Günaydın güzel anneler

bugün oğluşumu görmeye gidicem saat2.30 da. Geçen sefer gittiğimde kilo artışı az gelmişti. Bakalım kaç kilo oldu miniğim... herkese musmutlu günler
Görüş var yani bugün:) güzel haberlerle gel inşallah, Erdemciğe selamlar:)
kızlar herkese tekrar günaydın.bugun ayın 22 si benim doğumum sezeryan olacağı için doğumuma tam 1 ay var allahım şaka gibi ya .haftayada işyerinde son haftam,evdeyim artık .düşündükçe heyecan yapıorum :)))
Naboo'nun da bu hafta sonmuş, son hafta kolay geçer zaten. Ağustos ay takviminde son basamak zaten, Eylül de şafak sayarız artık, ben de çok heyecan yapıyorum. Bu arada biz daha gün konuşmadık ama sezaryen olacağı için biz de 20-25 arası bekliyoruz, ayı günlere denk gelebiliriz. Ben hep olumlu sezaryen süreçlerini dinliyorum ve okuyorum, bizimki de kolay olur ve çabucak toparlanırız inşallah.
Günaydın :) Güzel haberlerini yaz buraya :) Ben de yarın sabah 9da görücem oğlumu inşallah :)
Bizim de yarın 15.30 da görüşümüz var, benim kız biraz erkek Fatma, yani sizin oğluşlara yakın gidiyor gelişimi, ne kadar oldu çok merak ediyorum, inşallah bütün kuzuların keyfi yerindedir:)
günaydın kızlar hamiş smile yok mu ben mi bulamadım

neyse 35. haftayada girdik bugün

evde yat yat çok sıkıldım ama napalım durmak yok yatmaya devam

sizlerden naber
Ben de yarı yatıştayım, böyle gezen hamişleri görünce özeniyorum bazen ama olsun canım ya sayılı gün nasılsa geçer inşallah.
Günaydın güzel anneler...
Kızlar yeni bir şey öğrendim; bu diş macunlarında bebeğe zararlı maddeler varmış ben sürekli kullandım diş macunu

Siz biliyor muydunuz? Kullandığınız zararsız bir ürün var mı en azından son 2 ay kullanmasam diyorum.
bu arada cumartesi günkü randevumu pazartesiye almak zorunda kaldım

Bu ay o kadar çok erteledim ki randevuyu bir türlü gelmedi doktora gideceğim gün...En son 2 hafta önce görmüştüm kızımı ama o da kendi doktorum değildi.
Şu doğum konusunda da karar veremiyorum epiduralli mi epiduralsiz mi? siz ne düşünüyorsunuz??
Ben Amwayin glister macununu kullanıyorum canım, bitkisel olduğu söylendiği için piyasadaki ürünlerden iyidir diye aldım ama yine de tam bilemeyiz tabi
Ben bi tane emzirme südyeni aldım, adet yerini bulsun:)) Ben de gereksiz buluyorum sadece hastane için aldım aslında. Evde normal südyenimi takarım.
Normal sütyenler de olur tabiki ama bunlar da çok rahat Kamurancım, bi dene istersen. Ben hastane çantasına koydum ama şu anda kullanıyorum,emzirirken de sıyırmaktan kolay olur. Yine de sadece işlevsel birşey olduğu için pahalı birşey almadım ben. Şahinler'de 12.5 lira ve penyesi gayet iyi, aklında olsun.
Hayırlı cumalar hamile bacılarım. Bir hafta daha geçti ve izne kaldı 1 hafta
Hayırlı cumalar canım, nihayet bitiyor mesainiz, evde olmak çok iyi gelecek :)
Annelerimiz nasıl dayandıysa biz de dayanırız herhalde. E kolay değil, koca bi bebek çıkıyor :))) İnşallah kolay olur doğumlarımız. Sancı çekmesi önemli değilmiş, doğumun kolay olması önemliymiş. Sancıyı hepimiz çekicez öyle ya da böyle. Sezeryan dışında.. İnşallah çok fazla kesik atmazlar.. Bu yüzden bebeğim 3 kilo olsun yeter diyorum ben :/ Fazlası zor çıkar :)))))))))))))))
Bence de biz sancıdan değil o bebk ordan nasıl çıkacak ondan korkuyoruz ama o da Allahın hikmeti, yani yumurtaya can veren Rabbim, herşeye de Kadir elbet. Hem normal doğumda son yarım saate kadar sancılar arada şak diye kesilip dinlendiriyormuş anneyi, korkmamakla çok iyi yapıyorsun, motivasyon çok önemli:)