• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Geldik kızlar..Kontrolümüz olduğu için Herman beye gittik tekrardan hemde fiyatı konuşuruz diye ama kuruş inmedi.. Birde gayet normal fiyatlar diyor sana göre normal de bana değil işte..Snowcum bugün beni de başından savdı yüzde yüz içime sinse belki parayı verecektim ama tam sinmedi..Bebeğime iyi dedi ama kilosu az gibi 1900 olmuş az mı sizce?

Kızlar birde size birşey soracağım bu doktor konusunda kararsız kalınca dua ettim Allah'ım sen bana doğrusunu göster rüya göreyim diye.Dün gece rüyamda Türkiye hastanesindeki Figen hanıma gidiyordum ama anonslarda mehtap hanımın adı vardı.Ben bu iki doktoru da beğenmedim ve figen hakkında kötü şeyler duydum sizce ne yapsam gitsem mi?

kilosu iyi canım sıkma canını. bu haftalarda hala doktordan emin olamamak çok kötü:( git bir dene bari.

ben de ilk zamanlar çok kalabalık istemiyorum evi ama mecburen öyle olacak sanırım. Annem bizde kalacak ama kayınvalidem gider gelir. İnşallah kolaylıkla atlatırız o süreci canım

canım adam gerçekten doktor değil de tacir gibi ben hiç sevmedim, kontrole de gitmiycem. Gayrettepeyi aradın mı? Bu arada bence kilosu gayet iyi canım ve bence Herman az ölçüyor. o hastaneyi de doktorları da hiç bilmiyorum canım, hayırlısı olsun hakkında.

bizim her iki tarafta istanbuldan gelecegi içinn mecburrrr uzun bi süree birliktee kalacaklar:( neysee katlanıcaz artık yapıcak bişey yokk...

demekki herman konusunda paracı flan diye duydugum seyler normalmişş boşverin kızlarr içinize sinen doktorlarla devam edin o zaman...

bende yarın kendi dr uma gidiyorum 3 te randevum (9 daydı bu sabah sekreteri arayıp izmire tür bebek için transfere gidecegini söledi 3 e aldı randevumu:(( ) cok kararsız bi aile olmamıza ragmemmm knedi dr umuzlaaa devam etmee kararıı aldıkkk sonundaa içim cok huzurlu:) inş normal dogum yapabilirim de en azından 2000 tl eksik öderiz dogum parasını:))

Geldik kızlar..Kontrolümüz olduğu için Herman beye gittik tekrardan hemde fiyatı konuşuruz diye ama kuruş inmedi.. Birde gayet normal fiyatlar diyor sana göre normal de bana değil işte..Snowcum bugün beni de başından savdı yüzde yüz içime sinse belki parayı verecektim ama tam sinmedi..Bebeğime iyi dedi ama kilosu az gibi 1900 olmuş az mı sizce?

Kızlar birde size birşey soracağım bu doktor konusunda kararsız kalınca dua ettim Allah'ım sen bana doğrusunu göster rüya göreyim diye.Dün gece rüyamda Türkiye hastanesindeki Figen hanıma gidiyordum ama anonslarda mehtap hanımın adı vardı.Ben bu iki doktoru da beğenmedim ve figen hakkında kötü şeyler duydum sizce ne yapsam gitsem mi?

Bu haftadan sonra yeni dr arayışına girmek gerçekten zor, ben de 19. haftamdan sonra dr. değiştirmiştim, yeni dr. a karar verene kadar stres yaşamıştım. Artık özel hastanedeki dr.lar bile yoğunluktan dolayı hastalara gerekli ilgiyi gösteremeyebiliyor, içine tam anlamıyla sinmesede en fazla sinen dr.u tercih etmeni öneririm, bir hastanın kötü diye nitelendirdiği dr, diğeri için çok iyi de olabiliyor, bence bir tanış, kontrole git, sonra aklına en yatan dr ile devam edebilirsin, güven önemli, sonuçta kısa süreyle de olsa kendimizi ve evlatlarımızı onların eline teslim edeceğiz.

