• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ben kırmızı et yiyemiyorum inş bebegmde ilerde bi eksiklik çıkmaz çok nadir kocişn tabgndan alrm misafrlikte çikarırlarsa oda göz hakkı ye bebegn canı çeker dedklerindn dolayı yiyorum kötülük edyorum ogluma ama napim :-(

Canim bisy yemek gerekirken yiyememek cok zor biliyorum benimde tek derdim haslanmis yumurta hamileligimin ilk baslarinda fena tiksinmistim hala devam ediyo bazen sarisini yemek icin zorluyorun kendimi ama nasil zor yutuyorum oure oure sorma... ama ben onu telafi amacli corbalarin terbiyelerine hep yumurta sarisi katiyorum krep yapiyorum sabahlari sucukla kizartiyorum yumurtali ekmek yapiyorum bi sekilde telafi ediyorum sende mesela eti yiyemiyosan bile en azindan hasla suyuyla sehriyeli hafif corbalar yap hatta dur bi kolay tarif vereyim -bitane havucu az yagda hafif rengi cikana kadar kavur uzerine icinde eti hatta kemikli olursa daha iyi olur hasladigin suyu dok bi sure havuc yumusayana kadar kaynasin sonra icine tel sehriye at o kaynarken sen terbiyesini hazirla iki uc yemek kasigi yogurt bir yumurta sarisi iki uc damla limon suyu bi tatli kasigina yakin unu iyice cirp bi kapta sehriyler zaten hemen pisiyo altini kisaraktan corbanin suyundan azar azar terbiyenin icine karistiraraktan ilave yap ki sicakliklari esitlensin kesilmesin terbiye yeterince isininca karistira karistira corbaya ilave et sonracorba bi fokurdayana kadar karistir kapatmadan icine az maydonoz atanilirsin goruntu ve lezzet veriyo.... ben bu corbayi cok yaparim tavsiye ederim hem cok kolay hem cok besleyici hem etin hem yumurtanin proteinini aliyosun havucun vitamini yogurdun kalsiyumu derken cok faydali tum annislerimize tavsiye ediyorum hepinizi opuyorum...

canım bebeğimiz için hangi doğum gerekliyse o en iyi doğum şeklidir.. normal doğum herkese iyi diye birşey yok zaten..

ben de normal istiyordum ama bu şartlarda benim için kötü bir doğum şekli.. ben iğne vuruluyorum. sadece sezaryan ve kan sulandırıcı kullanmanın bağlantısı için değil normal doğumun tehlikesi.. yani ben 38 hafta olunca herşey yolundayken erken sezaryanla doğurmak istiyorum. çünkü kan pıhtlışmasının ne zaman ne şekilde tepki verir bilmiyoruz.. normal zamanı ve şartları bekleyemeyiz..

ayrıca eşi önde benimde...herhan erken doğum riskim var zaten..
en önemli sebebi bunlar.. tabi bunun yanında troitim olduğu,yaşımın büyük olmasından dolayı da bu riske atmak istemediğini söylemişti dr.
Haklısın canım kan sulandırıcı da kullanıyrsun sen. Elbette riske atılmaz. Hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Dolabimizin biraz yerlesmis hali

Eklentiler

• 20140823_193337.webp
    20140823_193337.webp
    131,2 KB · Görüntüleme: 117
Evet cok kötü oluyor o sancı. Ben gecen gün gece yatarken eşimle muhabbet ediyorduk birden bi tuttu sancım başladım ağlamaya ama geçmedi eşim sanırım vakit geldi gidiyoruz demeye başladı ben tırsttım tabi ama nasıl tutuldu karnım birden sonra gecti cok şükür. Fiyatlar cok iyi gercekten. Sen neden verayı düşünmüyorsun peki? Gerçi hastane hakkında hiç bir fikrim yok ama burdan da memnunsun galiba?
Umuttaki doktoruma güveniyorum canım veradakinin tecrübesi onun kadar değil. Özellikle normal doğum şasımı umuttakine sormam lazım. Veradaki 30lu yaşlarda çok genç. Ne biliyim kestirebilir miyim ona kendimi bilemiyorum.. 1 eylülde her şey netleşecek gibi.

