- 8 Temmuz 2013
- 2.133
- 1.321
- 148
ben kırmızı et yiyemiyorum inş bebegmde ilerde bi eksiklik çıkmaz çok nadir kocişn tabgndan alrm misafrlikte çikarırlarsa oda göz hakkı ye bebegn canı çeker dedklerindn dolayı yiyorum kötülük edyorum ogluma ama napim :-(
Canim bisy yemek gerekirken yiyememek cok zor biliyorum benimde tek derdim haslanmis yumurta hamileligimin ilk baslarinda fena tiksinmistim hala devam ediyo bazen sarisini yemek icin zorluyorun kendimi ama nasil zor yutuyorum oure oure sorma... ama ben onu telafi amacli corbalarin terbiyelerine hep yumurta sarisi katiyorum krep yapiyorum sabahlari sucukla kizartiyorum yumurtali ekmek yapiyorum bi sekilde telafi ediyorum sende mesela eti yiyemiyosan bile en azindan hasla suyuyla sehriyeli hafif corbalar yap hatta dur bi kolay tarif vereyim -bitane havucu az yagda hafif rengi cikana kadar kavur uzerine icinde eti hatta kemikli olursa daha iyi olur hasladigin suyu dok bi sure havuc yumusayana kadar kaynasin sonra icine tel sehriye at o kaynarken sen terbiyesini hazirla iki uc yemek kasigi yogurt bir yumurta sarisi iki uc damla limon suyu bi tatli kasigina yakin unu iyice cirp bi kapta sehriyler zaten hemen pisiyo altini kisaraktan corbanin suyundan azar azar terbiyenin icine karistiraraktan ilave yap ki sicakliklari esitlensin kesilmesin terbiye yeterince isininca karistira karistira corbaya ilave et sonracorba bi fokurdayana kadar karistir kapatmadan icine az maydonoz atanilirsin goruntu ve lezzet veriyo.... ben bu corbayi cok yaparim tavsiye ederim hem cok kolay hem cok besleyici hem etin hem yumurtanin proteinini aliyosun havucun vitamini yogurdun kalsiyumu derken cok faydali tum annislerimize tavsiye ediyorum hepinizi opuyorum...