kızlar benim de karnımın alt tarafında çatlaklar oluşmuş...benim de kardeşim farketti kırmızı kırmızı çizgiler oluşmuş ve sanki gitgide de derinleşiyor ve artıyor gibi geliyor

ben de Bella B nin çatlak kremini almıştım ama hiç düzenli kullanmadım, duştan sonra da genelde bebek yağı sürdüm ama bu kremleri ya çok düzenli kullanacaksın işe yaraması için günde 2 defa falan (ben 3 günde 2 günde falan aklıma geldikçe kullandım) ya da hiç kullanmayacaksın...kremi de rezil ettim saçma sapan kullanarak, paramı da,göbüşümü de :)) bir de bence genetikle ilgili bir şey bu iç karnın darsa ve gerilmeye ve şişmeye erken başlamışsa (ki benim öyle) ve annede falan olmuşsa illa ki ne kullanırsan kullan çatlıyorsun... benim bir arkadasım var subatta doğum yaptı 19 kilo falan aldı ve karnında bir tane bile çatlak yok, sadece bir kaç tane popoda var o kadar... bir arkadasım daha var, ben çatlak kremini sürekli kullandım ama yine de heryerim çatladı dedi... demekki neymiş kremler çok düzenli kullanıldığında bir nebze de olsa işe yarıyormuş ama kahrolası genetikte varsa vücudun çatlamaya müsaitse çatlıyormuşsun...
Napalım bu izler de bize minik meleklerimizden kalıcı bir hatıra olur artık :)))