Dolabimizin biraz yerlesmis hali

Canim cok guzel görunuyo bende gardolabimizin besigimizin gelmesini sabirsizlikla bekliyorum sen gomlek kot pantolon falan buyuk seylerde almissin ben o tarz hic almadim cok hediye getiriyolar ablam dogum yaptiginda bi dunya gelmisti cogunu giyemedi bile bende herşeyin yerine yerlesmesini cok istiyorum.

Herkese merhabaaa :) bugün kadıköye gittik, artık çok yürüyemiyorum :KK43: belim ağrıyor, karnımın alt tarafları sızlıyor :KK43: bi takım pijama aldık artık ufak tefekler dışında eksiğimiz kalmadı gibi :) bu da pijamam :)Eki Görüntüle 1225026

Gule gule kullann tatlimmm:))artik agrilarimizz galibaa normal aynindurumdayiz:(

Kızlar bizde geldik kontrolden,
Bizim tontiş kuzu 2500 gr bulmuş çok şükür :nazar: bizim durumlar biraz heyecanlı olmaya başladı artık kankalar:) Nst de iki sancı çıktı ama doktorumuz şimdilik herşey yolunda dedi, artık dinlen ve kasılmaları takip et, Sancı olursa da durdurabiliriz dedi. Pıhtılı bacılarım hadi sizi de heyecanlandırıyım biraz, bugünden itibaren coraspini bıraktığımız için 10gün sonra kontrole gelince suyuna bakacazazalma varsa doğuma alabiliriz, artık doğuma hazırsınız zaten dedi:) tabi bu sadece bir ihtimal, ben bol su içmeye devam edecem, çünkü hedefimiz 37-38leri görmek dedi. Dualarınızı bekliyoruz...

Cnm masallah kuzuyaa kocamannn olmuss:)) yalnız su aspirin olayı beni baya heyecanlandırdı aspirini bırakınca suyununn azalma ihtimali mi varmıs ki eee o zaamn pıhtılı olup normal dogum yapanlar nasıl yapıyo ki off kafam karıstı

Herkese merhabaaa :) bugün kadıköye gittik, artık çok yürüyemiyorum :KK43: belim ağrıyor, karnımın alt tarafları sızlıyor :KK43: bi takım pijama aldık artık ufak tefekler dışında eksiğimiz kalmadı gibi :) bu da pijamam :)Eki Görüntüle 1225026

Merhaba canım. Güle güle kullan cici pijamanı. La Senza'da da bu tarz pijamalar oluyor.

Bende araştırma yapmıştım bu konuda. Kimileri aventin tüm ürünlerinin bpa siz olduğunu söylese de ben boyle birşeye inanmadım. Hem oyle olsa ne olacak ki yine zararlı yine zararlı. Benim eşim kesinlikle çalısmamı istemiyor. Bu iki seneyi kızımıza ayırıp geçirmemi iki sene sonunda da güzellik evimi acacığı için suan pompamızın bpa lı olup olmadığına takılmış durumda değilim canım beni üzen tek şey haftada bir günde olsa kullanacak olmam. Ne yazıkki pazar gezmelerimizde emzirme odalarını tercih etmediğim için sütümü sağıp oyle çıkcak dışarı. Ama soyle düşünüyorum yani sonuçta sütün duracağı yer cam biberonumuz. Onemli olan yedek parçalardan cok bence bu nokta. Ama dediğin doğru ama yapacak birsey yok bu konuda. En azından cam tercihi yapabileceğim şeylerde cam tercih ettim ki pompanın baska türlüsü yok sanırım. Onun dışında dediğin gibi emziğimizde 0 bpa sız ama onu da cok önemsemiyorum. Cunku sadece kundak yaptığımız zaman kızımın sakinleşmesi için kısa süreliğini vercem sonra ağlasa da zırlasa da yok.