Kızlar Çarşamba günü öğlen 1 de Kadıköy balon Cafe de buluşma varmış. Facede düzenlenmiş ben gidiyorum eğer çalışmayan yada o gün izinli olan birileri varsa gelsin tanışalım ;)

bizim her iki tarafta istanbuldan gelecegi içinn mecburrrr uzun bi süree birliktee kalacaklar:KK43: neysee katlanıcaz artık yapıcak bişey yokk...

demekki herman konusunda paracı flan diye duydugum seyler normalmişş boşverin kızlarr içinize sinen doktorlarla devam edin o zaman...

bende yarın kendi dr uma gidiyorum 3 te randevum (9 daydı bu sabah sekreteri arayıp izmire tür bebek için transfere gidecegini söledi 3 e aldı randevumu:KK43:( ) cok kararsız bi aile olmamıza ragmemmm knedi dr umuzlaaa devam etmee kararıı aldıkkk sonundaa içim cok huzurlu:) inş normal dogum yapabilirim de en azından 2000 tl eksik öderiz dogum parasını:))

canım Allah sabır versin o zaman sana, bizim de iki taraf da burda değil ama kayınvalidem kızında kalır Allahtan :)

aynen canım 6 yıl önce duydukların hala geçerliymiş yani.. aaaa süper sonunda bir şeye karar vermenize çok sevindim :-) şaka bir yana gerçekten çok çok sevindim canım, doğum konusunda da inşallah hayırlısı olur, para da önemli tabi ama ikinizin sağlığı daha da önemli ;)

Kızlar Çarşamba günü öğlen 1 de Kadıköy balon Cafe de buluşma varmış. Facede düzenlenmiş ben gidiyorum eğer çalışmayan yada o gün izinli olan birileri varsa gelsin tanışalım :KK66:

yaa biz de yapacaktık haniiiii :( bi türlü beceremedik :( neyse bakalım size iyi eğlenceler canım, bizden de selam söyle ;)

kızlar hepinize meraba .ben ve suratsız kızım geldik :)) uyuyodu bebeğim birazcık rahatsız ettik suratını astı :)) sonrada göstermedi bize o güzel yüzünü.nst girdik ama cok daraldım alalh şükür ikimizde iyiyiz 2,500 kilo olmus bebeğim
O nts mahvediyor insanları sanırım sende sırt üstü yattığın için daraldın. Maşallah canım kilosu bence haftana göre cok iyi. Suratsız deme annesi bak bize snowla haftalardır göremiyoruz

hoşgeldiniz canım.
bebeğinin kilosu bence gayet iyi..

dr un konusunda da canım rüyana göre değil. çünkü şu dönem o kadar takıyoruz ki ne nedir nasıldır yani haberci bir rüya dedikleri vs mi belli olmaz...

sen sakin kafayla düşün. eşinle düşünün.. içine hangi dr siniyorsa ve bütçeniz ona uygunsa onu tercih edin.

yaa biz de yapacaktık haniiiii :KK43: bi türlü beceremedik :KK43: neyse bakalım size iyi eğlenceler canım, bizden de selam söyle :KK66:
Yapalım gercektn doğuma gitmeden ben yapalım. Bende organizasyon sıfırdır. O yüzden yapamıyorum. Ama senin iyiydi sanırım :) bide şu var Cumartesi çoğunuz evdesiniz ee bi Cumartesi mesela bu Cumartesi olabilir bu seferde biz buluşalım

Kızlar dün kayınvalidemdeydik. Kayınvalidem ebe, normal istemiyorum deyince hiç baskı falan yapmadı normal iyidir, sezeryan yapma gibisinden. Zaten o yalancı sancılardan sonra normalin bana göre olmadığını anladım Kamuran'ın dediği gibi. Kapıda karşılarken aman da aman torunum gelmiş dedi. Karnımı falan sevdi. Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz. Üstelik kayınvalidemin diğer çocuklarından torunları da var, ilk değil yani bizimki. Bu arada kayınvalidem köyde görevliyken çocuklarını da götürürmüş gece acil doğumlara. Siz dönün arkanızı bakmayın dermiş. Ama tek göz oda sonuçta, herşeye şahit olurlarmış. Eşime diyorum acil durumda doğurtursun sen beni, bilinçaltında kalmıştır diye :)

