- 22 Kasım 2012
- 1.249
- 602
- 198
- 42
Haahhaa çok güldüm.Yalnız değilsiniz kızar,hamileliği ben de hiç sevmedimAllah'ın izniyle,sağlıkla bir an önce bitsin istiyorum.Normal yaşantımı çok özledim. Mağazaların önünden geçerken içim gidiyor,artık normal kıyafetler giymek istiyorum.Herkes anı olsun resim çektir diyor, ben anı olarak bile istemiyorum bu süreci :) Bebeğin hareketlerine de alışamadım.Hareket edince sağlıklı diye seviniyorum,çok şükrediyorum ama o hissi sevmedim,kendimi Alien gibi hissediyorum,içimde birşey oynuyor :)
Nefes alıp verişinde bile karnım oynuyor az önce onu farkettim. Çok tuhaf...Normal yaşantımı özledim demişsin ya güzel özet olmuş aylardır bu evreye alışmaya çalışıyorum. okadar hareketli ve hafiftim ki..özledim o hallerimi...eşim de garibim sabret diyor ne desin...Kimse anlamıyor..
Hastaneye yakın diye ataşehire annemlere gidicez orda kalıcaz son günlerimizde..projeyi bitirmeye çalışıyorum harıl harıl çizim yapıyorum ee haliyle ne evle ne kendimle ilgilenebiliyorum. ayaklarımı uzatamıyorum. Mecbur oturur durumdayım sürekli...Ablam bilg. al da git dedi deli oldum resmen artık bacaklarımı uzatmam gerekiyor heran herşey olabilir dedim. Kötüyü düşünme biz 40 haftada doğurduk sende öyle doğurursun dedi. Kafalar rahat maşallah.. Onlarda bendeki ağrı sızı yoktu. Öyle sinir oldum ki. Az önce abimde ne zaman geliyorsunuz dedi şu işler bitsin dedim. Bilg.da al dedi. Bende gelince bacaklarımı uzatıcam çizim falan yapamam dedim. Karnım burnumda hareket zor ediyorum dediklerine bak. Çok gerildim.35. hafta da geçicem ataşehire artık uzaniyim bir tatil el insaf yani..abim ablam acımıyor.patronların düşünmemesi gayet normalmiş diyorum..