Damlacığım ben de en az 1 sene çalışmayacağım ama sanırım dediğin gibi olmuyor. Çalışmasak da sık sık sağmamız gerekiyormuş memeyi. Sadece bebeğin emmesiyle olmuyormuş. Bu arada çok katı gördüm seni, kıyamazsın sen Henamıza :) İsterse verirsin emziği bence annesi.
Ben gezmedeyken arabada emziririm diye düşünüyorum. Emzirme odaları tuvaletin yanında oluyor genelde, çok iğrenç bir durum. Hatta erkek olduğu için çişi geldiğinde de arabada yaptırırım diye düşünüyorum. Çocukla genel tuvalete girme fikri ürkütüyor beni. Biraz fazla abartıyorum belki ama arkadaşlarım yaşadıklarını anlatıyorlar da feci öyküler :)

saol canım bilgn içn ben primanın yeni dogandan bi paket 80li aldm acaba daha alsam mı diye duşndum bende 30 tl ye almştm bebism dogduktan snrada migrostaki indrimleri takip edrim sayende bilglenmiş oldum :)

Rica ederim canım. 80 li paketi bilmiyorum.

Canim cok guzel görunuyo bende gardolabimizin besigimizin gelmesini sabirsizlikla bekliyorum sen gomlek kot pantolon falan buyuk seylerde almissin ben o tarz hic almadim cok hediye getiriyolar ablam dogum yaptiginda bi dunya gelmisti cogunu giyemedi bile bende herşeyin yerine yerlesmesini cok istiyorum.
Tulum da aldım hastane cıkısı için ama Babamız pantolon gömleği çok begenince 62 numara onlardan da aldık hevesini kırmak istemedim..yerine yerlesince daha çok yakinlasdigimi hissediuorum elbiselerine baktıkça..

Yanılmıyorsam Azure, Elifsen kontrolden gelmiş, hoşgelmiş. Biz de cuma günü gideceğiz. Güzel oluyor böyle sık kontroller. Hep hayırlı haberlerle geliriz inşallah.

Canim bisy yemek gerekirken yiyememek cok zor biliyorum benimde tek derdim haslanmis yumurta hamileligimin ilk baslarinda fena tiksinmistim hala devam ediyo bazen sarisini yemek icin zorluyorun kendimi ama nasil zor yutuyorum oure oure sorma... ama ben onu telafi amacli corbalarin terbiyelerine hep yumurta sarisi katiyorum krep yapiyorum sabahlari sucukla kizartiyorum yumurtali ekmek yapiyorum bi sekilde telafi ediyorum sende mesela eti yiyemiyosan bile en azindan hasla suyuyla sehriyeli hafif corbalar yap hatta dur bi kolay tarif vereyim -bitane havucu az yagda hafif rengi cikana kadar kavur uzerine icinde eti hatta kemikli olursa daha iyi olur hasladigin suyu dok bi sure havuc yumusayana kadar kaynasin sonra icine tel sehriye at o kaynarken sen terbiyesini hazirla iki uc yemek kasigi yogurt bir yumurta sarisi iki uc damla limon suyu bi tatli kasigina yakin unu iyice cirp bi kapta sehriyler zaten hemen pisiyo altini kisaraktan corbanin suyundan azar azar terbiyenin icine karistiraraktan ilave yap ki sicakliklari esitlensin kesilmesin terbiye yeterince isininca karistira karistira corbaya ilave et sonracorba bi fokurdayana kadar karistir kapatmadan icine az maydonoz atanilirsin goruntu ve lezzet veriyo.... ben bu corbayi cok yaparim tavsiye ederim hem cok kolay hem cok besleyici hem etin hem yumurtanin proteinini aliyosun havucun vitamini yogurdun kalsiyumu derken cok faydali tum annislerimize tavsiye ediyorum hepinizi opuyorum...

Ben de haşlanmış yumurtayı çok zor yiyorum :KK43: Sarısına limon sıkınca kokusu kaçıyor aklında olsun canım. Bazen de çoban salata gibi yapıp, içine yumurta ve ceviz de katıyorum. Limon, tuz, zeytinyağı falan. Arada yutuveriyorum işte sarısını da.

Bu arada çorba çekti canıııım ama geç oldu. Yoğurtla yetinmeliyim.