Bir de aklımda bir konu var. Eşleriniz doğuma girecek mi? Normal doğuma dayanamazlar belki ama sezeryanda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım o kadar çaresiz hissetmiş ki kendini sondayı takan erkek hastabakıcının elini tutuvermiş ameliyatta. Kardeşim eşinin doğumuna girdi. Bir elini anestezi uzmanı, diğer elini ben tuttum. Mutlaka girmeli eşin diyor. Oturtmuşlar kardeşimi eşinin yanına, destek olmuş. Eşim de girmek istiyor. Ama yanlış birşey yapıp, seni kızdırırır mıyım acaba o halde diye de düşünüyor. Doktorum izin verir mi gerçi onu da bilmiyorum.

Benim sezaryan olursa kendim için değil de bebeğimiz için babası girse iyi olur mu diye aklıma geliyor bazen, ilk çıktığı anı ben göremeyecem o görsün hatta kaydetsin, sonra da odamıza gelene kadar yanında olsun diye ama ablam sezaryan yaptığında gerçekten 15 dk sonra falan bebeği çıkarmıştı hemşire ve yıkarken giydirirken falan hep izleyip kayda almıştık, sonra kısa bi süre sonra da ablamı getirdiler. İçeride kayıt yapacak birini bulursak çok da farketmez aslında o kızımızın yanında olsun yeter, ben de önce Allaha sonra doktoruma emanet...

Zeynep de çok öpüyormuş teyzesini:) İnşallah güzeldir her şey saatler geçmiyor bugün..
Az kaldı canım, ne de yakıştı ismi minik adaşıma:)
Günaydın tatlı anne adayları :)
Dün bütün gün dışarıdaydık eşimle haliyle dışarıdan beslendim ve hiç sağlıklı olmadı. Yatmadan mide yanması için renny içmeme rağmen gece midem boğazım öyle yandıki uyandım...Tekrar ilaç içtim yatmadan önce çok az içmiştim zaten..
minderi ikiye katladım resmen yarı oturur pozisyanda yattım.Gece eşimin söylediğine göre serinmiş ama ben alev aldım...
Arasıra sırtüstü yatıyorum eşim resmen nöbette uyarıyor. Ama sağ ya da soldan daha rahat geliyor bana...
Sırtüstü yatanlar var mı
Ben de hep yana yatmama rağmen arada sırtüstü uyandığım oluyor ama doktoruma sormuştum o kadardan birşey olmaz rahat ol dedi, ben de rahat oldum :)

aynen canım denemekte fayda var :KK66: hahaha aynen ya ortaya fikri atıp sonra size sormam da iyi oldu :-) neyse araştırıcam ben bu konuyu.
işleri yetiştirememekten ben de korkuyorum açıkçası. daha hastane çantam hazır değil, oda hazır değil. Uyku seti falan yıkanmadı.. Allah korusun inşallah hazırlıksız yakalanmayız o_O

Aynen canım benim de hiçbir şeyim hazır değil.Ufak tefek eksiklikler var.Bir de bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkayacağım konusunda kararsız kaldım.Şimdi erken gibi,daha sonra çok geç olur mu...Off ne zormuş :)

Evde terör estirmekten bnde cok korkuyorumm cnku annemlerle kayınvalidemleri aynı evde dusunemiyorummm kabusss gbiii:KK43:(

ben de ilk zamanlar çok kalabalık istemiyorum evi ama mecburen öyle olacak sanırım. Annem bizde kalacak ama kayınvalidem gider gelir. İnşallah kolaylıkla atlatırız o süreci canım

Ben de bundan çok korkuyorum.Benim annem maalesef olmadığı için, kayınvalidem gelecek.Ama insanın annesi gibi olmaz tabi.Bir de biz eşimle yalnız yaşamaya, kendimize göre plan yapmaya çok alışığız, ekstra biri olunca tüm düzenimiz,psikolojimiz bozuluyor.İnşallah en kısa sürede kendimi toparlayıp,evi boşaltmaya çalışacağım...Allah yardımcımız olsun.Kimseyi kırmadan atlatırız umarım bu süreci.

bizim her iki tarafta istanbuldan gelecegi içinn mecburrrr uzun bi süree birliktee kalacaklar:KK43: neysee katlanıcaz artık yapıcak bişey yokk...

