son günler bir korku sarar beni de:) çatı muayenesini de 36. haftada yapıyormuş doktor. bence eğer bir sakıncası yoksa kesinlikle normal doğum yapmalıyız ki en büyük duam bu. en büyük korkum da çok sancı çektikten sonra doğum olmayınca sezeryana almaları:( bizim ve bebişimiz için en hayırlısı neyse o olsun:)

Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki :KK43:

Canım güzel hebarlerini dört gözle bekliyoruz :) İnşallah herşey olundadır ve minik kuzu yüzünü gösterir :)

Günaydın Kızlar boğazım cok kötü ağrıyor ve kuruluk var .sifayi kaptim anlayacağınız.ve şimdi ise gitmek durumundayız.hepinizi.öpüyorum iyi günler dilerim

Klimalar mı dokundu ki canım,klima çarpınca genelde kuruluk oluyor :(Dikkat et kendine,gerekirse izin al birkaç gün...

Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki :KK43:
Benden de günaydın herkese. Eee kahvaltını yaptın mı :) Ben yaptım :) Mesai 9.00da bizim ama servis yüzünden 8'de ofiste oluyorum hep.

kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınız :KK54: benim 2-3 gündr vücumun bacaklarımla birleştiği kısımdaki kemiklerim ağrıyor sizce sebebi ne olabilir ? böyle ağrısı olan oldumu .
Ayy bugün ben soracaktım bu soruyu denk geldik:)) Resmen hafiften topallar gibi oluyorum hele oturup ayağa kalktığım ilk anda daha çok oluyor acaba çatı genişlemesi falan mı oluyor..Cevap geldi mi bilmiyorum sayfalara bakmadım ama benim ve bu ağrımı duyanların yorumu bu..Pazartesi doktora gidince soracağım.

Canım cumartesi gidiyorum artık kontrole. 1 eylül de tekrar gideceğim doğum izni için o zaman ücret ödemeyeceğim. Hallettik çok şükür.
bu arada biliyorsun değil mi cumartesi-pazar özel hastanede yazılan ilaçları devlet ödemiyor, eczaneden sigortasızmış gibi alıyorsun.

Back
X