Gule gule kullann tatlimmm:))artik agrilarimizz galibaa normal aynindurumdayiz:KK43:

Cnm masallah kuzuyaa kocamannn olmuss:)) yalnız su aspirin olayı beni baya heyecanlandırdı aspirini bırakınca suyununn azalma ihtimali mi varmıs ki eee o zaamn pıhtılı olup normal dogum yapanlar nasıl yapıyo ki off kafam karıstı

Çok teşekkürler canım darısı başına ;) yaa sende de mi var aynı ağrılar en fenası birden sanki acaip sıkışmış gibi oluyorum sonra tuvalete gidiyorum bi iki damla :/ daha 1,5 ay var son günler napıcaz :(

tarifin için çok teskkür edrim canım ama krmızı etle olan hç bşeyi yiyemyorum onun kokusunu bile sevmyorum kurbn byramından snra falan kv demde annemde piştgi zaman balkona kaçıyorum inan okadar sevmyorum :(

az önce şekerlemeden uyandım.karnımın alt tarafı adet ağrısı gibi ağrıyor.bide sol yumurtalığım eziliyor gibi. şimdiye kadar iyi gidiyodum devam ederse yarın doktora gideceğim. bu durumu yaşayan var mı ?

Çok teşekkürler canım darısı başına :KK66: yaa sende de mi var aynı ağrılar en fenası birden sanki acaip sıkışmış gibi oluyorum sonra tuvalete gidiyorum bi iki damla :/ daha 1,5 ay var son günler napıcaz :KK43:

Olmaz olur mu cnm daha bugun evden cıkmadan wc ye gırdim 7-8 dk lık bi mesafeye gidicektim kendimi alısverı merkezine zor attım nerdeyse kacırcaktım altıma:(

Ben de haşlanmış yumurtayı çok zor yiyorum :KK43: Sarısına limon sıkınca kokusu kaçıyor aklında olsun canım. Bazen de çoban salata gibi yapıp, içine yumurta ve ceviz de katıyorum. Limon, tuz, zeytinyağı falan. Arada yutuveriyorum işte sarısını da.

Bu arada çorba çekti canıııım ama geç oldu. Yoğurtla yetinmeliyim.

Bendende haşlanmış yumurta yemiyenlere bi tarif peynirli yumurta once zeytinyaginda peyniri erit sonra yumurtayi kir pisir bukadar hem peynirin vitamini hemde yumurtanin ikisi birarada ozellikle peynir yemeyen cocuklarada yapılabilir

Merhaba canım. Güle güle kullan cici pijamanı. La Senza'da da bu tarz pijamalar oluyor.

Damlacığım ben de en az 1 sene çalışmayacağım ama sanırım dediğin gibi olmuyor. Çalışmasak da sık sık sağmamız gerekiyormuş memeyi. Sadece bebeğin emmesiyle olmuyormuş. Bu arada çok katı gördüm seni, kıyamazsın sen Henamıza :) İsterse verirsin emziği bence annesi.
Ben gezmedeyken arabada emziririm diye düşünüyorum. Emzirme odaları tuvaletin yanında oluyor genelde, çok iğrenç bir durum. Hatta erkek olduğu için çişi geldiğinde de arabada yaptırırım diye düşünüyorum. Çocukla genel tuvalete girme fikri ürkütüyor beni. Biraz fazla abartıyorum belki ama arkadaşlarım yaşadıklarını anlatıyorlar da feci öyküler :)

Rica ederim canım. 80 li paketi bilmiyorum.
2014-08-23 22.09.14.webp bna yengemler falan bunu önerdiler canim bende böyle aldm

önceki yazını görmedim canım.. buna da ancak yazabiliyorum.. bu ara yoğunduk bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledik annemle.. çantamızı hazırladık.. bugün de dolabı kurulacak.. iş bitmiyor :)
kapı süsüne başladım ama ütü girince yarım kaldı.. muhtemelen önümüzdeki haftaya çıkar bir şeyler..
şimdilik bunları yaptım..

Eki Görüntüle 1224729 Eki Görüntüle 1224729 Eki Görüntüle 1224729
Süpreeer bunlaaaar:) nasıl yaptın bunları canım.

Back
X