bende yarın kendi dr uma gidiyorum 3 te randevum (9 daydı bu sabah sekreteri arayıp izmire tür bebek için transfere gidecegini söledi 3 e aldı randevumu:KK43:( ) cok kararsız bi aile olmamıza ragmemmm knedi dr umuzlaaa devam etmee kararıı aldıkkk sonundaa içim cok huzurlu:) inş normal dogum yapabilirim de en azından 2000 tl eksik öderiz dogum parasını:))

Doktor konusunda en doğru kararı vermişsin canım.İçin de rahatlamıştır, bir karara vardığın için. İnşallah gönlüne göre doğurursun :)

Günaydın tatlı anne adayları :)
Dün bütün gün dışarıdaydık eşimle haliyle dışarıdan beslendim ve hiç sağlıklı olmadı. Yatmadan mide yanması için renny içmeme rağmen gece midem boğazım öyle yandıki uyandım...Tekrar ilaç içtim yatmadan önce çok az içmiştim zaten..
minderi ikiye katladım resmen yarı oturur pozisyanda yattım.Gece eşimin söylediğine göre serinmiş ama ben alev aldım...
Arasıra sırtüstü yatıyorum eşim resmen nöbette uyarıyor. Ama sağ ya da soldan daha rahat geliyor bana...
Sırtüstü yatanlar var mı
canım ben hep sırtüstü yatıorum .en fazla 5 dak sol tarafa yatabiliorum.uyayamıoyrum napıyım.önceden annelerimiz sanki sol sağ mı biliolarmuş,annemede sordum nasıl rahatsan öle yat takma okadar dedi bende öle yapıorum

kızlar hepinize meraba .ben ve suratsız kızım geldik :)) uyuyodu bebeğim birazcık rahatsız ettik suratını astı :)) sonrada göstermedi bize o güzel yüzünü.nst girdik ama cok daraldım alalh şükür ikimizde iyiyiz 2,500 kilo olmus bebeğim

Maşallah canım kuzuya, artık elle tutulup,sevilecek kıvama gelmiş desene :)

O nts mahvediyor insanları sanırım sende sırt üstü yattığın için daraldın. Maşallah canım kilosu bence haftana göre cok iyi. Suratsız deme annesi bak bize snowla haftalardır göremiyoruz
tamam demem :)) ama bi görseniz nerdeyse ağlıcak doktor kımıldatcıkca ağzını büzdü sıpa.nst de yok sola yat dedi ama oda cok küçük ve sıcaktı bunaldım

oyy maşallahh güzel kızınaaa kocamann olmuşş fıstıkk:)

canım Allah sabır versin o zaman sana, bizim de iki taraf da burda değil ama kayınvalidem kızında kalır Allahtan :)

aynen canım 6 yıl önce duydukların hala geçerliymiş yani.. aaaa süper sonunda bir şeye karar vermenize çok sevindim :-) şaka bir yana gerçekten çok çok sevindim canım, doğum konusunda da inşallah hayırlısı olur, para da önemli tabi ama ikinizin sağlığı daha da önemli :KK66:

Aynen canım benim de hiçbir şeyim hazır değil.Ufak tefek eksiklikler var.Bir de bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkayacağım konusunda kararsız kaldım.Şimdi erken gibi,daha sonra çok geç olur mu...Off ne zormuş :)

Ben de bundan çok korkuyorum.Benim annem maalesef olmadığı için, kayınvalidem gelecek.Ama insanın annesi gibi olmaz tabi.Bir de biz eşimle yalnız yaşamaya, kendimize göre plan yapmaya çok alışığız, ekstra biri olunca tüm düzenimiz,psikolojimiz bozuluyor.İnşallah en kısa sürede kendimi toparlayıp,evi boşaltmaya çalışacağım...Allah yardımcımız olsun.Kimseyi kırmadan atlatırız umarım bu süreci.

