Bebek yağı dışında diğerlerine katılıyorum. Bebek yağında kanserojen petrol ürünü var. Lierac'ın içeriğinden hamileliğimizin başlarında çok bahsetmiştik zaten. Ben son zamanlarda çatlak olasılığı arttığı için katı kakao yağı aldım. Onu benmari usulü eritip, zeytinyağıma karıştırdım. Ama düzenli sürmüyorum bu ara, 3-4 günde bir. Çatlakları bekliyorum, bana da merhaba derler yakında :) Kakao yağını çok duydum, bir de ana sağlıkta hemşire arkadaş da önerdi. Tavsiye ederim, çünkü uzun süre nemli kaldığımı hissediyorum onu sürünce.
Canım çok değil mi bu kadar biberon? Ben de süt sağma pompasının biberonu ve ekstradan Avent geniş ağız 125 cam var ama Dr. Browns 120 cam da almayı düşünüyordum. Biraz önce kardeşimle konuştum, sadece kaşık biberon kullanıyorlarmış. Doktorları öyle istemiş. Çok çok memnunlar, anlattı ayrıntılı bir şekilde. Ama ek gıdaya geçince normal biberon alırlar mı bilmiyorum. Sanırım ben de kaşık biberon alacağım.
http://www.kliksa.com/urun/medela-k...in/902099880?gclid=CNPB6Lf5o8ACFWTHtAodSicAag
Haklısın ama bedduamız da kabul oluyor sanırım. Hiç yapmadığım şey ama eşimi, beni, karnımdaki yavrumu haksız yere çok üzen bir adama bela okudum. Adam o hafta bağırsak iltihaplanmasından acil ameliyat oldu. Ameliyatı da zor geçmiş. Şimdi eli karnında geziyor önümüzde. Eşime dedim sorsana ona acaba birinin mi bedduası tuttu diye.
Canım güzel haberlerle gelmişsin,maşallah sana ve bebişine. Bu arada biz de dün gece 12 gibi eşimle tostçuya gidip, ketçaplı mayonezli turşulu tost yedim. Zararlı ama tutamadım kendimi. Uyuyamayacaktım yoksa. Normalde yemediğim zararlı şeyleri hamilelikte yiyesim geliyor. Kola bile istiyor canım, yıllardır doğru düzgün içmemişimdir oysaki.