Doktor konusunda en doğru kararı vermişsin canım.İçin de rahatlamıştır, bir karara vardığın için. İnşallah gönlüne göre doğurursun :)

evet snowcum ve coolcumm doktor konusunda artık içim cok rahat:) eşimm 'bak bu doğum tatlım hiçbişey senden ve bebegimizin saglıgından daha önemli diil dogumu kendi dr umuzda yapalım' dedii...ayyy cnm kocam benimm yaaa bi kere daha cok sevdim onu:))

cool canım yemin ederim ikisi ayrı zamanlarda gelse dert etmicem de aynı evde annem ve kayınvalidem kabuslarıma giriyor resmen :)) merak etme tatlım kayınvaliden annenin eksikliğini sana hissettirmemeye calısacaktır... inş bu süreçleri hasarsız atlatır ve sora cekirdek ailelerimizle devam ederiz mutlu mesut yasamaya:)

hoşgeldiniz canım.maşallah kızına da sana da..
suratsızmış.. eee annesi onu uyandırın rahatsız edin.. ondan sonra suratını astı deyin.. :) Onun uyku mahmurluğunu seviyim.
kızımı görmeyeli 1 ay oldu. o da nerde o yüzündeki hali görmek sadece karartı görüyorum. ancak karnımda o kadar çok şey yapıyor ki maşallah..

Kızlar Çarşamba günü öğlen 1 de Kadıköy balon Cafe de buluşma varmış. Facede düzenlenmiş ben gidiyorum eğer çalışmayan yada o gün izinli olan birileri varsa gelsin tanışalım :KK66:
siz istanbullar var ya süpersiniz..
tanışın,konuşun, eğlenin..
bebeklerinizde kardeşleriyle, arkadaşlarıyla tanışsınlar:) göbeklerden,çatlaklardan,drlardan, akrabalardan konuşarak sohbetin dibine vurun..
yeyin için aç bırakmayın bebeklerinizi:) çok da yormayın.. zamanında evinize gidin.. (ben olmuyorum ya:) hafiften içerleyerekten)

şaka bu yana selamımızı söyle. iyi gezmeler..

oyy maşallahh güzel kızınaaa kocamann olmuşş fıstıkk:)

evet snowcum ve coolcumm doktor konusunda artık içim cok rahat:) eşimm 'bak bu doğum tatlım hiçbişey senden ve bebegimizin saglıgından daha önemli diil dogumu kendi dr umuzda yapalım' dedii...ayyy cnm kocam benimm yaaa bi kere daha cok sevdim onu:))

cool canım yemin ederim ikisi ayrı zamanlarda gelse dert etmicem de aynı evde annem ve kayınvalidem kabuslarıma giriyor resmen :)) merak etme tatlım kayınvaliden annenin eksikliğini sana hissettirmemeye calısacaktır... inş bu süreçleri hasarsız atlatır ve sora cekirdek ailelerimizle devam ederiz mutlu mesut yasamaya:)
saol canım .benim annemde gelicek izmirden kayınvalidem burada oturuyor ama annem daha baskındır kayınvalideme göre ikisini aynı evin içinde düşünemiyorum.alalh yardımcımız olsun asıl ben ikisiylede kavga etmezsem iyidir.biliorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıcak :(( nese bebkleirmiz sağlıklı olsunlarda gerisi hallederiz inşalah.

hoşgeldiniz canım.maşallah kızına da sana da..
suratsızmış.. eee annesi onu uyandırın rahatsız edin.. ondan sonra suratını astı deyin.. :) Onun uyku mahmurluğunu seviyim.
kızımı görmeyeli 1 ay oldu. o da nerde o yüzündeki hali görmek sadece karartı görüyorum. ancak karnımda o kadar çok şey yapıyor ki maşallah..

siz istanbullar var ya süpersiniz..
tanışın,konuşun, eğlenin..
bebeklerinizde kardeşleriyle, arkadaşlarıyla tanışsınlar:) göbeklerden,çatlaklardan,drlardan, akrabalardan konuşarak sohbetin dibine vurun..
yeyin için aç bırakmayın bebeklerinizi:) çok da yormayın.. zamanında evinize gidin.. (ben olmuyorum ya:) hafiften içerleyerekten)

şaka bu yana selamımızı söyle. iyi gezmeler..
saol canım inşallah sende en kısa zamanda görürsünde artık bana ultrason yetmio valla doğsa da sevsek diorum her seferinde :))

Back
X